Freycha
|
No, trmarjenje št. 2. - tokrat doma. Obsedena je z Ice Age. In ker je bil v.d. možek sam z njo doma in je moral dati krompir kuhat, ji je pač naštimal risanko, da je lahko v miru pripravil krompir za peko. In se speče, med tem pridem jaz domov, valda mi takrat tudi lubčka ne more dati, sploh me ne vidi in ne sliši, ker tako zavzeto gleda risanko in potem izjavi, da bo jedla v njenem stolu, kjer gleda risanko. Sva rekla, da ni šans, da bo lepo za mizo jedla, kakor se je. Pa v jok, pa ob tla se je metala, pa protestirala... v glavnem, na koncu sprejme, da jo dava v stol za hranjenje, ampak ni hotela imeti slinčka gor. Zakaj se je naenkrat naprdnila ne vem, samo imamo full borbe s temi slinčki, pa ogromno njenih cot tako zapacanih, da ne gre več ven..... pa se pregovarjamo, če bo imela slinček al ne.. pa se dere, kriči.. v glavnem ne, slinčka ne. Ponudim še drugega in tretjega, pa nobenega ni hotela. Mah nič, se mi ni dalo več prerekati, pa ji dopovedovati, da brez slinčka ne bo jedla, sem jo odpela iz stola, dala dol in ni dobila kosila.... No, hočem reči, da imamo pri nas taka trmarjenja na dnevnem sporedu in če bi se obremenjevala z ostalimi, bi bila tamala že prava maza in bi bilo vse po njenem.... kar pa enostavno ne gre! Tko, tretja noč je bila že boljša, samo ob 4.30 je rabila flašo mleka, ker je bila valda lačna, ker se ni dovolj najedla popoldne, sicer je pa potem spala do 7h če bi imela še enega otroka, bi naredila vse in še več, kot sem pri Diti, da ne bi imel dude.....
|