rumba
|
Punce, najlepša hvala za lepe želje! Mi nismo nič kaj pretirano praznovali, se bolj pripravljamo za naslednji vikend, ko bomo praznovali Julijin rd. Sicer pa bo najverjetneje bolj družinsko praznovanje. :) Takole pa so meni napihnili balone: Ta teden je Julija prvič brez plenice v vrtcu. Ko sem jo včeraj oddala, sem bila sigurna, da bom dobila nazaj celo vrečo polulanih stvari, a me je prijetno presenetila. Niti enkrat se ni polulala, ljubica moja. bačko, sej verjetno je brezveze, da ti napišem, da si čisto super mamica, sej ti to dobro veš, le slabe misli te najedajo. Poskusi, ko te začne kaj nervirati, pogledati vstran, mogoče si zapoj kako pesem, kr neki, tako za šalo, sprosti dih in s tem sprosti mišice in nervoza popusti. Kar zajemi sapo, pa si kaj zabrundaj in hkrati si reči, da itak vsi vedo, da dojenčki jokajo. Ja, ljudje pogledajo, sej veš, vsakemu pride jok do živega, verjetno tudi ti pogledaš, če otrok joka, pa si ziher ne misliš, da je z njegovo mamico kaj narobe. Enako pogledajo tudi drugi, o tebi pa ne mislijo kaj slabega. Seveda pa se najdejo cvetke s kako sočno pripombo, njih pa naj kar klinc gleda. Češnca, a ti pa pospravljaš.... ali malo pospešuješ? Jaz sem Julijin porod takole pospešila, celi dan pucala, ok, še 5x gor in dol po stopnicah v 6. nadstropje (ja, dvigalo je delalo, pa sem nalašč hodila ), ko pridem v P, pa babica najprej pripomni:" Vi ste pa danes malo pretiravali, a ne?" Nimam pojma, kako se je to videlo... Anže je pa dober dekorator. Lepa sobica. Freycha, Diti, da je opustila dudo! Carica! Si že pometala vse dude? Jaz si jih nisem upala, jih še sedaj skrivam, sicer ne vem za koga, a jih. Ajvy, pišuka, to pa je kriza je, takole po dežju. Imam kar nekaj takih neprijetnih izkušenj...
< Sporočilo je popravil rumba -- 7.7.2009 9:49:44 >
|