|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
8.7.2009 10:33:04   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

KRISTI,LARISSA,BENJAMIN-->vse najlepše za obmesečnico
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
8.7.2009 10:35:08   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Jutro, mi smo pokonc od mal čez osem k se je Neli zbudila. Pa sem ji mogla fruštek dat ker ga je v vrtcu zamudila. Zdej je pa že v vrtcu, moj spi k je mev nočno, Kristi pa zraven mene tetra plenico gloda.
Včer sem mela mal preveč časa pa sem vidla neki eno kroglo za v pralni stroj k daš namest praška in sem naročila. Draga k žafran ampak jo lohk ob vsakodnevnem pranju tri leta uporabljaš. Jutr jo dobim in sprobam. Če pa ne bo delovala kot piše pa jo lohk vrnem. Me prov firbca če deluje.
S Kristi sva že kofe spile. Naša noč pa niti ni bla tok katastrofalna, sam kaj ko je okol štere ponoč tok dež lil, pa tok bliskal in grmel, da sem mogla it okna iz oberlifta zapret. Jao, stalno ene težaveuser posted image user posted image user posted image
-Za dons mam plan speglat, upam da mi bo rataluser posted image user posted image user posted image  Mam pa ene štiri stroje cunj tko da bo kr podviguser posted image
mene je skorej kap ruknila ko je usekalouser posted image user posted image user posted image ........Hana pa spala ko polhekuser posted image user posted image user posted image user posted image
jaz kup samo prelagam,ampak se ga bo tudi treba lotitiuser posted image

Ja, pr nas je tud enkrat tko usekal da me je skor kap. Mensezdi da sem se tud mal v hlačeuser posted image  Kako kaplcouser posted image user posted image user posted image
Moj kup se je par dni nazaj za pol znižu. Pol je pa ostal, pa so zdej še dodane cunje zraven od teh par dni. Pa prej 14dni nisem peglala, veš kak kup sem mela, cerka 2,5metra visokuser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
8.7.2009 10:35:17   
Pikica_82
Vse naj naj za mini rojstne dneve!!!!

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
8.7.2009 10:37:01   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: birdy
Včer sem mela mal preveč časa pa sem vidla neki eno kroglo za v pralni stroj k daš namest praška in sem naročila. Draga k žafran ampak jo lohk ob vsakodnevnem pranju tri leta uporabljaš. Jutr jo dobim in sprobam. Če pa ne

A misliš namesto mehčalca???? Ali prav namesto praška????

No skratka tudi mene zanima. Poročaj kako je. Pa če lahko prilimaj še link o tej krogli.

Namest praška. Bom poročala, veš da bomuser posted image
Link: http://www.mp-prodaja.si/index.html

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
8.7.2009 10:39:22   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

birdy tudi mene zanima kako ti bo kugla vsec. ena kolegica jo ima, pa ni najbolj zadovoljna. jo uporabi samo kadar cunje niso umazane user posted image

Ma, sej če sem iskrena jst ne vem če men oziroma mojim cunjam prašek kej pomaga. Če prej ne zdrgnem ne gre nč ven.
Jst bom to sprobala kr direkt usrane cunje, te ta otroške bolj. Če ne bo kul roma pa nazajuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
8.7.2009 10:49:51   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

crticaa minimundus? hm po mojem si me zamesala. Jaz nisem bila v minimundusu,  no razen kot otrok in tiste slike niso digitalne user posted image a si sigurna da ste moje slike gledli?

kolumbo sam da on pjeva...pol verjamem da bo boljse

punce fotoaparat: tiste ki se spoznate kaj menite o SONY alfa200? pomoc ker jaz nimam pojma, nocem pa z mojim tega delat, ker ga bom dobila kot preddarilo od mame :) on se itak nebi strinjal meni se pa to zdi dobra nalozba...danes sem enih 20 slik naredila pa vse nasmehe zamudila in so vse blurri

ja maš prov sm zamešala,..sm bla zele na fb da sm najdla pr keri je,..sam zdj še ker ne vem kera je ker mi imena pa vzdevki ne grejo skupiuser posted image user posted image

učer smo škli u celovc,..dominiku so ovinki povzročl slabost (bruhanje) tko da smo šli sam u adidas in nazaj,..sm mu kupla en luštn komplet pa še od fisherprice igraćo smo zravn dobil,..greva dons z mojmu sama da vse obletava

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
8.7.2009 11:01:16   
Urša08
črticaa super za nakupuser posted image user posted image user posted image a te smem vprašat kok sta pa dala za komplet za Dominika? A ima adidas že kake akcije?

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
8.7.2009 11:08:27   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

črticaa super za nakupuser posted image user posted image user posted image a te smem vprašat kok sta pa dala za komplet za Dominika? A ima adidas že kake akcije?

ja 25% pomje od pondelka k še ni blo tok izropan,..sam ni na vse

dala sva 20 eur,..sj bom slikala

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
8.7.2009 11:10:18   
Urša08
črticaa hvala za informacij. Jaz si tam superge rada kupim user posted image nisem pa vedla da majo za tok micene tud že cunce user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
8.7.2009 11:14:42   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

črticaa hvala za informacij. Jaz si tam superge rada kupim user posted image nisem pa vedla da majo za tok micene tud že cunce user posted image

pa čevlčke tud,..za punčke so res hude,..zj so sam 16 eur,..sam mi je škoda  dt k  ne vem kok cifro uzet,..
a kera ve ko se to sploh "mer"

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
8.7.2009 11:16:12   
Urša08
Joj Žiga je pa res čuden, kr neki jokca pa ga mam v naročju je isto, zaspi za pol urce in spet jok, zaspan ful, pojma nimam kaj ga dajeuser posted image Sem mu šla vročino mert ampak je nima, če bi bli krči bi se najbrž skrčil,...joj upam da se tole pomiri user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
8.7.2009 11:17:47   
Urša08
črticaa Žiga ma sedaj št. 16 user posted image kako se pa meri pa ne vem

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
8.7.2009 11:57:36   
piskot
črticaa http://www.minimundus.at/pages/de/DCber-uns/eintrittspreise.php. verjetno vasemu tavelikemu tud ful vsec tam.

ursa nasa je koncno omagala. grem se ji pridruzit. ja, adidas ima ful dobre supergice za tamalce. itak jih bodo zaceli nosit sele tam nekje pri stevilki 20. imajo jih pa tudi v kranju v deichmanu, da se vam ne bo treba gor vozit. so isto ugodne cene. cunje pa adidas nima glih poceni no vsaj meni se tako zdi. ena trenerka pride cca 25 eur.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
8.7.2009 12:24:50   
črticaa
piškot a sm poj pr teb slikce gledalauser posted image user posted image ja upamo da mu bo všeč

ja čevlčki so pr ns neki čez 20 eurov, pr nih so pa zdele 16
ja cunce so itak drage,..sam če sm lah svoji nečakinji kupla kompletek,...jeb*** mast da ga bom tud svojmuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
8.7.2009 12:41:53   
brkn83

brkn........kako je šel izpit?si full že pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image

uredu, bomo videli ko bodo rezultati

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
8.7.2009 12:43:22   
brkn83
midva pa zdej kuhava rdečo peso, potem bova naredila pa še špagete bolognese, za sladico sva pa naredila pijano nevesto.

mal sva tud že pospravla ostalo bova pa zdele.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
8.7.2009 12:57:05   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

zdej pa grem v celje so moj bivši motor prodal in morem it prepis nardit se tipkamo papauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa ni več noben motor name pisan.... tega k mama je na mojgauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
8.7.2009 12:58:30   
črticaa

zdej pa grem v celje so moj bivši motor prodal in morem it prepis nardit se tipkamo papauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa ni več noben motor name pisan.... tega k mama je na mojgauser posted image user posted image user posted image user posted image

ti saj doklad ne morjo zmanšat zarad tega user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
8.7.2009 12:59:10   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

midva pa zdej kuhava rdečo peso, potem bova naredila pa še špagete bolognese, za sladico sva pa naredila pijano nevesto.

to pa že dolg nismuser posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
8.7.2009 13:01:28   
MIHAILO
Evo sva nazaj s pregleda nove mere 63cm in 6230g...Mihailo se je zdravnici full smejal ona pa tut...glede gh je rekla da pocakam ,da napolni 5m in da zacnem z jabolko,ko da jo skuham in dodam malo vodice ...vsako hrano naj uvajam 4,5 dni...sm vprasala ,ce mi pripada kak obisk patronazne pa je rekla zdaj tesko ,ko je poletjeuser posted image Mihaila je kenguru zmatral in sem ga takoj polozila v posteljico in spi...

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
8.7.2009 13:03:44   
Katjusa
mlea poslala sem ti ZS
slikico sem tud doblauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
8.7.2009 13:06:30   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

ti saj doklad ne morjo zmanšat zarad tega user posted image user posted image

ja pa za vrtec ne bo vplivalo vsaj za nekaj dobrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
8.7.2009 13:08:15   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Evo sva nazaj s pregleda nove mere 63cm in 6230g...Mihailo se je zdravnici full smejal ona pa tut...glede gh je rekla da pocakam ,da napolni 5m in da zacnem z jabolko,ko da jo skuham in dodam malo vodice ...vsako hrano naj uvajam 4,5 dni...sm vprasala ,ce mi pripada kak obisk patronazne pa je rekla zdaj tesko ,ko je poletjeuser posted image Mihaila je kenguru zmatral in sem ga takoj polozila v posteljico in spi...

user posted image user posted image user posted image user posted image
jst jabolko skuham v mal več vode in mu po tisto vodo dajem posebej za pit jo ima ful rad ker mi ne pije druga k komarčka od hippa in to vodo od jabolkuser posted image je tak taprav zbirlež k mamiuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
8.7.2009 13:09:23   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

to pa že dolg nismuser posted image user posted image

jst tud ne se sploh ne spomnim več kako se delauser posted image
a ti nik že pomaga? (al ti sam poje zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
8.7.2009 13:12:29   
Katjusa
birdy za tole kroglo pa javi.... kak boš pa ti to namakala 1 uro v vodi in pol to vodo uporabla pri pranjuuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?