|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
4.7.2009 8:57:14   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Jolly user posted image user posted image user posted image si pa facauser posted image user posted image user posted image .Seveda se da izgubit 5 kg,a jih boš po vsej verjetnosti še hitreje nazaaj dobila.
Ali pa tudi ne...

Kaj pa vem nikoli nisem neki tko na hitro hujšala...zato. Če sem hotla kaj narest sem ponavadi to delala celo leto, začela septembra, da sem bla za poletje tipi topi...zdej pa sam žrem, pa žrem delam pa nič user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
4.7.2009 8:59:54   
gogabojan
Zoo je res poceni.

Točenje solz. Ti poročam, ko se vrnim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Imam pa prebavne motnje od stresauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
4.7.2009 9:10:54   
mbd0411
Jolly,sem na istem.Za letos sploh nisem niti kopalk gledala,kaj šele kupila.
Goga,tako pač je,naši otročki nas že zelo kmalu začnejo zapuščati..Saj se vračajo,a so vedno za en korak dlje od nas.Hitijo k samostojnosti,mi jih samo oviramo s pretirano skrbjo in preverjanjem.Telefoni in vsa ta podobna nadlega pri nas ni bila prisotna.Še dober ,da smo lahko kam šli...
Pustimo jih uživati..user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
4.7.2009 9:12:03   
mbd0411
Ojoj,kok sem pametna,ker vem,da moj prihaja domovuser posted image user posted image user posted image
Smo pač MAME

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
4.7.2009 9:26:20   
jolly123

Ojoj,kok sem pametna,ker vem,da moj prihaja domovuser posted image user posted image user posted image
Smo pač MAME

user posted image user posted image user posted image Sem lih hotla rečt ej a nisi še prek kratkim jamrala moj gre pa sam brez mene na počitnice user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
4.7.2009 11:08:43   
jolly123
Jao moj mož je zgubil še en Tajev klobuček, pa kaj misli da sem jaz banka al kaj, da bom vsak teden kupla ne vem kok stavri, ker jih on povsod zgublja mater mu user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
4.7.2009 11:16:27   
gogabojan
Evo, moj sinek je šel novim zmagam naproti.

Koliko je on bil nestrpen in komaj čakal. Ne morem verjet. Je šel na zaslužen dopust.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Se je res veselil.

Seveda so solzice padale tako od mene, kot od moje mame in očeta, toda vemo, da bo užival MAXIMALNO in da se bo imel fajn.

Zelo pomirjena pa sem, ker sem videla, in spoznala, katero vzgojiteljico bo imel tam. Je nižje rasti, toda čisto naspidirana in se je spustila čisto na njihovo raven. To se ji bodo otroci še nasmejali.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako da, kartico sem mu že poslala, da jo bo dobil v ponedeljek (za vsak slučaj). So napisali v pogodbi, da je to najbolj pričakovani del dneva. Se bova pa zvečer slišala, in se zmenila, ali naj mu pišem kartice ali ne.

Tako, zdaj pa grem maltretirati Roka (z objemčki in poljubčki), ker Bojana ni. HECAM SE.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
4.7.2009 11:17:12   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Smo pač MAME

user posted image user posted image user posted image Sem lih hotla rečt ej a nisi še prek kratkim jamrala moj gre pa sam brez mene na počitnice user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
4.7.2009 13:17:30   
mbd0411
Mi pa čakamo in gledamo na urouser posted image user posted image user posted image

Sem skuhala,zelenjavno juho z vlivancim,rižoto z jurčki in zelenjavo,ribje palčke...Pač najljubša hrana našega planinca.Potem gremo pa gledat avtomobile-Hrošče,imajo zbor,na sladoled,zvečer če bo pa potreba pa še na pizzo...

Neposredna povezava do sporočila: 2059
4.7.2009 20:58:26   
mbd0411
Ja,kje pa ste vse popoldne ni nobene...
Goga,a si se ga napila user posted image user posted image user posted image user posted image
Naš planinski junak je doma.Užival,užival...gre tudi naslednje leto,tako pravi.Eh,pravi da bo do 9 razreda zraven,ker je super.Nič ni pozabil.Še vse je lepo zložil..Nekaj sppominja kot bi jaz zložila...hm...No,ja vedno dam zraven več kot premalo.Bila sem prva mamica tam,ko so se pripeljali,ker pač imam navado,da vedno pridem prej kot rečejo,tudi obveznosti in določene naloge prvi oddamo,poravnamo,da smo potem frajuser posted image Tako lažje diham...Res!!!!
Nažrla sem se sladoleda,pizze in malo prej spila še eno ledeno pivo.Mislim...grozna sem.Zdaj sem pa tako žejna,da moram nujno spit nekaj osvežilnega...
No,kje ste????

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
4.7.2009 21:00:30   
iraira
Super mbd...sem ti rekla da bo užival v lepih krajihuser posted image  user posted image  user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
4.7.2009 21:40:21   
iraira

Jao moj mož je zgubil še en Tajev klobuček, pa kaj misli da sem jaz banka al kaj, da bom vsak teden kupla ne vem kok stavri, ker jih on povsod zgublja mater mu user posted image

Moški jolly, nimaš kaj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
4.7.2009 22:12:52   
gogabojan
Iraira wb. Pa kje si se ti kaj skrivala???? Smo te pogrešali.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Janja, kuckuc. Ki si?????????? Inšpekcija prihaja v ponedeljek.user posted image user posted image user posted image user posted image

MBD - je bilo kaj solzic sreče????user posted image user posted image user posted image user posted image . No fajn, da imaš sineka doma. Jaz ga bom tudi kmalu imela.user posted image user posted image user posted image user posted image Še devet noči prespim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me pa je klical, in pravi, da uživa maksimalno. Tudi prijatlje si je že naše. Pa razlagu mi je, da gleda enega pajka (je šel ven pred objekt ker se notri ni skoraj nič slišalo, razen ja mami v ozadju in to pri kakih 15ih otrocihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ). Imajo pa uro za klicanje okoli pol osme ure.

Ma tak vesel glasek je imel, da je tudi mami vsa vesela, ker ji je potrdil, da se ima maximalno lepo.

Ej, danes sem videla enega komarja oz. dva, ki nista zgledala kot navadna domača komarja. Sem takoj pomislila na tebe IRAIRA, k si razlagala, da je eno punčko pičil komar, in fasala bolezen.

Še vedno nisem našla na netu, katere pasme je.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Seveda me je pa pičil, in imam odteklino tako, kot če bi me čebela pičila. Pa peče in srbi kot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Prvi komar letos, da me je pičil.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
4.7.2009 23:02:04   
mbd0411
Mene pa komarji nočejo.user posted image user posted image user posted image
Že od kar sem prvega otroka rodila.Prej sem pa vedno imela noge popikane in bedre vse rdeče in boleče.Od poroda naprej je konec.Ne vem kako to.
No,se ne pritožujem.
Naš planinec nam je vse razložil kako je bilo.Tudi 50 fotografij je naredil.Res je užival.In sam mi je rekel,da je sebe prepričal,da ne bo govoril z menoj,ker bi se potem jokal.Bravo fant moj.Sva se crkljala,pa lupčkala...Sem ga 5 minut nazaj moraala še žgečkat po hrbtuuser posted image user posted image user posted image user posted image
No,zdaj pa že spi.
Po tv nič pametnega.Za znoret.
A je kaka pametna stran,da grem kaj pogledat.Včasih sedim za rač.pa ne vem kaj naj odprem.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2064
4.7.2009 23:03:28   
mbd0411
Sej je lahko kaka igrica...
Tale kmetija druga mi ni nič jasna.Na farmi pa sem itak že vse kupila.user posted image Zdaj se pa denarci samo nalagajo.Sem že malo lena pri tem pa kar otrokom prepustimuser posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
5.7.2009 7:15:50   
jolly123
mah joj sem mbd cel roman napisala kaj delat na uni farmi pa me je ven vrglo, ma ti bom še enkrat, sam ti bom na ZS na FB da ne bodo vse brale, ker jih verjetno ne zanima user posted image

Pa dobro jutro user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
5.7.2009 7:37:55   
mbd0411
Jutro.
Jolly,hvala.
Grem malo tja pogledat.
Aja,tu malo včasih ne pišem čisto slovnično,pa tudi kje drugje ne in potem se človek skoraj navadi....user posted image Me zdaj včasih otroci opominjajo(ta punčka ki je na počitnicah )

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
5.7.2009 7:49:39   
laknerš

mah joj sem mbd cel roman napisala kaj delat na uni farmi pa me je ven vrglo, ma ti bom še enkrat, sam ti bom na ZS na FB da ne bodo vse brale, ker jih verjetno ne zanima user posted image

Pa dobro jutro user posted image

Jolly dej še meni tale roman pošlji.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
5.7.2009 7:54:25   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Nočem vas strašiti, ampak  uvedite vse ukrepe proti komarjem......

in kakšbni bi ti ukrepi naj bili?

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
5.7.2009 7:54:27   
laknerš
Tako najprej dobro jutro!

Jest komaj gledam, ker sem včeraj spet delala dolgo v noč. Prejšnjo noč sem delala do 3h včeraj pa dp 1h in sem totalno izmučena ker je seveda treba ob 6h vstat, ko se zbudijo moje punce. Je pa imela težave naša Hana, pravi moj user posted image da  ni in ni mogla zaspat. kaj so počeli ne vem samo že nekaj dni je problem zvečer. Zjutraj je pa ura 6 in že začne iz sobice klicat ata ata ata. Ja pri nas so punce bolj na atije mahnjene. Ko pride iz službe se niti preoblečt ne sme ne da bi Hano vzel v naročje, ker je jok tak kot da jo bo lih kar konec. Ja tko je to! Zdej grem pa še mal na kavč počit!

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
5.7.2009 9:20:29   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Nočem vas strašiti, ampak  uvedite vse ukrepe proti komarjem......

in kakšbni bi ti ukrepi naj bili?

V prvi vrsti...komarnike na okna user posted image  in seveda .100noga se da kupiti vse mogoče preganjalce komarjev in drugega mrčesa, ki niso škodljivi za otroke!

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
5.7.2009 9:30:49   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Tako najprej dobro jutro!

Jest komaj gledam, ker sem včeraj spet delala dolgo v noč. Prejšnjo noč sem delala do 3h včeraj pa dp 1h in sem totalno izmučena ker je seveda treba ob 6h vstat, ko se zbudijo moje punce.

Pridna mamica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
5.7.2009 11:41:20   
jolly123
Mi gremo pa po kosilu verjetno malo uživat na bazen, čeprav mam jaz teto s Krvavca kje lih dons no user posted image  user posted image
Prej sem gledala razvojne mejnike za naše male čmrlje, pa sem se res začudila koliko stvari recimo naš zna ki so kao za 11 mesecev, stvari ki so za 9 pa ne...tko da res vidiš kako eni kakšno stvar prej drugo kasneje.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
5.7.2009 12:01:07   
coccinella

Mi gremo pa po kosilu verjetno malo uživat na bazen, čeprav mam jaz teto s Krvavca kje lih dons no user posted image  user posted image
Prej sem gledala razvojne mejnike za naše male čmrlje, pa sem se res začudila koliko stvari recimo naš zna ki so kao za 11 mesecev, stvari ki so za 9 pa ne...tko da res vidiš kako eni kakšno stvar prej drugo kasneje.

ej a te razvojne mejnike si našla na internetu? A mi lahko prosim poveš naslov user posted image

Ja midve greva tudi na bazen danes, z mojo sestrico...sem komaj koga našla da gre z mano user posted image . No ampak se je vse lepo izšlo in gremo na bazen. user posted image user posted image user posted image

Včeraj pa smo bili v živalskem vrtu....je bilo full fino in didi Gaja se je zabavala. Všeč so ji bile predvsem "velike" živali (slon, žirafe, tudi opice,...)

No lepo uživajte v današnjem super dnevu....

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
5.7.2009 12:43:34   
jolly123
http://www.mama.si/razvojni-mejniki/teden/9
tuki sme gledala te mejnike.

Joj pismo ej pa dejmo se pol zmenit en dan pa gremo skup na bazen kle v Kranj, čolničke, bazenčke mamo, ene odplavajo druge merkajo itd. Kva praviš/pravite ?

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?