Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 11:28:50
|
|
|
|
MIHAILO
|
Kdaj pa lahko sok zacnem stiskati na sokovnik???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 11:30:42
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Kdaj pa lahko sok zacnem stiskati na sokovnik??? Lohk zdej. Jst sem pri Neli najprej dajala sadje, kar surovo.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 11:34:30
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo ti je že Birdy odgovorila Kok kej vaši otročki še spijo čez dan? Pri nam je tako, da je maximalno pokonci 1,5 ure do dve in potem ga moram dati spat (to velja za dopoldan) , popoldan pa je večinoma pokonci, mogoče ga zmanjka za pol urice. Zvečer mi pa zaspi tam med pol 8 in pol 9. No sedaj sem ga ravnokar dala spat, pa bomo vidl kok časa bo spal (med pol urce pa do dve , kokr je).
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 11:43:33
|
|
|
|
Urša08
|
uf jaz mam pa tako tišino da je kar težko verjet Nejca je tašča vzela, Žiga spi, jaz mam pa preveč časa ne sej se hecam. Mam plan po tleh pomit pa ne vem če ne bo ravno takrat Nejc uletu gor, pa za likat mam tak velk kup ampak jaz kar odlašam Sedaj bom en brezkofeinski kapučin popila potem bomo pa vidl kako naprej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 11:44:26
|
|
|
|
Urša08
|
No a zdej ni pa nikjer nobene k mam jaz čas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 11:46:50
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 No a zdej ni pa nikjer nobene k mam jaz čas pejt likat in po tleh brisat (ma se hecam, da ne boš zamerla) ma jst mam dons mal tečkota, sem mu dala 3 kekseke pa breskvico pa nima dost al kaj ne vem sitnari... a vaši tud tako hitro jejo jst komi folgam dajat če nočem, da me krega vmes
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 11:47:52
|
|
|
|
kayica24
|
hali halo... Mihailo..za igralni center nisi prepozna..Mi smo ga kupili prejšnji teden, pa Marinela full uživa v njem....Pa tudi še vsega ne obvlada(ker mamo onega s svetlobnimi in glasbenimi efekti-in mora brcnit, če hoče kaj od tega sprožit),pa za pasenje kravic je večinoma prelena Midve sva pa zdaj dva dni jabolko papcale...Jaz sem tudi mislila začet z zelenjavo, pa ste mi svetovale da korenček zapira..Zdaj pa vidim, da vas veliko daje korenček Povejte mi, moram jabolko obvezno skuhat,ali lahko surovo naribam, pa malo počakam da porjavi, pa potem dam? Jaz pa riževih kašic nisem nikoli dala še...Pa berem, da bi naj najprej s tem začeli?? Urša08 naša je prava zaspanka in full spi čez cel dan..Dve uri je pokonci in že gre spat...Spi pa skupaj nekje od 1-3h...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 11:49:38
|
|
|
|
kayica24
|
aja,kljub temu da čez dan toliko spi, potem ponoči potegne nekje 10h
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 11:51:33
|
|
|
|
Urša08
|
katjuša tud moj je tak sitko dons, ma kaj dons že tri dni Glede hranjenja pa Žiga Florjanu do kolen ne seže, pr nam gre zlo počas, namest da bi jedu se on men smeje Pa itak da ne zamerim, sej najboljš bi blo če bi šla res, k itak ne bo noben namest mene naredu. kayica jaz bom jabolko najprej skuhala kaj pa vem kar ne upam dat surovega Upam da ti še katera ki je probala odgovori.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 11:52:23
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša sory sem zdele vidla da sem napisala Florjan namest Benjamin
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 11:53:24
|
|
|
|
Urša08
|
kayica super za spanje sploh tisto do 10, sm ti kr mal fovš Kako je pa drugač Marinela?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 11:56:22
|
|
|
|
kayica24
|
urša ne do 10, ampak 10 ur skupaj Marinela je super...Ma dva zobka, pa nič ni bla posebaj sitkana al pa da ne bi jedla,ali ajala...Tak da..pridna moja punca Je pa res, da uveljavla svoje in se tak začne dret, da je joj, če ni po njeno..Ampak jaz se ji večinoma ne dam....No,kolko pač zdržim...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 11:57:33
|
|
|
|
kayica24
|
a ma katera paparico,da prilima link..prosim????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 12:20:05
|
|
|
|
MIHAILO
|
KAYICA potem bom pa se jaz kupila igralni lok...jaz sem tudi s sadnimi fruteki zacela...bom pa se zelenjavo zacela pocasi...pa tut jaz sem gledala te zitne kasice jutri mam posvet in bom na listu si napisala vprasanja vse kar me zanima,ker drugac bom pozabla... CESTITKE ZA ZOBEKE KAYICA...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 12:26:12
|
|
|
|
Urša08
|
Vidim Kayica da ti je že Mihailo link pripopala Mihailo ti jutri kar vprašaj kar te zanima. Boš lahko še nam kaj povedala. No jaz sem pomila po tleh tako da mam spet čisto. Zdej čakam stroj da opere , da dam še v sušilca. Kaj kej kuhate dons? Kaka ideja je dobrodošla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 12:29:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kaj kej kuhate dons? Kaka ideja je dobrodošla jaz sem naredila pire krompir,piščančje marinirane zrezke in zelenjavno omakico zdele bi imela pa še Hana kosilo-že pljuva ...........se oglasim po mala poje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 12:33:00
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Vidim Kayica da ti je že Mihailo link pripopala Mihailo ti jutri kar vprašaj kar te zanima. Boš lahko še nam kaj povedala. No jaz sem pomila po tleh tako da mam spet čisto. Zdej čakam stroj da opere , da dam še v sušilca. Kaj kej kuhate dons? Kaka ideja je dobrodošla Burek njamsi...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 12:47:24
|
|
|
|
Urša08
|
Majchy super kosilo - kako zelenjavno omakico pa si zraven naredila? Mihailo burek je odličen sam jaz ga sama ne delam.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2009 12:56:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 13:09:44
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša sory sem zdele vidla da sem napisala Florjan namest Benjamin ja sej mi je blo kuj jasno za kaj gre..... sicer pa opazim, da se večkrat katera zmoti in se sam nasmehnem mi sse pač še tako lep dan malo polepša zdle sem pa tok vesela, srce mi kr poskakuje po nekje 10 letih pride ena teta k nam na obisk na hitro (sestrična od atija iz nemčije) je klicala, da ja v bližini (v avstriji) in če se lahko oglasi.... sicer se jst bolj težko pogovarjam z njo ker sem antitalent za jezike ampak vseeno mi je ful pri srcu in velikokrat mislim na njo, večkrat smo bli pr njih na obisku in vedno so nam tolk vsega zdeval...... atija ima ful rada in tud on njo res sta k brat in sestra....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 13:11:03
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jutro ....sm glih ustala....z Roksotom sva ob 2 15 bluzila po Ljubljani na dežurni......sej verjetn sploh ne bi blo treba, sam mi je fu čudn dihu, d jst nism mogla spat, pa sm se raj do Ljubljane zapelala....so ga prklopl na kisik za 3 minutke in je blo boljš...ošarmiral je vse sestre in dohtarco....ko so mu dal masko na usta je začel na veliko grgrat in čeblat d je zgledal k bi eno zapjevao u mikrofon ....učke so se mu svetile k bi bil na veselici in ne pr dohtarju....dohtarca je mela ene ultra svetlikajoče špegle in k mu je pršla na dohvat ruke jih ji je spulu iz nosa ...........dam sva uletela ob 3 30....gospod seveda ne bi spal, tko d je u špampku skupi z Mozartom pel serenade do 6h, pol sva šla pa direkt še do naše dohtarce..... Res nimam več kondicije za nočno žuranje .........zdele ruknem eno kavo, pol pa končno prideta babi in dedi d greva s Šimetom u štacuno pa na eno kosilce pa liter belega ajde ojoj in kaj so rekli? upam, da se hitro pozdravite.... lepo se imejte s šimetom in izkoristita frej urco
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 13:12:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Vidim Kayica da ti je že Mihailo link pripopala Mihailo ti jutri kar vprašaj kar te zanima. Boš lahko še nam kaj povedala. No jaz sem pomila po tleh tako da mam spet čisto. Zdej čakam stroj da opere , da dam še v sušilca. Kaj kej kuhate dons? Kaka ideja je dobrodošla moja lenoba bo dala ven iz zmrzovalnika omako (k sem je zadnič veliko naredla) in skuham ene testenine polek pa 2 paradižnika in bomo siti šibam mislim, da je obisk že tle
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 13:32:20
|
|
|
|
BarbaraGS
|
crticaa minimundus? hm po mojem si me zamesala. Jaz nisem bila v minimundusu, no razen kot otrok in tiste slike niso digitalne a si sigurna da ste moje slike gledli? kolumbo sam da on pjeva...pol verjamem da bo boljse punce fotoaparat: tiste ki se spoznate kaj menite o SONY alfa200? pomoc ker jaz nimam pojma, nocem pa z mojim tega delat, ker ga bom dobila kot preddarilo od mame :) on se itak nebi strinjal meni se pa to zdi dobra nalozba...danes sem enih 20 slik naredila pa vse nasmehe zamudila in so vse blurri
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 7.7.2009 13:44:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Majchy super kosilo - kako zelenjavno omakico pa si zraven naredila? na olje kjer so se pekli zrezki dam čebulco,zeleno papriko,rdečo papriko,paradižnik,zalijem z vodo,začimbe,moko za zgostitev in kislo smetano-->so vse polizali
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?