|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
8.7.2009 9:14:43   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

KRISTI,LARISSA,BENJAMIN-->vse najlepše za obmesečnico
user posted image

joj pa res..... hvala....
a zato dons še spi? že 12 ur skupaj spiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
8.7.2009 9:15:26   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

a zato dons še spi? že 12 ur skupaj spiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
8.7.2009 9:15:47   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

KATJUŠA JAZ TI SEDAJ NE MOREM POSLAT SLIKICE, KER NIMAM KABLA ZA RAČUNALNIK ZRAVEN, DAJ UPORABI TISTO SLIKICO, KO SI UROŠA SLIKALA PRI KOLUMBO.

velja:)drgač pa čakam do sobote oz. nedelje za slikice in če boš poslala do takrat bom zamenjala

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 8.7.2009 9:16:47 >

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
8.7.2009 9:21:25   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kak sem ga pohvalila se že oglaša:)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
8.7.2009 9:24:06   
sunny24

user posted image

Tudi jst se pridružujem! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
8.7.2009 9:27:38   
Katjusa

user posted image
ZBIRAM SLIKICE ZA NOV KOLAŽ, NA KATEREM BODO NAŠI CUKRČKI STARI 4 MESECEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PROSIM, DA MI POŠILJATE PO ENO SLIKO IN V MAIL(LAHKO V ZADEVO)  NAPIŠETE VAŠ NICK IN IME OTROČKA (KATERA TO NE BO NAPISALA NE BOM DODALA, KER NA ŽALOST VSEH IMEN NE POZNAM IN DA VSAKO POSEBEJ IŠČEM MI VZAME VELIKO ČASA TAK, PROSIM ZA RAZUMEVANJE....
Samo za vas bom uporabljala spodnji mail zato ker bom imela tako bolj pregledno in vse na kupu.... prosim, da se držite novih navodil.... slikic ne bom več pobirala na forumu.....

MAIL SAMO ZA VAS JE: bpkatja2@gmail.com

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
8.7.2009 9:28:48   
Čebel@

kak sem ga pohvalila se že oglaša:)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zgled JIH NE SMEMO PREVEČ HVALITI,KER SE TAKOJ POKVARIJOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ups črke

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
8.7.2009 9:29:46   
brkn83
Pozdravljene.

vsem čestitke za obmesečnico.

Evo danes imam pa ful velik dela, predvsem administrativnega, moram položnice plačat, pa zavarovanje za čoln naredit,................. no sej sploh ne vem kaj vse še morn narediti. Sej sem že vstala ob 8, tk da neki je že postorjeno, neki pa še bo tokom dneva.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
8.7.2009 9:31:02   
brkn83

user posted image
ZBIRAM SLIKICE ZA NOV KOLAŽ, NA KATEREM BODO NAŠI CUKRČKI STARI 4 MESECEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PROSIM, DA MI POŠILJATE PO ENO SLIKO IN V MAIL(LAHKO V ZADEVO)  NAPIŠETE VAŠ NICK IN IME OTROČKA (KATERA TO NE BO NAPISALA NE BOM DODALA, KER NA ŽALOST VSEH IMEN NE POZNAM IN DA VSAKO POSEBEJ IŠČEM MI VZAME VELIKO ČASA TAK, PROSIM ZA RAZUMEVANJE....
Samo za vas bom uporabljala spodnji mail zato ker bom imela tako bolj pregledno in vse na kupu.... prosim, da se držite novih navodil.... slikic ne bom več pobirala na forumu.....

MAIL SAMO ZA VAS JE: bpkatja2@gmail.com

tole si se pa super odločila. Boš popoldan dobila kako sliko.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
8.7.2009 9:35:53   
Čebel@
brkn........kako je šel izpit?si full že pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
8.7.2009 9:38:56   
birdy
Jutro, mi smo pokonc od mal čez osem k se je Neli zbudila. Pa sem ji mogla fruštek dat ker ga je v vrtcu zamudila. Zdej je pa že v vrtcu, moj spi k je mev nočno, Kristi pa zraven mene tetra plenico gloda.
Včer sem mela mal preveč časa pa sem vidla neki eno kroglo za v pralni stroj k daš namest praška in sem naročila. Draga k žafran ampak jo lohk ob vsakodnevnem pranju tri leta uporabljaš. Jutr jo dobim in sprobam. Če pa ne bo delovala kot piše pa jo lohk vrnem. Me prov firbca če deluje.
S Kristi sva že kofe spile. Naša noč pa niti ni bla tok katastrofalna, sam kaj ko je okol štere ponoč tok dež lil, pa tok bliskal in grmel, da sem mogla it okna iz oberlifta zapret. Jao, stalno ene težaveuser posted image user posted image user posted image
-Za dons mam plan speglat, upam da mi bo rataluser posted image user posted image user posted image  Mam pa ene štiri stroje cunj tko da bo kr podviguser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
8.7.2009 9:47:02   
Onasiss

user posted image             user posted image  

Tudi od nas...

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
8.7.2009 9:48:26   
Onasiss

KATJUŠA JAZ TI SEDAJ NE MOREM POSLAT SLIKICE, KER NIMAM KABLA ZA RAČUNALNIK ZRAVEN, DAJ UPORABI TISTO SLIKICO, KO SI UROŠA SLIKALA PRI KOLUMBO.

Kdaj pa ste bile pri Kolumbo?????user posted image

So what....

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
8.7.2009 9:50:24   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: birdy
Včer sem mela mal preveč časa pa sem vidla neki eno kroglo za v pralni stroj k daš namest praška in sem naročila. Draga k žafran ampak jo lohk ob vsakodnevnem pranju tri leta uporabljaš. Jutr jo dobim in sprobam. Če pa ne

A misliš namesto mehčalca???? Ali prav namesto praška????

No skratka tudi mene zanima. Poročaj kako je. Pa če lahko prilimaj še link o tej krogli.

So what....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
8.7.2009 9:52:18   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

2.7. in smo prišle samo brkn, rebeka in jstuser posted image ampak je blo super če bi rada slikice vidla javi ti jih pošljem oz. ti pošljem link do njih....

zdej pa grem v celje so moj bivši motor prodal in morem it prepis nardit se tipkamo papauser posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
8.7.2009 9:54:10   
Čebel@

zdej pa grem v celje so moj bivši motor prodal in morem it prepis nardit se tipkamo papauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
8.7.2009 9:55:44   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Jutro, mi smo pokonc od mal čez osem k se je Neli zbudila. Pa sem ji mogla fruštek dat ker ga je v vrtcu zamudila. Zdej je pa že v vrtcu, moj spi k je mev nočno, Kristi pa zraven mene tetra plenico gloda.
Včer sem mela mal preveč časa pa sem vidla neki eno kroglo za v pralni stroj k daš namest praška in sem naročila. Draga k žafran ampak jo lohk ob vsakodnevnem pranju tri leta uporabljaš. Jutr jo dobim in sprobam. Če pa ne bo delovala kot piše pa jo lohk vrnem. Me prov firbca če deluje.
S Kristi sva že kofe spile. Naša noč pa niti ni bla tok katastrofalna, sam kaj ko je okol štere ponoč tok dež lil, pa tok bliskal in grmel, da sem mogla it okna iz oberlifta zapret. Jao, stalno ene težaveuser posted image user posted image user posted image
-Za dons mam plan speglat, upam da mi bo rataluser posted image user posted image user posted image  Mam pa ene štiri stroje cunj tko da bo kr podviguser posted image
mene je skorej kap ruknila ko je usekalouser posted image user posted image user posted image ........Hana pa spala ko polhekuser posted image user posted image user posted image user posted image
jaz kup samo prelagam,ampak se ga bo tudi treba lotitiuser posted image

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 8.7.2009 9:56:52 >

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
8.7.2009 9:56:28   
Onasiss
Katjusa, a mojo slikico si dobila??

No drugače pa naša noč spet user posted image user posted image . Jo je ob 23 ih začel fulll kuhat (38,9 ), pa prav jambrala je, da sem ji dala potem kar svečko, pa je bil potem mir kake 3 ure, pol je pa spet začela jambrat pa gundžat.... OH UBOGICA MOJA.

Onasis je z Vitom tasta pelu u bolnico, da ga spucaja al kva jaz vem. Ma stari prav psiho probleme v zvezi s sranjem. To je hujš kot baba, ki hoče shujšat..... Nč ne je, če pa že sam purana od mesa pa riž..... Zvečer je ob 6- zadnji obrok pol gre spat, zjutri se on 5-ih zbudi, gre pit topu donat pa tisti prolektar sirup, pol pa hoče ob devetih že srat in če do 10-ih ne serje je tečn kot driska in kliče naokrog in vsem po vrsti teži.user posted image user posted image user posted image  Pa bolj mu govoriš, da je normalno če tud po 3 dni ne serješ, bolj on da še ni srau.JAO JAO TO SRANJE.......

NČ GREM SPAT!

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
8.7.2009 9:57:33   
Onasiss

2.7. in smo prišle samo brkn, rebeka in jstuser posted image ampak je blo super če bi rada slikice vidla javi ti jih pošljem oz. ti pošljem link do njih....

Ja bi prosim.....

Kdaj sta bili pa Majchy in tanchy???????????

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
8.7.2009 9:59:51   
Čebel@
mlea.....boga Evita-upam da bo današnja noč bolj prespanauser posted image user posted image user posted image .......a tast vas pa tko sikerauser posted image user posted image user posted image predlagi mu,da si da termometer v tazadnjouser posted image user posted image .........spočij seuser posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
8.7.2009 10:01:05   
Čebel@

Ja bi prosim.....

Kdaj sta bili pa Majchy in tanchy???????????
ko smo šle na Zbilje.......takrat sem jaz od tanci erika zabavala in sva z malim nabutala unga pingvinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
8.7.2009 10:17:30   
Urša08
mlea sedaj sem se pa tok nasmejala ob tej štorji s tastom user posted image user posted image user posted image Pa upam, da se Evita pozdravi user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
8.7.2009 10:23:59   
piskot
birdy tudi mene zanima kako ti bo kugla vsec. ena kolegica jo ima, pa ni najbolj zadovoljna. jo uporabi samo kadar cunje niso umazane user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
8.7.2009 10:24:22   
Urša08
Jaz sem pa zdej celo do zajtrka prišla. Nejca ma mal tašča, Žiga trenutno spi. O likanju raje ne bi k sam prelagam na naslednji dan, kup pa raste iz dneva v dan. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
8.7.2009 10:29:06   
MIHAILO
Jutro punce...nocka lepo prespana...ob 2h sem dudo dala ob 6h hranila in ob 8h smo vstali...Boga si URSA po taki nocki...mi imamo danes pregled in glde na to ,da je dez ga bom dala v kenguru in bova sla ...avta nimam,taxi se mi pa ne da klicat...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?