Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 10:33:04
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 KRISTI,LARISSA,BENJAMIN-->vse najlepše za obmesečnico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 10:35:08
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: birdy Jutro, mi smo pokonc od mal čez osem k se je Neli zbudila. Pa sem ji mogla fruštek dat ker ga je v vrtcu zamudila. Zdej je pa že v vrtcu, moj spi k je mev nočno, Kristi pa zraven mene tetra plenico gloda. Včer sem mela mal preveč časa pa sem vidla neki eno kroglo za v pralni stroj k daš namest praška in sem naročila. Draga k žafran ampak jo lohk ob vsakodnevnem pranju tri leta uporabljaš. Jutr jo dobim in sprobam. Če pa ne bo delovala kot piše pa jo lohk vrnem. Me prov firbca če deluje. S Kristi sva že kofe spile. Naša noč pa niti ni bla tok katastrofalna, sam kaj ko je okol štere ponoč tok dež lil, pa tok bliskal in grmel, da sem mogla it okna iz oberlifta zapret. Jao, stalno ene težave -Za dons mam plan speglat, upam da mi bo ratal Mam pa ene štiri stroje cunj tko da bo kr podvig mene je skorej kap ruknila ko je usekalo ........Hana pa spala ko polhek jaz kup samo prelagam,ampak se ga bo tudi treba lotiti Ja, pr nas je tud enkrat tko usekal da me je skor kap. Mensezdi da sem se tud mal v hlače Kako kaplco Moj kup se je par dni nazaj za pol znižu. Pol je pa ostal, pa so zdej še dodane cunje zraven od teh par dni. Pa prej 14dni nisem peglala, veš kak kup sem mela, cerka 2,5metra visok
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 10:35:17
|
|
|
|
Pikica_82
|
Vse naj naj za mini rojstne dneve!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 10:37:01
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: birdy Včer sem mela mal preveč časa pa sem vidla neki eno kroglo za v pralni stroj k daš namest praška in sem naročila. Draga k žafran ampak jo lohk ob vsakodnevnem pranju tri leta uporabljaš. Jutr jo dobim in sprobam. Če pa ne A misliš namesto mehčalca???? Ali prav namesto praška???? No skratka tudi mene zanima. Poročaj kako je. Pa če lahko prilimaj še link o tej krogli. Namest praška. Bom poročala, veš da bom Link: http://www.mp-prodaja.si/index.html
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 10:39:22
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot birdy tudi mene zanima kako ti bo kugla vsec. ena kolegica jo ima, pa ni najbolj zadovoljna. jo uporabi samo kadar cunje niso umazane Ma, sej če sem iskrena jst ne vem če men oziroma mojim cunjam prašek kej pomaga. Če prej ne zdrgnem ne gre nč ven. Jst bom to sprobala kr direkt usrane cunje, te ta otroške bolj. Če ne bo kul roma pa nazaj
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 10:49:51
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS crticaa minimundus? hm po mojem si me zamesala. Jaz nisem bila v minimundusu, no razen kot otrok in tiste slike niso digitalne a si sigurna da ste moje slike gledli? kolumbo sam da on pjeva...pol verjamem da bo boljse punce fotoaparat: tiste ki se spoznate kaj menite o SONY alfa200? pomoc ker jaz nimam pojma, nocem pa z mojim tega delat, ker ga bom dobila kot preddarilo od mame :) on se itak nebi strinjal meni se pa to zdi dobra nalozba...danes sem enih 20 slik naredila pa vse nasmehe zamudila in so vse blurri ja maš prov sm zamešala,..sm bla zele na fb da sm najdla pr keri je,..sam zdj še ker ne vem kera je ker mi imena pa vzdevki ne grejo skupi učer smo škli u celovc,..dominiku so ovinki povzročl slabost (bruhanje) tko da smo šli sam u adidas in nazaj,..sm mu kupla en luštn komplet pa še od fisherprice igraćo smo zravn dobil,..greva dons z mojmu sama da vse obletava
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 11:01:16
|
|
|
|
Urša08
|
črticaa super za nakup a te smem vprašat kok sta pa dala za komplet za Dominika? A ima adidas že kake akcije?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 11:08:27
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 črticaa super za nakup a te smem vprašat kok sta pa dala za komplet za Dominika? A ima adidas že kake akcije? ja 25% pomje od pondelka k še ni blo tok izropan,..sam ni na vse dala sva 20 eur,..sj bom slikala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 11:10:18
|
|
|
|
Urša08
|
črticaa hvala za informacij. Jaz si tam superge rada kupim nisem pa vedla da majo za tok micene tud že cunce
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 11:14:42
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 črticaa hvala za informacij. Jaz si tam superge rada kupim nisem pa vedla da majo za tok micene tud že cunce pa čevlčke tud,..za punčke so res hude,..zj so sam 16 eur,..sam mi je škoda dt k ne vem kok cifro uzet,.. a kera ve ko se to sploh "mer"
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 11:16:12
|
|
|
|
Urša08
|
Joj Žiga je pa res čuden, kr neki jokca pa ga mam v naročju je isto, zaspi za pol urce in spet jok, zaspan ful, pojma nimam kaj ga daje Sem mu šla vročino mert ampak je nima, če bi bli krči bi se najbrž skrčil,...joj upam da se tole pomiri
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 11:17:47
|
|
|
|
Urša08
|
črticaa Žiga ma sedaj št. 16 kako se pa meri pa ne vem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 11:57:36
|
|
|
|
piskot
|
črticaa http://www.minimundus.at/pages/de/DCber-uns/eintrittspreise.php. verjetno vasemu tavelikemu tud ful vsec tam. ursa nasa je koncno omagala. grem se ji pridruzit. ja, adidas ima ful dobre supergice za tamalce. itak jih bodo zaceli nosit sele tam nekje pri stevilki 20. imajo jih pa tudi v kranju v deichmanu, da se vam ne bo treba gor vozit. so isto ugodne cene. cunje pa adidas nima glih poceni no vsaj meni se tako zdi. ena trenerka pride cca 25 eur.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 12:24:50
|
|
|
|
črticaa
|
piškot a sm poj pr teb slikce gledala ja upamo da mu bo všeč ja čevlčki so pr ns neki čez 20 eurov, pr nih so pa zdele 16 ja cunce so itak drage,..sam če sm lah svoji nečakinji kupla kompletek,...jeb*** mast da ga bom tud svojmu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 12:41:53
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 brkn........kako je šel izpit?si full že pridna uredu, bomo videli ko bodo rezultati
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 12:43:22
|
|
|
|
brkn83
|
midva pa zdej kuhava rdečo peso, potem bova naredila pa še špagete bolognese, za sladico sva pa naredila pijano nevesto. mal sva tud že pospravla ostalo bova pa zdele.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 12:57:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa zdej pa grem v celje so moj bivši motor prodal in morem it prepis nardit se tipkamo papa zdej pa ni več noben motor name pisan.... tega k mama je na mojga
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 12:58:30
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa zdej pa grem v celje so moj bivši motor prodal in morem it prepis nardit se tipkamo papa zdej pa ni več noben motor name pisan.... tega k mama je na mojga ti saj doklad ne morjo zmanšat zarad tega
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 12:59:10
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 midva pa zdej kuhava rdečo peso, potem bova naredila pa še špagete bolognese, za sladico sva pa naredila pijano nevesto. mal sva tud že pospravla ostalo bova pa zdele. to pa že dolg nism
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 13:01:28
|
|
|
|
MIHAILO
|
Evo sva nazaj s pregleda nove mere 63cm in 6230g...Mihailo se je zdravnici full smejal ona pa tut...glede gh je rekla da pocakam ,da napolni 5m in da zacnem z jabolko,ko da jo skuham in dodam malo vodice ...vsako hrano naj uvajam 4,5 dni...sm vprasala ,ce mi pripada kak obisk patronazne pa je rekla zdaj tesko ,ko je poletje Mihaila je kenguru zmatral in sem ga takoj polozila v posteljico in spi...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 13:03:44
|
|
|
|
Katjusa
|
mlea poslala sem ti ZS slikico sem tud dobla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 13:06:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa zdej pa grem v celje so moj bivši motor prodal in morem it prepis nardit se tipkamo papa zdej pa ni več noben motor name pisan.... tega k mama je na mojga ti saj doklad ne morjo zmanšat zarad tega ja pa za vrtec ne bo vplivalo vsaj za nekaj dobro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 13:08:15
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Evo sva nazaj s pregleda nove mere 63cm in 6230g...Mihailo se je zdravnici full smejal ona pa tut...glede gh je rekla da pocakam ,da napolni 5m in da zacnem z jabolko,ko da jo skuham in dodam malo vodice ...vsako hrano naj uvajam 4,5 dni...sm vprasala ,ce mi pripada kak obisk patronazne pa je rekla zdaj tesko ,ko je poletje Mihaila je kenguru zmatral in sem ga takoj polozila v posteljico in spi... jst jabolko skuham v mal več vode in mu po tisto vodo dajem posebej za pit jo ima ful rad ker mi ne pije druga k komarčka od hippa in to vodo od jabolk je tak taprav zbirlež k mami
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 13:09:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 midva pa zdej kuhava rdečo peso, potem bova naredila pa še špagete bolognese, za sladico sva pa naredila pijano nevesto. mal sva tud že pospravla ostalo bova pa zdele. to pa že dolg nism jst tud ne se sploh ne spomnim več kako se dela a ti nik že pomaga? (al ti sam poje zraven )
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 13:12:29
|
|
|
|
Katjusa
|
birdy za tole kroglo pa javi.... kak boš pa ti to namakala 1 uro v vodi in pol to vodo uporabla pri pranju
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?