|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
24.6.2009 17:18:00   
benika
V petek sem pa jaz končno enkrat frejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
24.6.2009 17:42:03   
doroteja23
Ninočka čestitke tebi in seveda tudi očku! Pa velikima bratoma.

Pa cartkan je. Men se tud neki lušta. Hehehe

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
24.6.2009 20:51:11   
pety78
Valla., nič ne bo za petek. Ima Vid angino. Danes mi ni še NIČ jedel, parkrat je bruhal, dajem mu vodo po žlički in če bo še bruhal, mam že napotnico za Jesenice, ga moram peljat tja, da mi ne dehidrira. user posted image user posted image user posted image

Ja, z mojo cimro sem se tudi jaz menila na FB in mi je ful škoda, da me ne bo. Ti se kar zmen z njo, da se nam večkrat pridruži.

Lepo se mejte!

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
24.6.2009 21:00:27   
benika
Ima Vid angino.

Ja božček mali, nouser posted image Čimprej se pocajtejteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
24.6.2009 21:02:49   
pety78
A vam lahko pokažem mojo najnovejšo torto? Sej lahko, a ne? user posted image
user posted image

user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
24.6.2009 21:11:09   
Nika v službi
O, Videk, bubanček, čimprej se pozdravite. A angino je diagnosticirala P? Mi je ful čudno, da toliko bruha, da ni kaj črevesnega zraven? Upam, da mine brez bolnice....

Jaz imam pa spet novičko o novemu Zemljanu iz mojega kroga. Po sodelavcu so zdaj rodili še pri mojih prijateljih - bratcu Tobiji se je danes popoldan pridružila sestrica Hana Marija. Juhej, parček! Grem ravno zdaj pošiljat telegram.

Naj vam povem še to, da smo bili mi danes v Turboschuh-ju, kjer so nam povedali, da trgovine zapirajo. Imajo 50% off na vse artikle, prodajajo tudi regale, če katera rabi.user posted image  Hočem povedat, da se da dobit fejst čevlje za smešno nizko ceno. Mi smo nakupili 4 pare, vse skupaj nas je koštalo 48€! Nika je dobila 2 superge, vsak par po 9€, Tomaž si je privoščil neke usnjene čevlje (njegovi so bili najdražji, prosim), jaz pa tudi neko mešanico usnja + nekaj. Skratka, če bo katera hodila po CP te dni, se splača pokukat noter.

Nočko!

p.s. Pety, torte sem videla že na FB. Carica si, res! Meni je noro všeč hamburger, še tega objavi.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
24.6.2009 21:11:17   
benika
user posted image user posted image user posted image user posted image

(to je namenjeno Petyini torti)user posted image

< Sporočilo je popravil benika -- 24.6.2009 21:12:37 >

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
24.6.2009 21:19:59   
pety78
Meni je noro všeč hamburger, še tega objavi.user posted image

KWA??? Kje si pa ti hamburger vidla?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
24.6.2009 21:25:03   
benika
Na FB se je logirala tik pred malico pa je bila verjetno lačnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
24.6.2009 21:25:33   
pety78
A si to mislila?

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To je bodoča torta pikapolonica. Taka je bila, ko sem jo poveznila iz sklede...

Nato pa oblila s čokolado...

user posted image

In oblekla v tičino maso...

user posted image

Ups, dejte glavo mal v levo obrnit....user posted image

Hamburger................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
24.6.2009 21:27:03   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Na FB se je logirala tik pred malico pa je bila verjetno lačnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O, mama mia, crkujem od smeha. O, fak, ej! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Očitno psiha res dela tako, da vidimo, kar želimo videti. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
24.6.2009 21:44:31   
Nika v službi
Zdaj pa še jaz crkujem od smeha. Ej, res sem se logirala med malico, pogledala takole na hitro in se mi je zdel res famozen hamburger.user posted image user posted image user posted image

To samo dokazuje, kako se nič ne spoznam na peko. Kdo bi si mislil, da bo iz take osnove nastala prelestna pika poka?!

Ajej, nič, po moje bo najbolje, da se za september postavim v vrsto in mi narediš en takle hamburger...user posted image

p.s. Kaj bi ve brez mene, vsaj nasmejala sem vas! A se spomnite pustnega kostuma?user posted image user posted image user posted image

p.p.s. Telegram sem oddala, Nika in Tomaž spita, jaz pa grem še malo na FB, potem pa pod tuš.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
24.6.2009 21:46:55   
pety78
p.s. Kaj bi ve brez mene, vsaj nasmejala sem vas! A se spomnite pustnega kostuma?user posted image user posted image user posted image

To pa res, ja. user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
24.6.2009 21:53:06   
spelka12
ooooooo pety, moj bo mogu po tleh pomit vso mojo slino, k zdejle kaplja iz ust. Izgleda slastno. user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
24.6.2009 22:10:58   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

To pa res, ja. user posted image

Bejž spat!

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
   [Brisano sporočilo]
25.6.2009 19:16:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4466
25.6.2009 21:43:20   
Nika v službi
Valla, RES nisem vedela oz. sem mislila, da je to torta v obliki hamburgerja. Ker sem na FB na hitro pogledala in je čisto tako izgledalo, šele ko sem povečala sliko in po vsej zabavi tu gor, sem videla, da je notri krema in da je to pikapolonica v nastajanju. user posted image

Mi smo pa danes preživeli krasen dan v Atlantisu skupaj z Benijem, Jakobom, Katjo in Edom. Nika je uživala na polno, ostali tudi, zdaj pa se pripravljamo na jutrišnji dan in užitke v Gulliverlandii. Upam, da bo vreme zdržalo.

Vi lepo kofetkajte, mi pa bomo tudi v mislih z vami. Čau!

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 4467
   [Brisano sporočilo]
25.6.2009 22:56:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4468
26.6.2009 16:45:52   
pety78
Ku, ku, Nika, čakamo poročilo iz Guliverlandije. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4469
27.6.2009 10:35:19   
Nika v službi
Oj, punčare! Za zdaj samo na kratko, zvečer pa bolj obsežno poročilo, če uspem. Torej, kratko in jedrnato povedano: Lahko vam je žal, da niste šli. Tako super dneva pa že dolgo ne. Vreme jasno, skoraj brez oblačka, skoraj 30°C, Gulliverlandia krasna.

Hitim naprej, me že kličejo... Čau, čau!

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
27.6.2009 23:09:52   
Nika v službi
Eh, ne bo mi ratal zdaj pisat vseh podrobnosti, ker moram še spakirat - jutri gremo v Bernardin, v Laguno.

Bom pa najbrž uspela DL slike, dobite povabila... Boste pa pač imele najprej sliko in kasneje besedo...user posted image

Nočko in lepo nedeljo vsem!

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 4471
   [Brisano sporočilo]
28.6.2009 10:11:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4472
28.6.2009 12:22:56   
tažana
nika jest pa ne vidim slikc user posted image .
Če kliknem na link me vrže na javne albume, zakaj že?

Valla:
Uf, potem vam bo pa prav prišla deževna nedelja, da boste popoldan lahko malo naspali (če vam bo uspelo). upam da čimprej prebolite norice user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4473
28.6.2009 13:51:05   
2ursae
valla, upam, da vam mine čim hitreje user posted image  in čim manj boleče. pri nas je Anžeta, ki je sicer imel ogromno noric, srbelo le en dan. ne vem sicer, a je to bilo zaradi sirupa, ampak upam, da bo tudi pri vas zdaj s srbenjem konec,

Držte se!

nika, tudi jaz imam težave s slikicami user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
28.6.2009 22:46:57   
Nika v službi
Valla, a ste jih končno fasali? No, upam, da norija mine čimprej. Poxclin + Claritine zelo pomaga.user posted image

Ma, s temi RR albumi je res štala. Ne vem, zakaj nekateri ne vidite, nekateri pa. Je ravno zadnjič Benika ponovno urgirala odgovor od RR teama, pa še vedno "delajo" na rešitvi... BZ.

Bom pa takole objavila nekaj utrinkov:

traktorji so zakon
user posted image

pozor, glave dol
user posted image

na vagončkih smo imeli kar abonma...
user posted image

na panoramskem vrtečem se stolpu
user posted image

avtomobilčki na bencinski pogon
user posted image

Zdaj pa poročilo:

Od doma smo se odpravili malo pred 8. uro zjutraj, se na Fernetičih ustavili na kavici in zajtrku ter nadaljevali pot proti Lignanu. Novi del AC in posledično izvoz za Latisano/Lignano je zmedel celo našo navigacijo, ampak mene ne in tako smo prispeli do cilja brez popravkov. Pričakalo nas je prekrasno sončno vreme, le nekaj stopinj manj kot 30 smo imeli in preko celega dne skoraj nebo brez oblačka!
Pred Gulliverlandio imajo luštno parkirišče, čeprav ni ravno veliko, je pa možnost parkiranja tudi vzdolž dovozne ceste. Vstopnino zaračunavajo po predpisih, pri starejših otrocih ni mogoče goljufanje, če se jim otrok zdi sumljivo velik za svoja leta, zahtevajo dokazni material (beri: osebni dokument). No, mi smo šli noter bp, saj je "otroška" do 8. leta starosti, vsi ostali pa smo pač klasični odrasli.user posted image

Prva atrakcija, na katero smo se zapodili, so avtomobili na bencinski motor. Prevažaš se po pravi dirkalni stezi, ob kateri so miniature svetovnih znamenitosti (ala Minimundus) - uradno je sicer napisano, da gredo v bolide lahko otroci, starejši od 8. let, ampak pri Italijančkih so te restikcije zelo ohlapne, zato se je tudi Nika veselo prevažala kot sopotnik. Isto velja tudi za traktorje; itak da je vse, kar vozi in gre, pri nas glavna atrakcija (poleg konjičkov in vrtiljakov).
Pot nas je vodila naprej mimo otroških napihljivih gradov, otroškega igrišča do kanujev, s katerimi se spustiš po reki (enako kot v Gardalandu - na najvišji točki pred prostim padom te slikajo). V kanuje smo šli mi3 skupaj, v svojega pa Sonja in Klemen. Niki je srček utripal kot nor, ampak je bila navdušena nad pljuskom ob pristanku. Za ponovitev pa vendarle ni bilauser posted image , zato smo dodatne vožnje opravili izmenjaje - Tomaž in Sonja ter Klemen in jaz. Nika pa je opazovala in se zabavala nad našo mokroto. Sprehodili smo se po parku dinozavrov in si ogledali akvarij. Nad glavami so nam plavali morski psi in izza stekel so v nas buljili stvori vseh vrst. Za slovo so nam pomahale želvice. Popeljali smo se z vlakcem smrti (otroška varianta), Nika ni hotela gor, ker je po njenem mnenju šel prehitro.user posted image  So pa zato na njem uživali Tomaž, Sonja in Klemen. Cirkus Nike ni navdušil, pokanje z biči in klovni so ji bili brez vezeuser posted image , zato smo raje počakali na šov morskega leva. Predstava je bila navdušujoča, ampak kaj, ko so konjički na vrtiljaku tako mamljivi, da je proti koncu Nika izjavila, da ima dovolj in da bi šli raje na konjičke. Jasno, da smo vseeno ostali do konca show-a, potem pa sledili njenim željam. Pravi hit je bila tudi mini železnica z vagončki, kjer smo bili v tistem času edini potniki in je striček kompozicijo zaganjal samo za nas. Carsko! Na kosilo smo šli v samopostrežno restavracijo, kjer imaš pizze, pomfi, toaste, sendviče, testenine, dunajske zrezke, lasagne, hot dog in podobne zadeve. Je pa tudi obilo "piknik" prostorčkov, kjer se lahko okrepčaš ob dobrotah, ki jih prineseš s seboj. Veliko je klopic, mizic, senčke, dovolj je pitne vode, toalet (povsod s previjalnicami), vse je zelo lepo urejeno (če pač zanemariš italijansko znamenitost - WC na štrbunk). Navdušil nas je tudi panoramski stolp, pa srednjeveški poligon, kjer se moraš izogibat raznim premikajočim se oviram. Nika je na koncu stvar že tako dobro naštudirala (pa še primerno majhna je), da nas je vse prehitela.user posted image
Potem pa smo ponavljali še dirke z avtomobili, pa traktorji, pa vagončki... Karto smo izkoristili do konca, saj smo se iz parka odpravili le nekaj minutk pred zaprtjem (zapre se ob 18:00).

Park sam ni velik, meni se je zdel nekako idealen, ker je obvladljiv, greš tako na izi, cel dan ga z lahkoto obdelaš. Sama vožnja do tja ni omembe vredna, saj 180 km prevoziš prej kot v dveh urah. Mi bomo vsekakor še šli. Upam, da se nam ob naslednjem obisku še kdo pridruži.... Aja, povsem zraven Gulliverlandie je Aquasplash vodni park, tako da lahko celo oboje združiš, če želiš. Ali pa se proti večeru sprehodiš vzdolž promenade v Lignanu, ki je znano in priljubljeno letovišče. Morje je namreč le streljaj od parka.

No, ko smo že pri morju - danes smo se ga vsi skupaj dodobra naužili. Smo bili namreč v Bernardinu in se kopali v Laguni. Tam je fajn, ker imaš prehod na zunanjo plažo in lahko ob lepem vremenu, kakršno je bilo danes, ležiš zunaj na plaži ter kombiniraš kopanje v morju ter v bazenih vodnega parka. Morje ima sicer zgolj 21°C, ampak je bilo za osvežitev prav prijetno. Mi smo šli v večjem številu (mi3 + moja mami, pa ata in mama ter Nataša s Saro in Manco) in temu primerno smo tudi uživali vrhunsko. Damice so se naplavale, Nika je v vodi res krasno napredovala, tako da ji bom zelo hitro začela popuščati rokavčke in razmišljam, da bi jo dala tudi v plavalni tečaj na jesen... A bi še katera šla z nami v G-rego? Se moram prav pozanimat o vseh podrobnostih...

Jutri pa nas čaka dooolg delovni teden (tale je bil samo polovičenuser posted image ), posebej dolg bo za Tomaža, saj bo v petek delal do 18. ure in še v soboto dopoldan (so se začeli dopusti in nadomeščanja). A ima v soboto katera čas, se kje zmenimo? Midve z Niko bova sami....user posted image

Ajd, grem pospravit brisače in oprat kopalke, potem pa spat. Nočko!

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kako kupiti popolno darilo za praznike?
Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?