|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
22.6.2009 20:52:39   
Anonimen
Nč čveke, jaz šibam pod tuš, pa bom še ne oblečena priletela sem da vidim kakšna je situacija, al se dam v pižamo al v kavbojke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4051
22.6.2009 20:53:39   
Anonimen
Pikica kar v pižamo se dej, jest sem se dokončno odločila da greva na čevape

Se vidmo jutri, oz. vam pol sporočim kakšni so bli in če se vam jutri splača user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4052
22.6.2009 20:54:11   
Anonimen
Joj pikica a ti spotoma prnesem eno porcijo al pa dve še za moža user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4053
22.6.2009 20:54:18   
Menčy
SAYURI - A MORDA VEŠ, KAJ VEČ O TEMLE -  VOZIČKU,
PR TVOJMU SE DA V LEŽEČ POLOŽAJ A NE , SKORAJ, ČE SE DOBER SPOMNIM
KAKO IZVEM ŠE AZ KAJ VEČ INFORMACIJ???
http://www.baby-shop.si/si/otroski-vozicek-electra-moder-i210.shtml

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
22.6.2009 20:55:07   
klepetkaa
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

še malo se boste danes zmišljevale al Ja al NE, pa bo ura že tolk da bom še jaz prišlauser posted image user posted image user posted image

jutri pa nič čakat, da bo ura 11... kar korajžno že prej v Goluser posted image ... kateri bo seveda dopuščal časuser posted image

Jeeee, klepetko tud že imamo skoraj user posted image user posted image user posted image  Kaj pol klepetka, a pol je opcija za danes?

na žalost ne, bo prepoznouser posted image .. bi pa z veseljem... jutri polovim. vse in še večuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
22.6.2009 20:55:42   
smrka
jest jutr ne pridem v gola, ker gremo v ljubljano. Se pa sparam za vecerjo. Tako da racunajte za jutriuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
22.6.2009 20:59:31   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

SAYURI - A MORDA VEŠ, KAJ VEČ O TEMLE -  VOZIČKU,
PR TVOJMU SE DA V LEŽEČ POLOŽAJ A NE , SKORAJ, ČE SE DOBER SPOMNIM
KAKO IZVEM ŠE AZ KAJ VEČ INFORMACIJ???
http://www.baby-shop.si/si/otroski-vozicek-electra-moder-i210.shtml

Piše, da se da v 4 položaje. Vidim, da se naklon regulira tako, kot moj. MA skoraj v ležeč položaj gre, ja-ne čisto v ravnega. Jutri prideš na kavico? BOm imela voziček s seboj, pa si boš bolje pogledala. Drugače jim pa na mejl piši virpotens@gmail.com

< Sporočilo je popravil sayuri -- 22.6.2009 21:02:56 >

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
22.6.2009 21:05:59   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Ojla

seny
ne vem če mi bo uspelo do tebe. Ti bom obljublejno kar na morje dostavla user posted image .
Boš pa cel mesec brez obleke, swej dol je itak vroče. Ene dvoje kopalke in to je to.
Uživajte, uživajte in še enkrat uživajte na svojem gričku na morju user posted image user posted image user posted image user posted image Se vidimo.

Zdajle sem prišla iz Jasnice, sem nabirala gozdne jagode. Joj koliko jih je, pa tako so dobre. zdej grem pod mrzel tuš pol še vložim tole v flaše in smuk na šiht.

sayuri ja ubogi Lovro user posted image user posted image user posted image Tud mi smo jo preboleli, driska, vročina po treh dneh izpuščaji. Da mu izpuščajčki čimprej izginejo.

Sayuri a se lahko še jaz priporočam za tisto krasno pecivo, ko je spodaj kokos pol gor pa čokoladna krema. Kako je blo dobro, njamsi.
Pa dat ti moram nekaj od seny, tako da se dobiva drug teden na kavici ali pa če se oglasiš pri meni v službi. Bom imela s sabo.

menčy kaj lepega si nabavla? Jaz bi tudi šla. Punce a se zmenmo za en izlet v jeseni? Bi kar nekaj stvari rabila, menčy nas bo pa vodila, a si za?

SEVEDA SEM ZA , ZA, ZA IN BILA BI KRASN A VODIČKA user posted image  SAJ IKEO MAM ŽE V TAMALEM  PRSTKU, NO PA ZMENIT SE TUDI  ZNAM user posted image
NABAVILA, OH, JA NAŠI OTROČKI- KAR NEKASJ LEPIH STVARC ZA SOBICO-MIZICO, KLOPICO, VSE V BELI  BARVI PA LUČKO IN LEPE RDEČE KOŠARICE IN ENO KOŠARO ZA PLIŠKOTE PA RJUHE PA ENE POLIUČKE AZ DNEVNO SOBO IN STEKLO ZA NAD RAČUNALNIK, KAMOR BOM LEPILA VSA OBVESTILA, SEDAJ, KO BOM MORALA V SLUŽBO, user posted image  PA ZAVESE ZA DNEVNO, DA BOM MELA KAJ ZA ZAMENJAT, SM  M,ELA SEDAJ SAM ENE, PA "BIŠTEK"PA AŠE KAJ user posted image , SAJ TE AKR ZASVOJI IN SPLOH VEČ NE RAČUNAŠ KOK TI DINARČKI LETIJO...

Lepo lepo se imejte čez vikend, me najbrž ne bo nič tukaj gor.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
22.6.2009 21:14:07   
Anonimen
Nogica- lepo se imejta. Pa dober tek vama želim.
Jaz sem se dala v pižamo, Zoja noče jest in spat, Lana pa hoče marsikaj, pa se pogliha, a ne? user posted image user posted image

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4059
22.6.2009 21:14:43   
Anonimen

še malo se boste danes zmišljevale al Ja al NE, pa bo ura že tolk da bom še jaz prišlauser posted image user posted image user posted image

jutri pa nič čakat, da bo ura 11... kar korajžno že prej v Goluser posted image ... kateri bo seveda dopuščal časuser posted image

Jeeee, klepetko tud že imamo skoraj user posted image user posted image user posted image  Kaj pol klepetka, a pol je opcija za danes?

na žalost ne, bo prepoznouser posted image .. bi pa z veseljem... jutri polovim. vse in še večuser posted image

Nikoli ni prepozno klepetka user posted image  Edin če bi Ceneta že zaprli, potem pa ja user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4060
22.6.2009 21:15:31   
Anonimen
Menčy- škoda ker nisem vedla da boš šla v Ikeo. Bi ti naročila eno nočno lučko za Zojino sobico user posted image  če bi jo glih slučajno videla.

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4061
22.6.2009 21:19:21   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

ooo pikica, vas je mraz prignal domov. No, saj na morju v takšenm dežju ni prijetno. PA še vročina pri Zoji...ajej-prav, da ste prišli domov. No, saj tukile vreme ni nič boljše, ampak vsaj doma ste. Sem pa prej vidla tvoj avto pred cerkvijo parkiran in mi ni bilo nič jasno user posted image . Malo sem šla gor na socialno se pogovorit o tej vlogi za podaljšanje. user posted image  pa vlogo za otroški dodatek sem oddala.

smrka v Golu se dobimo tam od 10h-11h enkrat. Ponavadi kar capljamo -ena za drugo user posted image user posted image user posted image  - odvisno, kdaj se otroci zbudijo user posted image

Torej kavica jutri v GOLU po 10 uri. user posted image

JOPAla, sem pravi čas nekaj zavohala- vonj po user posted image user posted image user posted image  in že skoraj  ukazala naj mi možek vendarle prepusti račkota...

Menčy bom pa kar sms poslala, če ji še račko nagaja. user posted image

hvala, hvala , hvala, ker tak lepo misliš name user posted image , sem res vesela tegauser posted image , se priporočam tud za v prihodnje, dokler bom brez račkota in ga moj ne bo mel doma...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
22.6.2009 21:23:06   
Menčy

Jaz lahko za večerjo samo danes, tako da če vas je več za to pol se lahko dobimo danes. Ne bom pa težila, ker mi je to ponoč na misel prišlo ko sem bla lačna user posted image Ve povejte za dan pol se pa uskladimo če se bo dalo.

smrka ampak jaz bi te mogla poznat user posted image A si jo za sabo pršla iskat ali ste jedli tam? Včeraj sem izdajala, je pa res da sem imela kar gužvo pa pol včasih tud kej spregledam user posted image Škoda ker mi nisi rekla.

pikica welcome home user posted image user posted image user posted image

ja , DOBRODOŠLA ŠE IZ MOJE STRANI IN ŠKODA, DA VAM NI USPELO SPELJATI DOPUST DO KONCA user posted image

Mi pa v soboto odrinemo na Lošinj.

MI PA V NEDELJO, V ARTATORE, SE KAJ VIDIMOOO???!!  user posted image

Spet bo mrzla voda brrrrrrr, me kar zmrazi. Upam, da se vreme kaj popravi.

Jutri pa pridem na kavico, klepetka jaz imam ob 10-ih pregled pol pa ne vem kolk hitro bom konec, te pol pokličem če bo to pred 11.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
22.6.2009 21:24:24   
Menčy

Ampak glede večerje..jaz pa bi šla en dan. Dajmo se zmenit nooo
Kaj pravite/pravimo?

JAZ SEM ZAZAZAZZAZA, SAM KMAL GREM NA MORJE.....user posted image
LAHKO PA TUD ŠE POTEM user posted image user posted image  ANE, SEVEDA...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
22.6.2009 21:27:54   
Menčy

ma k da se norca delam, ampak se ne, jaz sem res lačna 

Pa saj sem jaz tudddddi, samo če se nas jutri več zbere na kup, bi jaz raje prestavila večerjo na jutri. Nogica, si za? Al se mal z vodo polijem, oblečem in pridrvim v Ribnico?
Madonca, z eno roko Lano fenam, z drugo pa klofam po tipkovnici. Moj predragi možek me sam gleda in odkimava z glavo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DOBER TI GRE user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
22.6.2009 21:30:05   
Menčy

Oooo menčy.... user posted image RAčko dela?   user posted image

PA NE MOJ, SEM NAJURILA SVOJEGA LJUBEGA , DA MI ODSTOPI SVOJEGA SLUŽBENEGA IN SVOJE DELO PRESTAVI NA --  MALO KASNEJE, hahahaha

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
22.6.2009 21:44:24   
Menčy
sayuri - a način dostave dam hiter al moram za to plačat kaj več user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
22.6.2009 21:59:56   
Muklla
Uuuu, kolk ste napisale. Sem mal zanemarjala račkota ene dva dni. Sem bla napiz*****. Že skoraj teden dni ponoči spimo tako malo, da se zjutri zbudim in me tako oči bolijo, da kar miže rihtam tamalo. Za znort!

pikica a že z morja? Sem mislila, da sem strani pobrklala, a vidim, da si res že tukaj. Mene kar malo skrbi tole vreme, kaj bo. Pa še prejšnji teden sva bili pri seny na kofiju in sem pozabla, da je bila njena tamala v stiku z vodenimi kozami. Upam, da se kaj ne pojavi ravno na morju. Sicer je bolje, da jih dobi čimprej. Vem, ampak .... Imaš mail.

Mogoče se jutri vidimo. Ne vem, kakšno bo kaj vreme.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
22.6.2009 22:16:55   
Anonimen
Pri nas je nor haus, res, dobesedno. Zoja noče jest, pa ne spat, zdaj sem jo dala v posteljico in se dere kot za stavo. Pol grem pa vsake toliko do nje in jo dvignem, pa je ok, pol pa spet ista zgodba.
Lana ima svoje izpade, za znort, totalno je neubogljiva in svojeglava, nama z možem pije živce, prav res.
Sva oba ven padla, čist padla.. user posted image

(odgovor članu Muklla)
  Neposredna povezava do sporočila: 4069
22.6.2009 22:17:12   
Anonimen
Evo mene.
Cene zaprt, zunaj mraz ko sv... Harlekin obratuje, China ne vem, niti me ne zanima, kebap laufa pri obeh. Šla na kebap in sladoled, potešila lakoto, zadovoljna user posted image user posted image user posted image , zdej grem pa pred tv user posted image

Menčy welcome user posted image user posted image user posted image O super za ponudbo vodičke user posted image user posted image user posted image sem takoj za izlet. Se jutri zmenmo user posted image

(odgovor članu Muklla)
  Neposredna povezava do sporočila: 4070
23.6.2009 0:18:08   
Anonimen
Še slikice iz Lošinja user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4071
23.6.2009 8:42:12   
Anonimen
Jutro!
user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse.
Jooooj, kakšno vreme user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4072
23.6.2009 8:47:09   
sayuri
user posted image

Jutro!
user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse.

Vreme glih za spat. user posted image

Lepe slikce. kok je Zoja zrasla user posted image  Je nisem zgleda že dolgo vidla user posted image . Pa tkole že stoji, al kaj? user posted image
L&Z sta šla zdajle spat. Tko, da upam, da se do 10h že orng naspita user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
23.6.2009 9:00:13   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

sayuri - a način dostave dam hiter al moram za to plačat kaj več user posted image

kaka naj bo dostava,  SAYURI???????

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
23.6.2009 9:02:29   
Menčy

Jutro!

KATASTROFA, VIDIM, DA POLETNIH CUNJ NIČ VEČ NE RABIMO user posted image  , AMPAK SAM PREHODNE user posted image Ž
pa hvala za user posted image .

torej se vidimoo
ne vem, kok časa mi bo še delal, danes pride mojster za račkota user posted image ...
se vidimo, danes bom imela s seboj Zarjo, jo mam doma...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.