|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
14.7.2009 9:53:47   
malaMravljica
oooo 3d imas, super. A ves kolk lepo se obrazek tam vidi, tolk bos uzivala. Men dela v bistvu vecino kar 3d in je tudi rekel, da na naslednjem pregledu bo poskusal naredit eno lepo slikco obrazka. Ej Rizkoo, a ves da danes bos videla po komu ima obrazek. Glej da das kaksno slikco pol gor.  ha ha ha... pa reci mu, da ker ze dela 3d naj pogleda se med nogice user posted image user posted image  

aha, ena rumena, oranzna al pa zelena stvarca je v paketku a ne user posted image  glej, da ni kaj roza ali modro! Policke ti pa ne bom narocila, nocem pokvarit sobice, ker je sedaj res prfektna tako kot je. Regal dobis zihr v Ikei.

Tassika, jaz sem si pa zadnjic eno mini krilo v Zari kupila. Ni nosecniska, sam jo kamot oblecem.

Soncek, ne dobis mojega trr, bomo ze nekako naredile ok. Jaz bom sedaj placala pol pa ze dobim dinarcke nazaj ko bom v SLo, ne delat panike za teh par eur.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
14.7.2009 10:13:12   
Anonimen
MM
Ja, vidla bova sinčka najinga, se tok veselim. Sam upam, da mi ne bo pančku. user posted image  Baje temna čokolada zbudi in jih mal razdraži. Eno rebro bom zmazala čeprav nebi lih smela zarad cukra. Sam sej mi nič ne bo. A ne? Ja, slikco prilimam, ko pridem, itaq! Ampak enkrat zvečer. Bo pa po očiju, sm se jst že odločila. Je bil oči tak lep dojenček, pa še zdej mi je lep user posted image
Bo deklica po mamici user posted image
V paketku od mene NIKOL ne boš mela nič plavega ali roza. Plave ne maram.. no, kako stvarco že ampak pretirano pa ne... Nikakor. Me veseli, da ti je všeč Liamova sobica. Z dodatki bo popolna. user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2502
14.7.2009 14:22:43   
sonček85
a.biba.super za tko lep in poceni nakup ,pa da je že sama tko lepo plačala.
Ja ime od werjerja je pa malo user posted image a vsak ima svoj okus,če jima je lepo ,kar naj ga imata.
mm:super za torto,dekice so pa velikosti 75*100
ok za dinarčke zmenjeno itak sem pa mojmu rekla da če prideš drug teden imam čas v sredo,čet. in petek pa lahko prideva da se spoznamo user posted image user posted image
rižkoo:sobica je fenomennnnnaaaaalllllnaaaaaaaaaaaaaaaa meni je tko lepa pa ti mediji so tko lepi,res super.Za nelapkice sem pa danes klicala in ti sporočim.držim pestke za pregled
20.7 sem pa verjetno v CE ko gremo aprilke na pijačko pa te pokličem ,ker še ne vemo točno al 20 ali 21.Super pa bom dva dela na 1x opravila pa ne bom 2x v CE hodla

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
14.7.2009 14:38:13   
tassika
Rižko ko prideš domov moraš nujno dat gor slikco in poročat, da mojmu pokažem, ker me malo mika, da bi šla še jaz user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
14.7.2009 15:02:31   
Anonimen
Sonček85
Ja, lepo bi bilo, če bi mela čas. Jst bom najbrž do 13 ali 14 na teh testih..pol sm pa frej. Bova na vezi.
HVALA za pohvale Liamove bodoče sobice... user posted image

Tassika, obvezno bom prilimala. Obljubim. user posted image

MM, sam mejčkan počaki... Lej kaj mi je dragi napisal za ta prvo varianto ?!
 "vse je kul in prav ampak a ni to za deklico ? ****" user posted image  

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2505
14.7.2009 16:54:38   
malaMravljica
ma ne, ni za deklico no, a ves da men je v trgovini za vozicke rekla, da gre najprej rceca barva, da kupujejo rdeco za fantke in puncke user posted image  povej dragemu to user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
14.7.2009 19:39:55   
twixy
 dooolgem casu se vam moram malo javitiuser posted image
Pri meni je vse super... V ponedeljek sem imela pregled. user posted image  skace po busiju tako,da sem fuul vesela. Sem prvic prisla tako dalec in sem prav ponosna. Zdaj pa se samo 30 tednov do koncauser posted image
Sicer je malo vecji, za PDP  2.2 ampak je rekla,da mi nic ne bo prestavljala.
Naslednji pregled imam 27.7, NS pa 1.8  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

trebuscek jooj... Ne vem ali se mi samo zdi ali pa res raste tako,da je kar hudo user posted image user posted image  Vidi se mi ze, komaj skrivam, sploh ce imam kaksno bolj oprijeto majcko. In tudi dekolte je vsaj 2× vecji user posted image  user posted image  Joske so kar poskocile v rasti... 

Kdaj ste zacele nosit nosecniske hlace? Mene vse tiscijo, komaj jih zaprem in potem si tudi nonstop gumbe odpiramuser posted image na gumico tudi nimam zato doma nonstop trenerke nosim. Za ven pa nic kaj nimam...

rizkoo kje imas Liamovo sobico? Ne najdeeem je user posted image

Popolnost.

Neposredna povezava do sporočila: 2507
14.7.2009 20:14:27   
tassika
Ojla twixy super za pregled in malega vražička. Pregled imaš pa na isti dan kot jazuser posted image . Jaz sem nosečniške hlače začela nosit v 14t prej je šlo z večjimi kavbojkami. Drugače pa lahko poskusiš s pajkicami in oblekico, je dobra kombinacija.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
14.7.2009 20:54:48   
Anonimen
Punce, sem nazaj in zadovoljna. G je bla neverjetno prijazna, govorila in govorila. Pač se moj otroček ni želel premikat, skrival je obrazka... zato filmčka sta samo dva, mam pa 23 slikic. Sm zadovoljna...user posted image
Odvisno je res samo od otročka. Najedla sm se temne čokolade pa ni nič vplival..., je kar pančkal in pančkal. Ampak za 50 EUR je super in super. Težek je pa že kr 1140g. Precej. Velikosti se pa ne da določit.
Evo mojga sončka...., ki ma definitivno očkovo obliko okic... user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 14.7.2009 20:56:20 >

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2509
14.7.2009 22:02:04   
sonček85
rižkoo:ok evo smo se zmenle da se dobimo ob 15h in potem imam čas po tej pijački k se bomo mamice načvekale.moj tko dela do 14 pa da pride domov tko da prej tko nebi šlo.Računaj okoli 18-19h ,saj je še svetlo pa upam ,da ti ni prepozno.No odvisno kak dolg bomo čvekale sam po moje ne tolk dolg.prej samo kake 2-3h saj je treba otročke nahranit pa vse to.

joj kako lep obrazek ,joku bommmmmmmmmmuser posted image user posted image tko je lepo,meni je tko žal da nisva šla na to .Pa kaj če moj ni hotu ,silit pa nisem hotlauser posted image pa kak lep nosek pa očke pa vseeeeeeeeeee tko je lepi tale Liamuser posted image user posted image user posted image
twixy.hejla jeeeeeeee in super za pregleduser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
14.7.2009 22:40:28   
malaMravljica
iiiiii pravi dojencek je ze user posted image user posted image user posted image  tako veeeeeelik! Superca. Sem se enkrat prisla na pc sam da vidim malega Rizkota, ker imam nekaj zanj in moram videt, ce mu bo pasalo user posted image user posted image  ja, bo bo, pravi frajer bo user posted image user posted image   pa ockove ocke, hihi.. moj bejbi pa usta 100% po ociju, no ja kar cel obrazek ima nas bejbi od ocija.

Twixy, iiiiii vesela zate. Pa ze hlace pramala al kaj. Kaj raste bejbi al si cokolado napadla user posted image user posted image   Ti, a ves, da jaz sem sele v soboto ostala brez prednosecniskih kaubojk, do 29 tedna so mi pasale, sedaj pa gumba ne dobim vec skupaj. Sam mi je pa trebuh sedaj kar eksplodiral, se mi zdi, da je vsak dan vecji in me tudi ze konkretno moti, ne vem ce si bom se enkrat lahko sama nalakirala nohtke na nogicah.  Twixy, danes sem v Müllerju sam za bejbija za nego kupovala in pol me je na blagajni mal vprasala kdaj imam rok itd, pa sva se mal zaklepetali in je rekla, da bom tudi v bolnici dobila full robe za preizkusat, da mi sploh ni treba neke blazne zaloge naredit. Ceprav jaz pa vse od Welede kupujem. Ej pa se nekaj sem ugotovila, a ves, da se splaca veliko stvari preko neta narocit, ker je precej cenej, sploh v teh baby centrih je vse tako drago, isti prodajalec ima ponavadi na netu nizje cene.

jaz sem pa sedaj pisala seznam kaj ze imam za dojencka. V bistvu ne rabim vec dosti, prejle sem si se banjico za kopat narocila.
Soncek, ce bi dala gor seznam, bi ga sla skozi in mal pokomentirala. In Soncek, se nekaj, kolk modrckov za dojenje rabim? Kaj jih sploh nujno rabim, ker men niso cist nic sexy user posted image  

Policke sem vam pa narocila danes. Danes sem itak tolk stvari narocila, spet mi bo nerodno, ker bo posta kar trkala na vrata.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
14.7.2009 23:03:21   
malaMravljica
Bejbe, se nekaj. Ena punca me je kontaktirala na zs in prodaja oranzno banjico za kopat dojencka, banjica ima notri cep za odtok vode. Pa kotlicek za kopat dojencke  Tommy tub. Proda za simbolicno ceno. Jaz bi vzela, sam kaj ko sem si ze prej narocila banjico, sem sedaj sam njena uradna prodajalka, torej katera kupi in katera da vec user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2512
15.7.2009 7:45:09   
tassika
Ojla punce.

MM jaz pa razmišljam če sploh rabim banjico, glede na to da imam samo tuš kabino, kaj pa če kar tja notri natočim vodico, a bi šlo, sej drgač mi ni težko kupit, samo zanima me če bi lahko tako skombinirala?

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2513
15.7.2009 7:57:44   
a.biba
Jutro, babike!

Vidim, da imate debato o banjicah - moj nasvet... čisto navadno, brez kakšnih hudih oblik, ki jo daste ali na mizo, nekateri na stol, tudi likalna miza pride v poštev, ker se fajn nastavi na višino (samo mora biti fajn stabilna, čeprav je tudi res, da padla bi tak "samo voda", otroka sem jaz skoz držala). V tuši pa dvomi, da ti bo šlo, ker je pa le prenizko in potem držanje otroka v takem položaju - no, meni se ni izšlo. Sicer jo pa mi zdaj pri treh letih še vedno uporabljamo za v tuš in se veselo igra pa še padit nima kam.

Rižkoo iiiiiiiiiiiiii, smo lepi. Tega ultrazvoka se bom pa tudi jaz poslužila v drugi nosečnosti, v prvi še to ni bilo tako in.... full lep spomin.

Twixy user posted image samo tako naprej in naj buši raste.... še skrivate do nuhalne ali sta že povedala drugim? Jaz sem v prvi nosečnosti normalne stvari nosila do enega četrtega meseca in pol...pol me je pa razbacal v večje razsežnosti. Zdaj pa dvomim, da bo tako... ker sem bila že v 7. tednu tako napihnjena, da nisem mogla vsega dat gor. Kar naj raste, ti pa si tudi kaj za dušo privošči in seveda udobje user posted image .

Ok, zdaj pa delat... imam regres danes...oz. imajo regres nakateri, pa del plač...

Aja, kaj je to na levi - DODAJ ZA PRIJATELJA - za privat čvekanje ali kaj takšnega... je že katera poskusila?

< Sporočilo je popravil a.biba -- 15.7.2009 7:58:55 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
15.7.2009 8:04:20   
tassika
A.biba jaz sem klikala pa nimam pojma zakaj in tudi ko me potrdiš še vedno ostaneuser posted image

Aha se pravi rabim banjico, ki jo bom dala na pralni stroj da ne bom sklonjena. Potem pa sem mislila kupit kasneje tisti stolček za v banjo, za večje.

Nam pa spet nič ne dela, tko da veselo na čvekanje če nikamor ne morem.

Aja danes grem po nova sončna očala, malo boljša za moje učke in da bom šarmirala zraven bebice, zdaj sem vedno imela une poceni in zdaj sem zadnje pokvarilauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
15.7.2009 8:09:51   
a.biba
Tassika sem te kliknila, poglej če imaš kje kaj... nimam pojma kako deluje.
Ja, če ne moreš delat, se pa pripravljaj na delo bi rekla naša dir. user posted image  - hecam te!

No, to je moja izkušnja z banico... naj še druge pokomentirajo. Imaš tisti globoki tuš, da lahko vodo noter naliješ?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
15.7.2009 8:18:37   
tassika
Ja tagloboko tuš kabino in niti ne vem če gre banjica notri moram premerituser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
15.7.2009 8:50:51   
tassika
A je katera uporabljala tole?

user posted image
Za udobne in varne užitke vašega najmlajšega člana družine vam priporočamo uporabo ergonomsko oblikovanega pisanega ležalnika, ki vam bo v veliko pomoč pri vsakodnevni negi. Hrbtni naslon omogoča, da je glava malčka vedno više od telesa. Mehko oblazinjenje nudi malčku udobje in varnost. Priporočamo do 12 mesecev

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
15.7.2009 9:30:30   
mariee
Čau punce,

mM hvala, ker misliš nameuser posted image , bom tudi na tisti strani spremljala, trenutno nimajo barv.

jaz sem imela pa v ponedeljek morfologijo in je vse vredu, ni pa hotel dojenček pokazat kaj ima med nogicami, je bil čisto pokrčen. Tako da računam, da bom šla na 3d/4d v Litijo in upam da se bo tam pokazal.

Rižkoo ful je lep Liamuser posted image user posted image  Jaz se bom tudi prijavila v Litijo, sem čakala, da poveš kako je bilo. A potem je 50 eur že s CD-jem, ni potrebno nič več doplačat? 

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
15.7.2009 9:53:35   
tassika
Joj kako imate že vse morfologijo jaz bom pa še čakala do 27, še dober teden in pol, se mi tako vlečeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
15.7.2009 10:02:35   
malaMravljica
biba, jaz sem pa narocila sedaj eno na netu in so bili vsi komentarji uporabnikov dobri, sem pol kar vzela. poglej to bom imela ( sem se barve skombinirala,da pase v kopalnico) stane pa 15 eur.

user posted image

drugace pa kar pod tusem ne vem kako bi slo, jaz sicer tudi imam tus, sam ne bom notri kopala dojencka, se mi zdi prevec neprakticno, ker imam sam odprtino za vrata, drugo zastekleno, pa se dvignjen mal gor, si ne predstavljam tam notri kopat.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
15.7.2009 10:10:32   
tassika
MM daj pošlji tvoj seznamček, ker jaz sem eneg aprilepila na novembrkah in so rekle, d aje gor pol nepotrebnih zadevščin in zdaj res ne vem več kaj vse je potrebno kupit razen osnovne opreme in pa plenic in kozmetikeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2522
15.7.2009 10:11:16   
Anonimen
Twixy, ti po mailu pošljem Liamovo sobico, je ni na RR. Ej sm tok vesela, da so ti hlače premale..., ma nej ti vsi gumbi popokajo in nej ti bo vse pretesno sam, da se nekaj dogaja in da to malo sonce raste. Jst sm kr hitro začela nosit nosečniške... mislim, da tud tm v 14t ali 15t, zdejpa brez njih ne gre, nikakor. Sam je tok lepih v H&M, da ni hudga.
Čuvi se full.

Sonček85, uuu čveke ene. Bo pa dolg zmenek. No, se raje slišiva. Se mi zdi, da mi bo kr mal prepozno. Cel dopoldan bom tam ždela, ker me bojo pikal... pa sm mislila kr direkt v mesto... ob 18 ali 19 še ni tolk pozno, se bova slišale pa vidle... Da ne boš tud ti takrat in mal že čist konc utrujena. Upam, da nama rata. Sej pridem jaz kjer boš.
Jooooj, a si klicala.... za nalepkico. Ma tok so počasni, jst pa nobene ne dobim veš, ki bi mela. Pojstlco se pa tok splača kupit... , no upam, da nama uspe, jo bom pa tko al pa tko kupla, ker mi je najjjjlepša. user posted image
HVALA za pestke včeri za Liama. Ja, moj sinko mali je in ti povem, da bo očka celi. Naj ti ne bo žal. Pač nista šla, tud jst nebi, če nebi poceni našla. Je pa res spominček in dolgo nism bla na UZ, pa se zdej bolje počutim. Mi je zmerla tud aterinični vrat je rekla, zaprt... da se ni za bat za prezgodnji porod, sej veš, da se bojim tega. Pa tko.. zmerla ga je ..trebuščka, glavico, prstke smo gledal... lulija velkega je pokazal... Tud težek je že kr konkretno..., tko da se mami sama ni čist zbajskala.. user posted image  Uglavnem. Fajn je. Sam je pančkal.., pa slikce lih niso full konkretne. Ampak... važno da je ok. user posted image

MM, ja moj jenči je isti kot očka. Lep moj. Za lupinco je zmenjeno... , sm vesela sam da bo črna. Bo v najin črni avtoček pasala. user posted image  Full si zlata, res. Ej banjico sm pa dobila jst, oranžno. Mi jo je moja prjatlca od svoje tamaučke prinesla. Je pa taka banjica navadna, ma pa not za otročka nek nastavek, da lepo leži in ga kopcaš. Ne znam opisat, ti slikam. user posted image

mariee, super je bilo. Priporočam.
A.biba, ja moraš za vsaj drugega otročka met spominčka user posted image

(odgovor članu mariee)
  Neposredna povezava do sporočila: 2523
15.7.2009 10:23:05   
malaMravljica
Rizkoo, imas sedaj vse na mailu. Kriva je nasa tajnica, ki se sedaj sonci v Afriki user posted image  

Tassika, ja lahko dam moj seznam gor, sam ga moram pretipkat prej. Bom itak se mojo sestro vprasala kaj ona misli. Sam moj seznam je sedaj tak, da ko sem kupovala sem racunala, da bo pri nas od dne ko pridemo iz bolnice popolna zapora trgovin za par mesecev. Je ratalo full stvari, nekaj pa res se rabim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
15.7.2009 10:36:14   
Anonimen
MM, maš mail... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?