|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
25.6.2009 18:36:09   
Menčy
ah, ja še nekaj, BAJE IMAM POPRAVLJEN RAČUNALNIK, JUHUHU user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
25.6.2009 18:38:37   
Menčy
JOJ, ME SPOMIN DAJE...

PIKICA - mi daš telefon od tvoje frizerke, prosim... user posted image

moram zarjo peljat še k F, pa je anša na dopustu user posted image  pa mislim da je tvoja tud zelo fajn

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
25.6.2009 20:03:25   
Anonimen
Menčy- super za popravljen računalnik! Zdaj bo lažje, a ne?
Vem, vem, pakiranje.. samo kmalu bo mimo... ko prideš domov je res lažje, vse postaviš na svoje mesto in je, zdaj pa samo razmišljaš kaj boš pozabil in...
Super za polovični del. čas. Čas ki ga preživimo z otročki je res dragocen, zato ga moramo cenit in znat izkoristit, ja.
Ti pošljem št. na ZS.

Lp

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4153
25.6.2009 20:07:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Ti pošljem št. na ZS.

Poslano! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4154
25.6.2009 22:50:46   
klepetkaa
čer,

vas moram pozdravit vsaj, če že drugega ne, ker sem lenauser posted image

Danes sva šli z M. v LJ in sva z nogico malo pokofetkali... user posted image je pasalouser posted image

Popoldne pa je D. začel jamrat oz. jamral je že 2 dni, da ga ful boli grlo, ap bezgavke je imel ful povečane,.... sva šla k zdr. in.. angina, za "nagrado" pa ospenuser posted image . Ampak ok, če hujšega ne bo...

nogica, se ti je slačalo it v LJ?user posted image  Zame oz. za mojo denarnico bi bilo definitivno bolje, da bi ostala doma in uživala praznik.. user posted image user posted image ..ampak kaj čmo....vsake tolk paše, nouser posted image

Pa hvala za kavico... sem bila res vesela, da sva malo poklepetaliuser posted image

zadnjič je bilo res super, tako da upam da še kdajuser posted image user posted image . punce, super steuser posted image

smrka, upam da se še kaj vidimo, preden odideš nazaj. Lahko pa kak dan prideta z Adriano na kofe.user posted image

menčy, super za računalnikuser posted image .. zdaj boš pa polovila vse za nazaj. SE mi zdi, da si ti spraševala na koliko časa menjamo rač.; mi smo imeli prejšnjega še enga iz pamtiveka, skoz nagajal,.. tako kot tebi, dokler se  ni čist vdal v usodo in ugasnil za vedno. NO pol smo pa mogli novega.
Za tele težke dni pa user posted image user posted image .... mine, veš, tako da ...

Pa res škoda, da te zadnjič ni bilouser posted image . Naslednjič nam ne boš ostala doma, obljubimouser posted image . Glede pedikerke.. jaz sem jo včeraj imela zvečer kar na domu... super zadovoljna z njouser posted image

Pa na dopustu se imejte skrajno lepo..

sayuri, preživela vlak smrtiuser posted image ? Vsekakor upam da ja. SEm pa prepričana, da ste uživaliuser posted image

pikica, imaš ti idealne ideje, kako se srečat na kofetuuser posted image user posted image  . In ja,se strinjam tud jaz, da nam to ostane v navadi in se dobimo vsake toliko časa.. Se bomo že uskladile, ni vrag  da ne

ma ne da se mi več.. dovolj za danes...

lahko noč

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 25.6.2009 22:52:18 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
25.6.2009 23:50:00   
dulcinea
Halo babe žabe. Jaz sem doma. Za vikend pridem v Ribnico, tako da se kar hitro najavte, katera je za kak kofe. Najraj v soboto... Tolk zdaj, več pa jutri.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
26.6.2009 8:32:29   
sayuri
Dobro jutro. user posted image  Sem še čisto naspidirana od včerajšnjega dne user posted image . V glavnem....imeli smo se fajn user posted image , Filip je neizmerno užival. user posted image  NA začetku si sploh ni znal predstavljat, kako Gardaland izgleda.user posted image  Potem je bil pa čist navdušen in totalno naspidiran....kar ni vedel, kaj vse bi počel user posted image . Imeli smo super vreme (28 stopinj), je bila kar gužva (kdaj pa niuser posted image ), ampak je bilo znosno. Iti z otrokom v Gardaland je čist drugače, kot če greš samo z odraslimi. Zdaj smo se bolj zadrževali na otroškem delu, se vozili s traktorji, avioni, ladjicami, gosenicami in podobno. No, na nekaj adrenalinskih variant sva midva z mojim tud šla, pa je bil Filip ta cajt z Lucijo in ALešom. Je bil pa Filip kar malo prestrašen nad 4D kinom user posted image . No, saj sem se še jaz ustrašila tistih netopirjev, ki so me po nogah žgačkali user posted image . Na veliko stvari s tako majhnim otrokom ne moreš...pa itak se vse odvija bolj počasi. Ni pa niti enkrat zajamral, da je utrujen ali kaj podobnega user posted image , tako da me je pozitivno zlo presenetil. Je pa na poti domov takoj zaspal. user posted image  Sem imela v načrtu, da danes ostane doma, pa je bil že ob 7h pokonci, da gre v vrtec user posted image . Da komaj čaka, da bo šel na govoreči stol, da bo razložil, kako je bilo včeraj user posted image . Sem kar pogledala. Ker njemu ponavadi nobena stvar ni tako pomembna, da bi jo delil s sošolci v vrtcu.user posted image  Ponavadi morajo ven iz njega vleč. Res se nikoli noče izpostavljat user posted image . Tako, da sem bila kar presenečena nad njegovo izjavo. user posted image  Sem mogla potem mami klicat, da ga je v vrtec peljala. Bog ve, kako bo utrujen user posted image

<Drugače pa...če nameravate iti v GArdaland se splača kupit EXSPRES vstopnico, ki ti omogoča, da greš na vse naprave preko vrste(ma skoraj na vse, no). NAjprej sem se malo jezila, ko sem videla, da nekateri ne upoštevajo vrtse in se kar neki vrivajo. Potem sem pa bolj pogledala in videla označeno EXSPRES vstopnico. SIcer stane 10€ več, ampak če narediš tako dolgo pot, da se zabavaš, potem res ni škoda tistih 10€. Mi smo recimo na nekatere stvari čakali tudi po 45 minut. Z Expres vstopnico greš preko vse vrste (poseben vhod) in si takoj na vrsti.

Toliko o nas....zdaj grem pa prebrat, kaj ste ve včeraj počele user posted image

Aja...L&Z sta bila v oskrbi Ane in sta bila tkooooo pridna, da bi ju lahko imela cel teden user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
26.6.2009 9:00:05   
sayuri
dulči, dobrodošla doma. POvej, če si prinesla prašičjo gripo s seboj? Študiram, če se je varno s teboj dobit user posted image    user posted image user posted image user posted image

Menčy kdaj potujete? DAnes že? Sem se pa nasmejala tvojim postom. user posted image  SI smajlije na pravo mesto nalimala. user posted image  Aaaa, potem si le dobila voziček. A ima naklone potem kako drugače, kot moj? Upam, da ti bo dobro služil user posted image .  ZDajle mi je kar žal, da te nisem v torek poklicala, da bi prišla na pico. Vidim, da rabiš malce odklopa... JAz bom doma do 20 julija, tko da se bomo sigurno še dobile. MA nikakor ne smemo tele naše navade kofetkanja in piceriranja pozabit. NAm mora priti v navado. Ko bomo v službi, bomo to še bolj potrebovale. TAko, da bomo že našle čas, da se nasmejemo in počvekamo. user posted image
ZA računalnik si spraševala....mi smo ga ravno prejšnji mesec zamenjali. Prejšnji je bil star 8 let. user posted image  Je bil prešvoh za vse stvari in programe, ki jih moj dela. Zdaj ej pa ful brzinski in mi je res všeč. SIcer pa...odvisno, koliko računalnik rabiš. Če ste uspeli tega poštimat, potem ti bo zihr še nekaj cajta služil user posted image
Menčy, želim ti, da bi na morju uživali, da se odpočiješ in si nabereš energije. user posted image

pikica uuuuuuuuuuu, si prišla na kofetkanje? No, a vidiš, kok smo se matrale zate? user posted image user posted image user posted image  Drugače se ni treba pa punc nič bat. Itak te lahko naderejo za vsako stvar user posted image  ali se smejijo za vsako stvar user posted image  al se jim zmeša za vsako stvar user posted image ...ma super so.  Tvoj predlog o nabavljanju fasnge v soboto mi je všeč. Sam to pomeni, da bi mogle it ob osmih v Špar...do desetih nabavimo, pol gre še seny na podaljšaaaaaanoooomalco, se utaborimo na kafetu in čvekamo tolk cajta, da nas naši lubiji na kosilo pokličejo user posted image  To bi šlo, a ne? Joj, pa ne pozabit, da začnemo jesen na aerobiko in pilates hodit user posted image

klepetka a tvoja denarnica je bila potem včeraj na shujševalni?user posted image   Moja je tud večkrat. Sploh zadnje cajte user posted image  Bo treba malo zategnit pas user posted image
smrka super, da ste uživali v Poreču. PAše malce, a ne? KAm greste v nedeljo? Zopet na morje al kam tukaj na sprehod?
nogica a tisti živalski vrt včeraj je odpadel? user posted image  Zakaj pa? user posted image

MAh...tole je blo pa ekspres spanje L&Z..celih 20 minut user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
26.6.2009 9:11:05   
sayuri
To ste videle? Umrl je Michael Jackson user posted image   http://www.zurnal.org/michael-jackson-infarkt/magazin/vip/117788

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
26.6.2009 10:16:47   
dulcinea
Ojej, Sayuri, ste si pa izbrali napačen dan za Gardaland. Mi smo bili tudi lani na isti datum tam, pa je pol Slovenije dol, ker se začnejo počitnice, pa praznik je pri nas, tko da je veliko družin dol in se čaka res dolgo v koloni. Drugače pa, jaz sem bila lani prvič, pa bi šla spet še mal. Lani je bilo tako vroče, da smo se šli tud mi (4 odrasli) vozit v hišo strahov in podobno, ker je bilo notri lepo hladno user posted image .

Če sm prinesla gripo, n evem. Zaenkrat sem ok, le mal me daje še zamik s spanjem. Zame je še zmeraj noč trenutno. Ne vem pa kaki so simptomi za gripo. Verjetno taki, kot za navadno a ne? Nč od tega nimam.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
26.6.2009 10:29:25   
dulcinea
Aja, uno doplačilo za hitrejši vhod je pa se mi zdi samo za določeno število vhodov.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
26.6.2009 12:17:31   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Aja, uno doplačilo za hitrejši vhod je pa se mi zdi samo za določeno število vhodov.

Saj sem napisala. SKoraj povsod greš lahko. Ma v 90%

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
26.6.2009 12:53:38   
sayuri
user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
26.6.2009 14:02:05   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Saj sem napisala. SKoraj povsod greš lahko. Ma v 90%

Ma jst sem slišala, da pa maš sam 10 stvari pa še to vsako enkrat.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
26.6.2009 23:16:04   
Anonimen
e drage

Zjutraj odhajamo na MORJEEEEEEEE. Komaj čakam.

Pogrešala bom tole čvekanje, bo pa itak prehitro minil ta teden tako da ga bom maksimalno izkoristila. Predvsem bi rada dala živčke na off.

Lepo se imejte, nakofetkajte se, pa se vidimo drug teden user posted image user posted image user posted image
Sayuri ja ZOO je prestavljen na jutri, kao zaradi vremena, pa tako lep dan je bil včeraj user posted image . Lepo da ste uživali user posted image user posted image user posted image

Menčy midve sva pa na vezi, bova na morju kofetkale in mislile na vas user posted image

Zdej pa spat, mi ful manjka spanca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 4165
26.6.2009 23:21:29   
Anonimen
NOGICAAAAAAA, UŽIVAJTE, UŽIVAJTE, UŽIVAJTE!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4166
26.6.2009 23:24:48   
Anonimen
dulcinea- welcome home
sayuri-super da ste uživali, še posebej Filip
menčy- kaj si uredila danes pri zdravniku? v lj. se nismo pa nič srečali, a ne? Je bila nora gužva danes, vsaj meni se je tako zdelo.
klepetka-lepo, da si nas spet malo prišla pozdravit. daj še večkrat nooo user posted image

kje pa se skrivate ostale?

Jaz sem še v pogonu..čakam, da se vrne Lana domov iz izleta.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4167
27.6.2009 0:10:56   
Anonimen
Sayuri- vloga za uveljavitev pravice do otroškega dodatka.. zanima me samo, če si napisala na vlogo vse tri otročke, al je treba enga po enga user posted image  Jaz sem napisala obe, pa samo preverjam če sem ok naredila user posted image

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4168
27.6.2009 7:59:22   
sayuri

Sayuri- vloga za uveljavitev pravice do otroškega dodatka.. zanima me samo, če si napisala na vlogo vse tri otročke, al je treba enga po enga user posted image  Jaz sem napisala obe, pa samo preverjam če sem ok naredila user posted image

Ja, vse tri sem napisala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
27.6.2009 9:42:01   
Anonimen

Ja, vse tri sem napisala. user posted image

Hvala. Imaš ZS user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4170
28.6.2009 7:50:46   
sayuri
Jutro.

DAjte malce stisnit pesti danes. Moj bratec spet tekmuje na Ironamnu v Nici v Franciji. Čaka ga 3,8km plavanja, 180km kolesa in 42,2 km teka user posted image . Še zadnja šansa, da se mu uspe uvrtsiti na svetovno prvenstvo na Havaje. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
28.6.2009 10:42:41   
Anonimen

Jutro.

DAjte malce stisnit pesti danes. Moj bratec spet tekmuje na Ironamnu v Nici v Franciji. Čaka ga 3,8km plavanja, 180km kolesa in 42,2 km teka user posted image . Še zadnja šansa, da se mu uspe uvrtsiti na svetovno prvenstvo na Havaje. user posted image

Stiskam, stiskam. Go Franci, go!!!!! Da bi mu le uspelo!!!

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4172
28.6.2009 10:43:27   
Anonimen
Sicer pa je danes odšla na morje Menčy, če se ne motim!

MENČYYYY, UŽIVAJ, UŽIVAJ TUDI TI IN TVOJA DRUŽINICA!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4173
28.6.2009 10:46:07   
Anonimen
A ni spet eno kilavo vreme zunaj? Jaz sem še kar v pižami, se mi prav nič ne da počet. Zoja je toooooolk sitna zadnje dni, da mi včasih prav živčke para. Upam, da čimprej mine, če sploh mine. Je tako jeznorita postala, skoz hoče uveljavljat svoj prav user posted image user posted image user posted image  
Kaj boste počele danes? Mi bomo malo roštilj spet zalaufali, potem pa gremo na Bistrico po pesek za v peskovnik user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4174
28.6.2009 11:05:52   
sayuri

A ni spet eno kilavo vreme zunaj? Jaz sem še kar v pižami, se mi prav nič ne da počet. Zoja je toooooolk sitna zadnje dni, da mi včasih prav živčke para. Upam, da čimprej mine, če sploh mine. Je tako jeznorita postala, skoz hoče uveljavljat svoj prav user posted image user posted image user posted image  
Kaj boste počele danes? Mi bomo malo roštilj spet zalaufali, potem pa gremo na Bistrico po pesek za v peskovnik user posted image

JA, čist je zoprno tole vreme. Pa na splošno sem mi že nekaj dni nič ne da. Čisto nič. Komajda osnovne stvari sproti naredim. V načrtu za danes nimamo nič. Kosilo v Lazih in kak sprehod popoldne - če bo ok vreme. Drugače bi pa najraje zlezla v posteljo in spaaalaaaaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.