Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 7.7.2009 12:23:23
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Kjero bedno vreme. Sva šli na sprehod pa naju je dež dobil. Kr neki. Zdaj spi, meni je pa FUL dolgčas. Pa tok mam enih zadev za uredit danes pa se mi ne da.... Hehe jaz pa dans ne morm ....vsake tolko grem moćeka na MSN pozdravt in to je to ...zdele tijani kuham, drugače pa počivam danes .... ej a ve pri cvetači tud uporabite tiste liste njene za kuhanje? jaz nikoli, moja tašča pa ...jih ščoisti in tud kuha in so za jest, sam jaz se nisme nikoli navadila? kaj pa ve??
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 7.7.2009 12:28:33
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. hej hoj, jolly, s kvasom nisem več probala. Takrat sem pozabila, potem pa nas par dni ni bilo doma... Tole zbujanje je res kr neki. Mi smo zdaj Tilna prestavili nazaj v spalnico, da ga naučimo spati Danes je imel oz. še ima malo vročine, mislim, da bo dobil norice. Čas je že pravi. Ko pa bo tole mimo, ga neham dojiti ponoči. Res bi se rada po 9 mesecih počasi malo naspala. Nik pa je že ok, krastice odpadajo. Danes bomo šli v kino gledat Ledeno dobo. Nik gre prvič v kino. Komaj čakam Kaj je danes naredil Tilen. Med hranjenjem je vstal na trip trapu in zlezel na mizo. Me je kar mal spreletelo, saj sem ga doslej včasih pustila za kako minuto samega v stolčku. Dobro, da je to naredil ko sem bila zraven! Tko da pazte tiste, ki imate trip trape. Pa tudi v trgovinskih vozičkih je nevarno, da to naredijo. Meni se je enkrat Nik tkole vstal, ko sem plačevala na blagajni. Za 5 sekund pogledaš stran, pa je že lahko nesreča tu a vročina spada zraven k noricam? da bom pozorna ...pri nas od včerej zvečer ene pike in so danes še vedno enake ...so mi nekej sumljive, samo ne vem ...zgledajo kot mini mozoljčki ...amapk so še venno taki kot včeraj zvečer ...bomo vidli ... tole s stočkom pa poznam ...sem že nekej časa nazaj o tem govorila enostavno vstane in gre na kolena in na noge ...splezala še ni kam, ker nima kam, bi pa lahko naprej na glao letela, če bi jo samo pustila ...
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2009 12:32:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2009 12:33:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 7.7.2009 12:34:10
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. pikica, ja vročina je lahko predznak noric. Vem da si že govorila za stolček, tudi meni se je že skoz vstajal, ampak potem sem mu znižala naslon za noge, da se ne more opreti in dvigniti. Pa se je danes vseeno hehe ja tud jaz sem že znižala poličko za noge, pa bo treba spet!!! :) Rastejo kaj čmo :)
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2009 12:45:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 7.7.2009 13:38:32
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: valla. pikica, ja vročina je lahko predznak noric. Vem da si že govorila za stolček, tudi meni se je že skoz vstajal, ampak potem sem mu znižala naslon za noge, da se ne more opreti in dvigniti. Pa se je danes vseeno hehe ja tud jaz sem že znižala poličko za noge, pa bo treba spet!!! :) Rastejo kaj čmo :) to že, samo da je njemu to uspelo brez poličke za noge. Nogico spodvije na sedalni del in se vstane. To sem hotela povedati, pa mi prej očitno ni najbolje uspelo :)) Ja sej to maš pa prav, tud Tijana tro dela! Najprej jo spodvije, pol se pa kr vstane na nogo! na pol kleći notr ...mislim ... ma del a veš da je danes ob kavču naredila en meter, da je do mene prišla, nisem gledala, kako, ker sem obešala perilo na stojalo, ampak nekak je mogla stopicat pač ...ej smrkljček eden :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 7.7.2009 14:02:36
|
|
|
|
Tejčika29
|
Z Alino sva obiskali kolegico na Polzeli in njenega Malčka in se imeli fino. Tudi tu je sparina za znoret, jaz pa še dolgo trenerko in teniske, ko bi vsaj japonke obula, ah jej no. Alina se občasno dviguje ob stolu v jedilnici, ali ga fura sem in tja. Smo ji zdaj pripeljali stajico ampak je ne zanima kaj dosti, dvomim da bo hotela biti v njej. Čakam drugi zobek spodaj, se mi zdi da bo kaj kmalu, tudi zgoraj se nekaj pripravlja - no bomo videli. Jutri imamo pediatra, da čujemo kakšna je kri in kakšne so nove mere naše gospodične in kako se razvija. Bom poročala. Lovely - imaš zs.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 7.7.2009 16:20:18
|
|
|
|
jolly123
|
Evo bila pri mentorici mah sej ne vem no kaj naj rečem, teorija kao v redu, ampak ker bom zdaj raziskavo skrčila, naj pa še nekaj teorije dodam. za raziskavo je pa rekla, da me niti podrazno ne spusti z njo na zagovor, ker bojo ful vrtali in iskali kaj ne znam, ker je kao preveč zajetna za dodiplomsko nalogo. Ma kr neki. Zdaj moram pa narest NOV vprašalnik in NOVO raziskavo. In pol mi mrtvo hladno reče, da če se potrudim lahko v enem mesecu vse naredim. Ja jaz pa čas vsega sveta a ne. Joj tole vstajanje v trip trapu mi je poznano, zato smo naredili nek improvizoriš pas in ga zavežemo notri, zaenkrat deluje. Ne deluje pa več na vozičku, ker se kljub temu, da je pripet nekako ven stakne in sredi vožnje vstane Moj je danes zvedel, da ma očeta na smrtni postelji, je šel zdaj na obisk, niti ne vemo še kaj in kako. Je v komo padel in baje je klopni meningitis.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 7.7.2009 19:06:14
|
|
|
|
irma78
|
Dan, kakšen shit je zunaj. Mislim take močne plohe, da nas je skoraj zalilo. In kdaj je začelo najbolj padat v LJ - ob dveh in to takrat, ko sem bila na poti k županu. Sem tja že do kolen mokra prišla, na poti nazaj sem bila pa do pasu. Nisem pa nič pametnega izvedela - pravi sicer, da bodo zgradili lesene vrtce in da naj bi na tak način vsi ljubljanski otroci dobili mesto v vrtcu. Ta ideja, da bi se moj sinek varoval v leseni kolibi mi ni najbolj pri srcu, tako da dobro da imam še druge variiante. Jolly tole glede tvojega tasta je pa tudi groza. Upam, da le ne bo prišlo do najhujšega in da bo na koncu vse OK. km0 bv, b bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb - tole je pa Niki pripisal. Nimam pojma kaj je hotel s tem povedat. Any idea?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 7.7.2009 20:08:38
|
|
|
|
Lovely
|
Tejcika, imas ZS Drugače pa samo: SPALA SEM 2 URI Me je zmanjkalo ko je moj moži prišel dam in sem se zdaj zbudila. Zdaj jo pa on daje spat. Luksuz!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 7.7.2009 20:25:11
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Tejcika, imas ZS Drugače pa samo: SPALA SEM 2 URI Me je zmanjkalo ko je moj moži prišel dam in sem se zdaj zbudila. Zdaj jo pa on daje spat. Luksuz! Lovely, zadnje čase samo še hvališ svojga možek a in prav je tako! Takrat ko boš bentila čez njega, te bomo spomnile, da ti dost pomaga! :) jolly, upam res, da bo vse OK, včasih mislimo,d a je kdo res tik pred smrtjo, pa potem se vse potšima in so ljudje še dolgo z nami .,.. ALina za zobek! irma ...tud če Janković pravi, da bodo zgradili dodatne enote, sorry, od sredi julija do 1. sept jim ne bo ratalo ...razen če že ne delajo ...če so še tolk montažni in leseni, je mesec pa pol mal kruta za tak projekt!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 7.7.2009 20:27:12
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Evo bila pri mentorici mah sej ne vem no kaj naj rečem, teorija kao v redu, ampak ker bom zdaj raziskavo skrčila, naj pa še nekaj teorije dodam. za raziskavo je pa rekla, da me niti podrazno ne spusti z njo na zagovor, ker bojo ful vrtali in iskali kaj ne znam, ker je kao preveč zajetna za dodiplomsko nalogo. Ma kr neki. Zdaj moram pa narest NOV vprašalnik in NOVO raziskavo. In pol mi mrtvo hladno reče, da če se potrudim lahko v enem mesecu vse naredim. Ja jaz pa čas vsega sveta a ne. sorry sam men je tok bedno k eni mentorji težijo ...in kaj zdej če bo komisija vrtala, če si jo ti SAMA naredila, valda da znaš in veš in nimajo kej najdit, česar ne znaš ...poleg etga je pša zagovor formalnost in noebnga ne poznam, ki bi ne zagovarjal diplome uspešno in komisija tud ne zaj ... no ...kr neki tvoja mentorca zaj ...ne pa komisija ...škoda no ...ker mapš vse narejeno ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 7.7.2009 20:34:04
|
|
|
|
mbd0411
|
Oj! Vreme bedno za pop.. Listi cvetače se jejo,a jaz jih vržem stran,če bi bila iz našega vrta potem ja. Tejčika peljala si se mimo mene,ko si se šla potepat.Sem doma ob cesti,torej na tvoji poti. Zdaj pa malo gledam prenos v živo...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 7.7.2009 21:54:31
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Kjero bedno vreme. Sva šli na sprehod pa naju je dež dobil. Kr neki. Zdaj spi, meni je pa FUL dolgčas. Pa tok mam enih zadev za uredit danes pa se mi ne da.... Hehe jaz pa dans ne morm ....vsake tolko grem moćeka na MSN pozdravt in to je to ...zdele tijani kuham, drugače pa počivam danes .... ej a ve pri cvetači tud uporabite tiste liste njene za kuhanje? jaz nikoli, moja tašča pa ...jih ščoisti in tud kuha in so za jest, sam jaz se nisme nikoli navadila? kaj pa ve?? ja jaz jih dam vedno zraven, če kuham cvetačino juho
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2009 21:55:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2009 21:58:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 8.7.2009 6:43:36
|
|
|
|
jolly123
|
Jutro. Noč je bila boljša kot včeraj čeprav se je še vedno zbujal. No upajmo na staro stanje ko bodo končno vsi zobi ven pogledali. Zdaj grem pa malo za diplomo delat - sestavljat novi vprašalnik. Druge izbire nimam. Eh sej bo. Do septembra ko grem v službo bi rada vsaj napisala, pol lektoriranje in zagovor, mi je vseeno če bo že med službo. IZVIRNO SPOROČILO: coccinella IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Kjero bedno vreme. Sva šli na sprehod pa naju je dež dobil. Kr neki. Zdaj spi, meni je pa FUL dolgčas. Pa tok mam enih zadev za uredit danes pa se mi ne da.... Hehe jaz pa dans ne morm ....vsake tolko grem moćeka na MSN pozdravt in to je to ...zdele tijani kuham, drugače pa počivam danes .... ej a ve pri cvetači tud uporabite tiste liste njene za kuhanje? jaz nikoli, moja tašča pa ...jih ščoisti in tud kuha in so za jest, sam jaz se nisme nikoli navadila? kaj pa ve?? ja jaz jih dam vedno zraven, če kuham cvetačino juho Jaz sploh vedela nisem, da so cvetačni listi za jest Pa kaj pol skuhate te liste in zraven cvetače jeste..al kako IZVIRNO SPOROČILO: valla. IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Lovely, zadnje čase samo še hvališ svojga možek a in prav je tako! Takrat ko boš bentila čez njega, te bomo spomnile, da ti dost pomaga! :) ampak res! Včasih je blo obratno Sta se dobr uštimala in uskladila Sej možeki tud enkrat dojamejo, pa so pridni. Sam me jih premalo hvalimo včasih, samo grajamo oz. samo to povemo IZVIRNO SPOROČILO: valla. Tilen pa je dobil norice, kot sem predvidevala. Zaenkrat nobene panike, nekaj pikic, še vedno malo vročine,... Bomo videli. A ga kej muči, srbi? Kej slabše spi? Tele norice mam jaz res kot nekaj groznega v spominu, samo če jih taki mali dobro prenašajo, pol pridemo na obisk, da damo to zdaj skozi, da bo pol mir
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 8.7.2009 7:37:07
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Jutro! Kok je pa ponoči vlivalo, grmelo in bliskalo! Mene dež zlepa ne zbudi, samo ob pol štirih me je pa tok pokonc vrglo, da sem misla, da me bo konc ...je mogla strela udarit nekam zlo blizu, kakšen Donit al pa kaj podobnega ...sranje no kr strah me je blo ... :( Evo, možek šel v službo. Valla, je dal gor tiste hlače, k mu jih je Nik "strgal" - skoz se spomne na NIka, ko jih da gor ;) Tijana že spi prvo rundo, se je že drugi dan zbudila ob 5.30 ...kriza! Evo, jaz pa mal po netu brskat!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 8.7.2009 7:38:20
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. Tilen pa je dobil norice, kot sem predvidevala. Zaenkrat nobene panike, nekaj pikic, še vedno malo vročine,... Bomo videli. pri nas pa tist kar je blo ni več, tko da videt nč ne bo ...še kak dan počakam, drugače pa pol skor ni več možnosti,. da dobimo a ne ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 8.7.2009 7:44:45
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Mater no spet pada - NAJ ŽE NEHA!!!!!!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 8.7.2009 7:48:30
|
|
|
|
jolly123
|
Vreme je res gnilo do amena. Moj otrok pa še kar spi že od 7-ih zvečer Svašta...to se nam še ni zgodilo. Sej ko jaz vstanem ob 6-tih on poležava
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 8.7.2009 8:08:54
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Kok neumno - sredi poletja mormo met v stanovbanju prižgane luči! :(
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 8.7.2009 8:21:47
|
|
|
|
Lovely
|
Jutro, jah mojega moža sem prehitro hvalila. Je odpeketal v BG za dva dni jaz pa sama. Smotanc. Sej ne :) Ja, zadnje čase je pa res super. Je pomagalo, da sva bila narazen par dni, priporočam. Moraš se malo pogrešat :) Inya tudi že spi po zajtrku, ker je bila pokonci podobno kot Tijana. Po dveh mlekcih ponoči je pojedla malo mlečne kaše in jo je zmanjkalo. Smeška mala. Vreme je pa za ubit. Sem bila včeraj čisto down. Ponoči je tok sevalo, da me je bilo ful strah. Danes sem vstala s pozitivnimi mislimi, dan bo lep dan bo lep pa vidim, da bo težko tole pozitivo vzdrževat čez dan. Morda bova šli do Muellerja k rabiva pleničke. A ste že vse na 4ki? Se mi zdi, da je 3ka Inyi že ful oprijeta pa ne vem a naj grem na 4 ali ne. Pušča ji pa ne čez. V glavnem če bo pa tako lilo pa itak nikamor ne grem k se mi ne da z uno marelo pa vso kramo hodit okrog. V glavnem, zdržite bejbe.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 8.7.2009 9:06:59
|
|
|
|
mbd0411
|
Jutro ,a takole bomo vse poletje?Se mi zdi,da ga je pol že mimo,pa ne vem zanj Groza. Naš je pa spal do 8:30 Se je zbudil ob 7h,pa mu kar ati naredi mleko in potem zaspi nazaj.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?