|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
17.5.2009 20:14:35   
Ajvy

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         user posted image user posted image

31.07.2008

Jelenche :
 ANTONIJE   3890 g  in 54 cm
user posted image

19.10.2008

Kapica:

NIAS           3320 g in 51 cm
user posted image

25.01.2009 

Ulla :
          NEO            3420 g in 48 cm

user posted image

29.01.2009

Ajvy :   TISA       3330  g   in  51 cm.....

user posted image

13.05.2009

Sanek
:
FILIP     4480 g in 52 cm...

user posted image

17.02.2009

Madejka:
TOBIJA 
   3820 g in 53 cm...

user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
17.5.2009 20:15:44   
Ajvy

S t a v n i c a :

BAČKOuser posted image   06.06.2009   Baje bo punčka user posted image Lora/ Žiga
Freycha: fantek user posted image
Ajvy: punčka user posted image
Baja: punčka user posted image
Ronči: punčka user posted image
Madejka: punčkauser posted image
Zvesta: punčka user posted image
Sanek: fantek user posted image
Češnca: punčka  user posted image
Kristina: punčka   user posted image

ČEŠNCA user posted image   : PDP: 16.07.2009   Baje bo punčka user posted image
Madejka: fantek   user posted image
Sanek: punčka user posted image
Ajvy: punčka    user posted image
Freycha: punčka user posted image
Bačko: punčka user posted image
Kristina: fantek user posted image
sanek: fantek user posted image

KRISTINA: user posted image   : PDP : 20.07.2009
Ajvy: fantek user posted image
Madejka: fantekuser posted image
Češnca: fantek user posted image
Baja: fantek user posted image
sanek: punčka user posted image

TEJČI :  user posted image . PDPbaje bo fant  user posted image 15.08.2009
Madejka: punčkauser posted image
Freycha : punčka user posted image
bačko: punčka user posted image
Češnca: punčka user posted image

BAJA: user posted image :   PDP: 09.09.2009
Tejči: punčka user posted image
Madejka: fantekuser posted image
Freycha: punčkauser posted image
Kristina: punčka user posted image
sanek:  punčka user posted image
Bačko: punčka user posted image
Češnca: fantek user posted image

ROŽICA82 user posted image   : PDP : 27.09.2009
Madejka: fantek user posted image
Freycha: punčka user posted image
sanek: fantek user posted image
bačko: fantek user posted image
Češnca: fantekuser posted image

GABIW user posted image : PDP :
Kristina: punčka user posted image
Madejka: fantek:   user posted image
Baja: fantek user posted image
Freycha: fantekuser posted image
Bačko: fantek user posted image
Češnca: punčkauser posted image

PUPI user posted image : PDP 15.11.2009 baje bo fant user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
17.5.2009 20:16:23   
Ajvy
usojene in neusojene hazarderke user posted image user posted image user posted image user posted image

MADEJKA:
  23.05.2009  baje bo fant  
Freycha: punčka
Ajvy: fantek
Baja: fantek
Ronči: fantek
Madejka: punčka
Zvesta: fantek
Sanek: punčka
BAčko: punčka
Češnca: punčka
Kristina: fantek

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
17.5.2009 20:40:36   
baja*
Madejka, ati in veliki bratec Maj, čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dobrodošel Tobija!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
17.5.2009 20:41:50   
baja*
sanek lepo se rihtajte in cartajte!user posted image user posted image user posted image user posted image
slikico biiiiiuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
17.5.2009 20:56:47   
majrim
madejka................................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...vsem trem,malemu Tobiji pa en velikkkkkkkkkkkkkkk poljubček!!!!!!!!!!!

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
17.5.2009 21:00:37   
siskamiska
Madejka čestitke za sinčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Juhej, kolk sem vesela za naše punce, vse po vrsti user posted image .

Sanek super da ste doma, fajn se rihtajte in veliko cartajte.

Bačko ti si naslednja, upam da bomo tudi mi žurali na tvoj dan, imamo namen naredit žurko za roj dan, pa mogoče še vselitveno žurko user posted image . Upam da nam rata.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
17.5.2009 21:24:50   
kapica
Madejka, cestiiitke za sinka. Bravo mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sanek, lepo da ste doma. Kr pocasi, saj bo. <ti samo pocivaj....

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
17.5.2009 21:26:05   
kapica
Siskamiska, a vi ste pa ze pri vselitveni zurki? Vaaauuu, gre hitro.... Sem ti hotela rect, da ce si mi slucajno kak mejl posiljala, odkar sem v slo. , da ved, da tu ne morem do njega. me pa zanima kako si ti, ce mi kaj napises na zs. A si ze v sluzbi, fanta v vrtcu, kako se je obneslo vse skupaj?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
17.5.2009 22:06:09   
siskamiska
Kapica imaš ZS . Veš da sem mislila nate user posted image .

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
18.5.2009 8:55:46   
*maja
Jao par dni nič ne pogledam sem in zamudim velike novičke user posted image .

Madejka in Sanekova čestitke za najnovejše pridobitve, pa lepo se cartajte user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
18.5.2009 11:20:17   
bačko
Dan!
Madejka iskrene čestitke za Tobija!Bravo mami!Veliko lepih trenutkov vam želim!user posted image user posted image user posted image user posted image
Češnca upam da se bo Anžej kmalu pozdravil!user posted image user posted image user posted image user posted image
Sanekova lepo se uvajajte in čim več lepih trenutkov.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A zdaj sem pa že jaz na vrsti?No prav.Saj komaj čakam da vidim svojo punčko kakšna je!Zadnje dva dni mi je dopoldne nekaj slabo in vedno bolj sem utrujena.Danes je možek doma.V sredo pa imam pregled in to pri Dr.Pušenjaku.Moje G ni ker imajo neke seminarje.Bomo videli kaj bo lepo povedal.
No lepo se imejte!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
18.5.2009 13:33:16   
pupi
Madejka še tukaj čestiutke za Tobijo!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Škoda sta se s Sanekovo zgrešile user posted image user posted image !!!

Sanekova user posted image user posted image user posted image  da Živa nima težav z bratcem user posted image , kak je to fajn da ni starejši ljubosumenuser posted image user posted image !!!!!!

Pri nas je novo to, da me je zasekalo, se komaj premikam in molim, da bo minilo, ker če bo tak do Novembra bom hinuser posted image user posted image user posted image . Najbolj hudo mi je to, da ne morem z Najo nič pametnega delat, jo s težavo rihtam user posted image user posted image !!!!!!! Pa saj bi to lahko pričakovala, samo ne tak hitro, pa še NAJA je zadnje čase ful zhtevna, joj!!

Ne bom več jamrala, se bom rajši z našimi novimi mamicami veselila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
18.5.2009 20:10:11   
Ajvy
oi...kako ste punce.....mi smo ok.....sonček že tolk pripeka in nam je vroče, da ne vem, kako bomo poleti....

Corfu...hvala za recept...bi te pa prosila še za mere....ker kot nekuharica si niti nepredstavljam kako naj vse skupaj storim....
KAj si se odločila glede hiške???

Bačko
....še malo , še malo....pa si tudi ti na vrsti......user posted image user posted image ..

Kapica.....kako se držiš.....zakaj nisi rekla, bi šla s teboj na sprehod.user posted image ...ne vem kdaj in če sem sploh sem se, kdaj sprehajala po Mariboru....

Siskamiska...super za hiško..sme zelo vesela za vas...kako sta fanta??

Pupi...ajoj....nič ti nisem folš...bogica user posted image user posted image user posted image user posted image

Freycha
...kako je z Dito???Je kaj bolje???

Tejči...pa kaj si ti spet kje na morju...al sam rabiš mau ,da se nam spet pridružiš....

Sanek
...sssssllllllllliiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiccccccccccccceeeeeeeeeeeee
Me zelo veseli ,da je Živa tak vesela brateca.....to je tak lepo.......

Sigurno sem katero še pozabila....ne zamert.....

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
18.5.2009 20:38:43   
Češnca
Ajvy meeeneeeee si pozabla! user posted image user posted image  Hotla sem te sam vprašat, če si že naročila Next cotke?! Mi smo ravno dons dobil paket in sem ful zadovoljna: 3 pižamice + dva pajaca (kratek rokav in hlačnice - lahko tud pižama) + ene kratke hlače za Anžeja in en kompletek za user posted image . Se že suši. user posted image

siskamiska user posted image user posted image user posted image  za hiško - meni se zdi, da ste bli ekspresno hitri! user posted image

corfu saj res, sta se že kaj odločila? Saj veš, da mi firbec ne da miru... user posted image

Jooooooj, danes je blo res vroče. Lahko sam rečem, super za naš stanovanjček in debele stene, ker nam je ravno prav!
Je bil pa Anžej cel dan pri mojih starših (da sva midva spalnico izpraznila - jutri dobimo novo), ful užival, ampak pol se me je pa držal kot klop! user posted image

sanek fotko pliiiiiiiis! user posted image

< Sporočilo je popravil Češnca -- 18.5.2009 20:39:37 >

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
18.5.2009 21:09:25   
SANEK1
Dober večer babikeuser posted image user posted image user posted image

Samo tolko da se pohvalim, da smo tudi mi že bli na prvem sprehoduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kak je pasalo, sicer samo 15 minutk, ampak smo se meli tak luštno, Živa ful uživa ko se vozi na buggyu, tak da Rumba še enkrat 10000000x hvalauser posted image user posted image user posted image

Otroka spita, jaz pa pod tuš in se jima pridružim pri user posted image
Lahko noč...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
18.5.2009 21:13:09   
SANEK1
Pa še dve slikici

Maš korenjak Filip

user posted image

Živa in Filip
user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
18.5.2009 22:03:31   
Freycha
Iiii sanekova, končno fotke user posted image user posted image user posted image user posted image mater, samo je Filip res Živi podoben, ko je bila še tak dojenčekuser posted image user posted image full sta luštna, pa kako Živa gleda tebe, da ja ne bi kaj narobe naredila user posted image Pa čestitke za 15 minutni sprehod user posted image user posted image user posted image

ajvy Dita je ok, danes smo imeli pregled in ni več na AB, ampak je rekla, naj ostaneva do konca tedna doma, ker neke viroze spet razsajajo, pa da ne bo takoj spet zbolela.....

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
18.5.2009 22:24:17   
Kristina_1
Da se vam malo na hitrco javim po dolgem času user posted image . Sem sam mal preletela zadnje burne novice user posted image .

Maja ČESTITKE za zakonski stan.

Sanek ČESTITKE za Filipa, kak debelušček user posted image .

Madejka ČESTITKE za Tobija!

Siskamiska že vselitveni žur, to pa je blo ekspres user posted image user posted image user posted image .

Mi smo o.k., zdravje nam služi, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse ki jih rabite.

Čez dan smo že brez plenic, čvekamo k veliki, trebušček raste, jutri mam pregled. Zaenkrat še pridno delam. tolk za danes user posted image , zdej pa v postlo k se mi že oke zapirajo.

Kapica, bi se mogoče dalo dobit kopije CD-jev za pilates, če maš mogoče s sabo, al pa če jih ma katera druga, da po porodu začnem migat, k se mi je kar precej kg nabralo user posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
18.5.2009 22:59:18   
rumba
Danes samo na hitro, jutri pa vas poskusim prebrati.

madejka, ČESTITKE še tu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
19.5.2009 8:09:49   
bačko
Jutro!
Sanekova kako lepi slikici.In kakšen korenjak je Filip!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
19.5.2009 8:16:33   
Anonimen
oooo madejkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke, madona gre cajt, ktera je zdej naslednjauser posted image

sanek kolk sta luštnauser posted image

jutro babeuser posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1797
19.5.2009 9:06:29   
Češnca
Jutro! user posted image

Mi že delamo s polno paro - menda bo spalnica sestavljena v 4 oz. 5 urah. user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam, da bo čisto in vse zloženo... Pa da pol stvari stran pomečem! user posted image
Včeraj zvečer smo mel pa žurko - je Anžeja noro motila vsa krama v njegovi sobi in  ni pa ni zaspal, on bi se igral... user posted image  Pred 11. ga je na srečo končno zmankal, ob treh je komi opazu, da mu dajeva antibiotik, zjutrej bi pa še spaaaal, revči.

Sanek joj, joj, joj, kolk sta srčkana!!! user posted image user posted image  Me tko grabi, da bi tud mi že pestval...ampak v naslednem trenutku me pa kr v grlu stisne, ker vem, da bo to vsak čas!

bačko ne preveč prehitevat, ker sm jst pol za tabo... user posted image user posted image

Nimam časa kaj več komentirat, mam delavce v hiš... user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
19.5.2009 9:11:35   
baja*
jutro

sanek kak sta lubanauser posted image user posted image  men se tud zdi, da ma Filip Živine potezeuser posted image

jaz sn pa ful slabo danes spalauser posted image  utrujena kot pes, zaspat pa neuser posted image  pa Rene se je po doooolgem času zbudil ponoči ob 3.30 pol pa 1 uro ni mogel nazaj zaspat.

Streho nam delajo. Stara je že puščala, tak da nismo meli izbire. Ful gre hitro, res so pridni delavci, če vreme še par ur zdrži, bojo danes gotoviuser posted image

user posted image user posted image user posted image  za bolančke! So že kaj bolje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
19.5.2009 9:14:14   
baja*
češnca super za spalnicouser posted image  nas to še čaka, bomo renovirali 2 sobi, tu kjer zdaj vsi spimo, bosta imela maladva sobo, midva z dragim pa grema v eno manjšo, kjer je zdaj sam klumpuser posted image  mater, sploh ne vem, kje se naj lotimuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?