|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
23.6.2009 20:03:24   
Anonimen
Tud jest user posted image  Sem že ready, kaj se še ne štarta? user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4101
24.6.2009 0:10:19   
Anonimen
Hello!
Hja, tako je, ko jaz ne morem mimo tega našega kabineta v spalnico user posted image  Možek me je pričakal, do zdaj pospravljal po hiši, z puncama so se fajn imeli.
Ammm, ammmm, se jutri lahko spet dobimo? Takole ob istem času kot danes?? user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa še pojutrijšnje, in popojutrišnjem...???  user posted image user posted image user posted image
Aja, pa pizze ki sem jo prinesla domov je bil tud vesel user posted image

Fajn je bilo, zelo prijetna družba ste vse po vrsti, tudi ti nogica si nas dobro postregla, škoda, ker nisi mogla malo poklepetat z nami. Bomo nadoknadile. Obvezno! user posted image

Nočko!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4102
24.6.2009 0:26:36   
Anonimen
O pikica a ti tud ne moreš mim račkota user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4103
24.6.2009 0:34:01   
Anonimen
Punce z velikim veseljem bi prisedla user posted image user posted image user posted image
Ampak tole mormo obvezno ponovit. Sigurno bo spet kak dan ko bom fulllll lačna, bom probala dva dni prej povedat user posted image
Men se večkrat čveka, za jest mam pa navale enkrat na mesec fullll pol se malo ustavi da v cevmu mescu dol spravim tisto kar sem v tistem požrešnem tednu gor dobila pol pa spet... user posted image user posted image user posted image Ah ja ta lakota.

Pa škoda, ker ni blo odprto jaz bi šla pa res še malo čvekat user posted image

smrka se mormo dobit dokler si še ti tu, jaz bi tud kej s tabo čvekala user posted image user posted image user posted image

A je v četrtek v Lj. kaj odprtega? Trgovine mislim? user posted image Mam še nekaj za nakupit pa mam glih takrat čas.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4104
24.6.2009 7:24:15   
sayuri
Se tud jaz pridružujem mnenju, da je bilo včeraj super. Tkole nam manjka sprostitve, pa smeha user posted image user posted image user posted image user posted image

Nč...šibam v LJ. nogica, bom pogledala,če bo jutri City park odprt....  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
24.6.2009 9:15:30   
Anonimen
Dobro jutro!
Zoja še spi, Lana pa me je ravnokar "vrgla" iz postelje. Ampak jaz bi še user posted image user posted image user posted image
Ob treh zjutraj smo Z. spet svečko dajal.

nogica- za CP v četrtek dvomim da je odprt, moram pa tud jaz nujno v LJ. Saj veste, Muller pa to user posted image

sayuri- uživaj danes!

Kje ste ostale? Jooooj to vreme user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4106
24.6.2009 9:50:42   
Anonimen
sayuri CP je zaprt v četrtek, za SN pa ne vem. Odprt je leclerc.

pikica ja uboga Zoja. Mogoče bo pa res kaka 6.bolezen, če jo spremlja vročina. user posted image user posted image user posted image

Joj kakšno vreme spet user posted image . Baje do sredine drugega tedna ne bo bolje. Morje je beje tako hladno da ni za kopanje, tako da jaz res ne vem ali bi sploh šla  ali ne.

Grem še malo pakirat čeprav nimam volje. Morala bi v Lj. Si zadnjič nisem kopalk kupila tako da bom mogla spet kar s starimi zdržat user posted image . A mi lahko katera pove kje najdem ene bikinke. Jaz sem nekaj gledala pa nič pametnega vidla.
Je možno da se to dobi kje v Ribnici?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4107
24.6.2009 9:51:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Je možno da se to dobi kje v Ribnici?

Bi rekla da ni možno oz. čisto nemogoče user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4108
24.6.2009 9:54:01   
Anonimen
Nogica, poglej si tukaj. Ne bo tako slabo. In če bo ozračje vroče, boste kar poskakali v vodo kljub nizki temperaturi morja user posted image  Pa odpočili si boste od vsega skupaj in si vzeli čas zase... Boste že skočili še za kakšen vikend, dan na morje, ko bo vročina žgala user posted image  

http://vreme.zurnal24.si/svet/evropa/krk/

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4109
24.6.2009 9:57:04   
Anonimen

Joj kakšno vreme spet user posted image . Baje do sredine drugega tedna ne bo bolje. Morje je beje tako hladno da ni za kopanje, tako da jaz res ne vem ali bi sploh šla  ali ne.

Iz si to od kakšnih znanih virov slišala? Zanima me pač user posted image  
Seny greškam te, in tvojo pikico, ki danes praznuje mini RD. user posted image  Tija, vse najboljše za mini RD user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja Zoja še vedno spiiiiiii user posted image user posted image user posted image  Ura pa 10. Tole se še ni zgodilo, res ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4110
24.6.2009 10:06:09   
Anonimen
pikica ja iz znanih virov, po vezah user posted image user posted image user posted image

Glej pikica tukaj je čist druga vremenska slika:
http://24ur.com/novice/vreme/
Pol pa vedi pri čem si user posted image

Če bi blo tako kot lansko leto bi blo super, šli smo v enkem vremenu. Sicer pa oba rabiva počitek, bomo pa poležavali, šli na kak izletek, bomo že. Možek pravi naj ne odpovem, ker potem res ne vem kdaj bi lahko sli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4111
24.6.2009 10:12:29   
Anonimen
Ja nogica, ampak to je za Slovenijo, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4112
24.6.2009 10:14:02   
Anonimen

Spoštovane mamice, očki in otroci

Dogodek superDAN je zaradi izredno slabe vremenske napovedi iz četrtka prestavljen na soboto 27/6/2009. Vsi vavčerji in vstopnice, ki so datirane na četrtek, so uporabne v soboto in NE v četrtek, ko je napovedan dež. Zato se vidimo v lepši in veseli soboti v živalskem vrtu.

Pozdrav vsem vam in držite pesti!

Edvard Vrtačnik

OTROCI d.o.o.
pišite: Brnčičeva  13, 1000 Ljubljana
pošljite: edvard.vrtacnik@otroci.si
kliknite: www.Otroci.si, www.superMAMI.si, www.MojaSlovenija.net

Evo tole sem zdaj na mail dobila. Še ZOO odpade, pa še frej sem si vzela user posted image . Oh ti vreme ga res gode vsem po vrsti. Odpadlo je kup veselic, avtoshow in vse ostale prireditve na prostem, tudi kresovanje.

A to je glede unih brezplačnih vstopnic?? Pa se morjo naročit kje al si samo sprintaš in greš tja in tam dvigneš vstopnice??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4113
24.6.2009 11:00:18   
Anonimen
pikica vse vavčerje so že podelili. Jaz imam enega če ga hočeš in če ti bodo upoštevali, ker je na ime in priimek.
Če si pa to že naročila si samo sprintaš vavčer ki si ga dobila na mail. jaz bi jutri sigurno šla, v soboto pa štartamo tako da gremo pa drugo leto user posted image
Joj sem čor čor, sploh nisem vidla da Krk piše user posted image user posted image user posted image , sem samo sončke gledala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4114
24.6.2009 11:03:18   
Anonimen
No vidiš da so sončki user posted image user posted image user posted image
A tako, da je na ime? No, pa mi ga pošlji če ga ne potrebuješ (saj po mailu lahko, a ne?) bomo videli kako pa kaj. Kako bo Zoja..
Še vedno spiiii, a je to normalno??? Sploh se še ni zbudila user posted image user posted image  Sem jo prej šla gledat, pa tako lepo spi..ne bom je budila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4115
24.6.2009 11:06:52   
Anonimen
pikica če ti kej pomaga sem izvedla da je jutri odprta tudi SN. Torej jutri Leclerc in SN obratujeta od 9-15 ure user posted image user posted image user posted image Moram tud jest nujno v shopping . Če greš se kaj javi te na kavico povabim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4116
24.6.2009 11:11:46   
Anonimen
A tako, da je na ime? No, pa mi ga pošlji če ga ne potrebuješ (saj po mailu lahko, a ne?) bomo videli kako pa kaj.

Poslano

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4117
24.6.2009 11:16:31   
Anonimen

pikica če ti kej pomaga sem izvedla da je jutri odprta tudi SN. Torej jutri Leclerc in SN obratujeta od 9-15 ure user posted image user posted image user posted image Moram tud jest nujno v shopping . Če greš se kaj javi te na kavico povabim.

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Hvala ti. Bomo videli kakšni bodo plani, vse odvisno pa od Zoje.. saj veš.. Ja, se bom javila če bom tam. A boš sama?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4118
24.6.2009 11:16:56   
Anonimen

A tako, da je na ime? No, pa mi ga pošlji če ga ne potrebuješ (saj po mailu lahko, a ne?) bomo videli kako pa kaj.

Poslano

user posted image user posted image user posted image  Hvala! Zlata si!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4119
24.6.2009 11:18:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Jao, moj spomin oz. glavna stvar (pred Mullerjem) zakaj moram it v Lj. Treba je kupit kljukica za omare za Z. sobico, Rujz pa zihr ne bo jutri odprt. Tako da odrinemo v petek, očitno.

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Hvala ti. Bomo videli kakšni bodo plani, vse odvisno pa od Zoje.. saj veš.. Ja, se bom javila če bom tam. A boš sama?

< Sporočilo je popravil pikica** -- 24.6.2009 11:29:48 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4120
24.6.2009 14:31:50   
Menčy

BABNCE SUPER INFORMACIJA , ZA ODPRTJE SUPERNOVE user posted image , HVALA VAM, SAJ MORANM NUJNO ŠE V PRED MORSKI SHOPING-STVARI ZA SEBOJ 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
24.6.2009 14:59:49   
sayuri
Joj pikica, kuk se jst zdaj matram zate na kofetkanju user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
24.6.2009 15:04:27   
Menčy
O, ŠKODA, NISEM VEDELA ZA VEČERNO DRUŽENJE OB PIZZI, SEM OČITNO PREPOZNO PRIŠLA, KO STE SE ŽE ZMENILE, ZVEČER PA MOJ TUD RAČKOTA NI MEL S SEBOJ, MATER PA TOK MI JE BLO DOLGČAS IN LAKOTA ME JE GRABNILA PA SEM mogla kar suh kruh in maslo gljavit user posted image  user posted image
mi že ugasuje , sem ga že 3x prklopla , sorry , sam po 1 min mi špe vzdrži
tole sem pisla 4x

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
24.6.2009 15:22:36   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

O, ŠKODA, NISEM VEDELA ZA VEČERNO DRUŽENJE OB PIZZI, SEM OČITNO PREPOZNO PRIŠLA, KO STE SE ŽE ZMENILE, ZVEČER PA MOJ TUD RAČKOTA NI MEL S SEBOJ, MATER PA TOK MI JE BLO DOLGČAS IN LAKOTA ME JE GRABNILA PA SEM mogla kar suh kruh in maslo gljavit user posted image  user posted image
mi že ugasuje , sem ga že 3x prklopla , sorry , sam po 1 min mi špe vzdrži
tole sem pisla 4x

Sam zdaj je pa res cajt, da zamenjaš račkota. user posted image  Ker tkole lačna bit ni zdravo. user posted image

Si že danes dobila voziček? Sem vidla unga dostavljalca-je za mano vozil, ko sem šla iz LJ user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
24.6.2009 15:36:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Joj pikica, kuk se jst zdaj matram zate na kofetkanju user posted image

Joj a res?? Pridna, pridna. In na kakšen način se matraš? user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.