gogabojan
|
Ćerrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Evo, obiski končno odšli. Irma, sorry za tak klaveren pogovor. Ma nas je bilo fulll in pol od tega, kar si rekla, nisem slišala. . Ne hecam se, vse sem slišala. Evo jaz sem za si ti za???? DANES JE EN PREČUDOVIT DAN. Sva z mojim danes mal kilometre nabirala. On na rolarjih jaz pa peš. Bojan - danes je bila spet mamica na vrsti, za klic. . Sva pa čvekala skoraj pol ure. In na spiker me je dal, da so otroci mu govorili, da ima fullll zabavno mamico. Nato nisem govorila SAMO Z BOJANOM, AMPAK VSEMI. Moramo jim pisati kartice. Sem ga pripravila, da jutri ne bo dobil kartice, ker so kao oddali pošiljko ob 6h, ura pa je bila pol sedmih. Pa sem šla slučajno na pošto vprašat, če je kamion že prišel po pošto IN NI. Jaz pa hitro kartico kupit, naslov iz glave stresla in napisala. (čeprav je Bojan reku, da jih fullll otrok ni dobilo kartic). Je bil pa zelo vesel kartice. MIŠEK MOJ MALI. MAMI GA IMA RADA IN POGREŠA. Je pa rekel, da je malo , ker me pogreša. Jaz pa sem mu rekla, da ima v tistem zajčku mali MILIJON POLJUBČKOV. In ko me bo pogrešal, naj se stisne h tistemu zajčku, in bo dobil moje poljubčke. . Sem ga takoj potolažila. Imeli so tudi ples. Je rekel, da nobeden fant ni hotel plesati, ker jim je nerodno. Ampak, da se bo danes potrudu in bo zaplesal. Ima se fino. Se veliko smejijo, igrajo, pogovarjajo, plavajo,....... Meni dnevi pa kar minevajo (čeprav samo trije mimo). Roka pa ne okupiram. . Ej, sam rok, ko sliši, otroški glas, čez okno, takoj gleda gor proti pogradu in steguje rokico. Očitno ga zelo pogreša. Mišek moj mali. Marisha držim pesti za provokacijo. Itak se še jutri slišimo. Janja pazi se inšpekcije. Iraira, ko boš mela čas, mi zvrcn, pa te nazaj, moram ti dati podatke (veš kaj mislim). Ne vem, pa kdaj te lahko pokličem, tako da čakam nate. Magari zvrcn, mam ITAK ĐEBEST. Lučka lepo je slišati, da si že čisto IN v jobu. Da nisi morala iti skozi kratko uvajanje. . Saj bi ti tudi jaz napisala, kako Roky je, sam je toliko različno. Lahko pa grob opis: Zjutraj - mleko, z malo rižolina, frutolina, keksolina (čisto malo) Malica - sadna kašica, namazan kruhek (po tanovem) najraje ima namazano skutko z zelenjavo. Kosilo - karkoli skuham za kosilo (meseka bolj malo jemo, zelenjave pa zelo veliko) Pop. malica - sadje, ali kar je od kosila ostalo Večerja - flaška z kašico notri Aja, morje se naše bliža. Zadnje čase pa opažam, da si srček ogleduje inter. strani z nakitom. Morda pa pridem z morja ...... R O M A N T I K A
|