Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 26.6.2009 21:36:24
|
|
|
|
sonček33
|
joj vrtnica ne bi znala odgovorit - mogoče kakšna alergija, je kaj novega jedla?? ronja -Živa je welnes center, bi se malčki kopali, me pa tut pa klepetale bi
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 26.6.2009 21:39:02
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha zvezdica: kje si kupila riževo kašico? hippovo bio v Mullerju . je prijetnega okusa, pač riž. Sej ko se v Ponedeljek dobiva greva lohka skupaj, k jast moram še kaj poiskat....kaj novga, ker tamal je pravi jedec. tanks jannci, si bom ogledala. Sonček, vse vzami, od viška ne boli glava. pa lepo se mejte. Petra, kam pa šibate...sem spregledala? korzika? Vrtnica, naš je imel to ko sem začela dodajat ampak ni bilo od tega temveč od kiwija. Prečekiraj kaj si jedla, oz kaj je mala jedla. pa bomo skup ugotovile.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 26.6.2009 21:51:27
|
|
|
|
petra88
|
zvezdica: jap, Korzika Jest tut čakam ullo, da pride z morja in pove, kako se je znašla s plenicami ...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 26.6.2009 21:52:02
|
|
|
|
kiara24
|
Čer Smo imeli pestro. Zunaj smo prčkali okrog ker je polno za narest, jaz sem malo plela. Pol smo obiske dobili, so Klaro prišili pogledat. Ja pa pozabila sem vam povedat, da smo dobili zobka, sedaj pa ji že drugi bode skozi dlesen, je že črtica vidna in čez dan nič ne spi. Farfala- ne nismo se kopali v morju ker je imelo morje samo 19 stopinj kar se meni zdi za dojenčka premalo. Smo bili v bazenu s slano vodo, imela je gor pleničko plavalno pa čez kopalke in vsakič smo šli takoj pod tuš po je bila pa v plaščku zavita malo da sva se dobro osušili brez pleničke in ji je ful sedlo. Kje in kdaj pa je srečanje v pon? Zvezdica- a s cvetačo in brokolijem si že probala jaz bom to sedaj ko bo domače. A si ti kaj kupljeno dala? Mi pa jemo jabolko, hruška, banana, špinača, bučka, krompirček, korenje. Dal sem ji v zadnje še od Linota Koruzne kosmiče pa jih ni hotla jest, pa sem jih probala in je res ogabno, sedaj sem pakupila riževo kašico z banano pa bomo videli. pri nas v zadnje ni hotle piti mleka ker ji je bila tolk všeč bučka pa kaj ko jo je zmanjkalo. Jancci- meni je najbolj všeč od paprice!! So pa menja različna, glede uvajnaja. Moram položnice plačat, pol pa na kavč me glava boli ful.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 26.6.2009 22:45:22
|
|
|
|
barba
|
Ojla čveke! Jst sm dons vrt plela in sem pop**** k sem imela 2 svetovalki za vratom ... tašča in svakinja sta skoz neki pametovale ... pol sm pa rekle, da nej peljeta Tineta na sprehod za pol ure, da sm mela vsaj tok miru. Za kavo v pondelk v LJ bom v nedeljo povedala, načeloma pa prideva s Tinetom. Un kopanje na Bledu bi bil pa tud izvedljiv, sam bi mi pol kar vsi pršli kiara - kva pa je fora, da si ji dajala kopalke čez plavalno plenico? Naš Tine bo pa jutr 5 mescov star. ... ful gre hitr
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 27.6.2009 8:15:43
|
|
|
|
kiara24
|
Dobro jutro Evo mi smo spali od 20tih pa do 7.30, sedaj ga pa žurira v posteljici in se igra z punčko k jo je ena naredila. Barba- ne vem tolk sem kjut kopalke dobila pa so lepše kt pa plenička , pa plenička ji je bila še malo velikain so ji kopalke bolj gor držale pleničko. V ponedeljek imamo pa cepljenje 2. pikica, v sredo pa UVZ kolkov. Kmalu bova jedli, pol pa malo ven pa na kavico.... Uživajte.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 27.6.2009 8:48:44
|
|
|
|
Zvezdica
|
Tine hapi mini brzdej vsem ostalim pa jutro
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 27.6.2009 8:52:06
|
|
|
|
kiara24
|
sem pozabila za vse ki se še prebujate .
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 27.6.2009 9:27:21
|
|
|
|
mimi30
|
jutro ponoči groza ... špela se je ipično grabla po obrazu ....zgleda, da jo je srbelo ....nejc je mel tud eno tako grozno noč in upam, da je tudi pri špeli zdaj to to in bo šlo na boljše kaj ni šla ulla sam za do četrtka kiara za zobke vrtnica špeli se je tako naredilo, ko sem jaz jedla eno vrsto paradižnika....opazuj, če gre naprej al se boljša in razmisli o hrani kot je ronja rekla Jst sm dons vrt plela in sem pop**** k sem imela 2 svetovalki za vratom ... tašča in svakinja sta skoz neki pametovale barba, če tolk veta bi pa lahk mal pokazale ....pol ko bi pa že mele roke umazane pa kr nadaljevale ....ti pa lepo na sprehod ....kaj je to tečno, če te nekdo zraven gleda, ko neki delaš
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 27.6.2009 9:52:00
|
|
|
|
farfala
|
petra,super za Korziko. Mi bi tud kam šli,samo jaz si ne upam na tako dolgo pot in v neznano z dojenčkom.Pa niti tega ne veste,kje boste spali? Finta Riževo kašico imamo mi od Milupe in se pripravi z mlekom.Mimi to bi lahko ti uporabljala ko še dojiš. Samo je pa včeraj poskusil keks plasmon brez glutena iz DM.Mu je všeč,samo so dragi Vse najboljše Tine Kiara bravo za zobek, mi še kar čakamo in cvilimo
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 27.6.2009 9:57:16
|
|
|
|
farfala
|
S Samom sva sama doma,polovica družine je pa na šahovskem turnirju na lentu. Se bom kar preimenovala v Samanto Mati, kave bi
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 27.6.2009 10:02:55
|
|
|
|
farfala
|
Sem brala, da je Heidi Klum 4. noseča. Po 3.porodu je bila že 2 meseca kasneje na modnih brveh .Kaj pravite? .Pravi, da nikoli ni pri miru, trije otroci, trampolin,tenis z možem, vrt,hišica na drevesu.....
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 27.6.2009 10:17:38
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala Sem brala, da je Heidi Klum 4. noseča. Po 3.porodu je bila že 2 meseca kasneje na modnih brveh .Kaj pravite? .Pravi, da nikoli ni pri miru, trije otroci, trampolin,tenis z možem, vrt,hišica na drevesu..... pa 15 varušk, 3 čistilke, 2 kuharci, personal assistent, osebni trener....
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 27.6.2009 10:33:42
|
|
|
|
farfala
|
ne,ne ona je ko J.LO., vse sama z možem naredi
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 27.6.2009 10:36:25
|
|
|
|
Ploha
|
ja prou no! u bistvu sem brez kmentarjev,...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 27.6.2009 10:51:21
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ja prou no! u bistvu sem brez kmentarjev,...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 27.6.2009 11:10:18
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala ne,ne ona je ko J.LO., vse sama z možem naredi itak ....me pa vse nesposobnice , one pa supermame in superžene
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 27.6.2009 11:41:59
|
|
|
|
barba
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: farfala ne,ne ona je ko J.LO., vse sama z možem naredi itak ....me pa vse nesposobnice , one pa supermame in superžene ja valda vse sama porihta nosečnost čez da in porod pol pa vsi drugi pedenajo otroke Jst pa dons zabušavam ... čist nč se mi ne da delat ... sm včeri ugotovila, da sva z možem čist preveč pridna in dons štrajkava Itak pa Tine spi, Meta je šla pa k sosed - k sestričnam mal na obisk. Grem kuhat ... mesni kaneloni in solata ... mmmmmmmmmm
< Sporočilo je popravil barba -- 27.6.2009 11:43:38 >
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 27.6.2009 12:01:41
|
|
|
|
Jancci
|
Tine hepi brzdej! O super mamah... mi smo super mame!! Sam nismo tok zlo slavne!! Mal manj.. Dons je Meta spala od 7-7 z vmesnih hranjenjem ob 3h! Dost ql! Zdele je pa spet mrknila pri očiju v slingu.. ko se zbudi gremo pa čofa čofa na Bled.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 27.6.2009 14:53:21
|
|
|
|
kiara24
|
Farfala- jaz imam tudi te piškotke od Plasma in so kul, naša jih ful dobr zoba ji dam pa samo enega ali pa dva na dan odvisno včasih panobenega. Je pa res da je škatla 4 E, če so brez glutena če so pa z gutenom so pa cenejši. Naša kar odlomi košček in me je strah da bi se ji zaletel tako da ji ga dam ven (se ful krega) in odlomim manjši košček pol ga pa lepo je. Upam, da bo Špela kamlu bolje. Grem kuhat naprej. Danes s Klaro prvič porbava nadzemno kolrabo vam poročam kako jo je jedla ali se je pačila .
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 27.6.2009 18:49:22
|
|
|
|
kiara24
|
neki me zanima a ste že slišale za Maxi Cosi Tobi avto sedež? Lahko se ga začne uporabljati že od 9 meseca, ker se ga poleže,.... Ali ima katera to varianto Če ima bi bile INFO zelo dobrodošlje, meni je ful všeč!
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 27.6.2009 19:33:32
|
|
|
|
ronja
|
midva ga imava - za Ronjo. Ampak Lejle še kar en lep čas ne bi dala vanj - ker to poležanje ni isto kot v lupinici, predvsem pa gleda zic v smer vožnje, kar je seveda manj varno. Verjetno bova kupila še enega tega, ko bo kdaj na akciji (po navadi kake lanske barve) še za Lejlo, samo bo šla not šele ko bo res imela 9 kg.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 27.6.2009 19:39:45
|
|
|
|
kiara24
|
naš ima sedaj 7,4 kg je pa prava jedka, pa velika je 71 cm samo to sem jaz sama doma merila k je ful težko. Saj je še ne mislim dat notri samo zanima me mnenja, kakšen je. ALi je katera kupovala že marelo, ker bi meni prav prišla naslednjič ko gremo na morje? Kaj priporočate? Danes nobene ni ko mam jaz cajt se bolj sama s seboj dopisujem Grem naštima se bomo kopali.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 27.6.2009 19:44:54
|
|
|
|
ronja
|
fajn je - za večjega otroka. marele so vse fajn, pazi samo da ma strehco - zaradi sonca prav pride.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 27.6.2009 19:55:50
|
|
|
|
Zvezdica
|
mi smo imeli romerja - high line in smo bili super zadovoljni. Itak se odločim na podlagi testov, ko bo čas, bom to gledala. poleg varnosti pa seveda tudi komoditeta igra pomembno vlogo. Ampak ponavadi je to kar eno z drugim ALi je katera kupovala že marelo, ker bi meni prav prišla naslednjič ko gremo na morje? Kaj priporočate? kupila baby welt fit, tole ni čist marela, je pa fajn vozek, v akciji v BC je koštal 100eur. Je pa fajn, pa na malo se zloži, pa siper se pere...že sprobano, ker naš sralko res vse pokaka. Moj liam je pa danes full čuden, nekaj mu je blo slabo zjutraj, pa kr zaspal je, pa nič ne je... sam žejen je bil...G agrem čekirat, upam, da ni kaj staknil.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.