|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
7.7.2009 7:45:12   
loremi
Hvala, Reby user posted image .
Joj ma sem najprej na krvni test komaj čakala, zdej bom pa na vsak pregled. Mislim, res je lepo to.
Ekola, dans nisem v službi, sem doma, joj nekaj me še uho boli (lani decembra sem imela vnetje ušes in me je zdej vsakič strah, ker zdele pa res nebi blo primerno kakršnekoli antibiotike jemat, no upam, da je tole sam kratkočasno. Drugač mam bolniško, ampak tavečje stvari bom šla sicer nardit v službo, kej bom pa tud od doma naredila.
Oh kr nakladam, mal so živčki tud to, ko se nekaj dogaja, kar sem si do zdej samo želela user posted image .
Ampak jaaaa se mi zdi da bom v četrtek kr letela na tisto mizo tam za pregled user posted image  samo da čimprej zvem, kako in kaj je user posted image .

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
7.7.2009 7:57:53   
BarbiG
Mlinček malo pozno, pa vseeno iz srca. VSE NAJBOLJŠE. user posted image user posted image user posted image

Pinky, upam, da to res ne pomeni nič slabega. user posted image

Stella dobro opravi na punkciji danes.user posted image user posted image user posted image

Reby ampak tvoj Rim se pa bliža z bliskovito naglico. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
7.7.2009 7:58:27   
BarbiG
Loremi držim pesti, da bo na UZ-ju vse OK. user posted image user posted image user posted image

Sicer se pa danes komaj vlečem. Tole deževno vreme ni zame. Mater, danes bodo lahk vsi po men hodil, k imam pritisk čist u podnu. user posted image

< Sporočilo je popravil BarbiG -- 7.7.2009 7:59:41 >

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
7.7.2009 8:37:19   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

kako smo kaj.

Ja Barbi, kje se pa ti skrivaš?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
7.7.2009 8:37:42   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

user posted image ...mismis...ja kaaakšnaa pa si šla k dr. D????

lepo spodobno oblečena, veliko bolj spodobno, kot sem bila v petek na 40+. Kar Reby praši, sva bili potem na kavi user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
7.7.2009 8:57:21   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dobro jutro vsem skupaj,

kako smo kaj.

Tam nekje med zeleno travco se skrivam, sem čist v podnu. user posted image  Povej ti meni, kaj sta se z dr. D. včeraj zmenila.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
7.7.2009 9:00:11   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Dobro jutro vsem skupaj,

kako smo kaj.

Tam nekje med zeleno travco se skrivam, sem čist v podnu. user posted image  Povej ti meni, kaj sta se z dr. D. včeraj zmenila.

saj se ni bilo dosti za meniti, dal mi je napotnico za nov postopek (dolgi), zmenila sva se, da mi bo on delal punkcijo, če le ne bo spet padla na vikend. Pa še čudo enih gluposti, kako imajo ženske 13. ovulacij, ker ljudje se sploh ne znamo razmnoževati, mačke se pa znajo in imajo zato le dva plodna ciklusa, pa te izkoristijo user posted image user posted image user posted image  Ne prašaj, zakaj vedno to poslušamuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
7.7.2009 9:00:58   
mismis

Dobro jutro vsem skupaj,

kako smo kaj.

kaj te je pa spravilo v poden?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
7.7.2009 9:32:29   
Reby

lepo spodobno oblečena, veliko bolj spodobno, kot sem bila v petek na 40+. Kar Reby praši, sva bili potem na kavi user posted image user posted image user posted image

Ja, ja, če verjameš, še jaz sem buljila tja not, kako je mogu šele dr. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
7.7.2009 9:35:25   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Ja, ja, če verjameš, še jaz sem buljila tja not, kako je mogu šele dr. user posted image

ah to še nič ni, v petek je tja not buljilo pol lokala. user posted image user posted image user posted image
Dr. si pa itak ne more pomagati, da ne bi...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
7.7.2009 9:37:30   
Reby

ah to še nič ni, v petek je tja not buljilo pol lokala. user posted image user posted image user posted image

Sej zato sta pa spet v dolgem postopku .... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
7.7.2009 9:44:01   
mismis

Sej zato sta pa spet v dolgem postopku .... user posted image  user posted image  user posted image

a zato, jaz pa sem mislila, da me je dal v ta dolcga zato, ker je bil prvi dolgi uspešen. Joj, kakšna naivčina sem jaz user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
7.7.2009 10:07:46   
BarbiG

Dobro jutro vsem skupaj,

kako smo kaj.

kaj te je pa spravilo v poden?

Vreme.  Imam nizek pritisk in danes res vsi po men hodijo. user posted image   Zjutraj zgledam kot bi bila zadeta kot mamba. user posted image user posted image user posted image  Na tak dan bi samo spala, spala, spala. Moram nehat o tem razmišljat, ker bom še sede v službi zaspala. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
7.7.2009 10:09:52   
BarbiG

Dobro jutro vsem skupaj,

kako smo kaj.

saj se ni bilo dosti za meniti, dal mi je napotnico za nov postopek (dolgi), zmenila sva se, da mi bo on delal punkcijo, če le ne bo spet padla na vikend. Pa še čudo enih gluposti, kako imajo ženske 13. ovulacij, ker ljudje se sploh ne znamo razmnoževati, mačke se pa znajo in imajo zato le dva plodna ciklusa, pa te izkoristijo user posted image user posted image user posted image  Ne prašaj, zakaj vedno to poslušamuser posted image

Aja, kar za punkcijo sta se že zmenila. Jaz ga bom pa kar takrat za rokav pocukala, pa bo. Bom definitivno njega mela tako za punkcijo kot za ET. Računam pa, da bom tam nekje sredi oktobra začela s postopkom. Zdele sem glih konc z user posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
7.7.2009 10:18:10   
loremi

a zato, jaz pa sem mislila, da me je dal v ta dolcga zato, ker je bil prvi dolgi uspešen. Joj, kakšna naivčina sem jaz user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
o ja dobr ste razpoložene kljub aprilskemu vremenu, bravo

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
7.7.2009 10:19:32   
Rakica_80
Jutrooooouser posted image
Stella, želim ti hitro in nebolečo punkcijo, pa še da se ti lepo oplodijo v prelepe blastocideuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mismis,ja kaj se to greste, hočete da se D-jem zmeša tamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že tako so malo švrc švrc od naših nog...user posted image user posted image user posted image
BarbiG, ti kr zaspi, mogoče ne bojo niti opaziliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Reby, en lep pozdrav zateuser posted image
Lana70, kako si kej, nič se mi več ne javišuser posted image situacija pri tebiuser posted image
Leeep dan vsemuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
7.7.2009 10:20:49   
mismis

Aja, kar za punkcijo sta se že zmenila. Jaz ga bom pa kar takrat za rokav pocukala, pa bo. Bom definitivno njega mela tako za punkcijo kot za ET. Računam pa, da bom tam nekje sredi oktobra začela s postopkom. Zdele sem glih konc z user posted image .

Saj jaz ga bom tudi takrat pocukala za rokav, ampak sem si ga že sedaj zazihrala user posted image user posted image  A ti misliš iti v postopek po oktoberski user posted image , ali že po septembrski? To poemni, da se začneš špikati nekje oktobra kot 22. dan ciklusa.

Če greš takrat bova nekje skupaj, ker se jaz tudi te dneve poslavljam od moje

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
7.7.2009 10:23:10   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Mismis,ja kaj se to greste, hočete da se D-jem zmeša tamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že tako so malo švrc švrc od naših nog...user posted image user posted image user posted image

kakšnigh nog neki, saj meni ne smrdijo user posted image user posted image user posted image , pa tudi nobene kratke kiklice nimam, tako da se morajo zadovoljiti samo z mojim dekoltejem. Če pa hočem, da se jim zmeša, pa seveda...saj se jim mora malo zmešati, sicer pa so itak že ve videli na nas user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
7.7.2009 10:24:50   
loremi
O Bebi, kako kaj? Mislim, da ti še nisem poslala objemčka zaradi tvojega postopka, sem pa tud nevestna no, oprosti user posted image  user posted image .

Ma ja, ma zdej bojo D.-ji tko imel dopuste, je treba potem takoj poskrbet, da pridejo hitro nazaj v formo user posted image  user posted image .
Barbi, ti kar zaspi, bomo me čuvale, da kdo nepride na vrata.
Sej ja, vreme je pa nikakvo, itak, eehhh a niso neki oblubljal vroče poletje, ja, sej vedno kiksnejo, ni več tko, kot je blo včas, ko je je dal kej napovedat za tolk naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 1444
7.7.2009 11:31:32   
Rakica_80
Loremi, sej v bistvu nisem nič zgubila, bom vsaj čez poletje malo žuralauser posted image
potem se bom itak morala zresnit ko bom šla po otročkauser posted image user posted image user posted image -ZRESNITuser posted image
Hvala za objemčekuser posted image
Mismis, da mi je znat, kako se je D. Zorn mogel šokirat, saj zadnje dneve mojih UZ, nisem več niti brila nog,auuuuuser posted image user posted image user posted image pikalo pikalo...user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
7.7.2009 11:44:19   
gasilka
Ja pozdravljene pupe!
Kako ste? Dopusti so se že začeli komaj čakam da grem na morje!! In kakšno je kaj vreme na hrvaškem rab-pag?
skuštrana suzi sem dobila zsuser posted image

Mismis in BarbiG tudi jaz bom začela z drugim postopkom tja enkrat v sredini oktobra :) Se vidimo!user posted image

BebiIII drži se!!!user posted image

Stella vse dobro danes na punkciji!!!!
mlinček vse najboljše !!user posted image user posted image
loremi vse dobro vama želim v četrtek na prvem uzuser posted image

A potem pomaga aspirin če ga ješ po punkciji pa vsaj do 3- dneva po et?
Pozdrvčke vsem!!!

< Sporočilo je popravil gasilka -- 7.7.2009 11:52:48 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
7.7.2009 11:46:11   
mismis

Mismis, da mi je znat, kako se je D. Zorn mogel šokirat, saj zadnje dneve mojih UZ, nisem več niti brila nog,auuuuuser posted image user posted image user posted image pikalo pikalo...user posted image user posted image user posted image

mogoče mu je pa bilo všeč, ker je bilo bolj naravno user posted image user posted image user posted image , mogoče se jenaših obritih nog in da ne rečem česa vse, že naveličal, ti pa si bila malo bolj "back to nature" user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 1447
7.7.2009 11:47:36   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gasilka

Ja pozdravljene pupe!
Kako ste? Dopusti so se že začeli komaj čakam da grem na morje!! In kakšno je kaj vreme na hrvaškem rab-pag?

Kaj pomeni če imam ZS?

Mismis in BarbiG tudi jaz bom začela z drugim postopkom tja enkrat v sredini oktobra :) Se vidimo!user posted image

z.s. pomeni, da ti je nekdo poslal zasebno sporočilo, ki ga vidiš tako, da klikenš moja ringaraja in greš na prejeta zasebna sporočila.

Za oktober pa super, več nas bo, bolj bo  veselo user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
7.7.2009 11:54:09   
gasilka
Hvala mismis sem ravno ugotovila, sej veš nekaterim poznej prideuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
7.7.2009 12:29:59   
Storžica 81
Ojla,

punce, mi lahko katera pove, kdo dela ta teden UZ?

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?