|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
23.6.2009 8:32:18   
sonček33
Se -  ati veš, da boš kmal mamica? boršo za v P pripravi!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 801
23.6.2009 8:57:10   
Anonimen
jutro!
punce živček,jazzi,Se*  a vas tud ta spodnja kej boli?user posted image sej vam ni treba odgovorit no ampak mene ful boli sploh pa k iz stola vstanem al pa kej tazga da ne omenim problematično obračanje v pojstluser posted image

Se* ma ja ogromen bauhi mam,sej pravim še mal pa bom širi k daljiuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 802
23.6.2009 9:08:11   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity
nonči - oja, vem kak je tou ... Tega majstra pa kar nahruli, če samo obeava pa ne izpolnjuje... sem se pa zdaj spomnila, kje se lahko na kofetuku dobive ob lepem, vročem dnevu-.. če ne bodo gnjavili s to parkirnino, m* jim... user posted image

ge tan ge je bilou v nedelo proščenje? po 6h popoldnevi nedo gnjavili.
mene tak ali tak niti pred 18h nesmijo!user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

Neposredna povezava do sporočila: 803
23.6.2009 9:13:10   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Se -  ati veš, da boš kmal mamica? boršo za v P pripravi!

user posted image user posted image user posted image

Ha ha ha - sunshine - še je čas... Saj bova počasi res začela nekaj rihtat user posted image , za P pa imam za vsak slučaj ene stvari na stran dane, pa jih potem samo not nalučava pa akcija...

Nonči - jap! Tan tan. Mah, meni samo ide na jetra, ka za tisto mlakužo moren plačate parkirnino - či bi še nekša solidarnostna cejna bar bijla (ala 1 €)

larilu - ne vem, mene ne user posted image Meni so zadnje čase vsi nosečniški simptomi nekam izginili - še dobro, da je minibuši tu, pa bebi v fuzbalerski akciji, da ne pozabim da sem user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 804
23.6.2009 9:14:13   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

mene tak ali tak niti pred 18h nesmijo!user posted image user posted image user posted image

hehe - ja ja  - zato ka si občinska user posted image Del inventara user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 805
23.6.2009 9:44:10   
NATAŠA35
bivša vita 80, samo da je vse okuser posted image user posted image
kliki: naj tako ostaneuser posted image user posted image user posted image
beyba: ela je pravi cukrček, vse naj naj naj....

kje se pa jezzy potika....

meni se tečka poslavlja in potem grem v akcijouser posted image user posted image , držte pesti, da se prime

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

Neposredna povezava do sporočila: 806
23.6.2009 10:19:33   
Serendipity
No - tole je pa naš 32. teden (če man majčko gor se skoraj nič ne vidi - pa sem se ''vam'' raje slekla)  user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 23.6.2009 10:20:30 >

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 807
23.6.2009 10:20:13   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

meni se tečka poslavlja in potem grem v akcijouser posted image user posted image , držte pesti, da se prime

You go girl! Držim pestke, vidva pa za akcijo poskrbita! user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 808
23.6.2009 10:24:08   
Anonimen

No - tole je pa naš 32. teden (če man majčko gor se skoraj nič ne vidi - pa sem se ''vam'' raje slekla)  user posted image user posted image user posted image

user posted image

madonca maš ti lepo kožo,pa nikjer ni videt niti ene strije,prov lep buši mašuser posted image pa madona no kako vam to uspe met še zmer luštno postavo,k men zadnji airbag tko vn seka glih tko k ta sprednjiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 809
23.6.2009 10:30:38   
sonček33
Se tole je pa res čudovita slikica. napeta koža in en fletn mali trebušček. Bravo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 810
23.6.2009 10:33:39   
sonček85
user posted image ta je pa dobra in joj ne morem verjet že 1 leto je naokoliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ela vse naj najuser posted image user posted image prava lepotička si
user posted image erin kak cukeruser posted image user posted image user posted image
biba.nova oblekca ,lepa je
živa:ja midva pa že 2 t ves čas skoraj sma.Dragi dela po 12h(en je na d,drugmu je mama umrla,..) pa mora delat.Midva se pa igrava ,pogovarjava,spi,greva na sprehod ,malo po obiskih,jeva ,poslušava pesmice....

Smo pa danes stari 2 meseca user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 23.6.2009 10:34:59 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 811
23.6.2009 10:33:41   
sonček85

user posted image
iiiii kako lep buši,pa res nikjer nobene strije in nič,no pa važno je da so naši bebiji zdravi in da bomo/smo mamice user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 812
23.6.2009 10:52:52   
Anonimen
no men se je pa zob odlomil al odkrušil ka vem sam vem da sm dobila košček v roke,sam me nič ne boli tko da vsaj to,me pa zato drug bolj boli pa študiram če bi šla jutr k zobarju k ne morm niti jest k vsakič k ugriznem se mi kr zasvetlika k tok zaboliuser posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 813
23.6.2009 11:30:05   
gigi1
Ojla pupike

Vita80 HB, da je vse dobro. Za mehur in seč so pa dobre brusnice. Kakšen čajček si skuhaj ali kupi Brusnifem kapsule.

Beyba in Erin kakšna cukra sta Ela in Tilen user posted image

Larilu ti pa maš konkretnega bušija user posted image . Prav lušna si. Pa hitro pejd k zobarju. Verjetno ti user posted image  precej kalcija ponuca in bi ga morala malo dodajat.

Se*kica draga ja ti si pa res elegantna nosečka. Verjetno nosiš bolj v križu, pa je buši manjši. Je pa tako lep user posted image . Sam za božat user posted image

Aquica je imela včeraj laparo. Oba jajcevoda sta žal neprehodna in je to vzrok, da jima še ni ratalo.
Verjetno gre že danes domov in vas vse lepo pozdravlja. Aqui draga držimo pestke, da bo sedaj ata Reško naredil vajin mali čudež user posted image user posted image user posted image . Upam, da boš že danes doma in hitro okrevaš user posted image

Lubice lep dan vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 814
23.6.2009 11:30:06   
murkica
No poročilo od nas... baje bomo imeli eno luštno punčko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vse kar vidijo na UZ-ju je super samo nekako mi je datum postavil 30.10. tako, da naj bi bilo kakšen dan prej!!! Mami in oči sta čist v 7. nebesihuser posted image user posted image

Drugače pa greva z dragim v četrtek v Podčetrtek malo na vikend, da se malo spočijeva. Sicer v petek še nekaj delam, ampak bom lahko naredila tudi tam in poslala po e-pošti in ni panike, tako da si bomo malo privoščili... Kaj bo pa s kopanjem nimam pojma, saj je napovedano precej mrzlo vreme in če bo tako, se ne bom šla nič kopat, da se nebi slučajno prehladila.

Drugače pa grem zdaj uživat na kavč in še malo se smehljat ob misli na to, da sem danes zopet videla našo Lano.

Papa

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 815
23.6.2009 11:33:41   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ODLIČNE NOVIČKE IN ŠE BOLJ ODLIČNO IME user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ČESTITAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 816
23.6.2009 11:36:53   
~Biba~
Sem vas mislila le pozdravit...je spet tak žalosten dan, ko je preveč zakajev v zraku; ko vas vse berem kako ste srečne...jaz pa sem že tako neučakana, kdaj bo meni to namenjeno. ah saj nisem hotla težit. Bo bolje da ne berem tako pogosto RR-ja.

murkica user posted image user posted image za prinčipeso Lanouser posted image Lepo ime sta izbrala.

Beyba in Erin čudovite zakledeke imata..pa res rastejo s svetlobno hitrostjo.

vita 80 upam, da bo čim manj takih "stresnih" dnevov.

aqvica user posted image
Se lep buši,

ostale nisem vas posebaj omenjala, a prebrala sem pa vas vseeno..en user posted image

Grem kofetkat s prijateljico...rabim nekaj za dušo

< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 23.6.2009 11:38:00 >

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 817
23.6.2009 11:46:08   
Anonimen
Biba user posted image
Murki super da boste imeli princesko pa res lep imeuser posted image
Gigi jah zobar,sam če ga ne bi mela vsakič drugega k pridem tud ne bi imela kej proti,zdej dela dr.Softič pa sm mislna da se una heca glede priimka pa se ni jaz sm se pa skor polulala od smeha no zdej pa upam da bo res bolj soft varjante k drgač bo še rešilca klicu če bo grobuser posted image
Aqui ja šment no,držim pesti za čimprejšnji čudež ki ga tako težko pričakujetauser posted image user posted image user posted image upam da boš kmalu bolje in ne obupatuser posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 818
23.6.2009 12:02:52   
Serendipity
Uh, Bibi - si mislim, kak ti je.. Ampak, ne vem, če ti je tolažba (meni je podobna misel vedno bila fajn tolažba), če je uspelo, nam skoraj fosilkam potem bo tudi vama. Ko sem bila prvič v MB, nama je zdravnica rekla - mata vse šanse, mlada sta še. In to pravim jaz tebi/vama. Upam, da vama uspe na naraven način, če ne pa ... tudi naša dečica niso nič drugačna, pa čeprav so iz ''epruvete'' user posted image  user posted image
Danes je sivo siv dan. Ampak vajino sonce vaju pa že nestrpno pričakuje, pač pot do tja je pri nas malo daljša. Ampak pridemo oz prihajamo tudi me do tja in tudi vama bo uspelo! Fajn se nakofetkaj lubika... user posted image user posted image user posted image

murkica-  Juuupiiiii! Čestitke za pupo! Me veseli, da ni sramežljivka user posted image

larilu - hehe, dr Softič user posted image user posted image user posted image user posted image Poročaj ali je bil tak soft kot priimek pravi ...
aquica - sem mislila nate... hm, no jaz sem tudi imela oba jajcevoda zamašena, pa je pač bila druga pot do najinega cilja... Itaq da bo drR porihtal tole! user posted image lepo okrevaj. user posted image
pupe - user posted image user posted image hvala za komplimente. Jep, žiži - mislim, da res nosim bolj v križu, ker ko sem bila včeraj v MŠ in so vse bile tudi tu nekje 32. teden, so doooooostiii bolj buškijaste kot jaz. No, so pa tudi dosti manjše od mene user posted image Sem ugotovila, da res spadam med ta večje ...

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 23.6.2009 12:04:31 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 819
23.6.2009 12:03:11   
NATAŠA35
murkicauser posted image user posted image user posted image user posted image lepo ime sta zbrala....

se* hvala za navijanje in si me s tem bušijem malo spomnila, ko sem šla prvega rodit, ker sem ga nosila v križu, se mi ni nič spredaj poznalo...koža je lepa in napetauser posted image user posted image user posted image ...

včeraj sem šla malo firbce past in sem šla v eno trgovino malo gledat vozičke....uuuuhhh, se nisem mogla odločit, katerega bi, ko so pa tak luštni....

imam občutek, da se bo v tretje prijelo in bom kmalu ugledala user posted image

< Sporočilo je popravil NATAŠA35 -- 23.6.2009 12:04:06 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 820
23.6.2009 12:06:53   
Serendipity

murkicauser posted image user posted image user posted image user posted image lepo ime sta zbrala....

se* hvala za navijanje in si me s tem bušijem malo spomnila, ko sem šla prvega rodit, ker sem ga nosila v križu, se mi ni nič spredaj poznalo...koža je lepa in napetauser posted image user posted image user posted image ...

včeraj sem šla malo firbce past in sem šla v eno trgovino malo gledat vozičke....uuuuhhh, se nisem mogla odločit, katerega bi, ko so pa tak luštni....

imam občutek, da se bo v tretje prijelo in bom kmalu ugledala user posted image

Seveda - v tretje gre rado! user posted image user posted image user posted image Ahjoj, vozički... mi ga še vedno nimamo - bi nama sam gužvo delal user posted image user posted image user posted image (Hja, sem ti jaz ena čudna nosečka... user posted image user posted image user posted image user posted image ) Firbce pa rada paseva, pa izvajava vožnje po otroških trgovinah user posted image Samo naenkrat naju ven naženejo... user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 821
23.6.2009 12:08:14   
bivša vita80
Ah Biba, ne bodi tak žalostna! Jaz sem 3 leta prebirala RR in si mislila, kdaj bo zame prišel ta dan, ko bom lahk napisala, da sem srečka nosečka. In lej, zgodilo se je. Ene čakamo mal bolj dolgo, ko pa druge. Jaz si pravim, da je Bog dolgo zbiral za naju dojenčka, ker mislim, da je nama hotel podariti nekaj popolnega. Ne obupaj! Po pravici povedano sem jaz mislila, da ne bom nikoli dočakala tega dneva. Zato glavo pokonci!user posted image
Pupe hvala za vzpodbudne želje! Pa tak vem, da bo vse vredi. Mora bit, a ne?!!! user posted image

Mali Eli pa danes pošiljam en sladki poljubček za 1. rojstni dan!

Murči čestitam za pupiko!!!! Kaj pa ata pravi? Še vedno sam, da bo fant zdrav? Zaj si bo moral nekaj drugega zmislit. user posted image   Lepo ime!

Aquica user posted image user posted image user posted image Držimo pesti! Zdaj vsaj vesta v čem je bil problem. Zaj bo pa vama hitro ratalo, bosta videla!user posted image user posted image
Nataša 35 držimo prstke! user posted image

Se* in Larilu  ma kadona kak lepi bušiji. user posted image

Lep deževen dan!user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 822
23.6.2009 12:17:17   
murkica

IZVIRNO SPOROČILO: bivša vita80

Murči čestitam za pupiko!!!! Kaj pa ata pravi? Še vedno sam, da bo fant zdrav? Zaj si bo moral nekaj drugega zmislit. user posted image   Lepo ime!

Ja ata se je itak hecu, da on je vidu lulčka. No važno, da ga je samo on videl (kar je videl je bila verjetno popkovina). No ampak, da ne bo pomote, je čist srečen!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu bivša vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 823
23.6.2009 12:21:22   
NATAŠA35
hehe se*... vsaka nosečka ma svoje muhe....
v tretje sem mislila na krog, ker imam že tri korenjake doma, tako da pričakujemo pupikouser posted image user posted image user posted image .... da ne bo pomote....

kje pa je jazzy, danes???

Neposredna povezava do sporočila: 824
23.6.2009 12:26:03   
Serendipity

hehe se*... vsaka nosečka ma svoje muhe....
v tretje sem mislila na krog, ker imam že tri korenjake doma, tako da pričakujemo pupikouser posted image user posted image user posted image .... da ne bo pomote....

kje pa je jazzy, danes???

user posted image user posted image user posted image
vem, vem za tvoje sončke - zato pa pravim - v tretjem krogu bo šlo! Držim pa pestke, da bo pupika...
Hja, muhe muhe - moj pravi, da man jaz čmrlje... user posted image

Hm, jazzziii -  a mi dihamo mogoče? user posted image user posted image Ker se glih učimo teh tehnik pri MŠ... sam ne me po ''pasje'' silit ker tam pa zatrokiram user posted image

murki - user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......