Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.6.2009 20:03:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Tud jest Sem že ready, kaj se še ne štarta?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.6.2009 0:10:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Hello! Hja, tako je, ko jaz ne morem mimo tega našega kabineta v spalnico Možek me je pričakal, do zdaj pospravljal po hiši, z puncama so se fajn imeli. Ammm, ammmm, se jutri lahko spet dobimo? Takole ob istem času kot danes?? Pa še pojutrijšnje, in popojutrišnjem...??? Aja, pa pizze ki sem jo prinesla domov je bil tud vesel Fajn je bilo, zelo prijetna družba ste vse po vrsti, tudi ti nogica si nas dobro postregla, škoda, ker nisi mogla malo poklepetat z nami. Bomo nadoknadile. Obvezno! Nočko!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.6.2009 0:26:36
|
|
|
|
Anonimen
|
O pikica a ti tud ne moreš mim račkota
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.6.2009 0:34:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce z velikim veseljem bi prisedla Ampak tole mormo obvezno ponovit. Sigurno bo spet kak dan ko bom fulllll lačna, bom probala dva dni prej povedat Men se večkrat čveka, za jest mam pa navale enkrat na mesec fullll pol se malo ustavi da v cevmu mescu dol spravim tisto kar sem v tistem požrešnem tednu gor dobila pol pa spet... Ah ja ta lakota. Pa škoda, ker ni blo odprto jaz bi šla pa res še malo čvekat smrka se mormo dobit dokler si še ti tu, jaz bi tud kej s tabo čvekala A je v četrtek v Lj. kaj odprtega? Trgovine mislim? Mam še nekaj za nakupit pa mam glih takrat čas.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.6.2009 7:24:15
|
|
|
|
sayuri
|
Se tud jaz pridružujem mnenju, da je bilo včeraj super. Tkole nam manjka sprostitve, pa smeha Nč...šibam v LJ. nogica, bom pogledala,če bo jutri City park odprt....
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.6.2009 9:15:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Zoja še spi, Lana pa me je ravnokar "vrgla" iz postelje. Ampak jaz bi še Ob treh zjutraj smo Z. spet svečko dajal. nogica- za CP v četrtek dvomim da je odprt, moram pa tud jaz nujno v LJ. Saj veste, Muller pa to sayuri- uživaj danes! Kje ste ostale? Jooooj to vreme
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.6.2009 9:50:42
|
|
|
|
Anonimen
|
sayuri CP je zaprt v četrtek, za SN pa ne vem. Odprt je leclerc. pikica ja uboga Zoja. Mogoče bo pa res kaka 6.bolezen, če jo spremlja vročina. Joj kakšno vreme spet . Baje do sredine drugega tedna ne bo bolje. Morje je beje tako hladno da ni za kopanje, tako da jaz res ne vem ali bi sploh šla ali ne. Grem še malo pakirat čeprav nimam volje. Morala bi v Lj. Si zadnjič nisem kopalk kupila tako da bom mogla spet kar s starimi zdržat . A mi lahko katera pove kje najdem ene bikinke. Jaz sem nekaj gledala pa nič pametnega vidla. Je možno da se to dobi kje v Ribnici?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.6.2009 9:51:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica Je možno da se to dobi kje v Ribnici? Bi rekla da ni možno oz. čisto nemogoče
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.6.2009 9:54:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Nogica, poglej si tukaj. Ne bo tako slabo. In če bo ozračje vroče, boste kar poskakali v vodo kljub nizki temperaturi morja Pa odpočili si boste od vsega skupaj in si vzeli čas zase... Boste že skočili še za kakšen vikend, dan na morje, ko bo vročina žgala http://vreme.zurnal24.si/svet/evropa/krk/
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.6.2009 9:57:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica Joj kakšno vreme spet . Baje do sredine drugega tedna ne bo bolje. Morje je beje tako hladno da ni za kopanje, tako da jaz res ne vem ali bi sploh šla ali ne. Iz si to od kakšnih znanih virov slišala? Zanima me pač Seny greškam te, in tvojo pikico, ki danes praznuje mini RD. Tija, vse najboljše za mini RD Moja Zoja še vedno spiiiiiii Ura pa 10. Tole se še ni zgodilo, res ne.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.6.2009 10:06:09
|
|
|
|
Anonimen
|
pikica ja iz znanih virov, po vezah Glej pikica tukaj je čist druga vremenska slika: http://24ur.com/novice/vreme/ Pol pa vedi pri čem si Če bi blo tako kot lansko leto bi blo super, šli smo v enkem vremenu. Sicer pa oba rabiva počitek, bomo pa poležavali, šli na kak izletek, bomo že. Možek pravi naj ne odpovem, ker potem res ne vem kdaj bi lahko sli.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.6.2009 10:12:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja nogica, ampak to je za Slovenijo, a ne?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.6.2009 10:14:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica Spoštovane mamice, očki in otroci Dogodek superDAN je zaradi izredno slabe vremenske napovedi iz četrtka prestavljen na soboto 27/6/2009. Vsi vavčerji in vstopnice, ki so datirane na četrtek, so uporabne v soboto in NE v četrtek, ko je napovedan dež. Zato se vidimo v lepši in veseli soboti v živalskem vrtu. Pozdrav vsem vam in držite pesti! Edvard Vrtačnik OTROCI d.o.o. pišite: Brnčičeva 13, 1000 Ljubljana pošljite: edvard.vrtacnik@otroci.si kliknite: www.Otroci.si, www.superMAMI.si, www.MojaSlovenija.net Evo tole sem zdaj na mail dobila. Še ZOO odpade, pa še frej sem si vzela . Oh ti vreme ga res gode vsem po vrsti. Odpadlo je kup veselic, avtoshow in vse ostale prireditve na prostem, tudi kresovanje. A to je glede unih brezplačnih vstopnic?? Pa se morjo naročit kje al si samo sprintaš in greš tja in tam dvigneš vstopnice??
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.6.2009 11:00:18
|
|
|
|
Anonimen
|
pikica vse vavčerje so že podelili. Jaz imam enega če ga hočeš in če ti bodo upoštevali, ker je na ime in priimek. Če si pa to že naročila si samo sprintaš vavčer ki si ga dobila na mail. jaz bi jutri sigurno šla, v soboto pa štartamo tako da gremo pa drugo leto Joj sem čor čor, sploh nisem vidla da Krk piše , sem samo sončke gledala
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.6.2009 11:03:18
|
|
|
|
Anonimen
|
No vidiš da so sončki A tako, da je na ime? No, pa mi ga pošlji če ga ne potrebuješ (saj po mailu lahko, a ne?) bomo videli kako pa kaj. Kako bo Zoja.. Še vedno spiiii, a je to normalno??? Sploh se še ni zbudila Sem jo prej šla gledat, pa tako lepo spi..ne bom je budila.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.6.2009 11:06:52
|
|
|
|
Anonimen
|
pikica če ti kej pomaga sem izvedla da je jutri odprta tudi SN. Torej jutri Leclerc in SN obratujeta od 9-15 ure Moram tud jest nujno v shopping . Če greš se kaj javi te na kavico povabim.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.6.2009 11:11:46
|
|
|
|
Anonimen
|
A tako, da je na ime? No, pa mi ga pošlji če ga ne potrebuješ (saj po mailu lahko, a ne?) bomo videli kako pa kaj. Poslano
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.6.2009 11:16:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica pikica če ti kej pomaga sem izvedla da je jutri odprta tudi SN. Torej jutri Leclerc in SN obratujeta od 9-15 ure Moram tud jest nujno v shopping . Če greš se kaj javi te na kavico povabim. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Hvala ti. Bomo videli kakšni bodo plani, vse odvisno pa od Zoje.. saj veš.. Ja, se bom javila če bom tam. A boš sama?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.6.2009 11:16:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica A tako, da je na ime? No, pa mi ga pošlji če ga ne potrebuješ (saj po mailu lahko, a ne?) bomo videli kako pa kaj. Poslano Hvala! Zlata si!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.6.2009 11:18:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: nogica pikica če ti kej pomaga sem izvedla da je jutri odprta tudi SN. Torej jutri Leclerc in SN obratujeta od 9-15 ure Moram tud jest nujno v shopping . Če greš se kaj javi te na kavico povabim. Jao, moj spomin oz. glavna stvar (pred Mullerjem) zakaj moram it v Lj. Treba je kupit kljukica za omare za Z. sobico, Rujz pa zihr ne bo jutri odprt. Tako da odrinemo v petek, očitno. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Hvala ti. Bomo videli kakšni bodo plani, vse odvisno pa od Zoje.. saj veš.. Ja, se bom javila če bom tam. A boš sama?
< Sporočilo je popravil pikica** -- 24.6.2009 11:29:48 >
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.6.2009 14:31:50
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica pikica če ti kej pomaga sem izvedla da je jutri odprta tudi SN. Torej jutri Leclerc in SN obratujeta od 9-15 ure Moram tud jest nujno v shopping . Če greš se kaj javi te na kavico povabim. BABNCE SUPER INFORMACIJA , ZA ODPRTJE SUPERNOVE , HVALA VAM, SAJ MORANM NUJNO ŠE V PRED MORSKI SHOPING-STVARI ZA SEBOJ
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.6.2009 14:59:49
|
|
|
|
sayuri
|
Joj pikica, kuk se jst zdaj matram zate na kofetkanju
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.6.2009 15:04:27
|
|
|
|
Menčy
|
O, ŠKODA, NISEM VEDELA ZA VEČERNO DRUŽENJE OB PIZZI, SEM OČITNO PREPOZNO PRIŠLA, KO STE SE ŽE ZMENILE, ZVEČER PA MOJ TUD RAČKOTA NI MEL S SEBOJ, MATER PA TOK MI JE BLO DOLGČAS IN LAKOTA ME JE GRABNILA PA SEM mogla kar suh kruh in maslo gljavit mi že ugasuje , sem ga že 3x prklopla , sorry , sam po 1 min mi špe vzdrži tole sem pisla 4x
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.6.2009 15:22:36
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy O, ŠKODA, NISEM VEDELA ZA VEČERNO DRUŽENJE OB PIZZI, SEM OČITNO PREPOZNO PRIŠLA, KO STE SE ŽE ZMENILE, ZVEČER PA MOJ TUD RAČKOTA NI MEL S SEBOJ, MATER PA TOK MI JE BLO DOLGČAS IN LAKOTA ME JE GRABNILA PA SEM mogla kar suh kruh in maslo gljavit mi že ugasuje , sem ga že 3x prklopla , sorry , sam po 1 min mi špe vzdrži tole sem pisla 4x Sam zdaj je pa res cajt, da zamenjaš račkota. Ker tkole lačna bit ni zdravo. Si že danes dobila voziček? Sem vidla unga dostavljalca-je za mano vozil, ko sem šla iz LJ
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.6.2009 15:36:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Joj pikica, kuk se jst zdaj matram zate na kofetkanju Joj a res?? Pridna, pridna. In na kakšen način se matraš?
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.