|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
7.7.2009 14:43:06   
Freycha
user posted image user posted image user posted image iiiiiii čestitke GabiW za Lizo user posted image user posted image

ja ja madejka, ti še kar razlagi o tem, kako ne spijo, pa da se oba dereta.... grem spet na najboljšo kontracepcijo na svetu - držanje aspirina med nogami user posted image user posted image user posted image
Sicer pa srčno upam, da bo kmalu to obdobje mimo in da bo Tobija spal, pa ti boš bolj spočita user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
7.7.2009 14:46:50   
madejka
Freycha eh, nad tabo sem že obupalauser posted image Nosečke in duple (trupla in četvorna) mamice pa tak vejo, kak je ali jih čakauser posted image user posted image user posted image
Hvala!

Saj zdaj mi tamali spi že več kot urouser posted image ... jaz pa ne morm, ker sem spila krigl kave prejuser posted image Ahhh...saj bouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
7.7.2009 21:31:22   
Ajvy
oi....

Corfu...sej se mi je zdelo da si hotela še nekaj napisat....se je tko nedokončano bralo....
Jah..mati...razvajeni ste ..ne....pa vas je Manca mal vzela v roke...he he user posted image

Freycha...bravo za pogum glede dude.....user posted image user posted image

Pod tvoj post glede dretja v trgovini se kar podpišem.....

Zanimiva kontacepcija....

Bačko...kolkr berem tvoje poste si čist v redu pisateljica....tak da hitro si vzet 5 minut in spisat porodno zgodbo,da potešiš naše firbce...

Hm...glede Špara in dretja....naš pišek mišek še nibil v nakupovalnem centru, ker sem mnenja da tak majčken otroček tam nima kaj delat...pa ne bit huda...sam svoje mnenje povem...vsak po svoje...torej....mi z dojenčkom med takšne bacilčke ne hodimo...
Dretje....hm...sem ravno včeraj mislim, da napisala post kako se je tisa celo pot domov drla...pa še Tarja zraven....pa so leteli pogledi....pa kaj čem...ne morem je ven vzet če dežuje kot iz škafa...dežnika nimam,,pa še Tarja je naprostostiuser posted image ...sem pa enkrat eno žensko ko me je gledla ko se je ravno dojenček drl..vprašala, če ji smem kej pomagat....
Tko je otroci jočejo....eni bolj drugi manj....tako je ...in vedno bodo zlobni jezički...bodi mirna..tako otroku najbolj pomagaš....Rumba je tut krasne nasvete napisala...

Zamenjaj mleko če ne gre...al pa sladkane kamilice probaj dat....

Sanek....full dobr za praznovajne.user posted image user posted image ..nas to še čaka....

Češnca...sem pogledla ..BC, pikapolonica...in še ena ameriška spletna stran....sam tist nau pršlo ta prav cajt....sej bomo našli..če ne drugega imajo takšnega majhnega v BC...tak da bomo pa onega vzeli...hvala za skrb....

Rumba....krasna slikica......krasni Rumbčki....user posted image user posted image
Jah če je treba je treba....sam poanta ni bla v dežju..ampak v dretjuuser posted image iz obeh strani...stereo....user posted image

Madejka..user posted image user posted image .a sem prav razumela..Tobija spi do 2 ponoči..potem pa nič več....
Utrujenko....za skupno dretje pa vem kako je ....samo nmirne živce..pa se bosta navadla drug druzga in tega da se ne smeta zbujat...trust me....
Meni je tut na začetku manjkalo potrpežljivosti...ampak zaradi tega ker so mi še hormoni suvali..pa je blo kr težko.....sej bo..pr ta četrtem bo šlo...user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
7.7.2009 21:32:27   
Ajvy
GAbi W...čestitke za Lizo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
7.7.2009 21:41:39   
rumba
Ajvy, ti iščeš Nodija? Danes sem ga videla v Direndaju v Hipermarketu Šiška. Imajo velikega, zadaj ima zadrgo in se lahko notri pospravi pižamica , lahko je pa samo kot lutka (cena če se ne motim je 26,90€) in imajo majhne, samo lutke. user posted image
Freycha, dobra taktika v trgovini.user posted image

Dojenčki in trgovine: pri nas tudi ne gredo skupaj, v bistvo še Aneja ne vozimo po trgovinah, nekje od oktobra do maja jih ziher ne vidijo.user posted image Julije pa sploh ne, je bila zadnjič pri moji mami na počitnicah in ji mama obljublja trgovino, pa se ji ni svitalo, o čem govori.user posted image Je ni mogla nikakor podkupit.user posted image Mah, sej ne vem zakaj, nekaj so razne viroze.... jih je že itak zadosti v vrtcu, drugič pa mi niti ni fajn hodit okoli med policami z otrokom, grem raje sama in na hitro opravim.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
7.7.2009 22:38:34   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Ajvy, ti iščeš Nodija? Danes sem ga videla v Direndaju v Hipermarketu Šiška. Imajo velikega, zadaj ima zadrgo in se lahko notri pospravi pižamica , lahko je pa samo kot lutka (cena če se ne motim je 26,90€) in imajo majhne, samo lutke. user posted image

ja..jst...HVALA .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
7.7.2009 23:25:53   
Češnca

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

user posted image user posted image user posted image iiiiiii čestitke GabiW za Lizo user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
8.7.2009 7:23:07   
bačko
Jutro!
Freycha lepo si napisala in hvala.Saj jaz sem šla z Loro ven iz trgovine ker smo itak že vse nakupili.Malo jo je zvijalo ker je potem še v avtu malo jokala potem pa zaspala.
Moram pa reči da Žana zaenkrat v trgovini ne zganja norčij in je pridna.Jo dava v avto voziček in je pridna.
Bravo GabiW.Iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image
Ajvy vem da nimajo tako mali dojenči kaj početi v trgovini samo mogla sem iti ker sem šla gledati za Žano za rojstni dan vozičke za njeno novo punčko.Saj drugače ne grem.Verjetno bom zamenjala mleko.Bom Juretu naročila naj bi kar Novalac prinese.Bom videla če bo danes kakala.Pa še kamilic nima.Groza!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Madejka user posted image user posted image user posted image user posted image .Saj bo kmalu bolje!
Lora pa spi nekako tako ponoči.Spat gre med 21 in 22 uro.Potem se zbudi med 1-2 in potem se zbudi okoli 5-5.30 in potem še spi do 8-8.30.Pridna je zaenkrat.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
8.7.2009 7:34:43   
bačko
No moja porodna zgodba pa je zgledala takole.
Ura je bila 21.30 in sva z Juretom gledala televizijo.Hotela sva iti spat pa je rekel moj dragi daj počakaj še 5 minu in greva potem skupaj spat.In ravno teh 5 minut je bilo pomembnih.Nekaj me je zašpikalo v križu potem pa sem med nogami samo začutila kako mi teče.In sem rekla mojemu da mi je voda odtekla.On me čudno pogleda in me vpraša če sem sigurna.Samo čudno sem ga pogledala in se mu začela smejati.Vstane in se začne oblačiti in meni prinese oblačila.Žana je že spala in sva jo mogla zbuditi.Prav smilila se mi je.Hitro smo se spokali v avto in peljali Žano k babici in dediju.Ob 22.20 sva prišla v P in v sprejemno.Tam me je G pregledala in bila sem odprta že 5 cm.Potem je bilo potrebno še vse papirje izpolniti in potem sva šla gor.Najprej pobriti in potem še klistir.Okoli 24 ure pa sem šla v porodno sobo.Moji popadki so bili vedno slabši in sem dobila umetne.Ko so umetni popadki začeli delovati me je bolelo ko hudič.Vmes sem dobila nekja proti bolečinam.Prav luštno mi je bilo.Ko en zadetek sem bila.Pri Žani me ni tako bolelo.Ene dvakrat me je vmes babca prišla pogledat in je rekla da bo kmalu.Ko pa je tretjič prišla pa je samo rekla da naj noge k sebi potisnem in začnemo z porodom.Malo sem jo čudno pogledala.Sama pri sebi sem si mislila ja a samo vi in ta gospa bosta zraven.Kje pa so ostali?Pri Žani sem jih imela okoli sebe cel bataljon.In smo začeli pritiskati.En, dva, tri in Lora je bila vzunaj.In ura je bila 3.26.Bravo jaz.Ni me nič prerezala ampak vseeno sem dobila 3 šive.Ko semLoro prijela v roke se mi je zdela tako drobna in majhna.Imela je 3880 g.Ko sem se pa spomnila kakšna je bila Žana pa sva se z Juretom samo spogledala in oba sva rekla:"Kako je drobna."user posted image
No upam da sem uredu napisala.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
8.7.2009 7:50:45   
Anonimen
jutro babeuser posted image

iiiiiii čestitke GabiW za Lizo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa seveda čestitke vsem, ki praznujete karkoli zdaj te dniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi spet tko slabo spimo, seveda zarad uleuser posted image no, upam da se čimprej uštima nazaj, no, sej zdej par dni je bol katastrofa, drugač pa ža tak kar nekak spi...

bačko jst se nebi sekirala zarad drugih, res ne...naj buljo, njihov problem, ne tvoj...
tud jaz sem načeloma mnenja, da tako mali otroci niso za v trgovine, samo včasih pač ne gre drugač....samo mi če že gremp, gremo in kupimo in domov, ne preživljemo dnevov v šoping centrih, hodmo na pijačke itd. to jst še sama ne počnem, kaj da bi z otroci...itak pa najraj vidim, če sploh ni treba v trgovino, ker mi je mukauser posted image

pri trmarjenju pa jst ne popuščam, ni šans,čeprov tkole v javnosti še ni mela kakih hujših izbruhov, tisti so bolj za doma rezerviraniuser posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2235
8.7.2009 9:17:00   
Freycha
No, trmarjenje št. 2. - tokrat doma.

Obsedena je z Ice Age. In ker je bil v.d. možek sam z njo doma in je moral dati krompir kuhat, ji je pač naštimal risanko, da je lahko v miru pripravil krompir za peko. In se speče, med tem pridem jaz domov, valda mi takrat tudi lubčka ne more dati, sploh me ne vidi in ne sliši, ker tako zavzeto gleda risanko in potem izjavi, da bo jedla v njenem stolu, kjer gleda risanko. Sva rekla, da ni šans, da bo lepo za mizo jedla, kakor se je. Pa v jok, pa ob tla se je metala, pa protestirala... v glavnem, na koncu sprejme, da jo dava v stol za hranjenje, ampak ni hotela imeti slinčka gor. Zakaj se je naenkrat naprdnila ne vem, samo imamo full borbe s temi slinčki, pa ogromno njenih cot tako zapacanih, da ne gre več ven..... pa se pregovarjamo, če bo imela slinček al ne.. pa se dere, kriči.. v glavnem ne, slinčka ne. Ponudim še drugega in tretjega, pa nobenega ni hotela. Mah nič, se mi ni dalo več prerekati, pa ji dopovedovati, da brez slinčka ne bo jedla, sem jo odpela iz stola, dala dol in ni dobila kosila....

No, hočem reči, da imamo pri nas taka trmarjenja na dnevnem sporedu in če bi se obremenjevala z ostalimi, bi bila tamala že prava maza in bi bilo vse po njenem.... kar pa enostavno ne gre!

Tko, tretja noč je bila že boljša, samo ob 4.30 je rabila flašo mleka, ker je bila valda lačna, ker se ni dovolj najedla popoldne, sicer je pa potem spala do 7h user posted image user posted image

če bi imela še enega otroka, bi naredila vse in še več, kot sem pri Diti, da ne bi imel dude.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
8.7.2009 9:24:51   
Anonimen
ula tud noče slinčka, pa se mi ne da okol tega **** pa dramo prenašat, mam ene par majic, k jih navlem gor ko je, al pa kr navadno plenico ji navežem, tist ji je pa kuluser posted image jst če vem, da določene stvari izzovejo trmarijo, jih pač probam skenslat, oz. tko prilagodit, da je za vse kul. ker se mi ne da res za vsak drek tolk pregovarjat, k u bistvu tko nikamor ne prideš, otrok pa več k je takih situacij, bolj tuli in se dere in meče ob tla, pa ti dnevi v takem pol minevajo, namest da bi se fajn meli..

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2237
8.7.2009 9:24:57   
bačko
Lora ne mara kaj preveč dude.Jo kar ven plune.Grede trme pa mislimd aimajo vsi zdaj neko tako obdobje.Žana je samo pri nama trmasta.Pri babici in dediju pa ne ker vse dobi.In sem zadnjič znorela in rekla da ji ne smeta vsega dati kar si zamisli.Pa je rekla tašča da je ne more gledati da joka ker se ji smili.Pa sem ji potem rekla da kako pa se ji midva nič ne smiliva ker se potem kregava z Žano ko hočeva kaj doseči in je bila samo tiho.Komaj čakam da gre v vrtec in sem si prisegla da bo Lora pa šla takoj v vrtec ko bo lahko.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
8.7.2009 10:01:29   
bačko
Punce imam za vse vprašanje.Ali imate  še kaj oblačil od punčk št.62,68 in 74?Kupim!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
8.7.2009 10:30:11   
SANEK1
Dober dan..

Mi smo danes doma, ker smo zaspali vrtecuser posted image . Se spomnite, kak sem nekaj časa nazaj tarnala, da Živa noče v vrtec, zdaj pa ima na srečo obdobje, ko bi ful šla v vrtec, danes mi je celo rekla prvič sama, da bi rada šlauser posted image user posted image user posted image user posted image   na srečo se pri naših malčkih te faze hitro obračajo (pozitivne in negativne)user posted image .

Glede trgovin je moje mnenje, da po nepotrebnem ni potrebno otrok vlačit zraven, tu pa tam pa ne škodi, saj je tudi trgovski center del socializacijeuser posted image user posted image user posted image .

Bačko, jaz sem vse punčkaste cote dala naprej prijateljicam, drugač bi ti jih z veseljem podarilauser posted image

Evo naše tortice, ni jo je bilo škoda razrezat...samo bla pa je vasj tak dobra kot je zgledalauser posted image :

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
8.7.2009 10:43:59   
SANEK1
Se opravičujem, sem bila zmotenauser posted image user posted image user posted image :

Evo naše bele Maje:

user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
8.7.2009 11:07:26   
Freycha
iiii kaka lepa bela Maja user posted image user posted image user posted image user posted image

sanekova, kaj pa, ko sva idealni dan izbrali - v četrtek bo sonce user posted image user posted image user posted image user posted image

danes je pa tako tužno. Pa žalostna sem, ker sem izvedela, da so mojo sodelavko, meni zelo drago osebo odpustili user posted image  kar odpušajo nas..... full grozno delat v taki firmi in čakat, kdaj boš ti naslednjiuser posted image  Čeprav, jaz se tolažim, da so zdej, v tej krizi meni spisali novo pogodbo z istim brutom, kot je bil prej user posted image

bačko, jaz nimam nič cotk, sem vse lifrala naprej in nazaj user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
8.7.2009 11:15:51   
bačko
Sanekova full lepa torta!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
8.7.2009 11:20:53   
corfu
Bačko, žal nimam več oblačil. Sem vse znosila v Varno hišo za otroke v Grosuplje.

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
8.7.2009 12:03:47   
rumba
bačko, pri meni bi se še našlo kaj cotik, ki ti jih z veseljem podarim. :)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
8.7.2009 13:27:41   
bačko
Rumba a pa bi se dalo na emial kakšne slikice poslati?Ti bom na ZS poslala email!

< Sporočilo je popravil bačko -- 8.7.2009 13:28:08 >

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
8.7.2009 13:37:46   
Ajvy
po dolgem in mučnem iskanju,,,sem našla NOdija !!!!!!!!JJJJJeeeee...bravo jst....

Zdej morma pa še torto vštimat...a ma kakšna kakšen predlog..kje imajo dobre torte in so umetniki z NOdijem user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
8.7.2009 13:44:12   
madejka
Pri nas je ena slaščičarna ko delajo glih kaj si zmisliš... ampak ti je verjetno malo predalečuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
8.7.2009 13:52:02   
bačko
Ajvy mi smo dali naročiti torto tukaj http://www.slascicarna-viki.si/.Jure jo je šel včeraj naročiti.Bo pa gor Nodi.Je mogel nesti sliko s seboj od Nodija.
Ali pa tukaj http://www.sladkac.si/, http://www.narocitorto.si/

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
8.7.2009 13:53:40   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Pri nas je ena slaščičarna ko delajo glih kaj si zmisliš... ampak ti je verjetno malo predalečuser posted image user posted image user posted image

kero pa imaš v mislih?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?