Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.6.2009 9:03:17
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Še slikice iz Lošinja čudoviti sta, vreme pa res ni videti briljantno
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.6.2009 9:06:39
|
|
|
|
Menčy
|
evo, mi ga je že 1ič zameglilo, torej ne morem več dolgo pista, ker mi ga drugič noče več prižgat SAYURI- ČE MI NE BO DELAL, BO LAHKO ŠLA H TEBI IZPISTA NAROČILO ZA VOZIČEK, SE BOJIM , DA BO ZVAEČER ŽE PREPOZNO
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.6.2009 9:36:38
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy IZVIRNO SPOROČILO: Menčy sayuri - a način dostave dam hiter al moram za to plačat kaj več kaka naj bo dostava, SAYURI??????? Plačilo po povzetju Ista cena...nič ni dražje
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.6.2009 9:37:05
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy evo, mi ga je že 1ič zameglilo, torej ne morem več dolgo pista, ker mi ga drugič noče več prižgat SAYURI- ČE MI NE BO DELAL, BO LAHKO ŠLA H TEBI IZPISTA NAROČILO ZA VOZIČEK, SE BOJIM , DA BO ZVAEČER ŽE PREPOZNO LAhko lahko
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.6.2009 9:41:13
|
|
|
|
sayuri
|
NAša dva sta se zbudila. Se zrihtamo in gremo v Gol.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.6.2009 9:56:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa zdajle štartam na pregled pol pa v Gol se vidimo
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.6.2009 10:16:26
|
|
|
|
Menčy
|
PRIHAJAVA!!!!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.6.2009 12:06:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Lepo vas je bilo videt, Klepetka tebi pa hvala za . Naslednjič sem jazzzz na vrsti, brez prerivanja Zoja zaspala, grem se zdaj z Lano ukvarjat Jap, naporen tale šiht
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.6.2009 12:41:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Lepo vas je bilo videt, Klepetka tebi pa hvala za user posted image . Naslednjič sem jazzzz na vrsti, brez prerivanja user posted image pikica NE VRIVAJ SE!!! Naslednjič sem na vrsti jaz. No ja naslednji teden te spustim ko me ne bo Lepo je bilo videti tudi tebe in tvoje princeske. Za pregled pa mi je bilo škoda tiste urice, bi jo raje preživela z vami. Izvedela nič, ponujali le izdelke za katere se zaenkrat nisem odločila. Bom mogla nekaj drugega ukrepat.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.6.2009 12:42:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Klepetka še tu hvala za
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.6.2009 13:21:28
|
|
|
|
klepetkaa
|
punce, kaj pol za danes zvečer; gre katera in če ja, katera?! smrka zate vem da ja
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.6.2009 14:11:40
|
|
|
|
sayuri
|
Ma jst ne morem zvečer. Če se kaj obrne, pa če se boste zmenile, pa pridem.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.6.2009 15:13:46
|
|
|
|
klepetkaa
|
sayuri, škoda, noo ... kaj pa če bi vseeno probala . Zna bit , veš . Zdaj pa samo prosimo nekoga tam nekje, da se obrne.. na ne tebi , ampak tvoja situacija in da lahko prideš
< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 23.6.2009 15:15:07 >
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.6.2009 15:40:05
|
|
|
|
smrka
|
Jest pridem.... se sparam ze od kosila..... . Tole vreme je tako posrano da bi samo spala. Smo prisli mal prej iz LJubljane, in sploh nisem mela volje nc po trgovinah hodit, ko smo vse neki hitr iz avta letel, pa sm pa ke... eh... ce bo tako vreme v cetrtek se v ZOO negerm.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.6.2009 16:06:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Sayuri- polno drobnih pikic v predelu trebuščka in prsnega koša?? Je to to kar je bilo pri vas? Sem ji dala spet svečko, ji je vročina spet narasla na 39. Pa sitkana je, nič ne je.. Mi je danes rekla Lušinova če bo karkoli drugače do petka, da naj grem k dr. Curlovi.. Za danes nič ne vem. Nekako nisem pri volji, pa še bog ve kaj nas čaka spet zvečer..
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.6.2009 17:20:37
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Sayuri- polno drobnih pikic v predelu trebuščka in prsnega koša?? Je to to kar je bilo pri vas? Sem ji dala spet svečko, ji je vročina spet narasla na 39. Pa sitkana je, nič ne je.. Mi je danes rekla Lušinova če bo karkoli drugače do petka, da naj grem k dr. Curlovi.. Za danes nič ne vem. Nekako nisem pri volji, pa še bog ve kaj nas čaka spet zvečer.. Ja...čisto drobne pikice...tud po hrbtu, po spolovilu...po okončinah skor nič. SAm vročine pa nismo imeli. Pri nas je bila 4 dni vročina, en dan čisto nič - popoldnoma zdrav, naslednji dan pa pikice, ki so bile do včeraj.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.6.2009 17:22:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Sayuri- polno drobnih pikic v predelu trebuščka in prsnega koša?? Je to to kar je bilo pri vas? Sem ji dala spet svečko, ji je vročina spet narasla na 39. Pa sitkana je, nič ne je.. Mi je danes rekla Lušinova če bo karkoli drugače do petka, da naj grem k dr. Curlovi.. Za danes nič ne vem. Nekako nisem pri volji, pa še bog ve kaj nas čaka spet zvečer.. Ja...čisto drobne pikice...tud po hrbtu, po spolovilu...po okončinah skor nič. SAm vročine pa nismo imeli. Pri nas je bila 4 dni vročina, en dan čisto nič - popoldnoma zdrav, naslednji dan pa pikice, ki so bile do včeraj. Hvala! Pa saj bo minilo. Enkrat že
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.6.2009 17:24:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica Lepo vas je bilo videt, Klepetka tebi pa hvala za user posted image . Naslednjič sem jazzzz na vrsti, brez prerivanja user posted image pikica NE VRIVAJ SE!!! Naslednjič sem na vrsti jaz. No ja naslednji teden te spustim ko me ne bo Ja, ja nogica, saj za naslednji teden sem se najavila
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.6.2009 17:55:35
|
|
|
|
sayuri
|
Punce..KDAj in KJE danes. Mogoče mi uspe priti
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.6.2009 18:04:00
|
|
|
|
klepetkaa
|
sayuri, jeeee upam, da ti res uspe . pikica, te ima že kaj bolj za zvečer kam it? Upam da ja. drugače pa nekaj je bilo rečeno po 20 uri ali harlekin ali cene, sam glede na vreme Cene odpade.. tako da bi šli mogoče raje nogico pogledat, ker je nismo videli že dolgooooo . Tako nekako je bil zastavljen plan, ampak ni fiksen, tako da ura in lokacija po dogovoru. Mirodajno je samo to, da se danes zvečer papca ..
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.6.2009 18:26:52
|
|
|
|
klavdi*
|
MIZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa sayuri, jeeee upam, da ti res uspe . pikica, te ima že kaj bolj za zvečer kam it? Upam da ja. drugače pa nekaj je bilo rečeno po 20 uri ali harlekin ali cene, sam glede na vreme Cene odpade.. tako da bi šli mogoče raje nogico pogledat, ker je nismo videli že dolgooooo . Tako nekako je bil zastavljen plan, ampak ni fiksen, tako da ura in lokacija po dogovoru. Mirodajno je samo to, da se danes zvečer papca .. MOGOČE,TUDI JAZ PRIDRVIM.ZA ČAS PA LOKACIJO BOSTE PA ŽE NA RR NAPOVEDAL.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.6.2009 18:55:56
|
|
|
|
smrka
|
PUnce po 20 uri v Harlekinu... men se je pica!!!!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.6.2009 19:30:29
|
|
|
|
Anonimen
|
KDO zdaj pride k Harlekinu? Jaz sem ravno iz Spara priletela
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.6.2009 19:34:53
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** KDO zdaj pride k Harlekinu? Jaz sem ravno iz Spara priletela Jst pridem...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.6.2009 19:59:24
|
|
|
|
klepetkaa
|
Jst tud
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.