Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 9:14:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 KRISTI,LARISSA,BENJAMIN-->vse najlepše za obmesečnico joj pa res..... hvala.... a zato dons še spi? že 12 ur skupaj spi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 9:15:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa a zato dons še spi? že 12 ur skupaj spi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 9:15:47
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 KATJUŠA JAZ TI SEDAJ NE MOREM POSLAT SLIKICE, KER NIMAM KABLA ZA RAČUNALNIK ZRAVEN, DAJ UPORABI TISTO SLIKICO, KO SI UROŠA SLIKALA PRI KOLUMBO. velja:)drgač pa čakam do sobote oz. nedelje za slikice in če boš poslala do takrat bom zamenjala
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 8.7.2009 9:16:47 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 9:21:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa a zato dons še spi? že 12 ur skupaj spi kak sem ga pohvalila se že oglaša:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 9:24:06
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 KRISTI,LARISSA,BENJAMIN-->vse najlepše za obmesečnico Tudi jst se pridružujem!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 9:27:38
|
|
|
|
Katjusa
|
ZBIRAM SLIKICE ZA NOV KOLAŽ, NA KATEREM BODO NAŠI CUKRČKI STARI 4 MESECE PROSIM, DA MI POŠILJATE PO ENO SLIKO IN V MAIL(LAHKO V ZADEVO) NAPIŠETE VAŠ NICK IN IME OTROČKA (KATERA TO NE BO NAPISALA NE BOM DODALA, KER NA ŽALOST VSEH IMEN NE POZNAM IN DA VSAKO POSEBEJ IŠČEM MI VZAME VELIKO ČASA TAK, PROSIM ZA RAZUMEVANJE.... Samo za vas bom uporabljala spodnji mail zato ker bom imela tako bolj pregledno in vse na kupu.... prosim, da se držite novih navodil.... slikic ne bom več pobirala na forumu..... MAIL SAMO ZA VAS JE: bpkatja2@gmail.com
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 9:28:48
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa a zato dons še spi? že 12 ur skupaj spi kak sem ga pohvalila se že oglaša:) zgled JIH NE SMEMO PREVEČ HVALITI,KER SE TAKOJ POKVARIJO ups črke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 9:29:46
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. vsem čestitke za obmesečnico. Evo danes imam pa ful velik dela, predvsem administrativnega, moram položnice plačat, pa zavarovanje za čoln naredit,................. no sej sploh ne vem kaj vse še morn narediti. Sej sem že vstala ob 8, tk da neki je že postorjeno, neki pa še bo tokom dneva.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 9:31:02
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ZBIRAM SLIKICE ZA NOV KOLAŽ, NA KATEREM BODO NAŠI CUKRČKI STARI 4 MESECE PROSIM, DA MI POŠILJATE PO ENO SLIKO IN V MAIL(LAHKO V ZADEVO) NAPIŠETE VAŠ NICK IN IME OTROČKA (KATERA TO NE BO NAPISALA NE BOM DODALA, KER NA ŽALOST VSEH IMEN NE POZNAM IN DA VSAKO POSEBEJ IŠČEM MI VZAME VELIKO ČASA TAK, PROSIM ZA RAZUMEVANJE.... Samo za vas bom uporabljala spodnji mail zato ker bom imela tako bolj pregledno in vse na kupu.... prosim, da se držite novih navodil.... slikic ne bom več pobirala na forumu..... MAIL SAMO ZA VAS JE: bpkatja2@gmail.com tole si se pa super odločila. Boš popoldan dobila kako sliko.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 9:35:53
|
|
|
|
Čebel@
|
brkn........kako je šel izpit?si full že pridna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 9:38:56
|
|
|
|
birdy
|
Jutro, mi smo pokonc od mal čez osem k se je Neli zbudila. Pa sem ji mogla fruštek dat ker ga je v vrtcu zamudila. Zdej je pa že v vrtcu, moj spi k je mev nočno, Kristi pa zraven mene tetra plenico gloda. Včer sem mela mal preveč časa pa sem vidla neki eno kroglo za v pralni stroj k daš namest praška in sem naročila. Draga k žafran ampak jo lohk ob vsakodnevnem pranju tri leta uporabljaš. Jutr jo dobim in sprobam. Če pa ne bo delovala kot piše pa jo lohk vrnem. Me prov firbca če deluje. S Kristi sva že kofe spile. Naša noč pa niti ni bla tok katastrofalna, sam kaj ko je okol štere ponoč tok dež lil, pa tok bliskal in grmel, da sem mogla it okna iz oberlifta zapret. Jao, stalno ene težave -Za dons mam plan speglat, upam da mi bo ratal Mam pa ene štiri stroje cunj tko da bo kr podvig
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 9:47:02
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 KRISTI,LARISSA,BENJAMIN-->vse najlepše za obmesečnico Tudi od nas...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 9:48:26
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 KATJUŠA JAZ TI SEDAJ NE MOREM POSLAT SLIKICE, KER NIMAM KABLA ZA RAČUNALNIK ZRAVEN, DAJ UPORABI TISTO SLIKICO, KO SI UROŠA SLIKALA PRI KOLUMBO. Kdaj pa ste bile pri Kolumbo?????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 9:50:24
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Včer sem mela mal preveč časa pa sem vidla neki eno kroglo za v pralni stroj k daš namest praška in sem naročila. Draga k žafran ampak jo lohk ob vsakodnevnem pranju tri leta uporabljaš. Jutr jo dobim in sprobam. Če pa ne A misliš namesto mehčalca???? Ali prav namesto praška???? No skratka tudi mene zanima. Poročaj kako je. Pa če lahko prilimaj še link o tej krogli.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 9:52:18
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 KATJUŠA JAZ TI SEDAJ NE MOREM POSLAT SLIKICE, KER NIMAM KABLA ZA RAČUNALNIK ZRAVEN, DAJ UPORABI TISTO SLIKICO, KO SI UROŠA SLIKALA PRI KOLUMBO. Kdaj pa ste bile pri Kolumbo????? 2.7. in smo prišle samo brkn, rebeka in jst ampak je blo super če bi rada slikice vidla javi ti jih pošljem oz. ti pošljem link do njih.... zdej pa grem v celje so moj bivši motor prodal in morem it prepis nardit se tipkamo papa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 9:54:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa zdej pa grem v celje so moj bivši motor prodal in morem it prepis nardit se tipkamo papa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 9:55:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Jutro, mi smo pokonc od mal čez osem k se je Neli zbudila. Pa sem ji mogla fruštek dat ker ga je v vrtcu zamudila. Zdej je pa že v vrtcu, moj spi k je mev nočno, Kristi pa zraven mene tetra plenico gloda. Včer sem mela mal preveč časa pa sem vidla neki eno kroglo za v pralni stroj k daš namest praška in sem naročila. Draga k žafran ampak jo lohk ob vsakodnevnem pranju tri leta uporabljaš. Jutr jo dobim in sprobam. Če pa ne bo delovala kot piše pa jo lohk vrnem. Me prov firbca če deluje. S Kristi sva že kofe spile. Naša noč pa niti ni bla tok katastrofalna, sam kaj ko je okol štere ponoč tok dež lil, pa tok bliskal in grmel, da sem mogla it okna iz oberlifta zapret. Jao, stalno ene težave -Za dons mam plan speglat, upam da mi bo ratal Mam pa ene štiri stroje cunj tko da bo kr podvig mene je skorej kap ruknila ko je usekalo ........Hana pa spala ko polhek jaz kup samo prelagam,ampak se ga bo tudi treba lotiti
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 8.7.2009 9:56:52 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 9:56:28
|
|
|
|
Onasiss
|
Katjusa, a mojo slikico si dobila?? No drugače pa naša noč spet . Jo je ob 23 ih začel fulll kuhat (38,9 ), pa prav jambrala je, da sem ji dala potem kar svečko, pa je bil potem mir kake 3 ure, pol je pa spet začela jambrat pa gundžat.... OH UBOGICA MOJA. Onasis je z Vitom tasta pelu u bolnico, da ga spucaja al kva jaz vem. Ma stari prav psiho probleme v zvezi s sranjem. To je hujš kot baba, ki hoče shujšat..... Nč ne je, če pa že sam purana od mesa pa riž..... Zvečer je ob 6- zadnji obrok pol gre spat, zjutri se on 5-ih zbudi, gre pit topu donat pa tisti prolektar sirup, pol pa hoče ob devetih že srat in če do 10-ih ne serje je tečn kot driska in kliče naokrog in vsem po vrsti teži. Pa bolj mu govoriš, da je normalno če tud po 3 dni ne serješ, bolj on da še ni srau.JAO JAO TO SRANJE....... NČ GREM SPAT!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 9:57:33
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 KATJUŠA JAZ TI SEDAJ NE MOREM POSLAT SLIKICE, KER NIMAM KABLA ZA RAČUNALNIK ZRAVEN, DAJ UPORABI TISTO SLIKICO, KO SI UROŠA SLIKALA PRI KOLUMBO. Kdaj pa ste bile pri Kolumbo????? 2.7. in smo prišle samo brkn, rebeka in jst ampak je blo super če bi rada slikice vidla javi ti jih pošljem oz. ti pošljem link do njih.... zdej pa grem v celje so moj bivši motor prodal in morem it prepis nardit se tipkamo papa Ja bi prosim..... Kdaj sta bili pa Majchy in tanchy???????????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 9:59:51
|
|
|
|
Čebel@
|
mlea.....boga Evita-upam da bo današnja noč bolj prespana .......a tast vas pa tko sikera predlagi mu,da si da termometer v tazadnjo .........spočij se
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 10:01:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 KATJUŠA JAZ TI SEDAJ NE MOREM POSLAT SLIKICE, KER NIMAM KABLA ZA RAČUNALNIK ZRAVEN, DAJ UPORABI TISTO SLIKICO, KO SI UROŠA SLIKALA PRI KOLUMBO. Kdaj pa ste bile pri Kolumbo????? 2.7. in smo prišle samo brkn, rebeka in jst ampak je blo super če bi rada slikice vidla javi ti jih pošljem oz. ti pošljem link do njih.... zdej pa grem v celje so moj bivši motor prodal in morem it prepis nardit se tipkamo papa Ja bi prosim..... Kdaj sta bili pa Majchy in tanchy??????????? ko smo šle na Zbilje.......takrat sem jaz od tanci erika zabavala in sva z malim nabutala unga pingvina
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 10:17:30
|
|
|
|
Urša08
|
mlea sedaj sem se pa tok nasmejala ob tej štorji s tastom Pa upam, da se Evita pozdravi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 10:23:59
|
|
|
|
piskot
|
birdy tudi mene zanima kako ti bo kugla vsec. ena kolegica jo ima, pa ni najbolj zadovoljna. jo uporabi samo kadar cunje niso umazane
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 10:24:22
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem pa zdej celo do zajtrka prišla. Nejca ma mal tašča, Žiga trenutno spi. O likanju raje ne bi k sam prelagam na naslednji dan, kup pa raste iz dneva v dan.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 10:29:06
|
|
|
|
MIHAILO
|
Jutro punce...nocka lepo prespana...ob 2h sem dudo dala ob 6h hranila in ob 8h smo vstali...Boga si URSA po taki nocki...mi imamo danes pregled in glde na to ,da je dez ga bom dala v kenguru in bova sla ...avta nimam,taxi se mi pa ne da klicat...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?