|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
14.5.2009 16:17:04   
madejka
Javljam seuser posted image
Sem bla skor cel dop. na CTGju, ker se mala lenoba ni htela zbudituser posted image Sem mogla delat počepe, po stopnicah hodit, na koncu me je poslala na malco, da bi se zbudil... pa ga tud to ni zdrmalo dovolj. Šele po ponovnih počepih in veliko kašljanja se je princ začel malo premikatuser posted image Za popenit! Maj pa medtem z babico doma, ko bi že mogla bit davno nekje drugje...
Torej z user posted image je vse ok, kolko pač povejo s CTGja, streptokoka nimam, zredila sem se za 10 kil (2 v zadnjih 14 dneh!)user posted image Naslednji CTG pa mam že v bolnici na rok... če bom zdržala tak dolgo... kar upam, da neuser posted image

Pol sem bla pa še pri atiju v bolnici, da me je videl še pred porodomuser posted image Se zna zgodit, da boma kar skup tam v razdalji 100muser posted image
Mater se mi zdi, da se mi zadnje čase vse okol zdravnikov, bolnice in ambulant sučeuser posted image Čudn čas je...

Pridem nazaj ko bom mela miruser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
14.5.2009 20:34:50   
siskamiska
Sanekova čestitke za sinčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ornk dec ni kej.

POtem bi rada še čestitala Lanu in Lani od Afnice  za 2 svečko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Malo sem pozna ampak mi ni uspelo prej.

Rumba hvala za povabilo na češnje, se nisem uspela odzvat user posted image user posted image

Punce zlate vse vas lepo pozdravljam, sam res nisem sposobna kej velik pisat ker sem crknjena do amena.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
14.5.2009 21:37:35   
madejka
Joooj siskamiska, kaj si nas zdaj spomnilauser posted image
To pa res ni blo lepo, da sem pozabilauser posted image

Lan in Lana VSEEEEE LEPOOOOOO, DOBROOOOOOOOOO in predvsem ZDRAVOOOOOOOO!!!
user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
15.5.2009 7:34:29   
bačko
JUtro!
Madejka ti si imela probleme na CTG-ju ker se ni hotel zbuditi, moja pa je bila zadnjič preveč aktivna in se je kar naprej obračala okoli.Važno da ste ga zbudili in da je vse uredu.user posted image user posted image user posted image
Lan in Lana vse najboljše za 2 leti.Le tako naprej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
15.5.2009 7:46:51   
corfu
Dobro jutro!

Najprej Lan in Lana vse najboljše in vse lepo vama želim. user posted image user posted image user posted image

Jaz se ravno odpravljam v LJ, otroka je moj že odpeljal v vrtec, popoldne jima pa spokam in gresta do nedeljo z babi v Kranjsko Goro, midva pa imava danes zvečer v Dolenjskih masažo, jutri greva pa na poroka, tako, da pester vikend.

Imejte se lepo!user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
15.5.2009 8:43:13   
Češnca
madejka samo, da ste ga zbudili, lenuščka! Drugače je pa kar brcalček, a ne? user posted image

Lan in Lana vse naj naj naj najboljše!!!

Glava me boli... user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
15.5.2009 9:44:15   
bačko
Jaz pa sem zdajle malo probala Žano učiti piti iz lončka in sva bile obe mokre.Saj bo počasi se naučila.Pomoje če bi bila v vrtcu bi že obvladala.Nič treba jo bo kar dosti stvari še naučiti.No vsaj je sama.Doma.Pri tašči je pa druga zgodba.
Nič grem kuhati.Lepo se imejte.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
15.5.2009 11:36:20   
Češnca
bačko ne sekiraj se. Anžej včasih čist lepo pije z lončka, včasih pa takoj nagne in se fajn polije...se pač mal afna. Sej se hitro učijo! user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
15.5.2009 12:34:26   
Freycha
No, pa je tamala spet po dooolllgggeeemmm času spet bolna. Ima pa spet tisto mešanico med bronhitisom in pljučnico oz. bakterijsko in virozno vnetje dihal user posted image Je dobila antibiotike (še za ušesa), pa inhalatorje za pljučka, pa v ponedeljek na kontrolo. Je pa fora, da je že kar nekaj časa kašljala, ampak nisem polagala velike pozornosti na to, danes zjutraj je imela vročino, pa iz nosa ji je spet bolj teklo, mi je pa vse skupaj sumljivo postalo..... Še dobro, da smo šli k zdravniku.user posted image

Lana in Lan vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
15.5.2009 14:17:32   
bačko
Freycha upam da se Dita čim prej pozdravi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
15.5.2009 21:20:48   
Ajvy
oi...nič nisem brala...samo da se na hitr pofočkam.....tolk sem utrujena, da grem samo še spat...
dopoldne srečanje februarčic na Zbiljah....popoldne pa en velik sprehod s princeskama in pa igranje v peskovniku.....zvečer...likanje,....in to je to...

moram vam povedat, da smo zdej 4 dni brez tople vode.....kr neki....pa smo se vrnili v pamtivek....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
16.5.2009 21:58:44   
kapica
Jooj, pa res. Lan in Lana, cestiiitke za 2.sveckouser posted image .
Rumba, jaz sem tud danes jedla prve domace cesnjeuser posted image . Da povem, danes popoldan sem uspavala Niasa v njegovi posteljci, jaz sem se pa vlegla zraven in prepevala. Trajalo je 20 min da je zaspal. Upam, da bo, sedaj vidim, da se da.

Mi smo v redu, nic kaj novega, dino vedno vec in vedno lepse govori. Se vidi da  govorimo vsi isti jezik tukaj in mu postaja domace. Danes sem se sprehodila po mariborskih ulicah, prvic po ne vem koliksnem casu. Je bilo prav cudovitouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
16.5.2009 23:28:23   
Češnca
Utrujena...spat pa ne morem!???! Kolk časa že to traja?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
17.5.2009 6:47:05   
madejka
Češnca jaz bedim od treh... nekaj me zvija...
se grem pokazat v Puser posted image
Če me ni nazaj, boste zvedeleuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
17.5.2009 7:48:13   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Češnca jaz bedim od treh... nekaj me zvija...
se grem pokazat v Puser posted image
Če me ni nazaj, boste zvedeleuser posted image

uf....srečno....dihamo s tebojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
17.5.2009 11:07:22   
bačko
Madejka veliko sreče!user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem tudi danes vsa povožena.Utrujena sem ker sem slabo spala.Moje dva sta šla ven, jaz pa bom verjetno šla kar spat.Dol me že vse boli.Saj je še malo pa bo potem bolje.
Lepo se imejte!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
17.5.2009 13:43:37   
Češnca
madeeeeeejkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image  mislimo nate!!! user posted image

Do 3h nisem spala zarad sebe (pa fuuuuul zaspana user posted image ), pol pa zarad Anžeja. Vneta ušeska in vročina...

bačko kar izkoristi in počivaj!

za Dito user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
17.5.2009 19:07:13   
SANEK1
Dober dan...

Evo mi smo končno domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zaenkrat se še navajamo drug na drugega, Živa je čist nora na svojega bratca, samo še malo na občutku pridobi, pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj več pa drugič...

Pa-pa, pa hvala za lepe želje, zlate ste user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
17.5.2009 19:24:48   
Freycha
waw sanekova, full lepo, da si se javila 

To mi je kako uro nazaj Madejka poslala: Od danes naprej smo štirje! Naš četrti je Tobija. Velik 53, težak 3820, lep in zdrav! user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
17.5.2009 19:37:47   
SANEK1
Madejka ČEEEEEEEEEEEESTITKE, mali TOBIJA  dobrodšeluser posted image user posted image user posted image
Čestitke tudi starejšemu bratcu Maju in atijuuser posted image user posted image user posted image

sKORAJ SI ME RES UJELA, ZA LAS SMA SE ZGREŠILIuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
17.5.2009 20:04:11   
Ajvy
Madejka čestitke za Tobijo!!!!!

user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
17.5.2009 20:05:02   
Češnca
madejka iskrene čestitke za korenjačka Tobija! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Enako atiju in bratcu Maju! user posted image user posted image user posted image
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Dober dan...

Evo mi smo končno domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zaenkrat se še navajamo drug na drugega, Živa je čist nora na svojega bratca, samo še malo na občutku pridobi, pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj več pa drugič...

Pa-pa, pa hvala za lepe želje, zlate ste user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  vi se kar lepo privajajte in nežno cartajte! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
17.5.2009 20:07:52   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Dober dan...

Kaj več pa drugič...

dobrodošla doma......lepo se uvajajte........

nam pa kakšno slikico user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
17.5.2009 20:10:33   
Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
user posted image user posted image

user posted image

Bačko - PDP: 06.06.2009 user posted image   Lora

[/quote]

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
17.5.2009 20:11:14   
Ajvy

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Julijke 2007 srečke nosečke…. Spet!    

JUNIJ 2009:
 Bačko - PDP: 06.06.2009 user posted image   Lora / Žiga 

JULIJ 2009:
   Češnca -    PDP: 16.07.2009 user posted image
   Kristina1 - PDP : 20.07.2009 user posted image

AVGUST 2009
:

Tejči-    PDP: 15.08.2009  user posted image

SEPTEMBER 2009

Baja - PDP : 10.09.2009 user posted image

Rožica82- PDP: 27.09.2009        user posted image

NOVEMBER 2009

Pupi- PDP .15.11.2009 user posted image

GabiW- PDP : user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?