|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
27.6.2009 13:42:05   
Grethy
Torej v petek ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa ne vem, kako bi Dajomajo (seveda, če se ona sploh strinja s tem) prežarčla do Konga, pa da gre pol z mano nazaj, ker jz pridem z Gorenjskega konca ...

nooooooo, da vidm predloge ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
28.6.2009 12:36:01   
mausikaa
torej se vidimo v petek...lepo lepo

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
28.6.2009 21:04:07   
lana70
se vidimo v petek...kruce, midva pa še prej slišava, ane...ti pa bb linkej...

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
29.6.2009 11:20:48   
mausikaa
dober dan konzerve in konzervek, kako ste kaj? ste vsi na dopustu ali kaj?
mene lahko daste dol s seznama, ker se mi user posted image  že močno močno najavlja, moram potem poklicat za HSG, pa mojo osebno zdravnico za napotnico...
ah, mene kar mineva, vsak mesec posebaj ko dočakam user posted image  me vse mine user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
29.6.2009 11:42:08   
gigi1
Helou konzervice in Kruce

Mausi user posted image user posted image user posted image  žal mi je.

Gretka kar zmenta se z Dajči.

Kruce boš ti govoril z BB? Al jo jaz pokličem? Še malo pa začneš delat user posted image  user posted image  user posted image

Pupe mene je pa O prehitela po desni. Mi je folikel na pikniku počil in ta mesc ne bo nič. No, zdaj grem pa res tist zob slikat...

Naredite si lep dan, če je že vreme bolj kislo

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
29.6.2009 11:44:05   
gigi1

user posted image   

user posted image

(IN KONZERVANSI user posted image  user posted image  user posted image )

user posted image  
user posted image
user posted image TREPETALKE user posted image

Aqua 77(32) user posted image     laparo 22.06.    user posted image  
                             čimprej okrevaj

mausikaa (40)   user posted image        M ne pričakuje 30.06. user posted image     

Še ena T (38) user posted image       M ne pričakuje 01.07. user posted image

neodkrita (45) user posted image         M ne pričakuje 10.07.user posted image

Grethy (44)   user posted image         M ne pričakuje 10.07. user posted image

mausikaa (40)   user posted image        M ne pričakuje 27.07. user posted image      

user posted image V POSTOPKU user posted image

Lana70 (39)  user posted image user posted image        ET 30.06.user posted image

Kiwi (41)  user posted image     IUI  junijauser posted image

user posted image   NOVI KROG user posted image

Polaris (?) user posted image   user posted image  v pripravah na postopek

Pogum (36) user posted image  + user posted image     nov postopek konec leta 

BBpikica (42) user posted image       pavza 

Dajamaja (42)   user posted image       pavza

Pikica36 (38)  user posted image    pavza

Fidolina (42)  user posted image   user posted image pavza do IVF avgusta

gigi (43) user posted image  pavza do user posted image

user posted image

user posted image  NAŠE SREČKE NOSEČKE  user posted image  

Kruce Fix (42)   user posted image   (30T)  user posted image  user posted image user posted image   

Bety11 (43)   user posted image  (27T)  user posted image  user posted image user posted image   

Miklarom (37)   user posted image   (12T) user posted image  user posted image  user posted image

Reni70 (38)  user posted image user posted image (12T)  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image barbara b user posted image blanč user posted image tasa_muser posted image
user posted image *flower*user posted image lana08user posted image kajsicauser posted image
user posted image Aquauser posted image mismisuser posted image Kruce fiksuser posted image
user posted image bambi75 user posted image sppsuser posted image pika.pouser posted image
user posted image ledenkauser posted image gajkauser posted image Pija76user posted image
user posted image mismisuser posted image Serendipityuser posted image zarja1user posted image
user posted image lučka 25user posted image Glorijauser posted image Bumouser posted image
user posted image Katka11user posted image Pikovituser posted image lana38user posted image
user posted image sonček33user posted image LuNa73user posted image Miška73user posted image
user posted image barbara buser posted image tassi1user posted image pikicaouser posted image
user posted image živa25user posted image Zara user posted image BEBIIIuser posted image
user posted image Zvezdicauser posted image Sonček33 user posted image L & L user posted image

user posted image Zofka7 user posted image Andreja2000user posted image

user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
29.6.2009 12:39:21   
pikica36
hojla punce! kaj počnete v tem deževnem vremenu?user posted image  to je pa že malo too much, kaj pravite?
ta teden user posted image user posted image za še eno T , In pa seveda za Lano in pingvinčkeuser posted image
mausi tebi pa en mučouser posted image user posted image
uf... pod user posted image pa nas je tud kar precej!
jaz tud čakam mojo user posted image , če bi blo vse po predpisih bi ta konec tedna lahko prišla(vsaj običajno je bilo tako da je prišla tam nekje 30 dni po abraziji)
v petek sem dobila histološki izvid, čakam še izvide citogenetskih preiskav(če bodo kaj pokazale, in dale kak odgovor) a mogoče ve katera kako dolgo je treba čakat na te?
kako pa kaj naše srečkeuser posted image ?? nič kaj pogosto se nam ne javljateuser posted image  poročajte no malo kako ste kaj!!

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
29.6.2009 12:48:05   
gigi1
Piki helou user posted image . Vreme je pa res za posrat user posted image .
Če se prav spomnim sem jaz izvide dobila šele kakšne 2 ali celo 3 mesece po A. Meni je G takrat rekel, da te izvidi večinoma nič ne pokažejo. Baje pokažejo le v primeru, da je bila mola. To pa zaradi visokega BHCG itak veš.. Kr neki..

Tudi jaz pogrešam naše nosečke.
Bety javi se kaj.
Pa Reni se tudi nič ne oglasi.
Mikla in Kruce sta še kar pridna user posted image
Pa kje je Kiwi? me zanima ali je že imela IUI.
Pa Polaris nič ne pove, če je šla v Graz se kaj zmenit?

Aja Pikica kaj si mami kupila?

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 29.6.2009 12:49:04 >

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
29.6.2009 14:15:42   
pikica36
nič kaj izvirnegauser posted image  kar darilne bone v vrednosti 50e v DM pa eno LIND-ovo čokoladouser posted image
mi je zadnjič razlagala kako si vsako jutro stiska citruse in pije svež sok in ji grem kupit električni ožemalnik sadja, pa sem mislila pa si bom že domislila kaj zraven, pa mi čez dva dni že razlaga, da si ga je kupila in kako je "in" user posted image , no zdaj ga sama uporabljam ona pa je dobila te boneuser posted image

ups... 2-3 mesece a so malouser posted image , ma mi ne bomo nič čakali na te izvide bo kar bouser posted image user posted image

a ima katera kak fajn recept za kako enostavno in hitro torto??

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
30.6.2009 7:50:02   
Bety11
Bety se javlja, živa in zdrava..user posted image user posted image user posted image  Pazim se in navijam, da bom v enem kosu 40 tednov....

Berem vas vsak dan, samo pojma nimam, kaj naj napišem...user posted image .

Po abraziji sem jaz dobila M vedno 45.dan....

Držim pesti za vse vas, to itak veste.....user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
30.6.2009 9:19:13   
Še ena T
Dobro jutro!

Jaz se selim v naslednji mesec, prišla je user posted image . Recimo 25.7., ko me zdaj vedno prehiteva....

Pikica36, jaz sem na netu (stran Kulinarika, kaj pa vem, nekaj podobnega) našla eno super Nutella torto. Res je dobra. Za vsak praznik delam drugo, vedno pa najdem na natu in so vedno dobreuser posted image

Eno vprašanje vsem, ki imate izkušnje s klomifenom. Ne vem, kaj naj naredim. Moja G je rekla, da ne rabim klomifena, pa da naj počakam na HSG. Pred kratkim pa sem bila z mojim pri rešu na spermiogramu in ker je z njim vse ok, mi je rekel, zakaj zgubljat čas in naj kar jemljem klomifen, pa še recept mi je dal. A se vam zdi doza po pol tabletke pet dni sploh učinkovita? Kaj bi ve naredile? Na HSG bom pa najbrž še čakala, saj niti napotnice še nimam.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
30.6.2009 10:40:03   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Še ena T

Pred kratkim pa sem bila z mojim pri rešu na spermiogramu in ker je z njim vse ok, mi je rekel, zakaj zgubljat čas in naj kar jemljem klomifen, pa še recept mi je dal. A se vam zdi doza po pol tabletke pet dni sploh učinkovita? Kaj bi ve naredile? Na HSG bom pa najbrž še čakala, saj niti napotnice še nimam.

Ti se kar reškota drži!
Tudi nama so 3je drugače svetovali. Pa sva poslušala tukajšnje beybe, ter ubogala reškota... Pol tablete je čarobna doza, % najbolj uspešna.

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
30.6.2009 11:04:09   
Še ena T
Ej, Kruce hvala!!!!!!!
Imam tabletke v torbici, danes je dan D, pa že celo jutro cincam "al bi al ne bi".. Sem se že skoraj odločila, da grem raje obvestiti najprej mojo G, ampak bo potem prepozno za ta mesec.

Laufam zdaj po kozarec vodeuser posted image  Saj bo v redu, če jemljem vsak dan ob 12h? Itak ni vezano na hrano in podobno.

Neposredna povezava do sporočila: 2863
30.6.2009 12:31:28   
miklarom
gigi1 - ja smo še pridni, v petek imamo NS pa pregled , pa povedal mi bo kdaj pridem noter na cerklažouser posted image , me je kar strah. pa ti kako si kaj

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
30.6.2009 12:49:55   
mismis
Kruce,

a si ti že včeraj začel delati na novem delovnem mestu?
in če si, kam so te dodelili, lahko tudi na z.s., če nočeš takle javno user posted image

Kako ste kaj ostale 40+, ste kaj pridne...
mogoče, če bo vse po sreči, se vam v petek morda celo pridružim user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
30.6.2009 13:06:30   
mausikaa
ah enaT pa ne tudi ti user posted image   za HSG si pa le idi iskat napotnico, na vrsti si takoj pri prvi user posted image  vsaj v LJ je tko, s tem, da po pravilih naj bi imel user posted image  prej narejen spermiogram, jaz sem sestri ki naroča takoj rekla, da je v postopku in da nisva stara 20 let ter da je moja G rekla, da moram to narediti takoj....no in grem v torek

Jutri grem pa  dati kri za vse une hormončke, pa me zanima ali moram biti na tešče ali ne?

aja, še nekaj - tiste ki ste na IVF, ali moraš v LJ narediti vse po spisku (hsg, laporo pa kaj te vem kaj še vse?) preden gre zadeva naprej?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
30.6.2009 13:12:24   
lana70
noooo, jaz pa grejem user posted image user posted image ...upam, da se bo deci lepo godilo pri meni in da bosta kar ostala še nadaljnih......kolkr pač treba...

no mismis upam, da se vidimo v petek...ostalim konzervicam in konzervansu pa en lep pozdravček.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
30.6.2009 13:13:44   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

noooo, jaz pa grejem user posted image user posted image ...upam, da se bo deci lepo godilo pri meni in da bosta kar ostala še nadaljnih......kolkr pač treba...

no mismis upam, da se vidimo v petek...ostalim konzervicam in konzervansu pa en lep pozdravček.

čestitke za user posted image user posted image , lepo ju grej, da bo 15.07.2009 en lep plusek user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
30.6.2009 13:55:05   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Kruce,

a si ti že včeraj začel delati na novem delovnem mestu?
in če si, kam so te dodelili, lahko tudi na z.s., če nočeš takle javno user posted image

user posted image ne še! Birokracija! Ma si ga vzamejo časa.... Rečeno mi je bilo naj bi jutri pogodbo podpisal, vendar me do sedaj še nihče ni poklical itd...
Tedaj bom po vsej verjetnosti zvedel tudi kje bom.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
30.6.2009 13:59:01   
Kruce Fiks

Čestitam! Pa da to rundo uspe! A pol je sedaj fiksno za v petek ob 17h?
Da zvrcnem BB al ji je že GGuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
30.6.2009 14:26:39   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Čestitam! Pa da to rundo uspe! A pol je sedaj fiksno za v petek ob 17h?
Da zvrcnem BB al ji je že GGuser posted image

ja ja, itaaaaak!!!! Ti kr zvrcni, pa še ktero konzervo zbudi!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2871
30.6.2009 14:47:17   
Še ena T
Kruce, pogodbo ti morajo dati po zakonu na vpogled najmanj 3 dni pred podpisom pogodbe. Tudi podpisati moraš, da si prejel predlog pogodbe v zakonskem roku. Da niso oni malo pozabili, kako ste se zmenili? Daj pokliči in vprašaj.

Mausika, za vse laboratorijske preiskave naj bi prišel tešč. No jaz sem zadnjič uspela priti do Adria lab šele ob 11.00 in sem do tedaj že spila en kakav, ker sem mislila, da itak ne bom šla. No, potem so mi rekli, da ne bo vplivalo na izvide. Šla sem pa na pregled FSH in prolaktin. Vse imam normalno.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
30.6.2009 17:19:16   
Grethy
Alooooooooooo, kje je moja kopilotkaaaaaaaaaaa ...

kako jo bom spravla v LJ user posted image user posted image user posted image , nazaj jo bom že dostavla, to ni panike ... ma kako naj jo prežarčim v Kongoooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Dajčiiiiiiiiiii ?????????????''

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
30.6.2009 17:47:54   
mausikaa

o lepo Lana, naj ostaneta pri tebi še dolgo dolgo, no tam nekje do naslednjega konca marca ( če prav računam seveda)  user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
30.6.2009 19:03:38   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Alooooooooooo, kje je moja kopilotkaaaaaaaaaaa ...

kako jo bom spravla v LJ user posted image user posted image user posted image , nazaj jo bom že dostavla, to ni panike ... ma kako naj jo prežarčim v Kongoooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Dajčiiiiiiiiiii ?????????????''

ma haloooo, kako lahko pomagamo, imaš kakšno idejo??? Ti samo reci!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?