|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
26.6.2009 21:36:24   
sonček33
joj vrtnica ne bi znala odgovorit - mogoče kakšna alergija, je kaj novega jedla??

ronja -Živa je welnes center, bi se malčki kopali, me pa tut pa klepetale bi

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
26.6.2009 21:39:02   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

zvezdica: kje si kupila riževo kašico?

hippovo bio v Mullerjuuser posted image . je prijetnega okusa, pač riž. Sej ko se v Ponedeljek dobiva greva lohka skupaj, k jast moram še kaj poiskat....kaj novga, ker tamal je pravi jedec.

tanks jannci, si bom ogledala.

Sonček, vse vzami, od viška ne boli glava. user posted image user posted image user posted image pa lepo se mejte.

Petra, kam pa šibate...sem spregledala? korzika?

Vrtnica, naš je imel to ko sem začela dodajat ampak ni bilo od tega temveč od kiwija. Prečekiraj kaj si jedla, oz kaj je mala jedla. pa bomo skup ugotovile.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
26.6.2009 21:51:27   
petra88
zvezdica: jap, Korzika user posted image
Jest tut čakam ullo, da pride z morja in pove, kako se je znašla s plenicami ...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
26.6.2009 21:52:02   
kiara24
Čeruser posted image

Smo imeli pestro. Zunaj smo prčkali okrog ker je polno za narest, jaz sem malo plela. Pol smo obiske dobili, so Klaro prišili pogledat.

Ja pa pozabila sem vam povedat, da smo dobili zobka, sedaj pa ji že drugi bode skozi dlesen, je že črtica vidna in čez dan nič ne spi.user posted image

Farfala- ne nismo se kopali v morju ker je imelo morje samo 19 stopinj kar se meni zdi za dojenčka premalo. Smo bili v bazenu s slano vodo, imela je gor pleničko plavalno pa čez kopalke in vsakič smo šli takoj pod tuš po je bila pa v plaščku zavita malo da sva se dobro osušili brez pleničke in ji je ful sedlo.

Kje in kdaj pa je srečanje v pon?

Zvezdica- a s cvetačo in brokolijem si že probala jaz bom to sedaj ko bo domače. A si ti kaj kupljeno dala? Mi pa jemo jabolko, hruška, banana, špinača, bučka, krompirček, korenje. Dal sem ji v zadnje še od Linota Koruzne kosmiče pa jih ni hotla jest, pa sem jih probala in je res ogabno, sedaj sem pakupila riževo kašico z banano pa bomo videli. pri nas v zadnje ni hotle piti mleka ker ji je bila tolk všeč bučka pa kaj ko jo je zmanjkalo.

Jancci- meni je najbolj všeč od paprice!! So pa menja različna, glede uvajnaja.

Moram položnice plačat, pol pa na kavč  me glava boli ful.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
26.6.2009 22:45:22   
barba
Ojla čveke!

Jst sm dons vrt plela in sem pop**** k sem imela 2 svetovalki za vratom ... tašča in svakinja sta skoz neki pametovaleuser posted image user posted image ... pol sm pa rekle, da nej peljeta Tineta na sprehod za pol ure, da sm mela vsaj tok miru.user posted image user posted image user posted image

Za kavo v pondelk v LJ bom v nedeljo povedala, načeloma pa prideva s Tinetom.
Un kopanje na Bledu bi bil pa tud izvedljiv, sam bi mi pol kar vsi pršliuser posted image

kiara - kva pa je fora, da si ji dajala kopalke čez plavalno plenico?

Naš Tine bo pa jutr 5 mescov star.user posted image user posted image user posted image ... ful gre hitruser posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
27.6.2009 8:15:43   
kiara24
Dobro jutrouser posted image

Evo mi smo spali od 20tih pa do 7.30, sedaj ga pa žurira v posteljici in se igra z punčko k jo je ena naredila.

Barba- ne vem tolk sem kjut kopalke dobila pa so lepše kt pa pleničkauser posted image , pa plenička ji je bila še malo velikain so ji kopalke bolj gor držale pleničko.

V ponedeljek imamo pa cepljenje 2. pikica, v  sredo pa UVZ kolkov.

Kmalu bova jedli, pol pa malo ven pa na kavico....

Uživajte.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
27.6.2009 8:48:44   
Zvezdica
Tine hapi mini brzdej user posted image user posted image user posted image

vsem ostalim pa jutrouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
27.6.2009 8:52:06   
kiara24
user posted image user posted image user posted image sem pozabila za vse ki se še prebujateuser posted image .

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
27.6.2009 9:27:21   
mimi30
jutrouser posted image

ponoči grozauser posted image ... špela se je ipično grabla po obrazuuser posted image ....zgleda, da jo je srbelouser posted image ....nejc je mel tud eno tako grozno noč in upam, da je tudi pri špeli zdaj to to in bo šlo na boljše

kaj ni šla ulla sam za do četrtkauser posted image

kiara user posted image za zobke

vrtnica špeli se je tako naredilo, ko sem jaz jedla eno vrsto paradižnika....opazuj, če gre naprej al se boljša in razmisli o hrani kot je ronja rekla

Jst sm dons vrt plela in sem pop**** k sem imela 2 svetovalki za vratom ... tašča in svakinja sta skoz neki pametovale

barba, če tolk veta bi pa lahk mal pokazaleuser posted image ....pol ko bi pa že mele roke umazane pa kr nadaljevaleuser posted image ....ti pa lepo na sprehoduser posted image ....kaj je to tečno, če te nekdo zraven gleda, ko neki delašuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
27.6.2009 9:52:00   
farfala
petra,super za Korziko.user posted image user posted image Mi bi tud kam šli,samo jaz si ne upam na tako dolgo pot in v neznano z dojenčkom.Pa niti tega ne veste,kje boste spali? Fintauser posted image

Riževo kašico imamo mi od Milupe in se pripravi z mlekom.Mimi to bi lahko ti uporabljala ko še dojiš.
Samo je pa včeraj poskusil keks plasmon brez glutena iz DM.Mu je všeč,samo so dragiuser posted image

Vse najboljše Tineuser posted image

Kiara bravo za zobek, mi še kar čakamouser posted image in cvilimouser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
27.6.2009 9:57:16   
farfala
S Samom sva sama doma,polovica družine je pa na šahovskem turnirju na lentu. Se bom kar preimenovala v Samanto

Mati, kave biuser posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
27.6.2009 10:02:55   
farfala
Sem brala, da je Heidi Klum 4. noseča. user posted image Po 3.porodu je bila že 2 meseca kasneje na modnih brvehuser posted image user posted image .Kaj pravite?user posted image .Pravi, da nikoli ni pri miru, trije otroci, trampolin,tenis z možem, vrt,hišica na drevesu.....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
27.6.2009 10:17:38   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

Sem brala, da je Heidi Klum 4. noseča. user posted image Po 3.porodu je bila že 2 meseca kasneje na modnih brvehuser posted image user posted image .Kaj pravite?user posted image .Pravi, da nikoli ni pri miru, trije otroci, trampolin,tenis z možem, vrt,hišica na drevesu.....

pa 15 varušk, 3 čistilke, 2 kuharci, personal assistent, osebni trener.... user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
27.6.2009 10:33:42   
farfala
ne,ne ona je ko J.LO., vse sama z možem narediuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
27.6.2009 10:36:25   
Ploha
ja prou no! user posted image
u bistvu sem brez kmentarjev,...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
27.6.2009 10:51:21   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ja prou no! user posted image
u bistvu sem brez kmentarjev,...

user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
27.6.2009 11:10:18   
mimi30

ne,ne ona je ko J.LO., vse sama z možem narediuser posted image user posted image user posted image

itakuser posted image ....me pa vse nesposobniceuser posted image , one pa supermame in superženeuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
27.6.2009 11:41:59   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

itakuser posted image ....me pa vse nesposobniceuser posted image , one pa supermame in superženeuser posted image

user posted image user posted image user posted image ja valda vse sama porihtauser posted image user posted image nosečnost čez da in porod pol pa vsi drugi pedenajo otroke

Jst pa dons zabušavam ... čist nč se mi ne da delat ... sm včeri ugotovila, da sva z možem čist preveč pridna in dons štrajkava user posted image user posted image user posted image
Itak pa Tine spi, Meta je šla pa k sosed - k sestričnam mal na obisk.user posted image

Grem kuhat ... mesni kaneloni in solata ... mmmmmmmmmmuser posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 27.6.2009 11:43:38 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
27.6.2009 12:01:41   
Jancci
Tine hepi brzdej! user posted image

O super mamah... mi smo super mame!! Sam nismo tok zlo slavne!! Mal manj..  user posted image

Dons je Meta spala od 7-7 z vmesnih hranjenjem ob 3h! Dost ql! Zdele je pa spet mrknila pri očiju v slingu.. ko se zbudi gremo pa čofa čofa na Bled. user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
27.6.2009 14:53:21   
kiara24
Farfala- jaz imam tudi te piškotke od Plasma in so kul, naša jih ful dobr zoba ji dam pa samo enega ali pa dva na dan odvisno včasih panobenega. Je pa res da je škatla 4 E, če so brez glutena če so pa z gutenom so pa cenejši. Naša kar odlomi košček in me je strah da bi se ji zaleteluser posted image tako da ji ga dam ven (se ful krega) in odlomim manjši košček pol ga pa lepo je.

Upam, da bo Špela kamlu bolje.

Grem kuhat naprej.

Danes s Klaro prvič porbava nadzemno kolrabo vam poročam kako jo je jedla ali se je pačilauser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
27.6.2009 18:49:22   
kiara24
neki me zanima a ste že slišale za Maxi Cosi Tobi avto sedež? Lahko se ga začne uporabljati že od 9 meseca, ker se ga poleže,.... Ali ima katera to variantouser posted image
Če ima bi bile INFO zelo dobrodošlje, meni je ful všeč!

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
27.6.2009 19:33:32   
ronja
midva ga imava - za Ronjo. Ampak Lejle še kar en lep čas ne bi dala vanj - ker to poležanje ni isto kot v lupinici, predvsem pa gleda zic v smer vožnje, kar je seveda manj varno. Verjetno bova kupila še enega tega, ko bo kdaj na akciji (po navadi kake lanske barve) še za Lejlo, samo bo šla not šele ko bo res imela 9 kg.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
27.6.2009 19:39:45   
kiara24
naš ima sedaj 7,4 kg je pa prava jedka, pa velika je 71 cm samo to sem jaz sama doma merila k je ful težko.

Saj je še ne mislim dat notri samo zanima me mnenja, kakšen je.

ALi je katera kupovala že marelo, ker bi meni prav prišla naslednjič ko gremo na morje? Kaj priporočate?

Danes nobene ni ko mam jaz cajt se bolj sama s seboj dopisujemuser posted image user posted image user posted image

Grem naštima se bomo kopali.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
27.6.2009 19:44:54   
ronja
fajn je - za večjega otroka.
marele so vse fajn, pazi samo da ma strehco - zaradi sonca prav pride.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
27.6.2009 19:55:50   
Zvezdica
mi smo imeli romerja - high line in smo bili super zadovoljni.
Itak se odločim na podlagi testov, ko bo čas, bom to gledala. poleg varnosti pa seveda tudi komoditeta igra pomembno vlogo. Ampak ponavadi je to kar eno z drugimuser posted image

ALi je katera kupovala že marelo, ker bi meni prav prišla naslednjič ko gremo na morje? Kaj priporočate?

kupila baby welt fit, tole ni čist marela, je pa fajn vozek, v akciji v BC je koštal 100eur. Je pa fajn, pa na malo se zloži, pa siper se pere...že sprobano, ker naš sralko res vse pokaka.

Moj liam je pa danes full čuden, nekaj mu je blo slabo zjutraj, pa kr zaspal je, pa nič ne je... sam žejen je bil...G agrem čekirat, upam, da ni kaj staknil.

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.