|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
5.7.2009 14:31:09   
mbd0411
Jolly,jaz sem zatouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
5.7.2009 17:02:48   
jolly123
Pol pa kar ulet user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
5.7.2009 19:51:34   
irma78
Čer,

evo mene po dolgem času. Ne vem kaj se dogaja z mano v zadnjem času, da sem tako lena postala, da se mi tudi kompjuterja ne da prižgat. Čez dan itak po večini nimam časa, zvečer pa se malo uležem na kavč in kakšen film pogledam ali pa z dragijem malo podebatirava, potem sem pa itak že koma, tako da grem samo še v špampet.

Drugače pri nas nič novega. Niki nas razveseljuje na vsakem koraku. Je tak dobrovoljček in tako pridno spi in je, da se res nimam nič za pritoževat. Je pa malo popikan od komarjev - ima nekaj majhnih bunkic in tri večje. Iraira, si me malo prestrašila s to borelijo in bom šla malo v research za komarnik, ker si res ne želim, da bi kakšno bolezen dobili. Kakšni so pa znaki borelije, čisto tako za info?

Imamo pa jutri posvetovalnico in me prav zanima, kaj bomo izvedeli. Pa za napotnico za okolista moram zatežit, ker še vedno škilimo, tako da bo veselica.

V torek grem pa zopet na obisk k našemu županu, ker me tale zadeva z vrtci tako jezi, da kar ošpice dobivam. Sploh ko preberm, da znane osebnosti, ki sploh ne živijo v LJ brez težav dobijo vrtec v centru. Zakaj že??? Lučka, a tebi je po redni poti uspelo dobit vrtec (jih je toliko odpovedalo v vašem vrtcu) ali imaš kakšne veze in poznanstva? Jaz bi kakšne z veseljem izkoristila, pa nimam nobenih.

Drugače pa hvala Goga za hvalnico glede našega domeka in me prav veseli, da si se dobro počutila. Bo treba kmalu ponoviti, lahko tudi v večjem številu. Se ti je Bojan danes kaj javil?

Janja, WB, smo te pogrešale, pa tebe Iraira tudi.

Afnica tebi pa pošiljam user posted image user posted image user posted image , pa upam, da se zadeva s težo uredi. Drugače se pa meni zdi tvoja princeska ravno pravšnja, tako da se poskušaj ne obremenjevati s težo. Je pa res, da je refluks user posted image  težava. Pri nas se je z GH HB končala, prej je bilo pa grozno, čeprav ni imel nikoli težav s težo. Ga pa vseeno ni bilo prijetno gledati, ko se mu je moje mleko gor dvigovalo.

Evo toliko za danes, pa upam, da se mi bo sedaj uspelo kaj bolj pogosto javljati.

Pa lep nedeljski večer vam želim!

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
5.7.2009 19:57:11   
PikicaStonoga
Čao! Kako?
Nas ni nč doma! :) Oz bolje rečeno SMO doma :) hehe smo bli na bajti skor cele dneve pa zvečer domov sam spat :)
Včerej smo bli še na enem abrahamu ...luštno ...
jutr pa spet na bajto ...kaj pa čem drugega delat? :) Že odštevamo in upamo, da bo lepo vreme in da bodo majstri prišli na dogovorjene datume ...
zdej se grem stisnit k možeku in gledat TV na pop tv pa potem spat ...vas preberem še zvečer :)
papa

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
5.7.2009 20:19:55   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Je pa malo popikan od komarjev - ima nekaj majhnih bunkic in tri večje. Iraira, si me malo prestrašila s to borelijo in bom šla malo v research za komarnik, ker si res ne želim, da bi kakšno bolezen dobili. Kakšni so pa znaki borelije, čisto tako za info?

Irma ne vem kako je to od komarjauser posted image  je pa rekla od te punčke mamica, da je bila cela flekasta in imela malo vročine. Jaz sem jo dobila 2leti nazaj od klopa in je bil okoli tak kolobar.....

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
5.7.2009 20:51:47   
gogabojan
Ćerrrrrrrrrrrr.

Bojan - irma, včeraj me je Bojan poklical (lahko kličemo ob večernih urah, smo se zmenili) in je imel tak srečen glas, tako da vem da maximalno uživa.

Danes pa ni mene poklical, ampak očija. In je bila mamica ljubosumna, da ko sta onadva nehala govoriti, je mami takoj poklicala nazaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem ga vprašala, zakaj je Sandija poklical, in ne mene. Njegove besede: JA, tebe sem včeraj poklical, danes pa je bil na vrsti očka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sandi pa ves ponosen.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rok se je danes kopal vzunaj pred bajto. Je tako užival. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam, da gremo na morje.

Irma, jutri kar iztrži napotnico. Pokaži ji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
5.7.2009 20:53:46   
Lucka1
da se malo oglasim na hitro, da me ne pozabite....prejšnji teden je bilo v službi prav fino, tako da mislim, da mi bo tudi naprej tako. Kot sem rekla, sploh se mi ni zdelo, da me ne bi bilo toliko časa, bolj le kot da sem bila na dopustu in sem nazaj.

Mi je pa vikend minil PREEEEHITRO...malo plavanja, malo shopinga in obisk pri mojih starših, 2 sprehoda, en film in to je to???? Ne morem verjet user posted image user posted image user posted image mah, saj bo petek spet takoj tukaj....
sicer pa nič posebno novega...user posted image   je večinoma zelo priden, precej se sami zamoti sede na puzzlih, o puzanju več kot kak decimeter pa ne duha ne sluha...bo že. Aja, pa danes se je v posteljici ob ograji gor potegnil? user posted image me je skor kap, ker puza sploh ne, potem ga pa tko najdem???? No, mogoče pa plazil niti ne bo, bo kar hodit začel user posted image user posted image user posted image
Spi še vedno OK, cela noč. potem pa zgodaj zjutraj mleko in še mal potegne.

Imam pa vpršanje glede jedilnika - predvsem zvečer me zanima...pri nas je tako, da user posted image po kosilu, ki je okoli 12:30-13h, potem okoli 15:30 spije flašo mleka, potem pa ob 18:30 mlečna kaša in spat. Kaj daste vi tako za popoldansko malico in večerjo?
Zjutrja je mleko in dopoldan sadje in to je poleg kosila vse.

tako, grem še malo nazaj prebrat

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
5.7.2009 20:59:33   
Lucka1

Drugače pri nas nič novega. Niki nas razveseljuje na vsakem koraku. Je tak dobrovoljček in tako pridno spi in je, da se res nimam nič za pritoževat. Je pa malo popikan od komarjev - ima nekaj majhnih bunkic in tri večje. Iraira, si me malo prestrašila s to borelijo in bom šla malo v research za komarnik, ker si res ne želim, da bi kakšno bolezen dobili. Kakšni so pa znaki borelije, čisto tako za info?

V torek grem pa zopet na obisk k našemu županu, ker me tale zadeva z vrtci tako jezi, da kar ošpice dobivam. Sploh ko preberm, da znane osebnosti, ki sploh ne živijo v LJ brez težav dobijo vrtec v centru. Zakaj že??? Lučka, a tebi je po redni poti uspelo dobit vrtec (jih je toliko odpovedalo v vašem vrtcu) ali imaš kakšne veze in poznanstva? Jaz bi kakšne z veseljem izkoristila, pa nimam nobenih.

a komarji borelijo prenašajo????

Glede VRTCA pa ja - popolnoma regularno smo ga dobili, brez vez in poznanstev - pač točke glede stalnega prebivališča in doddatne pike za bližino vrtca - to mislim to, da stanujemo v neposredni bližini. In to je vse user posted image user posted image user posted image skupaj 62 pik - 50 za prebivališče, 6 za bližino in 6 za to, ker bo imel polnih 11 mesecev ob vpisu. Koliko pa ste zbrali vi? Držim pesti,da  kaj  zrihtaš pri županu!! POROČAJ

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
5.7.2009 21:36:15   
Lovely
Čer,

samo pofočkam se. V križu me je uščipnilo pa učki mi nagajajo, skoz mam suhe si moram kapljice kapat pa pečejo me. Kr neki. Možek mi ful pomaga z Inyo. HB

Vas pa berem. Pa pa, nočko

Lovely

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
5.7.2009 21:41:35   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

http://www.mama.si/razvojni-mejniki/teden/9
tuki sme gledala te mejnike.

Joj pismo ej pa dejmo se pol zmenit en dan pa gremo skup na bazen kle v Kranj, čolničke, bazenčke mamo, ene odplavajo druge merkajo itd. Kva praviš/pravite ?

ja jaz sem za.... user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
5.7.2009 21:45:30   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

a komarji borelijo prenašajo????

Baje da komarji, mušice in podoben mrčesuser posted image .

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
5.7.2009 21:54:31   
PikicaStonoga
Lučka, pri hrnai imam jaz enako, s tem da popoldne dobi mlečno kašico in zveče rpred spanjem mleko, samo zamrenjano mava ...torej

1. mleko
2. sadje
3 kosilo
4. mlečna kašica
5. mleko

Še ne razmišljam da bi tole zadevo spremenila ...
v času, ko je na vrsti sadje, dobi včasih za pokušimojogurt, skutko ...
to je pa to zaenkrat ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
5.7.2009 23:06:10   
PikicaStonoga
Vidim, da niste zainteresirane hehe :)
mater nisem za vikend nč nardila, nč iskala literaturo, mam kr slabo vest ...sem pa zdele napisala še en mail mentorci, da si mal vest pomirim :) zdej grem pa spat ...
me čaka jutri nov dan, upam na lepo vreme, gremo na bajto kopat eno luknjo :)
mirno nočko vsem, pri nas zanekrat dobro kaže ... :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
6.7.2009 6:40:55   
PikicaStonoga
Jutro!
prespali noč brez zbujanja YES! :) user posted image user posted image
zdej pa novim zmagam nasproti!
lep dan vsem! :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2089
6.7.2009 7:04:51   
jolly123
Jutro. Sem vedela, da se bo nekaj zakompliciralo pri diplomi, mentorica mi ga serje, da je raziskava preobsežna in namenjena za magistrsko in ne diplomo in naj naredim še enkrat, naj poenostavim. Tole poenostaviti mi ni lih najbolj jasno, tko da se dobiva na sestanku v torek. Joj že vidim, da bom spet en mesec delala in popravljala tole sranje. 

Neposredna povezava do sporočila: 2090
6.7.2009 7:07:58   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Jutro!

user posted image user posted image Čestitke za spanje, mi tudi odkar smo prišli z morja prespimo vsako noč, edino eno ga je neki sračkal. Ampak kako hitro se človek razvadi spati celo noč user posted image Celo ne grem spat ob 8-ih ker vem, da bom spala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2091
6.7.2009 7:41:30   
PikicaStonoga

Jutro. Sem vedela, da se bo nekaj zakompliciralo pri diplomi, mentorica mi ga serje, da je raziskava preobsežna in namenjena za magistrsko in ne diplomo in naj naredim še enkrat, naj poenostavim. Tole poenostaviti mi ni lih najbolj jasno, tko da se dobiva na sestanku v torek. Joj že vidim, da bom spet en mesec delala in popravljala tole sranje. 

ma dej ne vem zakaj teži! a ni vseen, če imaš pa obsežno diplomsko? jaz sem tud imela eno 130 in drugo 150 strani, pa mi noben mentor ni težil!
Kolk maš pa strani?
jaz pa ravno čakam na mail od mentorce, da vidim, kolk strani pričakuje za magistrsko! imam pa enako mentorco kot za diplomsko, pa če sem diplomirala s 150, upam, da ne pričakuje, da bom napisala 200 strani magisrtske!!! user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
6.7.2009 7:42:14   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Jutro!

user posted image user posted image Čestitke za spanje, mi tudi odkar smo prišli z morja prespimo vsako noč, edino eno ga je neki sračkal. Ampak kako hitro se človek razvadi spati celo noč user posted image Celo ne grem spat ob 8-ih ker vem, da bom spala. user posted image

Ne govor, jaz sem že bila tako lepo spočita in sem se navadila ja ...pol pa kr spet sranje neko ponoči ...bomo videli, kako bo naprej :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
6.7.2009 7:57:09   
jolly123
Ma ni point v temu, da ima preveč strani ampak kao da sem se preveč poglabljala, da mi ne bi bilo treba delat ne vem kakšnih izračunov in statističnih analiz, ker tega za dodiplomce kao ni treba znat...mislim zakaj smo pa potem imeli predmet iz tega, če nam ni treba znat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2094
6.7.2009 8:48:55   
gogabojan
Jutrooooooooooo.

Ufffffffffffff, naš user posted image pa takoooooooo radddddddddddd ščipaaaaaaaaaaaaa, da je katastrofaaaaaaaaaaaaa.

Najbolj obožuje roke, Sandiju pa bradavičke, ko je brez majce.

Ampak to takoooo boliiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Irma ima tudi s tem izkušnje, ko je držala Roka v naročju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam po res ni normalno, da lahko tamal tok močno uščipne. Ampak pri nas je to zadnje čase trend oz. IN oz. v modi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
6.7.2009 9:20:38   
Lovely
Jutro,

.100noga, bravo za prespano nočko. Pa dobro kopaj svojo lukno user posted image  Se zvečer zmeniva kdaj se kaj vidimo.

Jolly, tole je pa super. Naj ti pove kako za diplomo poenostaviš, magistrsko imaš pa že narejeno user posted image

Inya je spala po standardu vsako uro nek stokec al duda ampak do 4h ni bilo sile. Pol pa kar auf. Čisti čukec user posted image  Ene 20 min je harala po celem štuku. Pol je spila mlekec in spet zaspala. Kr neki.

Danes je pa čisto naspidirana, mene pa še zmeraj v križu drži. Tako da bova kar hitro po tem zdajšnjem spancu popokali k mojim - so na dopustu ravno z morja in perejo za jutri ko grejo naprej pohajat...

Lep dan vam želim.

Lovely

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
6.7.2009 12:03:32   
jolly123
Valla a si ti probala pol še enkrat kvas? 

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
6.7.2009 13:33:16   
Tejčika29
Eto, konec vikenda, midve sva s potepanja po Celju...

Alina je med zajtrkom in kosilom dobila prvi zobek enkico spodaj, me je skoraj kap ko sem ji dajala kosilo, ker mi je nekaj ružilo po žlici, pojeva, pogledam in glej ga belčka spodaj desno!!! Bravo za našo Alino pa sploh ni bla nič tečka, razen zaspana ker je bil zjutraj auf že ob 6.30, ko jaz še ne obratujem in je gospodična čakala skoraj 1 uro in se igrala v postelji, pol pa je bila seveda prej zaspana ampak kosilo ni bilo kuhano. Kaj čamo glavno da je prvi zobek zunaj user posted image user posted image user posted image . Sem pa  včeraj rekla mojmu da je spodaj in zgoraj nakazano v dlesni in da po mojem bodo kmalu zunaj, eto, danes pa ga bomo že ogledovali.

Vikend je bil super, naj vam povem da smo sprobali sedež za kolo in je super, Alina je navdušena kolesarka in kar vriska ko se vozi. Sedež ji je čisto prav, nič je ne piga, testna vožnja uspela, moramo pa danes pod nujno takoj čeladico kupit, da bomo lahko orng turce nardil.

Sprobali smo tudi nahrbtnik, ki pa ji ni tako všeč kot kolo, ker se ne dogaja tako hitro, ker ati pač ne more tečt z njo :-) Smo pa prepešačili kar nekaj poti okrog Šmartinskega jezera.  Ji bomo sedišče še bolj dvignili, da bo čim više in bo več videla, tako ji bo tudi bolj všeč. Upam!

Lučka - obroki:
7.30 dojenje
8.30 zajtrk - mlečno žitne kaše
12.30 kosilo - zelenjava, meso, priloge
16.00 malica - sadje, skute, jogurti, mešano
19.30 večerja - mlečna kaša za lahko noč
20.30 dojenje
Vmes mogoče kdaj malo kruhka, pa vodo skoz glede na vročino in žejo seveda. Obroki okrog 200ml, dojenje nimam pojma koliko še imam mleka ampak se še želi dojiti. Tudi ure nisto vedno te navedene, kakor pač pride, ampak tu nekje pa, ker se sicer oglaša lahkota.

Prvič zdaj slišim, da se borelija (borelioza) prenaša s komarjem?!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
6.7.2009 14:14:00   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Prvič zdaj slišim, da se borelija (borelioza) prenaša s komarjem?!

Jaz sem tudi kar debelo pogledala!!!! Pa baje da je rekel P. da v današnjem času boreliozo prenašajo tudi muhe, mušice, komarji in obadiuser posted image user posted image  potem pa bodi pametenuser posted image user posted image user posted image user posted image

No, jaz sploh probam ne mislit na to, kaj vse se lahko zgodi. Imamo komarnike na vseh oknih in neke baterijske odganjalce komarjev....upam, da se izognemo pikomuser posted image

Se pa moram pohvalitiuser posted image  user posted image  user posted image  sva danes spali do 9-ihuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  oooooo kako je pa pasalouser posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
6.7.2009 14:18:36   
iraira
Irma kako ste opravili pri P.user posted image  si dobila napotnico??

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?