|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
7.7.2009 22:29:52   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

a je danes polna luna?

Ne vem. Zakaj te pa zanimauser posted image ?
Mislm pa da je bla včer, nisem zihr.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
7.7.2009 22:30:19   
Katjusa
boma sorry pozabla sem na ZSuser posted image sej ti pišem če dons ne pa jut.... ravno se z nekim programom mučim

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
7.7.2009 22:32:30   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

a je danes polna luna?

ker moja hčerka ful sanja in govori v spanju in moram it prej spat.. :(

boma2 :)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
7.7.2009 22:32:51   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

boma sorry pozabla sem na ZSuser posted image sej ti pišem če dons ne pa jut.... ravno se z nekim programom mučim

ni panike... :)
v glavnem Benjaminček je pa res zakon.. :) že tko fino sedi

boma2 :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
7.7.2009 22:40:23   
BarbaraGS

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

ojla!

Jaz pa sploh neki več ne zastopim, kaj a čist vsaka stvar k jo naši mulčki naredijo ni prav in te pošljejo v razvojno user posted image To, da Žiga, ko ga dam na trebuščka poskuša narest "mostiček "meni nekako kaže na to, da se bo počasi začel plaziti - vsaj tako je bilo pri Nejcu in niti za sekundo nisem pomislila, da je to napačen gib user posted image

Drugače je pa pri nam trenutno zatišje, otroka spita. Nejc je dol padu ob pol šestih in ne vem al se bo še zbudu al bo spal do jutra. Žiga pa itak tako uro že spi. Midva sva povečerjala, sva si tople sendviče naredila, sedaj si še čajčka naredim in grem na kavčka. user posted image

lahko nočko vsem

A ritko dvigne? To je res pokazatelj tega da se pripravlja na plazenje.
Barbara, jst res ne vem kako pediatrinjo v RA maš to ti... Sory, mal vem o tem pa jih kr seka...
Če pa na hrbtu delamost je pa narobe ja... Ampak je razlika a to nardi enkrat al pa dvakrat dnevno, po možnosti ko joče, al pa če to nonstop dela. Sicer pa še vedno vztrajam, to more vidt nekdo k se spozna da lohk reče  NI OK.

Potem super :) jaz sem se najbolj vesela ce je tako, ker me ta "tako zvana dr.med" psihira za vsako stvar. Po mojem hocejo da gre vse po zacrtanih stopinjah in ne upostevajo da se vsak otrocek razvija po svoje - tako kot je rekla Katjusa.
Za dvigovanje ritke je rekla da je narobe ker ne sme bit prehitevanja (nasa je htela puzat ze pri 2m). Meni osebno se zdi to normalno - pac je htela, je pa res da ce otrocek ne utrdi prej rokic, je ta napor zamanj in bi ga lahko dal v urjenje rokic.
Za delanje mosticka pa je to znak ekstenzije in tudi nasa ga dela samo ko je jezna in hoce spremembo. Jaz tudi za to ne vem zakaj delajo tako paniko, ampak tako je. Sigurno je kdo izmed nas tudi kaj takega pocel, pa vsi hodimo in smo normalni.
Birdy se strinjam s tabo, se posebej po tem kar sem dozivela danes. Sej ima nasa res ta vzorec in poskusamo delat cimbolj pravilno z njo, ampak mislim da se razvija cist normalno kljub vzorcu ki je zadnjih nekaj dni spet mocno izrazen. Danes ko se ji je parkrat uspelo cist pravilno lepo zvalit na bok, se je dvigovala na komolcu bocno. Zdaj upam, da to spet ni kaj narobe hehe, ker sem ze cisto zmedena. Pa razlika je, ko se jo sili ali pa ko je dobre volje in dela sama... pa ce je znervirana ali vesela... zame je cist normalen otrocek, ta razvojna pa sam psihira.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
7.7.2009 22:42:45   
sunny24
Jst sem pa zdej hmali živčnega fasala...Eno uro in pol se je Gaja drla...AAAAAAAAA!!!!!!

In zdej ji je končno ratalo zaspat. Sej se sploh ne čudim če je čez dan spala vse skupi švoh 2 ure (če sploh) in zdej je bla tolko utrujena, pa še luna jo matra kot vsaki mesec...In zdej sm crknjena...KAPUT!

katjusa, ooo, ku uživa Benjamin...user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
7.7.2009 22:59:50   
tanci29
čvekice moje

evo na hitrco se javim...mi pohajamo okrog vsak dan se potikamo po dežju :(

včerqaj smo bili na bledu, danes v postonjski jami...no jest sem uzunej ostala z erikom in hano pa moja mami...je tolk lilo da smo bli mokri ko vidre...upam da se tale vreme mal spuca da bojo vidli še prelepo sončno slovenijo...

zdej grem pa mal prečitat če mi kej rata

cmok cmok

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
7.7.2009 23:04:55   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

ojla!

Jaz pa sploh neki več ne zastopim, kaj a čist vsaka stvar k jo naši mulčki naredijo ni prav in te pošljejo v razvojno user posted image To, da Žiga, ko ga dam na trebuščka poskuša narest "mostiček "meni nekako kaže na to, da se bo počasi začel plaziti - vsaj tako je bilo pri Nejcu in niti za sekundo nisem pomislila, da je to napačen gib user posted image

Drugače je pa pri nam trenutno zatišje, otroka spita. Nejc je dol padu ob pol šestih in ne vem al se bo še zbudu al bo spal do jutra. Žiga pa itak tako uro že spi. Midva sva povečerjala, sva si tople sendviče naredila, sedaj si še čajčka naredim in grem na kavčka. user posted image

lahko nočko vsem

A ritko dvigne? To je res pokazatelj tega da se pripravlja na plazenje.
Barbara, jst res ne vem kako pediatrinjo v RA maš to ti... Sory, mal vem o tem pa jih kr seka...
Če pa na hrbtu delamost je pa narobe ja... Ampak je razlika a to nardi enkrat al pa dvakrat dnevno, po možnosti ko joče, al pa če to nonstop dela. Sicer pa še vedno vztrajam, to more vidt nekdo k se spozna da lohk reče  NI OK.

Potem super :) jaz sem se najbolj vesela ce je tako, ker me ta "tako zvana dr.med" psihira za vsako stvar. Po mojem hocejo da gre vse po zacrtanih stopinjah in ne upostevajo da se vsak otrocek razvija po svoje - tako kot je rekla Katjusa.
Za dvigovanje ritke je rekla da je narobe ker ne sme bit prehitevanja (nasa je htela puzat ze pri 2m). Meni osebno se zdi to normalno - pac je htela, je pa res da ce otrocek ne utrdi prej rokic, je ta napor zamanj in bi ga lahko dal v urjenje rokic.
Za delanje mosticka pa je to znak ekstenzije in tudi nasa ga dela samo ko je jezna in hoce spremembo. Jaz tudi za to ne vem zakaj delajo tako paniko, ampak tako je. Sigurno je kdo izmed nas tudi kaj takega pocel, pa vsi hodimo in smo normalni.
Birdy se strinjam s tabo, se posebej po tem kar sem dozivela danes. Sej ima nasa res ta vzorec in poskusamo delat cimbolj pravilno z njo, ampak mislim da se razvija cist normalno kljub vzorcu ki je zadnjih nekaj dni spet mocno izrazen. Danes ko se ji je parkrat uspelo cist pravilno lepo zvalit na bok, se je dvigovala na komolcu bocno. Zdaj upam, da to spet ni kaj narobe hehe, ker sem ze cisto zmedena. Pa razlika je, ko se jo sili ali pa ko je dobre volje in dela sama... pa ce je znervirana ali vesela... zame je cist normalen otrocek, ta razvojna pa sam psihira.

Barbara, pa je ta dohtarca vidla tvojo Eli? Sej lohk da ma to, sam ni nujno, eno otroci so tud bolj trmasti in svojeglavi in včas na tak način svojo voljo izražajo. Pa to ne pomen da jih pustiš da to delajo, ni pa take panike.
Ne vem no, ampak jst ko sem z Nelči v RA hodila (enkrat na mesec al pa dva, fth pa vsak teden) jo je vsakič konkretno pogledala. Mi tam nismo bli fertik pred tri četrt ure. Jo je tud osebnostno mal spoznavala in vse. Je pa ta dohtarca v Domžalah carkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ko se je Kristi rodila in sem mela glih pregled za neli je še Kristi pogledala, in to konkretno, jo slekla, pretipala, vprašala po dojenju/nedojenju, kok spi, a kej poliva,... Tko da je takrat na hitr vidla da je Neli super, da je poškodba čist pozdravljena, Kristi je pa pol ma ziher 20minut pregledovalauser posted image user posted image
Tko da, dr. Šušteršič v Domžalah je 1A zdravnica, zdravnica z dušo!!!!!!!!
Če te pa skrbi zelo, pa lohk jst mojo fth kontaktiram, baje ma tud privat, pa da vas vsaj pogleda. Je pa iz Kamnika in baje zelo cenjena fizioterapevtka.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
7.7.2009 23:43:47   
BarbaraGS
Birdy fulllllll ti hvala res. Ce me bo kaj zares zaskrbelo te bom drzala za besedo user posted image . Za zdaj pa itak pri ekstenziji drugega kot pravilen hendling ni, ker razvojno je drugace zelo hitra. Sam ta zdravnica ki je Hb ne bom vidla se nekaj casa je bolj po regulcah in papirjih, pa po mojem sam strasi. Pa sej pediatrinja bo tudi vidla kak pa kaj, zadnjic nas je full pohvalila. Ce pa bo res kaksno poslabsanje, pa te bom res prosila za kaksno telefonsko. Zlata si ;).

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
7.7.2009 23:47:21   
birdy
Ni za kej, Barbarauser posted image  Sej je hudič k te nekateri dohtarji sam zastrašijo, pol si pa ves paničenuser posted image

Jst sem pa čist pozabla povedat da je bla Neli dons brez plenice v vrtcuuser posted image  In je blo vse ok, nč se ni polulalauser posted image user posted image user posted image  Bravo moja miška, še dve leti ni stara pa že brez plenic čez danuser posted image user posted image user posted image  Sem prov ponosnauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
7.7.2009 23:48:59   
birdy

a je danes polna luna?

ker moja hčerka ful sanja in govori v spanju in moram it prej spat.. :(

Moja tu. Prej je mal jokala v spanju, zdej je rekla nano (banano), joj, kaj bo še počvekala. Je prov zanimiv jo tlele po varuški poslušatuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
8.7.2009 7:03:10   
Urša08
jutro

moje sicer zaspano user posted image user posted image user posted image user posted image je bila to najslabša noč odkar mam Žigauser posted image user posted image user posted image joj budnica na pol urce do max urco, men se je že mešal user posted image user posted image user posted image sedaj pa res ne vem al je bla luna kriva k je včerej bila, sam upam da bo dons boljše.

eto kavica

user posted image

in kakav

user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
8.7.2009 7:10:02   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
8.7.2009 7:42:10   
Čebel@
no naša nočka je bila prespana(pustimo malenkosti z  dudo in hrbtomuser posted image )......jaz bi še spalauser posted image  ampak me je ob 7.00 Hana dvignila da sem jo mogla dati nazaj na bok,zdej ona pančka dalje,jaz si grem pa kofico naštimatuser posted image

urša.......upam da ti rata čez dan še kakšno urico odspati

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
8.7.2009 7:55:59   
Čebel@
KRISTI,LARISSA,BENJAMIN-->vse najlepše za obmesečnico
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
8.7.2009 8:02:23   
piskot

jutro

moje sicer zaspano user posted image user posted image user posted image user posted image je bila to najslabša noč odkar mam Žigauser posted image user posted image user posted image joj budnica na pol urce do max urco, men se je že mešal user posted image user posted image user posted image sedaj pa res ne vem al je bla luna kriva k je včerej bila, sam upam da bo dons boljše.

eto kavica

user posted image

in kakav

user posted image

najina dva otrocka sta pa istih misli .... grozna noc.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
8.7.2009 8:27:59   
Urša08
piskot a je Ano tud luna dajalauser posted image Mah jaz sploh ne vem ene 3 dni je tak sitko, upam da se kmalu vrne na stara tira.

user posted image user posted image user posted image Kristi, Larissi in Benjaminu vse naj naj za obmesečnico user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
8.7.2009 8:31:09   
Urša08
no pa sem prehitro potrdila user posted image

Men zdele Žiga spančka že kake pol urce, Nejc je pojedel zajtrk in se že igra. Men bi pa tok pasal eno kitico odspat. Je pa včerej Nejc omagal ob pol šestih in spal do pol sedmih zjutrej user posted image Nama je kar nekaj manjkalo user posted image user posted image user posted image

Majchy mislim da bom postlo šele zvečer vidla. Ravno ta teden ma moj kr precej dela in pride okol 6 šele domov. Upam da dons prej pride. Mah sej bo, sej mamice vse zmoremo user posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
8.7.2009 8:31:54   
piskot
ursa ma ne vem, a so zobje, luna, cepljenje ... se samo stopnjuje, traja ze kak teden. saj sem katjusi napisala, da je niti slikat ne morem, ker ce ni na rokah potem spi. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
8.7.2009 8:36:43   
Urša08
piskot pa pošlji Katjuši kako slikico z morja user posted image Upejmo, da ta faza čim prej mineuser posted image  

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
8.7.2009 8:55:17   
piskot
evo, mi jo je uspelo slikat. a katera ve od katjuse mail za slike, ker ne vem na kateri strani ga je napisala.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
8.7.2009 8:58:16   
sunny24
Jutro! Hvala za kafe! user posted image

Evo, nočka prespana, zbudila se je ob 6h, pojedla in spala še do 8h. Vreme je v totalni P!!! Bi šla kar spat nazaj, tko, da upam, da bo Gajči kej zaspala nazaj in gremo obe v ležečki...user posted image
birdy, super za Neli, da je bla brez pleničke! user posted image user posted image user posted image

ursa in piškot, uf, kaka nočka...Upam, da vam uspe kaj nadoknadit čez dan!

Šibam, Gaja lačna...

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
8.7.2009 9:01:24   
rebeka84
cao! kako ste kaj? mi se imamo fajn. danes grem malo po trgovinah. Uroš tukaj uživa. vsi se vrtijo okoli njega, vsak dan dobi novo igračko. seveda se skoraj ves dan prenosi.

user posted image Vse naj naj LARISSA, KRISTI in BENJAMIN!user posted image

LEPO SE IMEJTE!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
8.7.2009 9:03:36   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

evo, mi jo je uspelo slikat. a katera ve od katjuse mail za slike, ker ne vem na kateri strani ga je napisala.
bpkatja2@gmail.com

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
8.7.2009 9:06:01   
rebeka84
KATJUŠA JAZ TI SEDAJ NE MOREM POSLAT SLIKICE, KER NIMAM KABLA ZA RAČUNALNIK ZRAVEN, DAJ UPORABI TISTO SLIKICO, KO SI UROŠA SLIKALA PRI KOLUMBO.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?