SANEK1
|
Ajvy, mi smo v redu, kak ste vi? Češnica, boš vidlla, da bo ok...mogoče mu celo ne bo potrebno na operacijo, če pa bo, pa se ne obremenjevat, da ne moreš zraven, on bo sigurno čutil, da si v mislih z njim. Držimo pesti , zate pa Kapica, kaki frajeri ste že vi Mi smo tudi bli včeraj v parku, pa danes verjetno tudi gremo, bom zdaj bolj pozorna na vitko mamico z dvema sinekoma ...se malo hecam, spoštujem to, da želiš ostat anonimana, čeprav mi je žal, ker bi te res rada spoznala Rumba, super za dudo...mi teh problemov nismo meli, ker Živa ni bla nikoli neka dudomanka, jo je pa sama pred cirka leto dni skenslala in jo zamenjala za flaško, ki pa zdaj tudi že več ni tak aktualana, razen še za mleko Bačko, čestitke za nepleničarstvo Živa je tudi čez dan, ko smo zunaj brez, je ful smešna, pove komaj po tem ko je lulala: Mami Ija lula , tak da je cel popoldan ko smo doma brez in ful uživa Kahla ji je že ful premala in jo noče na WC pa sediam tudi po 20 minut in ponavadi ne naredi nič...ma bo že ko bo htela...tak da Ajvy lagano, bo že Tarjin čas tudi za te zadeve.
|