irma78
|
Čer, evo mene po dolgem času. Ne vem kaj se dogaja z mano v zadnjem času, da sem tako lena postala, da se mi tudi kompjuterja ne da prižgat. Čez dan itak po večini nimam časa, zvečer pa se malo uležem na kavč in kakšen film pogledam ali pa z dragijem malo podebatirava, potem sem pa itak že koma, tako da grem samo še v špampet. Drugače pri nas nič novega. Niki nas razveseljuje na vsakem koraku. Je tak dobrovoljček in tako pridno spi in je, da se res nimam nič za pritoževat. Je pa malo popikan od komarjev - ima nekaj majhnih bunkic in tri večje. Iraira, si me malo prestrašila s to borelijo in bom šla malo v research za komarnik, ker si res ne želim, da bi kakšno bolezen dobili. Kakšni so pa znaki borelije, čisto tako za info? Imamo pa jutri posvetovalnico in me prav zanima, kaj bomo izvedeli. Pa za napotnico za okolista moram zatežit, ker še vedno škilimo, tako da bo veselica. V torek grem pa zopet na obisk k našemu županu, ker me tale zadeva z vrtci tako jezi, da kar ošpice dobivam. Sploh ko preberm, da znane osebnosti, ki sploh ne živijo v LJ brez težav dobijo vrtec v centru. Zakaj že??? Lučka, a tebi je po redni poti uspelo dobit vrtec (jih je toliko odpovedalo v vašem vrtcu) ali imaš kakšne veze in poznanstva? Jaz bi kakšne z veseljem izkoristila, pa nimam nobenih. Drugače pa hvala Goga za hvalnico glede našega domeka in me prav veseli, da si se dobro počutila. Bo treba kmalu ponoviti, lahko tudi v večjem številu. Se ti je Bojan danes kaj javil? Janja, WB, smo te pogrešale, pa tebe Iraira tudi. Afnica tebi pa pošiljam , pa upam, da se zadeva s težo uredi. Drugače se pa meni zdi tvoja princeska ravno pravšnja, tako da se poskušaj ne obremenjevati s težo. Je pa res, da je refluks težava. Pri nas se je z GH HB končala, prej je bilo pa grozno, čeprav ni imel nikoli težav s težo. Ga pa vseeno ni bilo prijetno gledati, ko se mu je moje mleko gor dvigovalo. Evo toliko za danes, pa upam, da se mi bo sedaj uspelo kaj bolj pogosto javljati. Pa lep nedeljski večer vam želim!