ronja
|
torej za dojilje pač toliko manj hehe, ja, se splača dojit - če seveda lahko: je poceni, pa enostavno, samo zizo ven, pa je . Ampak če ni, pa ni, pa pač mal več napokaš, pa je. Jaz sem na morje vzela samo eno škatlo AM in eno samo flaško za vsak slučaj, če bi mi mleka zmanjkalo, verjetno ga bom zdaj tudi, ker na unem otoku se to ziher ne dobi (mimi, ni Elba, so Unije). Nisem pa nikoli rabila in upam, da tudi tokrat ne bom. Mi z uvajanjem začnemo začetek julija, ko bo stara 6 mesecev, tako da bo prvih 14 dni doma uvajanje, potem pa na morju, da ne bosta dve novi stvari naenkrat. No, mi bomo meli veliko prtljage, kot vedno, ker je pač milijon stvari, ki se jih tam ne dobi, od hrane, do vsega ostalega, vključno s plenicami... Ampak te bom mela sabo navadne tetra, pa snappije in pokrivni plenički, itak rabim samo za ponoči, pa bo. Za hrano ne rabim nič kaj dosti, kakšno plastično žličko za malecko in to je to. Pa za vsak slučaj eno škatlo AM in eno flaško, več ne bom nosila. Potem pa Calpol spet za vsak slučaj, pa obleke zanju, ker dol ni nič v teh številkah , kopalke za naju, foto, šivalni stroj (ne me debelo gledat, no!, eni smo pač usekani -no, naj povem, da bo ta šivalni stroj ostal dol, to je moj stari, tu sem dobila novega lani za rd in za Lejlo - sva jo ravno takrat enkrat naredila ),... mam že en seznamčič, pa si dopisujem, ko se česa spomnim, tako mi ni treba zadnji dan brezglavo tuhtat, kaj vse sem še pozabila... priporočam.
|