|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
26.6.2009 17:21:38   
sonček33
Ronja eno pitanje - naš mali že 3 dni kaka bolj redko, pa večkrat na dan... danes sem šla k D pa je ni bilo, mi je pa sestra v zdr. domu rekla, naj ji kupim pač AM, proti driski in linex tablete. A maš ti kako idejo? kak nasvet?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
26.6.2009 17:29:50   
ronja
Hm, če sicer dojiš, po navadi ne delajo panike, ne glede na to, kako in kolikokrat kakajo - dokler ni to tista driska, da otroka izsuši. Mojidve kakata po 2-3x na dan, no vsaj Lejla vedno vsaj 2x, Ronja je pa tudi do nedavnega vsaj 2x, pa obe sta dokler sta bili na mleku kakali precej redko, pa ni bilo nič narobe. Če se ti zdi, da ga napenja, potem je res mogoče dobro kaj dat, sicer pa bi jaz še kar počakala in dojila dalje - pa mogoče jedla nekaj takega, kar pač ne dela driske, recimo kak mlečni riž. Če recimo to danes probaš, pa vidiš, če bo jutri boljše. Sicer dojeni otroci lahko kakajo kakor jim paše.

Če pa dodajaš, mu pa kupi AM proti driski (saj večinoma itak malo zapirajo), seveda, pa mu to daj. Z Linex pa bi jaz počakala, če ni hudo, ker to je kar močna zadeva, vsaj kolikor se jaz spomnim.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
26.6.2009 17:33:29   
snikolina
Hahah, vedno mate srečanja, ko jaz ne morem. pa lepo se mejte. Pa kako ledeno kavo še zame spijte.

Danes je en tečen dan. Anže je prav težaven, verjetno zaradi vremena. Pa mislim, da bomo počasi dočakali 7 zobek. Sumljivo si spet vtika prste v usta in izloča ogromne količine slineuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
26.6.2009 17:36:16   
sonček33
Ronja hvala. Midva se ne dojiva že 3 mesece. Ji bom kar dala tole mleko proti  driski. Upam, da deluje. Jutri gremo namreč na dopust.

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
26.6.2009 17:49:59   
Jancci
Matr  user posted image .. ful napisala pa me je vun vrglo! Bom pol s5!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
26.6.2009 17:56:55   
Jancci
Srečanje pon:
naju ne bo.. sem mela namen it na telovadbo. Fajn se mejte!!

Srečanje Bled- Živa:
matr babe pa tele naše kile, celulit, mozolji, sive lase  (zdej sem se kr cela na sivo pobarvala, da nujo uni preveč ven sekal user posted image ) pa ne vem kaj še vse.. brezveze no, itak smo vse fajn punce, pa namo tam stale in s prstom kazale kaj keri manjka al ma pa preveč... no, ja nč, nam silla, men bi blo fino, če  pa niste za, pa pač ne!? A kera je za??
Khurde za vaju bi blo sploh idealno, ker vama ne bo treba na miru sedet! user posted image

No kokrkol.. nam je tam fino in gremo ju3 spet za 3 urce!  user posted image

Mimi upam, da se čimprej pozdravite user posted image  za otročke in user posted image  za mamico

Tale menstrualna skodelica mi je pa čist skeri user posted image  A kera pozna, če je fajn? Jest že cel lajf tampone uporabljam in so mi čist ok. No, razen ponoči vložke!

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
26.6.2009 17:57:57   
farfala
kiara naš je tud približno tak,če mora biti pri miru hitro protestira,razvajen pač,sem slišala danesuser posted image user posted image

Danes se je začel festival Lent, a pridete kaj v MB?

hrana:korenček,krompir,žitna kaša, kmalu pa domača bučka, s sadjem bom počakala do 6m, toje do 10.7.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
26.6.2009 18:01:51   
farfala
eh khurde ne kiara je govorila o coffee to go.Jaz pa imenauser posted image ...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
26.6.2009 19:29:09   
Zvezdica
jast tamalmu dajem riževo kašico...je čist blesav ko mu pripravljamuser posted image , drgač pa bučke, korenje, cvetača, brokoli. Pa danes sem mu dala banano in je vriskal ko zmešan. Aja pa zadnjič mal lubenice, pa je bil spet čist nor od sreče.

A ima katera kak seznam kaj jim dajat, kako začet s to GH?

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
26.6.2009 19:48:10   
Ploha
zvezdica: kje si kupila riževo kašico?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
26.6.2009 20:50:06   
mimi30
Danes se je začel festival Lent, a pridete kaj v MB?

mi gremo na ženske&moški.com v torek

sonček, uživajte na dopustu user posted image

jaz sem pa jutri spet sama z malima...moj gre pomagat brata z družino selit....se selijo k tašči in tastu...uuu, to bo še veselouser posted image

babe kaj mislite a je v tem sladoledu iz lidla kaj takega, da te dela odvisnegauser posted image ....zadnje cajte vsak večer pojem eno porcijo....zadnjič sem bla čist nesrečna, ko ga ni bilouser posted image ....naslednji dan sem šla tja in kupla dve banjici še nek nov okus, sam sem se nasrala ker ta je pa čist za en drekuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
26.6.2009 20:51:26   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

zvezdica: kje si kupila riževo kašico?

Ploha jaz sem zadnjič gledala eno v BC....tako, da se z vodo meša in je od 4mes dalje...mislim, da od Milupe

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
26.6.2009 21:00:10   
ronja
babe kaj mislite a je v tem sladoledu iz lidla kaj takega, da te dela odvisnega

ja, cukruser posted image

kdaj mate to na bledu?

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
26.6.2009 21:03:19   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

babe kaj mislite a je v tem sladoledu iz lidla kaj takega, da te dela odvisnega

ja, cukruser posted image

ful tegauser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
26.6.2009 21:15:14   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

kdaj mate to na bledu?

Še ni določen datum! Povej kdaj ti paše?

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
26.6.2009 21:18:07   
petra88
a ma katera seznam kje napisan, kaj use je treba spakirat za na morje?

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
26.6.2009 21:19:57   
sonček33
ronja, a ti tut prideš v živo? jancci jest sem za, sem že napisala, pa si me spregledala

petra - vseuser posted image , jaz sem skoz govorila, da nam komplicirala, sam jaz sem dons res veliko napakirala..je pa res, da je en cel kup krame - hrana, stekleničke, grelec vode... torej za dojilje pač toliko manj

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
26.6.2009 21:20:55   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

A ima katera kak seznam kaj jim dajat, kako začet s to GH?

Maš par dobrih linkov, ki so se že pojavili tuki in sem jih kar med favorits dala:
http://www.paparica.si/index.html
http://med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/knjiga_alergije/uvajanje_goste_hrane.php
http://med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/dojenje/gosta_hrana.htm

Drgač me je pa patronažna klicala, da pride drug teden mal o uvajanju povedat in bom še njo počakala kaj bo imela pametnega za povedat.. pol pa AKCIJA! K tamala že ful gleda in me že skrbi, da bo svoj jeziček začela malcat user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
26.6.2009 21:26:31   
petra88
Sonček hvala user posted image
se spomnem da je ena 1x napisala kaj use nese, pa se mi zdi da je že daleč nazaj, in če grem iskat, mi bo trajekt ušel user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
26.6.2009 21:27:17   
sonček33
petra kdaj greste? a boste šotorili?

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
26.6.2009 21:30:49   
ronja
torej za dojilje pač toliko manj

hehe, ja, se splača dojit - če seveda lahko: je poceni, pa enostavno, samo zizo ven, pa jeuser posted image . Ampak če ni, pa ni, pa pač mal več napokaš, pa je. Jaz sem na morje vzela samo eno škatlo AM in eno samo flaško za vsak slučaj, če bi mi mleka zmanjkalo, verjetno ga bom zdaj tudi, ker na unem otoku se to ziher ne dobi (mimi, ni Elba, so Unije). Nisem pa nikoli rabila in upam, da tudi tokrat ne bom. Mi z uvajanjem začnemo začetek julija, ko bo stara 6 mesecev, tako da bo prvih 14 dni doma uvajanje, potem pa na morju, da ne bosta dve novi stvari naenkrat.

No, mi bomo meli veliko prtljage, kot vedno, ker je pač milijon stvari, ki se jih tam ne dobi, od hrane, do vsega ostalega, vključno s plenicami... Ampak te bom mela sabo navadne tetra, pa snappije in pokrivni plenički, itak rabim samo za ponoči, pa bo.
Za hrano ne rabim nič kaj dosti, kakšno plastično žličko za malecko in to je to. Pa za vsak slučaj eno škatlo AM in eno flaško, več ne bom nosila. Potem pa Calpol spet za vsak slučaj, pa obleke zanju, ker dol ni nič v teh številkahuser posted image , kopalke za naju, foto, šivalni stroj (ne me debelo gledat, no!, eni smo pač usekaniuser posted image -no, naj povem, da bo ta šivalni stroj ostal dol, to je moj stari, tu sem dobila novega lani za rd in za Lejlo - sva jo ravno takrat enkrat naredilauser posted image ),... mam že en seznamčič, pa si dopisujem, ko se česa spomnim, tako mi ni treba zadnji dan brezglavo tuhtat, kaj vse sem še pozabila... priporočam.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
26.6.2009 21:32:41   
ronja
ronja, a ti tut prideš v živo?

ne vem, kje je to, oz. kje ste zmenjene, malo odvisno od časa - mislim dneva v tednu - če bom imela avto, pa časa v dnevu, če to Ronji ne bo čisto urnika porušilo... Ampak načeloma bi se lahko kdaj tudi an izlet odpeljale...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
26.6.2009 21:33:11   
VRTNICA84
Naša pupa pa je dobla full rdeče izpuščaje. Po vratu, prsih in hrbtu. Je pa tako hrapavo. Kaj mislite od česa bi lahko bilo? 

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
26.6.2009 21:34:42   
ronja
Če so male rdeče pikice, je lahko od vročine. Skopaj jo, pa pazi, da je preveč ne oblečeš.

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
26.6.2009 21:35:54   
petra88
u nedeljo zvečer gremo. v pon ob 7:30 mormo bit v Livornu, ob 9h je pa trajekt.
bomo pa tam poiskali kak apartma al pa bed&breakfast, bomo vidli.

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.