|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
6.7.2009 14:21:32   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Prej sem gledala razvojne mejnike za naše male čmrlje, pa sem se res začudila koliko stvari recimo naš zna ki so kao za 11 mesecev, stvari ki so za 9 pa ne...tko da res vidiš kako eni kakšno stvar prej drugo kasneje.

Uf sem pogledala tole Jolly.......tole je pa kar zahtevnouser posted image  Moja isto v nekaterih stvareh prehiteva v kakšnih pa še tako zaostajauser posted image user posted image ....ma saj to je verjetno tako bolj okvirno ne

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
6.7.2009 14:33:28   
janja 27
ojla

da se še jaz malo počekiram user posted image user posted image user posted image user posted image

smo ok , vikend minil k bi mignil.....v soboto smo šli  gledat klovne manca se je upala it na oder in čarat in privlekla goro balonov domov user posted image user posted image zvečer pa smo šli v sosednjo vas na veselico, v nedeljo pa smo preživeli cel dan pikniku in se imeli mega superigrali odbojko jahali konje..res je bilo lepo

danes pa sem preživela dopoldan v zdravstvenem domu sem peljala taščo na preged pa seveda najprej čakaš da te noter vzmejo )je šla merit pretok žil) to traja pol ure potem pa smo čakale zdravnika dve uri user posted image user posted image user posted image totalno znoriš.....in to z metko in manco z nami....še dobro da mam koker tolk pridne punce.....

goga hvala za pogovor sem boljš volje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sorry za danes se ni izšlo......ma ja sej bo ....bythe way tud naša metka ščipa.....ne vem zakaj jim je to tako zanimivo, manca mi je isto delala.....pride pa mine obdobje....user posted image

irma upam da si ok odpravla pri P, jutri pa kr napadi jankoviča pokaži mu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem tolk zadovoljna da mam vrtec rešen, čakam še datum za sestanek pa itak že vse vem od mance kako in kajuser posted image user posted image user posted image

ja mrčeš danes je user posted image user posted image user posted image user posted image mami je mela bolerijo in meningitis od klopa smo takrat milslil da bo po njejuser posted image user posted image user posted image je bla teden dni v bolnici sam spala, non stop vročino, potem so ji še kostni mozek ven jemli...prov revca je bla...ji je pa kr pustilo posledice na srcu in glavobole.....kriza toleuser posted image user posted image user posted image user posted image

alini bravo za zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image in seveda prve kolesarske podvigeuser posted image user posted image user posted image jaz je nočem ne vem kaj vozit naokoli ker rasa zaspi in potem omahuje s tisto glavco...tko da je še vedno v vozičku , jaz pa  zadaj porivamuser posted image user posted image user posted image

valla kako ste ste, nik je bolje, je tilen kaj dobil. čeprav sem še vedno mnjenja da so naši še premajhni da bi preboleli norice, ker je nevarnost potem da dobijo pasovecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ž
mbd
kaj potem ima Nik norice al ne user posted image user posted image user posted image mislim no  commnet tud zdraniki če ne vejo kaj in kako...

marisha ti greš v sredo na provokacijo, držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jolly upam da se jutri vse zmeniš kaj in kako in gre diploma h krajuuser posted image user posted image user posted image

lovely - bo treba na masažo za hrbet al kako ??? al bo tvoj možek zavihal rokaveuser posted image user posted image user posted image

pikica - bliža se bliža. 31.7..upam da vam rata vse uredit do takrat...vreme je itak user posted image user posted image user posted image user posted image

se odpravljam likat pa se mi ne da...no desko sem si že privlekla, pa likalnik tudi, sem na dobri poti, rabim enga da me brcne v rito in postavi pred mizouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
6.7.2009 16:10:36   
PikicaStonoga
JJJJJJJJJJOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJ NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO - Po osmih mesecih in pol po porodu sem danes zjutraj dobila mentro!!!!!!!!! Mater no, pa tok je blo luštno brez nje!

Aja, pa nč nismo luknje kopali, ker se uscalo! :(

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
6.7.2009 17:26:05   
laknerš

http://www.mama.si/razvojni-mejniki/teden/9
tuki sme gledala te mejnike.

Joj pismo ej pa dejmo se pol zmenit en dan pa gremo skup na bazen kle v Kranj, čolničke, bazenčke mamo, ene odplavajo druge merkajo itd. Kva praviš/pravite ?

Jolly jest sem tut za. Dejmo se zment. Sam ne vem kako bom s kopalkam k jih še nimam. Ah bom pa nosečniške oblekla.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
6.7.2009 18:36:53   
mbd0411
No,mi nimamo noric,vodenih koz....so pa izpuščaji isti,le da v mehurčku tu ni vode,ampak je suho.Nekaj ga je napikalo,vsaj tako pravijo.user posted image user posted image user posted image Le kaj za vraga.Imam v vsaki sobi vklopljeno za komarje,pa danes sem celo hišo naškropila z biokilom,še psa in mačkouser posted image Itak sesam z vodnim globincem,pa kaj še...Kaj ga je napikalo nimam pojma,ker nobeden od nas nima.Razen,če ga je zunaj,sam bi videla.Ima po rokah,nogah ličkahuser posted image Na bedrcah pa ima istočasno pikice od vročine.Pa uho je rahlo vneto,če bo prehlad napredoval,morava nazaj.Ni pa izključena kaka alergija..če bo več tega potem nazaj k dr..Sonček rabimo in poletje..tale sparina in dež,nevihte so že grozne..user posted image user posted image user posted image user posted image
Pikica,pa si jo le dobila...Kaj čemo,tako mora bit.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
6.7.2009 19:41:02   
Lucka1
oj punce, lep večer....končno mojih 5 minut za RR user posted image user posted image user posted image

.100noga, super glede spanja ponoči...ni kaj, to je veliko šteje, ker spočita mamica dosti bolje funkcionira potem čez dan z user posted image

Jolly
, glede diplome pa prav fino.....lažje je poenostavit, kot da bi ti rekla, ja to je pa čist brez veze, razširi raziskave user posted image

Pa mimogrede - pri nas pa ni štel obseg diplome/doktorata ampak bolj vsebina..... user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
6.7.2009 19:42:20   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Alina je med zajtrkom in kosilom dobila prvi zobek enkico spodaj, me je skoraj kap ko sem ji dajala kosilo, ker mi je nekaj ružilo po žlici, pojeva, pogledam in glej ga belčka spodaj desno!!! Bravo za našo Alino pa sploh ni bla nič tečka, razen zaspana ker je bil zjutraj auf že ob 6.30, ko jaz še ne obratujem in je gospodična čakala skoraj 1 uro in se igrala v postelji

Lučka - obroki:
7.30 dojenje
8.30 zajtrk - mlečno žitne kaše
12.30 kosilo - zelenjava, meso, priloge
16.00 malica - sadje, skute, jogurti, mešano
19.30 večerja - mlečna kaša za lahko noč
20.30 dojenje
Vmes mogoče kdaj malo kruhka, pa vodo skoz glede na vročino in žejo seveda. Obroki okrog 200ml, dojenje nimam pojma koliko še imam mleka ampak se še želi dojiti. Tudi ure nisto vedno te navedene, kakor pač pride, ampak tu nekje pa, ker se sicer oglaša lahkota.

Čestitke Alini za zobek!!!
In hvala za jedilnik....pa .100noga tebi tudi

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
6.7.2009 19:46:17   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

JJJJJJJJJJOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJ NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO - Po osmih mesecih in pol po porodu sem danes zjutraj dobila mentro!!!!!!!!! Mater no, pa tok je blo luštno brez nje!

Aja, pa nč nismo luknje kopali, ker se uscalo! :(

bolje tako, kot da je ne dobiš, potem pa šele imaš sranja in problemov....

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
6.7.2009 20:35:41   
Marisha
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27
marisha
ti greš v sredo na provokacijo, držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Janja, hvala za user posted image user posted image , upam, da bo vse ok.

Kar se pa tiče komarjev in ostalega mrčesa, sem pa jaz v lekarni kupila eno super kremo imenuje se Geranio crema. To kremo je že prej uporabljala moja mami pri mojem nečaku in je res super.

Dobili smo pa tudi že četrti zobek in sicer enko zgoraj. user posted image

lep pozdrav vsem user posted image

Marisha

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
6.7.2009 22:11:07   
PikicaStonoga
čAO.
Mam čas, pa se mal zaj ...user posted image user posted image user posted image možek rihta bratrancu računalnik, pa nekej ne gre po planu ...Tv laufa, neki tekma, kaj vem kaj ...ležimo po postli, uživamo   in se pogovarjamo ... :)
mene mal buši buba :( sam ni pa močna krvavitev, vse ste govorile,da je lilo iz vas ...a to že prvi dan ...mogoče me to čaka jutri? Menda ja ne user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
6.7.2009 22:11:44   
irma78
Halo halo!

Mi smo imeli pa danes posvetovalnico. Nismo kot ponavadi nič pametnega izvedeli, ni nič kakšnih preizkusov delala kaj Nik zna oz. ne zna. Me je vprašala če sedi, če se plazi, če kaj tvori zloge, če se že kaj odziva na kakšne besede in to je to. Smo pa veliki 73,5 cm in težki 9850 g, glavico ima pa veliko 45 cm. Pa kri mu je vzela in moram jutri poklicat za rezultate. Ko ga je špiknila ni čisto nič jokal, potem pa čez kakšno minuto pa kar naenkrat. Po mojem je za njim prišlo, da ga je nekaj zabolelo. Pa napotnico mi je dala in to brez težav, tako da bom nekaj časa še kar pri njej ostala, čeprav nisem najbolj zadovoljna z njenim delom.

Pa nekaj sem v zvezi z varstvom Nika uredila, ampak grem jutri vseeno še malo v boj k županu. Jaz ne odneham zlepa. Znam bit pravi pain in the ass, če hočem.

Potem smo pa celo popoldne preživeli okrog po štacunah in po sprehodih in šele popoldne prišli domov. As usual. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še nekaj mojih komentarjev:

laknerš - včeraj sem ti po dolgem času poslala z.s. in upam, da si ga prejela.

janja - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za lepo preživet vikend in dobre živce za spopad z gužvo pri zdravniku. Drugače pa tudi mene čaka gora perila za zlikat, pa ne vem, če se bom danes tega lotila. Mogoče če bo kakšen dober film na sporedu.

goga - Kako izgledajo dnevi brez Bojana? Po mojem ves čas teroriziraš Rokija. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tejčika - user posted image user posted image user posted image user posted image  za zobek in uspešno furanje s kolesom.

valla - ste se pozdravili?

lučka - kako pa Val preživlja dopoldneve brez tebe? Se očka kaj pritožuje? Drugače smo pa mi v enem vrtcu zbrali 62 točk, v ostalih pa 57, pa je bilo vse povsod premalo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem pa zelo vesela zate, da ti je uspelo. Še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

marisha - držim pesti, da v sredo ne boš nič hudega izvedela in da je bila mogoče edini problem Ajiina dlaka.

jolly - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za veliko volje pri diplomi. Sicer je pa tudi meni včasih bolj problem stvari poenostaviti kot pa na dolgo in široko analizirati. Pač rada nakladam, kot že veste. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lovely - kakšno je pa stanje tvojih učk? A drugače ti nosiš leče, da imaš take probleme? Drugače ti pa želim, da se ti zdravstveno stanje čim hitreje izboljša.

pšemek - si že diplomirala?

Evo, toliko za enkrat iz moje strani.

Irma

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
6.7.2009 22:14:00   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

čAO.
Mam čas, pa se mal zaj ...user posted image user posted image user posted image možek rihta bratrancu računalnik, pa nekej ne gre po planu ...Tv laufa, neki tekma, kaj vem kaj ...ležimo po postli, uživamo   in se pogovarjamo ... :)
mene mal buši buba :( sam ni pa močna krvavitev, vse ste govorile,da je lilo iz vas ...a to že prvi dan ...mogoče me to čaka jutri? Menda ja ne user posted image

Pri meni tudi ni nič lilo, je pa bila teta na obisku 14 dni skupaj, pa se je potem pojavila ponovno čez 14 dni,... Samo meni malo hormoni nagajajo, ker sem bila prej na injekcijah. Držim pesti, da gre tvoja teta kmalu spoka nazaj na Krvavc in da se boš čim prej bolje počutila.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
6.7.2009 22:18:06   
irma78
Aja Lučka, mi se pa hranimo nekako takole:

zajtrk okrog 8-ih: dojenje

malica okrog 11-ih: mlečna ali sadna kašica (by the way, če katero zanima. V Müllerju so v akciji Milupine mlečno sadne kašice 500g po 2,29 EUR)

kosilo okrog 14.30: zelenjava z meskom, ali pa sama zelenjava, ali pa kakšne testenine

malica okrog 18.30: jogurt ali skutka

večerja okrog 21.30: AM

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
6.7.2009 22:36:47   
mbd0411
Evo mene malo naokrog.Pri nas vsi spijo kot polhi.Sem šla on 20h na en sestanek in smo potem šli še na eno pijačo z županom...Fajn mal med ljudi,ker sem itak kar naprej doma.Uspela izvedet določene stvari za vrtec in dela v našem kraju,kdaj, kako kje...user posted image user posted image user posted image Kar ugodno in razveseljivo.
Spila dva mala uniončka,in ga kar malo čutimuser posted image user posted image user posted image
Sem bila pa laaaaaaaaaaačnauser posted image user posted image user posted image ,nekaj sladkega bi pa nimam nič,ker načrtno ne kupim.Da tudi tavečji ne je tega.Seveda pa najbolj jazuser posted image
Zdaj pa pogledam še Dr.Housa...pa spat.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
6.7.2009 22:44:18   
gogabojan
Ćerrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Evo, obiski končno odšli.

Irma, sorry za tak klaveren pogovor. Ma nas je bilo fulll in pol od tega, kar si rekla, nisem slišala.user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne hecam se, vse sem slišala. Evo jaz sem za si ti za????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DANES JE EN PREČUDOVIT DAN.

Sva z mojim danes mal kilometre nabirala. On na rolarjih jaz pa peš.

Bojan - danes je bila spet mamica na vrsti, za klic.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sva pa čvekala skoraj pol ure. In na spiker me je dal, da so otroci mu govorili, da ima fullll zabavno mamico. Nato nisem govorila SAMO Z BOJANOM, AMPAK VSEMI.

Moramo jim pisati kartice. Sem ga pripravila, da jutri ne bo dobil kartice, ker so kao oddali pošiljko ob 6h, ura pa je bila pol sedmih. Pa sem šla slučajno na pošto vprašat, če je kamion že prišel po pošto IN NI. Jaz pa hitro kartico kupit, naslov iz glave stresla in napisala. (čeprav je Bojan reku, da jih fullll otrok ni dobilo kartic). Je bil pa zelo vesel kartice. MIŠEK MOJ MALI. MAMI GA IMA RADA IN POGREŠA.

Je pa rekel, da je malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker me pogreša. Jaz pa sem mu rekla, da ima v tistem zajčku mali MILIJON POLJUBČKOV. In ko me bo pogrešal, naj se stisne h tistemu zajčku, in bo dobil moje poljubčke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem ga takoj potolažila. Imeli so tudi ples. Je rekel, da nobeden fant ni hotel plesati, ker jim je nerodno. Ampak, da se bo danes potrudu in bo zaplesal.

Ima se fino. Se veliko smejijo, igrajo, pogovarjajo, plavajo,.......

Meni dnevi pa kar minevajo (čeprav samo trije mimo). Roka pa ne okupiram.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ej, sam rok, ko sliši, otroški glas, čez okno, takoj gleda gor proti pogradu in steguje rokico. Očitno ga zelo pogreša. Mišek moj mali.

Marisha držim pesti za provokacijo. Itak se še jutri slišimo.

Janja pazi se inšpekcije.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iraira, ko boš mela čas, mi zvrcn, pa te nazaj, moram ti dati podatke (veš kaj mislim). Ne vem, pa kdaj te lahko pokličem, tako da čakam nate. Magari zvrcn, mam ITAK ĐEBEST.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lučka lepo je slišati, da si že čisto IN v jobu. Da nisi morala iti skozi kratko uvajanje.user posted image user posted image user posted image . Saj bi ti tudi jaz napisala, kako Roky je, sam je toliko različno. Lahko pa grob opis:
Zjutraj - mleko, z malo rižolina, frutolina, keksolina (čisto malo)
Malica - sadna kašica, namazan kruhek (po tanovem) najraje ima namazano skutko z zelenjavo.
Kosilo - karkoli skuham za kosilo (meseka bolj malo jemo, zelenjave pa zelo veliko)
Pop. malica - sadje, ali kar je od kosila ostalo
Večerja - flaška z kašico notri

Aja, morje se naše bliža. Zadnje čase pa opažam, da si srček ogleduje inter. strani z nakitom.

Morda pa pridem z morja ......user posted image user posted image user posted image user posted image   R O M A N T I K A user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
6.7.2009 22:46:56   
gogabojan
Meni se dogaja. Sem fullll za štose.

AHA irma tebe vidim. Ti si tudi tak tip, k se rada hecaš. Še katera?????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
7.7.2009 6:09:00   
Dream
Dobro jutro!

Po enem tednu spet doma, v turobni, oblačni, žalostni dolini user posted image  Vreme smo imeli lepo, občasno je bila kakšna plohica, vendar nas ni ovirala na krajših turah in sprehodih. Matic je bil prva dva dni tak tečko, da sem mislila, da se mi bo zrolalo - kaj ga je dajalo, še danes ne vem (mogoče svež zrak user posted image ). Se je pa začel nenormalno potit in je ves čas moker, tako da sem cunje zmanjšala na minimum. En večer se je celo zgodilo, da je bil manj oblečen kot sama - samo v plenički, pa še vedno se je potil... Po svoje je sicer logično, ker se ves čas kobali s hrbta na trebuh in nazaj, vmes se postavlja na vse štiri, dela sklece in še marsikaj drugega (predvsem rad cuka mamico za lase in jo grize).

Danes morava v Celje po gradivo za diplomsko in tako sem se morala kar hitro spustiti na trdna tla, da je lenarjenja konec. Sem pa že od 3h ponoči pokonci, ker nisem mogla spat. Sparina me bo čisto uničila user posted image  

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
7.7.2009 6:17:45   
Dream
Malo se moram še pohvalit user posted image

DANES PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image D E V E T I    M E S E C user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

MATIC od mamice DREAM

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Č E S T I T K E
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
7.7.2009 6:46:29   
jolly123
Čestitke za 9 mesecev user posted image  user posted image
Mi mamo porazno noč za sabo, ga spet zobi matrajo, zdej pa ne vem a teli ki rstejo a že kakšni novi ven butajo. Sem mislila, da bo dudo zribal in pojedel, tok jo je drgnil. Do 12 se je nonstop zbujal na pol ure od 12 do dveh na 2 minute tko da sem si kar na tleh zraven njegove postelje postlala da ko se je zbudil, da sem ga začela gujsat.
Polomljena sem čist. Zdej pa še v Koper na posvet z mentorico ajaj.

Uživajte v lepem dnevu.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
7.7.2009 8:18:52   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

DANES PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image D E V E T I    M E S E C user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

MATIC od mamice DREAM

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Č E S T I T K E
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image   čestitke Matic

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
7.7.2009 8:23:53   
iraira

Mi mamo porazno noč za sabo, ga spet zobi matrajo, zdej pa ne vem a teli ki rstejo a že kakšni novi ven butajo. Sem mislila, da bo dudo zribal in pojedel, tok jo je drgnil. Do 12 se je nonstop zbujal na pol ure od 12 do dveh na 2 minute tko da sem si kar na tleh zraven njegove postelje postlala da ko se je zbudil, da sem ga začela gujsat.
Polomljena sem čist. Zdej pa še v Koper na posvet z mentorico ajaj.

Uživajte v lepem dnevu.

Pri nas je bilo enako....zbujanje na pol ure ali pa še manj. Lahko da so zgornje enkice user posted image  jaz sem že čisto ožeta pa s podočnjaki do mandibuleuser posted image user posted image user posted image . Ne razumem, da je ena noč super in spi takoj naslednja pa poraznauser posted image . Pa sem probala vse...od čajčka, mlekeca....vse... pa noče nič, še dude nočeuser posted image ....groza. Vam kar malo zavidam, vam mamicam, ki vam user posted image  prespijo vsako nočuser posted image  

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
7.7.2009 8:38:35   
Lovely
Dobro jutro vsako jutro,

Dream, welcome back in Matic - vse naj naj za tvoj mini RD user posted image

drugače pa drage sotrpinke, ki ne spite kot mi - jao jao jao jao... Inyi je sicer včeraj izbila ven druga enkica spodaj, ampak zgornji dve sta že ful časa na pohodu čist je natečeno in belo... Tako da ko enega damo čez pridejo drugi in to se še kar nekaj časa ne bo končalo...
No ja, vsaj v svoji posteljici spi in se ne zbuja tako pogosto kot prej. Je pa danes bila auf že on pol petih, norela po nama, naju cukala, vreščala, se smejala itd do šestih, ko je spila svoje mleko in zaspala. Za 15 min!! Pol pa spet auf... No, takrat sem pa obupala in vstala. Zdaj pa že spet spi...
Ritem? Hm, kaj je že to user posted image

Lovely

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
7.7.2009 8:41:48   
Lovely
Dream, Inya se tudi ful poti. Na morčku se je pa sploh. Jaz sem začela furat lahke oblekice, ki niso oprijete pa pomaga. S fantki pa znajo biti praktični oni bodiji za zapet spredaj po celi dolžini k so na kratke rokave in kratke hlačke. V Marks&Spencer so po več komadov po kar ugodnih cenah (ne vem točno kok sem dala k je bilo nekaj časa nazaj).

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
7.7.2009 11:59:15   
Lovely
Kjero bedno vreme. Sva šli na sprehod pa naju je dež dobil. Kr neki. Zdaj spi, meni je pa FUL dolgčas. Pa tok mam enih zadev za uredit danes pa se mi ne da....

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
   [Brisano sporočilo]
7.7.2009 12:22:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lovely)
  Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?