ronja
|
še en kveščn.... a katera uporablja tisto menstrualno skledico? Ker vložki in tamponi so fuj bljek. NIsem je še, ker se je takrat pri nas še ni dobilo (pred mojo nosečnostjo z Ronjo - torej sept. 2006 ), potem je pa nekak nisem več rabila . Sem pa že takrat razmišljala, da bi jo prek neta naročila. Jaz bom ziher probala, samo za ponoči je ne bom imela, ker je fajn, da gre enkrat vse nemoteno ven, ker gre že tako slabše, ker ležiš. Dan se je res bolj žalostno začel - odstopil je Robič... Protestno - no, saj ga mal razumem. Sicer pa - michaela še poznam, tale sarah pa nimam pojma, kdo je Hvala vsem za predloge, bova vse pogledala kake odlomke na youtube, pa se odločila, kaj je za naju . Če ne, nama pa še vedno Plohin predlog ostane . Ploha, kakšnih 10 kg? Jaz sem pa fotra tolk opizdila da je kar gledal. To je ok, če ti nisi zraven otroka - če pa si, pa se rajši smej, iiii, kok te je pošprical, a ne? Ker se bo tako otrok manj verjetno ustrašil oz. se ji bo hitro zdelo fino, če se mamici zdi fino - mali nam pač zaupamo. Če mi iz tega naredimo štalo, mislijo, da se majo res zakaj bat... Da bi se namerno srečala z njim pa mojemu ne bi blo glih všeč in se raje ne izpostavljam takim stvarem. hehe, moj lubi je čist imun na to - ko sva začela, sem malo po tem šla z bivšim za 3 dni na morje, pa ni nič težil. NO, takrat sem vidla, da je res tapravi zame - no, mal sem se morala še prepričat, ampak je bil pa to en odločilnih trenutkov... KO sem prišla nazaj, sem bla cela zaljubljena - vanj, seveda. Z bivšim sva mela pač še mal za razčistit (no, mal se je še vleklo), ampak se je vsekakor splačalo. Jaz ne dajem še nič za jest, bom počakala do dopolnjenega 6. meseca, torej 3.julija .
|