|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
8.7.2009 14:12:20   
Vesnozaver
mene pa je vprasala zadnjic ce jih se mamo, pa sem rekla ja, pa me pogleda pa nic ne rece pa samo napise recept za nove, tak da se nisem rabla lagatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
8.7.2009 14:13:13   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

mihailo jaz mu prej nisem dajala, ker ga je crviclo, pa sem mu prejsnji teden dala, pa ze spet muke....tak da mu zdaj ne devam....

ojej..potem imate istii problem kot jaz...pa ce p skoz sprasuje ,ce jih dajem
rečeš ja,pa bo nehala sitnarit(pediatrinja mislim)

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
8.7.2009 14:14:39   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan!

Rokso je mal boljš, za nazaj nism nč brala razn pjane nevesteuser posted image .....jst mam namen nardit rafaelo kroglice pa sm pozabila mleko u prahu kupt...sm se zdele spomnla d mam aptamila za izvoz, sej to je isto ne?user posted image user posted image user posted image user posted image
super da je boljšiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
   [Brisano sporočilo]
8.7.2009 14:15:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2329
8.7.2009 14:16:00   
Urša08
majchy super za prve žličke user posted image zakaj pa še ti ne spančkaš pr možku če maš možnost? 

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
   [Brisano sporočilo]
8.7.2009 14:16:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2331
8.7.2009 14:23:50   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy super za prve žličke user posted image zakaj pa še ti ne spančkaš pr možku če maš možnost? 
sem spala 1 uro pa imam čisto zadostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dele še eno kavo spijem in bom kot
user posted image

pušeljcuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 8.7.2009 14:24:25 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
8.7.2009 14:27:52   
Urša08
majchy a veš kok bi men pasala kavica, da se zbudim, pa je ne upam user posted image user posted image user posted image upam da bo današnja noč boljša da si spočijem. Sedaj pa seznam za v trgovino pišem kaj kej rabimo user posted image  

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
8.7.2009 14:30:33   
Čebel@

majchy a veš kok bi men pasala kavica, da se zbudim, pa je ne upam user posted image user posted image user posted image upam da bo današnja noč boljša da si spočijem. Sedaj pa seznam za v trgovino pišem kaj kej rabimo user posted image  
no to je pa slaba stran dojenjauser posted image mi bomo mogli tudi v trgovino,in na pošto........sem menjala magnetke od špara in moram 2 jih poslat nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image
naj se pohvalim da mi manjka samo še eden,ki pa naj bi bil že na potiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
8.7.2009 14:34:55   
Urša08
majchy super za magnetke user posted image user posted image user posted image Ja sej jaz morm tud na pošto oddat za Nejca izpolnjen list za kraljestvo živali da bo dobil sladki paket.user posted image  

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
8.7.2009 14:37:03   
Čebel@

majchy super za magnetke user posted image user posted image user posted image Ja sej jaz morm tud na pošto oddat za Nejca izpolnjen list za kraljestvo živali da bo dobil sladki paket.user posted image  
superuser posted image user posted image user posted image kaj pa dobi?čokoladke?user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
8.7.2009 14:38:49   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

mihailo jaz mu prej nisem dajala, ker ga je crviclo, pa sem mu prejsnji teden dala, pa ze spet muke....tak da mu zdaj ne devam....

sej ji vedno recem...ampak vedno sprasuje...danes je rekla a jih se maste?pa sm rekla;ja bo pocasi zmanjkalo...pa je dala recept...sam jaz bi jih rada mu devala ,sam kaj ,ko ga tako crvici in potem ponoci sploh ni spal in je kar sredi noci zacel kricatiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
8.7.2009 14:40:58   
MIHAILO

mene pa je vprasala zadnjic ce jih se mamo, pa sem rekla ja, pa me pogleda pa nic ne rece pa samo napise recept za nove, tak da se nisem rabla lagatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
8.7.2009 14:43:08   
MIHAILO

MIHAILO, pri nas u Šparovču so zanjič mel še ene par igralnih centrov od 15- 35 ojrou. Un za 35 je od Tiny Love novejši model. Najboljš d tja pokličeš:

www.sparovcek.com

ok hvala...ce dragi dobi dopust bomo sli v btc shoppingirat in bi se lahko vidle ,ce mas cas?to bo v pon...

Neposredna povezava do sporočila: 2339
8.7.2009 14:45:39   
MIHAILO
KOLUMBO a tega mislis od TINY LOVE?http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170178

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
8.7.2009 14:45:40   
Katjusa
Črticaa lepe slikice, ful dobr ste nabavli za oblečtuser posted image user posted image user posted image ,kengurujček mi2 ga zdej nisma kupla bomo že brez preživeluser posted image , ful lepo psičko imateuser posted image user posted image user posted image user posted image

ad3 ne dajem,pa sem ravno dons razmišljala, da bi blo dobro kej datuser posted image P tud nas sprašuje pa rečem ja dam pa neuser posted image
majchy če dons ne bo nič narobe (itak ne bo) lahko daš ju3 cel obrok ni panike... naš tud tak je vse da se davi polekuser posted image user posted image user posted image jst pa komaj folgamuser posted image user posted image user posted image

moja cukrčka še spita.... jst pa sem misla, da ne bosta dolgo in nisem šla ajat... zdej se mi pa ne splačauser posted image user posted image user posted image user posted image grem za kosilo pripravit... bom vrgla piščančje bedrce in krompir v pečico pa počasi pekla upam, da bo dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image ponavad vedno v ponvi pečem zdej bom pa probala v pečiciuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
   [Brisano sporočilo]
8.7.2009 14:47:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2342
   [Brisano sporočilo]
8.7.2009 14:51:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2343
8.7.2009 14:52:35   
Čebel@

sej ji vedno recem...ampak vedno sprasuje...danes je rekla a jih se maste?pa sm rekla;ja bo pocasi zmanjkalo...pa je dala recept...sam jaz bi jih rada mu devala ,sam kaj ,ko ga tako crvici in potem ponoci sploh ni spal in je kar sredi noci zacel kricatiuser posted image
kaj pa D3?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
8.7.2009 14:52:43   
brkn83
naš nik je pa zdele spal celih 50 minut. sploh ne vem kak se mu je to posrečilo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

Neposredna povezava do sporočila: 2345
8.7.2009 14:55:40   
Čebel@
katjuša.......sem mislila da bo ven pljuvala,ampak je res full lepo usta odpirala in kar cepetala z nogicami(sem bila zgleda prepočasnauser posted image )user posted image user posted image user posted image user posted image ........mmmmmmmm bo dobro kosilo(jaz malo pred koncem am še na koleščke narezan kolenček in je full dober)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
8.7.2009 15:07:50   
MIHAILO

V pondelk se začnejo razprodaje a zato pridešuser posted image , načeloma sem frej, tko d me kr poklič

Ja zato pridemuser posted image user posted image user posted image ...ok te poklicem...itak bom pomoje cel dan tam,tko da te poklicem pa prides ,ko mas cajt..da se sponaouser posted image a se se kira nam pridruzi?

Neposredna povezava do sporočila: 2347
8.7.2009 15:08:29   
MIHAILO

kaj pa D3?

isto..

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
8.7.2009 15:09:51   
MIHAILO

KOLUMBO a tega mislis od TINY LOVE?http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170178

jst mam točno tega, so mel pa še enga, sam ne vem če je bil isti motiv, ker vem d ma Tiny love še Đunglo

a je to đunglauser posted image http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195303

Neposredna povezava do sporočila: 2349
8.7.2009 15:10:39   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

naš nik je pa zdele spal celih 50 minut. sploh ne vem kak se mu je to posrečilo.

mihailo spi od 13h vms je sam jedel in nazaj zaspal...drugac ne spi po dnevi..

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?