|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
27.6.2009 21:59:07   
mimi30
user posted image za Liama....naj se nič ne razvije

kiara, mi imamo tudi ta avtosedež....nam je fajn....smo še enega v TL v akciji kupili, ko je bila....edino naš nejc se v njem ful poti v glavico, ne vem al je blago krivo al bi se v drugih isto....smo kupili prevleko za čez....aja, bil pa je po enem letu že na servisu (zategovanje naramnic)....ležečke gre pa glih tolk, da lahk počiva, ni to položaj jajčke

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
27.6.2009 22:00:46   
Nea
Večer!

Pri nas je dopoldan tako deževalo... se je ful vlilo. Potem pa okoli 1ih bilo toplo in sončno,ampak sparno. Mož je popoldan do zdaj ppostavljal leseno ograjo na balkon, jaz pa likala, šla z otroci do trgovine z rožami... seveda sem spet privlekla ogromno rož... upajmo da bodo zdržale... otroci pa so uživali v malih živalih... celo Erik je bil ful priden in v avtu ni nič  user posted image .

Ja, Heidi Klum je spet noseča. Res je carica! Kljub medijih in slavi se mi zdi da veliko časa posveti družini. Ker je nemka jo veliko krat omenjajo na nemški tv.

Ful pišete o gosti hrani... mi še malo počakamo, ker bo šele naslednji teden star 5m.

Spanje je še vedno katastrofa. Zjutraj ga je mož ob 6ih prevzel tako, da sem jaz do 8ih spala, potem pa je mož šel spat do 10ih. Zob še nima, dlesni pa ga hudo srbijo.
kiara - vam pa user posted image  za zobke

Tudi jaz bi z veseljem prišlav welness... samokaj če smo predaleč!

Kaj se je pa nam dva dni nazaj zgodilo... Erik je zaspal, jaz pa s punčkami šla pred hišo rožice urejat. Ema in Lara sta pelali vsaka svoje kolo.POl pa so Emo motili natikači in se je 2x šla preobut in... puf, zaloputnila z vhodnimi vrati... jaz pa kjluč v hiši pustila, Erik pa noter spi. Fora je, da se vrata od zunaj dajo samo s ključem odklenit.Ema se začne jokat,jaz pa cela panična ne vem kaj naj... Pol se pa spomnim, da nekje v garaži držimo rezervni kjluč, garaža se pa lahko od zunaj s šifro odpre... in grem iskat ta rezervni ključ in ga seveda ne najdem... mobitela nisem imela zraven da pokličem moža...user posted image
Na srečo živimo v vrstni hiši in sem sosedo prosila, če lahko dovoli EMi da čez njen vrt stopi v našega in da z vrta gre v hišo...
Sreča, da vrat od vrta nisem zaklenila... HB se je vse dobro končalo!user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
27.6.2009 22:09:57   
mimi30
Joj, Nea verjamem, da te je panika, mene bi tud....HB, da ste rešili. Ko smo mi menjavali vrata v stanovanje, smo se pogovarjali o tem, da bi bla na eni strani bunka in bi se sama zaklenila.....sam sem si pol premislila....sem imela že vse scenarije v glavi kaj vse se lahk zgodi....in to, da vedno neke ključe okol iščemo in pozabljamo, eh to ni za nas

se nam je pa zgodilo, da je pred par leti kolegica hranila mačko, ko smo bili na morju in je šla na wc in ji je kljuka ven padla...je bila zaprta na wc -ju in ni mogla nikamor...pol je pa okno odprla, ki na ulico gleda in čakala da bo kdo mimo prišel ....enega gospoda je potem prosla, da je pozvonil pri vratih in potem babico gor poslal vrata odpret

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
   [Brisano sporočilo]
27.6.2009 22:18:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1454
27.6.2009 22:33:04   
barba

IZVIRNO SPOROČILO: niia
Kupila sem knjigico Velika paparica za male papavčke in sem navdušena user posted image , vse lepo piše o uvajanju GH in še super recepti so notri.

jst sem jo tud naročila ... enkrat drug teden jo dobimuser posted image

mimi, meni se zdi da je maxi-cosi tak crap od sedeža. Naš je vedno čisto moker, pa še sedi mi tako čudno notri. Jaz tega sedeža prav ne maram. Gledam da bi kupila prevleko za poleti.

naš je tud ves moker v lupinici ... zdej ma plenico pod glavo in je mogoče mal boljše

Lahko nočuser posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
27.6.2009 22:43:42   
mimi30
niia, ti misliš na lupinico? V jajčki je tak čudno not naštiman?....ja pol očitno so materiali od maxi cosija takšni, da se tolk potijo notuser posted image  

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
27.6.2009 22:44:44   
crtka

mimi, meni se zdi da je maxi-cosi tak crap od sedeža. Naš je vedno čisto moker, pa še sedi mi tako čudno notri. Jaz tega sedeža prav ne maram. Gledam da bi kupila prevleko za poleti.

naš je tud ves moker v lupinici ... zdej ma plenico pod glavo in je mogoče mal boljše

Tudi naš pride v lupinici vsa moker, mu pa dam pod glavo in hrbet eno majhno brisačko pa je malenkost boljše.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
27.6.2009 22:45:32   
mimi30
zdej ma plenico pod glavo in je mogoče mal boljše

naša ma tud v lupinici plenico pod glavo....nejc ima pa prevleko, itak noče met nič zadaj na naslonu si vse dol potegneuser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
   [Brisano sporočilo]
27.6.2009 22:45:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1459
27.6.2009 22:46:26   
crtka
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

niia, ti misliš na lupinico? V jajčki je tak čudno not naštiman?....ja pol očitno so materiali od maxi cosija takšni, da se tolk potijo notuser posted image  

Mi imamo peg perego pase isto poti.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
28.6.2009 7:59:02   
symona
Dobro jutro in eno user posted image za lepše jutro!

Kak ste spali? Mi smo se najedli, zdaj pa bo dalje spala.
Ena je pisala o knjigi Velika paparica za male papavčke. Kje ste jo naročile?

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
28.6.2009 8:32:31   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: symona

Dobro jutro in eno user posted image za lepše jutro!

Kak ste spali? Mi smo se najedli, zdaj pa bo dalje spala.
Ena je pisala o knjigi Velika paparica za male papavčke. Kje ste jo naročile?

pa še kolk stane? user posted image

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
28.6.2009 10:15:34   
snikolina
Ronja a mi lahko prosim svetuješ: tut jst sm razmišljala, da bi seboj na dopust za vsak slučaj vzela AM. Ampak nimam pojma kam it kupit, katerega izbrati... Še vedno polno dojim in nisem s tem tako seznanjena. Bi ti bila zelo hvaležna. user posted image

AJA, PA DOBRO JUTRO: Čeprav smo mi že zdavnaj vstali.

MIMI kako je Špela?? Torej se ne dobimo na kavici ta teden. Jst namreč še nisem imela noricuser posted image

Danes pa malo na Lent.
Uživajte!!

< Sporočilo je popravil snikolina -- 28.6.2009 10:17:06 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
28.6.2009 10:43:17   
PAJO
dobro jutro

no evo mi smo dobr,žana ima mal učke prehlajene,drugač se
pa počasi pakiramo,ker gremo jutri v topliceuser posted image user posted image

lep dan vsem in upam da ste dobr,user posted image user posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
28.6.2009 10:52:37   
farfala
o nea, to a je pa morala bit panika

snikolina a v tem vremenu greste na Lent?Meni se nič ne da zdaj tja hodit v tem jesenskem vremenu.Smo bili včeraj na r.d. pa ni bilo nekega pravega vzdušja, po mojem zaradi tečnega vremena.

Glede mleka- vsak otrok je drugačen, nekaterim paše Novalc, drugim Aptamil, mi  smo na Hippu, ker ga najbolje prenaša.Naš je recimo zelo slabo prenašal mleko proti napenjanju in kolikam, ko jih je imel, tak da ni za verjet vsemu kar piše gor.

Včeraj zvečer je Samo ful pojedel riževe kašice, preveč, ker je potem večkrat bruhal, pa še spal katastrofalno.

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
28.6.2009 10:58:48   
farfala
http://www.debora.si/html/spisek.asp?besede=paparica&Submit.x=0&Submit.y=0

A je kje še ceneje?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
28.6.2009 11:31:17   
snikolina
Farfala pri nas je zaenkrat še kar znosno vreme, celo sonček se na hipe pokaže. Tako da ni panike za Lent.

Prideva med tednom tudi mimo Ptuja, ker greva v Središče ob Dravi, pa bova preverila še vaše vremeuser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
28.6.2009 12:00:16   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

http://www.debora.si/html/spisek.asp?besede=paparica&Submit.x=0&Submit.y=0

A je kje še ceneje?

TUKAJ

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
28.6.2009 12:07:29   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

Farfala pri nas je zaenkrat še kar znosno vreme, celo sonček se na hipe pokaže. Tako da ni panike za Lent.

Prideva med tednom tudi mimo Ptuja, ker greva v Središče ob Dravi, pa bova preverila še vaše vremeuser posted image

samo jaz nisem iz Ptujauser posted image , kar blizu mb sem , pa pri nas zdaj dežujeuser posted image

Knjigo si bom pa kar izposodila v knjižniciuser posted image , pa tudi na netu  je ogromno vsega...

Neposredna povezava do sporočila: 1469
28.6.2009 12:13:12   
snikolina
Aja Farfala pol pa sorči. Se mi je zdelo, da sem nekje zasledila, da si pri Ptuju domauser posted image hehehe

A dežuje? Moram kolegice poklicat kakšno je stanje v MB. Ker smo zmenjene ob pol dveh.

To paparico sem tut jst gruntala mal počekerat v knjižnjici.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
28.6.2009 12:22:18   
snikolina
Jap, v MB dežuje. Torej gremo samo na kavicouser posted image
Na Lent pa med tednom.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1471
28.6.2009 13:25:40   
Jancci
Niia WB! Fajn da ste uživali... user posted image  
A ju3 gresta na telovadbo?? A misliš, da mi2 z Meto lahko kar prideva??

< Sporočilo je popravil Jancci -- 28.6.2009 13:26:47 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

Neposredna povezava do sporočila: 1472
28.6.2009 13:31:43   
mimi30
naš tavelik je bil včeraj z atijem v mestnem parku, kjer se v okviru festivala lent dogaja za otroke....je bila Romana Kranjčan in sta se imela prav finouser posted image

špelca je vsak dan bolj pikastauser posted image ....sem hotla včeraj nalimat eno slikico kolk jih ima, pa sem zvečer ugotovila, da sploh ni več realna slika, ker jih je spet večuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1473
   [Brisano sporočilo]
28.6.2009 13:33:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1474
28.6.2009 13:36:40   
mimi30
MIMI kako je Špela?? Torej se ne dobimo na kavici ta teden. Jst namreč še nisem imela noricuser posted image

snikolina, zgleda da ne bo nič....bomo šli naslednji teden na morje, ko pridemo domov bomo pa že zdravi in se takrat dobimouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.