|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
23.6.2009 9:03:17   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Še slikice iz Lošinja user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

čudoviti sta, vreme pa res ni videti briljantno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
23.6.2009 9:06:39   
Menčy
evo, mi ga je že 1ič zameglilo, torej ne morem več dolgo pista, ker mi ga drugič noče več prižgat

SAYURI- ČE MI NE BO DELAL, BO LAHKO ŠLA H TEBI IZPISTA NAROČILO ZA VOZIČEK, SE BOJIM , DA BO ZVAEČER ŽE PREPOZNO user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
23.6.2009 9:36:38   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

sayuri - a način dostave dam hiter al moram za to plačat kaj več user posted image

kaka naj bo dostava,  SAYURI???????

Plačilo po povzetju
Ista cena...nič ni dražje user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
23.6.2009 9:37:05   
sayuri

evo, mi ga je že 1ič zameglilo, torej ne morem več dolgo pista, ker mi ga drugič noče več prižgat

SAYURI- ČE MI NE BO DELAL, BO LAHKO ŠLA H TEBI IZPISTA NAROČILO ZA VOZIČEK, SE BOJIM , DA BO ZVAEČER ŽE PREPOZNO user posted image

LAhko lahko user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
23.6.2009 9:41:13   
sayuri
NAša dva sta se zbudila. Se zrihtamo in gremo v Gol. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
23.6.2009 9:56:59   
Anonimen
Jaz pa zdajle štartam na pregled pol pa v Gol user posted image se vidimo

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4081
23.6.2009 10:16:26   
Menčy
PRIHAJAVA!!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
23.6.2009 12:06:54   
Anonimen
Lepo vas je bilo videt, Klepetka tebi pa hvala za user posted image . Naslednjič sem jazzzz na vrsti, brez prerivanja user posted image
Zoja zaspala, grem se zdaj z Lano ukvarjat user posted image  Jap, naporen tale šiht user posted image

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4083
23.6.2009 12:41:55   
Anonimen
Lepo vas je bilo videt, Klepetka tebi pa hvala za user posted image . Naslednjič sem jazzzz na vrsti, brez prerivanja user posted image

pikica NE VRIVAJ SE!!! user posted image user posted image user posted image Naslednjič sem na vrsti jaz. No ja naslednji teden te spustim ko me ne bo user posted image user posted image user posted image
Lepo je bilo videti tudi tebe in tvoje princeske.

Za pregled pa mi je bilo škoda tiste urice, bi jo raje preživela z vami. Izvedela nič, ponujali le izdelke za katere se zaenkrat nisem odločila. Bom mogla nekaj drugega ukrepat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4084
23.6.2009 12:42:35   
Anonimen
Klepetka še tu hvala za user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4085
23.6.2009 13:21:28   
klepetkaa
punce, kaj pol za danes zvečer; gre katera in če ja, katera?!
smrka zate vem da jauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
23.6.2009 14:11:40   
sayuri
Ma jst ne morem zvečer. user posted image  Če se kaj obrne, pa če se boste zmenile, pa pridem. user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
23.6.2009 15:13:46   
klepetkaa
sayuri, škoda, noouser posted image user posted image user posted image ... kaj pa če bi vseeno probalauser posted image user posted image . Zna bituser posted image , veš .

Zdaj pa samo prosimo nekoga tam nekje, da se obrne.. na ne tebiuser posted image , ampak tvoja situacija in da lahko prideš

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 23.6.2009 15:15:07 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
23.6.2009 15:40:05   
smrka
Jest pridem.... se sparam ze od kosila..... user posted image user posted image . Tole vreme je tako posrano da bi samo spala. Smo prisli mal prej iz LJubljane, in sploh nisem mela volje nc po trgovinah hodit, ko smo vse neki hitr iz avta letel, pa sm pa ke... eh... ce bo tako vreme v cetrtek se v ZOO negerm.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4089
23.6.2009 16:06:41   
Anonimen
Sayuri- polno drobnih pikic v predelu trebuščka in prsnega koša?? Je to to kar je bilo pri vas? Sem ji dala spet svečko, ji je vročina spet narasla na 39. Pa sitkana je, nič ne je..user posted image  Mi je danes rekla Lušinova če bo karkoli drugače do petka, da naj grem k dr. Curlovi..

Za danes nič ne vem. Nekako nisem pri volji, pa še bog ve kaj nas čaka spet zvečer..user posted image

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4090
23.6.2009 17:20:37   
sayuri

Sayuri- polno drobnih pikic v predelu trebuščka in prsnega koša?? Je to to kar je bilo pri vas? Sem ji dala spet svečko, ji je vročina spet narasla na 39. Pa sitkana je, nič ne je..user posted image  Mi je danes rekla Lušinova če bo karkoli drugače do petka, da naj grem k dr. Curlovi..

Za danes nič ne vem. Nekako nisem pri volji, pa še bog ve kaj nas čaka spet zvečer..user posted image

Ja...čisto drobne pikice...tud po hrbtu, po spolovilu...po okončinah skor nič. SAm vročine pa nismo imeli. Pri nas je bila 4 dni vročina, en dan čisto nič - popoldnoma zdrav, naslednji dan pa pikice, ki so bile do včeraj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
23.6.2009 17:22:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Ja...čisto drobne pikice...tud po hrbtu, po spolovilu...po okončinah skor nič. SAm vročine pa nismo imeli. Pri nas je bila 4 dni vročina, en dan čisto nič - popoldnoma zdrav, naslednji dan pa pikice, ki so bile do včeraj.

Hvala! Pa saj bo minilo. Enkrat že user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4092
23.6.2009 17:24:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

pikica NE VRIVAJ SE!!! user posted image user posted image user posted image Naslednjič sem na vrsti jaz. No ja naslednji teden te spustim ko me ne bo user posted image user posted image user posted image

Ja, ja nogica, saj za naslednji teden sem se najavila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4093
23.6.2009 17:55:35   
sayuri
Punce..KDAj in KJE danes. Mogoče mi uspe priti  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
23.6.2009 18:04:00   
klepetkaa
sayuri, jeeee upam, da ti res uspeuser posted image user posted image .
pikica, te ima že kaj bolj za zvečer kam it? Upam da ja.

drugače pa nekaj je bilo rečeno po 20 uri ali harlekin ali cene, sam glede na vreme Cene odpade.. tako da bi šli mogoče raje nogico pogledat, ker je nismo videli že dolgooooouser posted image .
Tako nekako je bil zastavljen plan, ampak ni fiksen, tako da ura in lokacija po dogovoru. Mirodajno je samo to, da se danes zvečer papcauser posted image ..

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
23.6.2009 18:26:52   
klavdi*
M
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

sayuri, jeeee upam, da ti res uspeuser posted image user posted image .
pikica, te ima že kaj bolj za zvečer kam it? Upam da ja.

drugače pa nekaj je bilo rečeno po 20 uri ali harlekin ali cene, sam glede na vreme Cene odpade.. tako da bi šli mogoče raje nogico pogledat, ker je nismo videli že dolgooooouser posted image .
Tako nekako je bil zastavljen plan, ampak ni fiksen, tako da ura in lokacija po dogovoru. Mirodajno je samo to, da se danes zvečer papcauser posted image ..
MOGOČE,TUDI JAZ PRIDRVIM.ZA ČAS PA LOKACIJO BOSTE  PA ŽE NA RR NAPOVEDAL.

Neposredna povezava do sporočila: 4096
23.6.2009 18:55:56   
smrka
PUnce po 20 uri v Harlekinu... men se je pica!!!! 

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
23.6.2009 19:30:29   
Anonimen
KDO zdaj pride k Harlekinu? Jaz sem ravno iz Spara priletela user posted image

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4098
23.6.2009 19:34:53   
sayuri

KDO zdaj pride k Harlekinu? Jaz sem ravno iz Spara priletela user posted image

Jst pridem... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
23.6.2009 19:59:24   
klepetkaa
Jst tuduser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.