|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
26.6.2009 8:48:28   
kiara24
Dobro jutro,

fuuuul ste napisale, bom prebral ko bom imela več časa. Sedaj sva ravno pojedli spala je pd 20tih pa do 8mih zjutrajuser posted image .

Na morju je bilo super, Klara ni hotela iz vode. Je čofotala, brcala, nič se ni bala. En fotr jo je ful zalil ko je skočil v vodo pa sem samo čakala kdajs e bo usuol iz nje kak jok pa se je samo smejala. Jaz sem pa fotra tolk opizdila da je kar gledal.Všeč mi je bilo to da ni bilo tolk vroče in smo se ful šetkali in pa kopali.

Joj pa še tzo vam moram povedati kako se je pačilauser posted image user posted image user posted image ko je jedla frutek, a včeraj ko semo ji doma dali bučko je pa pojedla vse groza pa pol skoraj nič mleka.

V glavnem bilo je super. Sedaj pa grem v Kr je treba po fasngo imamo prazen hladilnikuser posted image .

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
26.6.2009 8:48:53   
Zvezdica
bejbike, men je bil đekson zakon... svoj cajt seveda tko da njemu v spomin men naj komad...ma čist me je ruknl tole.

http://www.youtube.com/watch?v=cODeevafiMg

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 26.6.2009 8:49:19 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
26.6.2009 9:00:11   
Zvezdica
naročila sem si menstrualno skodelico user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
26.6.2009 9:17:54   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

naročila sem si menstrualno skodelico user posted image user posted image user posted image user posted image

supr user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
26.6.2009 9:35:17   
farfala

bejbike, men je bil đekson zakon... svoj cajt seveda tko da njemu v spomin men naj komad...ma čist me je ruknl tole.

http://www.youtube.com/watch?v=cODeevafiMg

zvezdica men je tud bil dober včasih, pa kaj bo zdaj z njegovimi otroci?

uf jaz si pa ne morem nič vstavljat, še tamponi so mi odveč

kiara a morje je že tako toplo, da se lahko dojenčki kopajo? kje ste bili?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
26.6.2009 9:51:37   
mimi30

user posted image moja sestra jo uporablja in je zadovoljna.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
26.6.2009 10:00:08   
mimi30
mimi,uboga špela,a je fejst boga?

ja kar, danes jih ima že vsepovsod po lasišču in polno po trebuhu....ponoči je tudi bolj slabo spala, vročine pa HB nima

Dan se je začel žalostno ....Umrl je Michael jackson

dobr da semle kaj pogledam sem vsaj na tekočem...žalostno men je bil tud svojčas dobruser posted image

včeri pa sarah fevcet (ne vem kako se napiše)

a ni mogoč farrah fawcett....se iz rane mladosti spomnim še njenega parfuma oz. spreya...točno vem kak je zgledal

kiara, lepo da ste uživaliuser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
26.6.2009 10:06:18   
VRTNICA84
Dober dan!

Moja pupa lepo aja tak, da imam malo časa za računalnik.
Končno je sonček. Jupi.........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo pospravljam in pripravljam male cotike  za prijateljico, ker bo imela avgusta punčko ter ji bo prav prišlo.

Ronja: Z bivšim se sicer ne srečujema redko kdaj. Sploh več nevem kaki zgleda in me sicer ne zanima. Je pa prijavljena na mojem fb. Pa vedno si čestitava za rojstne dneve in Novo leto.
Ko pa sem rodila pa mi je poslal sporočilo in mi čestital. Tak, da imava drugače normalen odnos. Da bi se namerno srečala z njim pa mojemu ne bi blo glih všeč in se raje ne izpostavljam takim stvarem.

Midve pa sma bile včeraj v adrenalinskem parku sva gledale kak plezajo po drevesih in ji je bilo prav zanimivo.

Kaj vse dajete zajest vašim user posted image ?

Farfala sem ti poslala zs.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
26.6.2009 10:08:45   
Zvezdica
mimi,uboga špela,a je fejst boga?

ja kar, danes jih ima že vsepovsod po lasišču in polno po trebuhu....ponoči je tudi bolj slabo spala, vročine pa HB nima

očitno sem spregledaa, a ma špela norice?
user posted image user posted image
user posted image za špelco, pa da bo čimprej mim.

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
26.6.2009 10:09:05   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

user posted image moja sestra jo uporablja in je zadovoljna.

bom poročala :) ko bo sproban.

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
26.6.2009 10:42:22   
Ploha
mimi: a špelca ma pa kozice, upam da bo čim prej zdrava user posted image

ja res je farah,...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
26.6.2009 11:27:25   
ronja
še en kveščn.... a katera uporablja tisto menstrualno skledico?
Ker vložki in tamponi so fuj bljek.

NIsem je še, ker se je takrat pri nas še ni dobilo (pred mojo nosečnostjo z Ronjo - torej sept. 2006user posted image ), potem je pa nekak nisem več rabilauser posted image . Sem pa že takrat razmišljala, da bi jo prek neta naročila. Jaz bom ziher probala, samo za ponoči je ne bom imela, ker je fajn, da gre enkrat vse nemoteno ven, ker gre že tako slabše, ker ležiš.

Dan se je res bolj žalostno začel - odstopil je Robič... Protestno - no, saj ga mal razumem.
Sicer pa - michaela še poznam, tale sarah pa nimam pojma, kdo jeuser posted image

Hvala vsem za predloge, bova vse pogledala kake odlomke na youtube, pa se odločila, kaj je za najuuser posted image . Če ne, nama pa še vedno Plohin predlog ostaneuser posted image .

Ploha, kakšnih 10 kg?user posted image

Jaz sem pa fotra tolk opizdila da je kar gledal.

To je ok, če ti nisi zraven otroka - če pa si, pa se rajši smej, iiii, kok te je pošprical, a ne? Ker se bo tako otrok manj verjetno ustrašil oz. se ji bo hitro zdelo fino, če se mamici zdi fino - mali nam pač zaupamo. Če mi iz tega naredimo štalo, mislijo, da se majo res zakaj bat...

Da bi se namerno srečala z njim pa mojemu ne bi blo glih všeč in se raje ne izpostavljam takim stvarem.

hehe, moj lubi je čist imun na to - ko sva začela, sem malo po tem šla z bivšim za 3 dni na morje, pa ni nič težil. NO, takrat sem vidla, da je res tapravi zameuser posted image - no, mal sem se morala še prepričat, ampak je bil pa to en odločilnih trenutkov... KO sem prišla nazaj, sem bla cela zaljubljena - vanj, seveda. Z bivšim sva mela pač še mal za razčistit (no, mal se je še vleklo), ampak se je vsekakor splačalo.

Jaz ne dajem še nič za jest, bom počakala do dopolnjenega 6. meseca, torej 3.julijauser posted image .

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
26.6.2009 12:36:18   
Ploha
ronja: ja 10 kg mam viška, rada bi imela vsaj tolk kot pred zanositvijo,..a pridš v pondelk?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
26.6.2009 13:36:31   
ronja
rada bi imela vsaj tolk kot pred zanositvijo

hehe, saj vsaj tok jih mašuser posted image . Pa še za rezervouser posted image . mal te moram hecat - ampak zdaj je recesija, nikoli ne veš, kdaj boš rabila...

ponedeljek srečanje: bi ful rada prišla, se bom probala zmenit z bratom, če mi lahko dop. avto posodi... Ker najin gre zdajle - dobesedno zdajle šele NA servis - tako da do pon. ziher ne bo gotov, pa tudi če bi bil, ga jaz ne morem it iskat z obema pamžema...
Če ima pa katera avto, ki ima za 3 stolčke placa zadaj, nas pa lahko pobereuser posted image . smotano je, ker je do BTCja mal dolga za peške - sploh ker ma ronja un zic, na katerem lih ne more ful komot spat...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
26.6.2009 13:42:53   
Ploha
ronja: ja evo spet sm se zajeb*****user posted image

jst mam za enga plac, pol pa kšna druga loh tebe in drugo bejbo pelje user posted image ,...kje pa bi blo teb najbolj fajn,...pa tko da je mal večje središče, ne nekje bogu za hrbtom?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
26.6.2009 13:45:37   
ronja
hehe, jaz sem sicer čisto blizu mesta doma, tako da meni je center superuser posted image ,  samo ne vem, če bi to ostalim pasalo- sicer pa veš, kje sem doma, hehe. Sicer se nekaj že menim z bratom, da bi lahko dobila avto, samo je treba še mami vprašat, ker je v principu njen, samo on ga v gl. uporablja.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
26.6.2009 13:48:48   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

hehe, jaz sem sicer čisto blizu mesta doma, tako da meni je center superuser posted image ,  samo ne vem, če bi to ostalim pasalo- sicer pa veš, kje sem doma, hehe. Sicer se nekaj že menim z bratom, da bi lahko dobila avto, samo je treba še mami vprašat, ker je v principu njen, samo on ga v gl. uporablja.

če bi mogla do tebe pridt, u življenju ne pridm, ker je blo sredi noči, pa samo 1x sm bla tmuser posted image , no dej probite pridt,...škoda ker nimam kombija u uporabi, je moj dragi zice vn vrgu in jih ne more več nazaj naštimat, ker je pač tko naredu, drgač bi s kombijam pršla, pa vas naložim user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
26.6.2009 14:20:35   
ronja
hehe, madona, to bi blo pa fajn videt: kombi, pa 3 frocki not, pa 2 babiuser posted image . No, če se mi ne rata zmenit, pa bomo vprašale še katero, če pelje še naju s tamalo, tebi pa taveliko poturim (sej stolčke sem vzela ven, jih mam domauser posted image ). upam, da ne bo potrebno.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
26.6.2009 14:28:33   
Zvezdica
(sej stolčke sem vzela ven, jih mam doma ). upam, da ne bo potrebno.

bi jast pote prišla, ampak pridem peš, ker sem na fužinah doma, pa mam do BTCja dobrih 40 min, meni je pa super veliko hodit, sploh ker mam cilj :)

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
26.6.2009 14:49:27   
khurde
dan,

prav lep sonce je zunaj! user posted image

vrtnica, jaz ji še nič ne dajem, bom počakala do šestega meseca nekje, mogoče kak teden gor ali dol, to je še več kot en mesec.

srečanje... mogoče prideva, bova videli... sam midve to itak lah sam ekspresno priletiva, ker je moji blazno dolgčas, če kjerkoli sedim na miru in še nikoli nisva bili na kavi (ali katerikoli drugi zadevi), ker ne bi bilo šans, da bi spila kaj do konca... če pa že sediva nekje in da mir (to je pol že pol čudeža), se je pa treba z njo pogovarjat (pa ne sam jaz), ker drugače začne zelo hit protestirat. user posted image  midve sva bolj na sprehodih; en kolega se je zanč hecal, da se lah dobimo na kavi, tisti, k je zdej popularna... "coffee to go", "takeaway", whatever... user posted image  k to bi pa šlo user posted image

tko, bili pri pediatru, je noht skrajšal, pa neki rovaril in na koncu dobil ven trsko. mal je pojokala, samo ni bilo krize, se je kar hit potolažila. user posted image  zdej pa spi, od nje mami pa ta drugo porcijo sladoleda je in razmišlja, kak bi bilo fajn, da bi imela ronjin hladilnik z vso možno eksotiko not user posted image user posted image user posted image

grem eni prijateljici verižico dokončat user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
26.6.2009 15:03:33   
ronja
meni je pa super veliko hodit, sploh ker mam cilj :)

meni tudi, samo do btcja nimam nobene fajn poti, ob roški, poljanski,... pa ni glih za vozičkat...bi se nadihali težkih kovin za par mescev naprej in nazaj... Sej sem pa tja ni problem, če je glih treba it, da bi ju pa šla sprehajat ob ful prometne ceste, mi pa glih ni - sploh ker sem razvajena, da mamo center lj. zraven, pa botanični vrt, pa ljubljanico... kjer nikjer ni NIČ prometa...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
26.6.2009 15:14:07   
Zvezdica
ploh ker sem razvajena, da mamo center lj. zraven, pa botanični vrt, pa ljubljanico... kjer nikjer ni NIČ prometa...

čist verjamem :)...jast bi tud bila. Kje pa si doma?

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
26.6.2009 15:15:24   
mimi30
sem se že mislila na srečanje prijavit pa sem se spomnila na koziceuser posted image ....sicer bodo takrat že v sušenju sam pol od vas verjetn nobene ne bouser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
26.6.2009 17:15:21   
sonček33
jaz mam pa filing da zdej pa ulle nau domu za spravtuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
26.6.2009 17:20:03   
ronja
hehe, če je tam brez tašče, potem verjamem, da ji ni za domov, kjer živijo skupuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.