|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
21.6.2009 14:12:20   
benika
A ji lahko pošljem telegram? 

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
21.6.2009 14:44:52   
benika
Telegram je poslan, zraven sem pa poslala še knjigico Novorojenčku (da enkrat za spremembo ne bo igračauser posted image ).

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
21.6.2009 20:19:51   
tažana
user posted image user posted image user posted image  Bravo za novega člana ninočka!!!!!!! Ime si bom pa mogla nekam napisat da si zapomnim!  user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
22.6.2009 10:11:54   
Nika v službi
Ninočka, še tukajle čestitke! Bravo, mamica! Timing pa imaš! Lepo se cartajte!

Benika, hvala za poslani telegram.

A je kdo obvestil Vallo, ki je prosila za sms?

Mi smo vikend preživeli krasno. V soboto je bila Nika v G-regi na praznovanju Lukovega 5. rojstnega dne, bila je najmlajša, ampak je "rasturala". Malo sem se bala, če bo hotela ostati med gručo neznanih bučk in pri dveh povsem neznanih animatorkah, ampak je vse šlo kot namazano. Res so me navdušili v G-regi in že razmišljam, če ne bi septemrsko praznovanje tudi mi realizirali kar tam... Starši smo kofetkali, otroci pa so polni 2,5 uri uživali na polno!

Včeraj pa Niki spet ni manjkalo družbe, saj smo se dobili s Saro in Manco v AVL. Ko je v poznem popoldnevu posijalo sonce, pa smo se odpravili nazaj v Depalo vas, kjer so se sestričnice še zunaj igrale. Glavna atrakcija je bil mali črni muc, ki je nedavno prišel v družino in je prava igračka. Kuža Lumpi pa strašno ljubosumen, še posebej, ker ga je mala črna kepica za dobrodošlico ob prvem spoznavnem vohu s krempeljci usekala po smrčku.user posted image

Mejte se, grem delat, ker sem danes prišla v službo ob 10:00. Sva s Tomažem po 14 dneh peljala Niko v vrtec, potem pa še kavica....user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
   [Brisano sporočilo]
22.6.2009 11:17:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4430
22.6.2009 17:42:24   
Nika v službi
O, Valla, zoprnija. Res škoda uničenega dopusta.

Eto, to je pa tudi eden od razlogov, zakaj izbiram destinacije, ki imajo obvezno še kak notranji bazen, vodni park, skratka nekaj, kamor se lahko hodiš zabavat, če te trefne slabo vreme.

Jaz sem pravkar nazaj s seminarja, še nekaj dokončam in hajdi domov. Saj bo treba kmalu že spat...user posted image  danes pa res ne bomo imeli veliko skupnega druženja......

Čauči!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
22.6.2009 20:45:33   
teta beta
Ninočka, čestitkeeee! Jaz si bom pa ime kar zapomnila, v Dašinem vrtcu je tudi en Lian.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 4432
   [Brisano sporočilo]
23.6.2009 9:45:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu teta beta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4433
23.6.2009 9:54:59   
pety78
Ninočka, čestitke za novega člana. user posted image Mi imamo tudi enega Liama, bratranec od Matjaža ima še ne enoletnega fantiča s takim imenom. Mi je zelo všečno.

Valla., kaj naj rečem kot pa SRANJE!!! Letos se pa vsi predčasno vračamo. Sploh ne vem, kaj naj z morjem, ki je planiran julija. Pa še za šotor smo se odločili, kar sedaj definitivno odpade. Z dvema otrokoma sploh, če pomislim, da je kako neurje....brrrr..

Pa v sredo smo želeli na morje v Vrsar za cca 3-4 dni k prijateljem v prikolico, ampak dvomim, da bomo šli. Če se bo vreme kaj izboljšalo gremo mogoče od petka do ponedeljka, drugače sem pa res raje doma, kot pa dol na vetru in dežju.

A potem praviš, da je Straško boljši kamp. No, hvala za info. Aja, si kar predstavljam 9 ur poti s Paga. Sploh če so otroc tečni. Za znoret!!!No, hvala bogu, da ste doma, a ne. Se pa dajmo zmenit v tušu ta teden kak dan, če si za, razen če ima tvoj še proste dni, potem pa drug teden.

Neposredna povezava do sporočila: 4434
   [Brisano sporočilo]
23.6.2009 10:37:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4435
23.6.2009 12:45:16   
Nika v službi
Pri nas pa nimamo nobenega Liana na spisku poznanih, Ninočkin Lian Neo bo prvi.user posted image  Jaz sicer nisem pristaš tujih skovank imen, ampak to je eno od področij, kjer mi je itak povsem brezpredmetno komentirat všečnost, saj je izbira imen domena staršev - njim mora biti všeč, vse ostale je nepomembno. Smo si pač različni in HB, da je tako.user posted image  

Ste me podražile s tem vremenom in sem šla gledat, kakšno vreme obetajo za Lignano Sabbiadoro za petek, 26., ko naj bi jo mahnili v Gulliverlandio. Zaenkrat sploh ne kaže slabo, dokaj sončno, mogoča kakšna plohca, temperatura okoli 22°C.

Bo pa naš slovenski podaljšani vikend očitno res bolj vremensko klavrn. Tudi obisk ZOO-ja na praznik je tako vprašljiv, sem očitno zaman tiskala tiste vavčerje za gratis vstop...user posted image

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 4436
23.6.2009 13:37:25   
A-N-J-A
Evo slikici malega korenjaka LIANA
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4437
23.6.2009 13:41:23   
benika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
23.6.2009 15:50:38   
Nika v službi
Iiiiiii, štručka mala srčkana.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
23.6.2009 17:24:27   
2ursae
prav res, Ninočka, kolk je za pocartat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 4440
   [Brisano sporočilo]
23.6.2009 21:39:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 4441
23.6.2009 21:42:33   
pety78
O, hudiča.....ooooo, hudiča....a ste mogle? A ste mogle dat sliko gor....user posted image
Zdaj se mi je pa še enga zluštal...
Nč, grem v spalnico....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mali knedl! Joj, je cortkan. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4442
   [Brisano sporočilo]
23.6.2009 22:09:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4443
23.6.2009 22:24:35   
spelka12
ninočka še enkrat iskrene čestitke, pa seveda očku tudi user posted image user posted image user posted image
valla ojoj to je pa res eno sra...  celo leto čakaš na dopust, plačaš, pol pa takole. Jest se tud vsako leto tega bojim.

barva od vozka ni taprava, sej sem napisala, da je 961, benika slabo prebere moje poste. V petek ga greva gledat.
Včeraj in danes sem prespala doma, ker je moj spet v Nemčiji. Mama hotel je res najboljši. 2 dni samega razvajanja, pa še igranja z nečakiuser posted image . Včeraj sem šla tud dat kri za cuker pa nisem vedela, da to tolk dolgo traja user posted image . Spet me je začel dušit v prsih, sem se namazala z justom in upam, da bo boljš, drugač bom mogla v Lj. klicat, da ni slučajno strdek šel kam drugam.

Neposredna povezava do sporočila: 4444
23.6.2009 22:25:39   
spelka12
tažana a si ti zdej ok? Še kaj boli, špika....

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
23.6.2009 22:40:41   
pety78
Valla, jaz sem za petek. Sem tudi sama mislila predlagati ta dan. user posted image Kdaj torej? Okoli 9. ure zjutraj?
A se še katera pridruži?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
24.6.2009 7:15:53   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Valla, jaz sem za petek. Sem tudi sama mislila predlagati ta dan. user posted image Kdaj torej? Okoli 9. ure zjutraj?
A se še katera pridruži?

V mislih z vami. Takrat bomo, če bo vse po planu, že kofetkali (kapučinaliuser posted image ) na "mojem" Autogrillu na poti proti Gulliverlandii. Uživajte!

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
   [Brisano sporočilo]
24.6.2009 14:17:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4448
24.6.2009 14:29:27   
benika
A se še katera pridruži?

Benika z mularijo. A vam lahko prinesem še kej od Justa pokazatuser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
   [Brisano sporočilo]
24.6.2009 14:50:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 decembrskih idej za ustvarjanje
photo
Čarobni december je najbolj bogat z ustvarjalnimi idejami. Nekateri ste jelko že okrasili, na vrsti pa je tudi peka pišk...
Starši, ali poznate pravilo 3-6-9-12?
V dobi sodobne tehnologije je zasvojenost z internetom žal vedno bolj prisotna, predvsem med mladimi. Kot vsaka druga bo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?