Dream
|
Čer! Cel roman sem že napisala, pa mi napiše "Run time error" in mi vrže net dol No, današnji dan je hitro minil, ker smo se malo potepali, malo delali in malo spali. Kaj bistvenega se ni zgodilo, tako da vas grem kar malo komentirat. No, je pa ena novost pri nas, ki se vleče zaradi prihoda Matic se zvečer noče več dojiti, zjutraj pa tako napade, da zraven kar momlja od užitka Sprva sem mislila, da je kriva samo , sedaj pa se mi počasi dozdeva, da bi se poba rad odstavil. Bomo videli, forsiram ne eno ne drugo, naj se sam odloči... IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: Dream Klima je pri nas isto kot pri vas - je ne potrebujemo (zaenkrat), poleti pa dosti kuham zunaj. O kul!!!! Kje pa?A na žaru pečeš? Za pečenje imava zunaj kamin, za kuhanje pa en star "štedilnik" (mislim, da so mu včasih rekli kekec) na dve plinski plošči. Jolly123 ti čisto verjamem, da se ti je Tajko smili, ker mi je znano. Sem bila enkrat tako utrujena, da niti vstati nisem mogla. Jao, jao... Ne vem, kdaj bi šel Matic spat, če se ne bi potrudila in ga dala sama v posteljo. Pa je fora v tem, da ga samo položim vanjo, dam pleničko v roke, dudo v usta, vklopim uspavanko in grem iz sobe. Moj dragi je naredil isto, pa je vpil kot zmešan. Ne vem, kaj mu je bilo tisti večer, ker običajno ne dela problemov. In kako je tvoj dragi? Kaj utrujen? Zmozgan? Živčen? Mbd0411 tole zgleda cool zadeva. Midva tudi nekaj podobnega iščeva, ampak še zbirava mnenja in izkušnje - torej na dan z njimi. Do sedaj mi je bila še najbolj všeč Hyla, ki jo ima moja mami, ker je enostavna za sestavit, čistit, prenašat in dosti prikljulkov je zraven. Kolikšna je pa cena, če ni skrivnost? Ticamica dobrodošla med nami! Ooooooo, Corti, a si ti res še živa??? WB!!! Iraira se strinjam s tabo, jaz sem danes videla, da mu je bilo čez dan precej vroče in je sedaj zvečer omagal skoraj eno uro prej kot ponavadi. Sem ga oblekla samo v body in žabice, pa kovtrček čez - ampak naš ima rad zelo toplo, meni pa se vseeno zdi, da je le preveč - razkriva se ne. Bomo videli, kako bo današnjo noč...
|