Anonimen
|
Twixy, ti po mailu pošljem Liamovo sobico, je ni na RR. Ej sm tok vesela, da so ti hlače premale..., ma nej ti vsi gumbi popokajo in nej ti bo vse pretesno sam, da se nekaj dogaja in da to malo sonce raste. Jst sm kr hitro začela nosit nosečniške... mislim, da tud tm v 14t ali 15t, zdejpa brez njih ne gre, nikakor. Sam je tok lepih v H&M, da ni hudga. Čuvi se full. Sonček85, uuu čveke ene. Bo pa dolg zmenek. No, se raje slišiva. Se mi zdi, da mi bo kr mal prepozno. Cel dopoldan bom tam ždela, ker me bojo pikal... pa sm mislila kr direkt v mesto... ob 18 ali 19 še ni tolk pozno, se bova slišale pa vidle... Da ne boš tud ti takrat in mal že čist konc utrujena. Upam, da nama rata. Sej pridem jaz kjer boš. Jooooj, a si klicala.... za nalepkico. Ma tok so počasni, jst pa nobene ne dobim veš, ki bi mela. Pojstlco se pa tok splača kupit... , no upam, da nama uspe, jo bom pa tko al pa tko kupla, ker mi je najjjjlepša. HVALA za pestke včeri za Liama. Ja, moj sinko mali je in ti povem, da bo očka celi. Naj ti ne bo žal. Pač nista šla, tud jst nebi, če nebi poceni našla. Je pa res spominček in dolgo nism bla na UZ, pa se zdej bolje počutim. Mi je zmerla tud aterinični vrat je rekla, zaprt... da se ni za bat za prezgodnji porod, sej veš, da se bojim tega. Pa tko.. zmerla ga je ..trebuščka, glavico, prstke smo gledal... lulija velkega je pokazal... Tud težek je že kr konkretno..., tko da se mami sama ni čist zbajskala.. Uglavnem. Fajn je. Sam je pančkal.., pa slikce lih niso full konkretne. Ampak... važno da je ok. MM, ja moj jenči je isti kot očka. Lep moj. Za lupinco je zmenjeno... , sm vesela sam da bo črna. Bo v najin črni avtoček pasala. Full si zlata, res. Ej banjico sm pa dobila jst, oranžno. Mi jo je moja prjatlca od svoje tamaučke prinesla. Je pa taka banjica navadna, ma pa not za otročka nek nastavek, da lepo leži in ga kopcaš. Ne znam opisat, ti slikam. mariee, super je bilo. Priporočam. A.biba, ja moraš za vsaj drugega otročka met spominčka
|