Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 8:32:18
|
|
|
|
sonček33
|
Se - ati veš, da boš kmal mamica? boršo za v P pripravi!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 8:57:10
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! punce živček,jazzi,Se* a vas tud ta spodnja kej boli? sej vam ni treba odgovorit no ampak mene ful boli sploh pa k iz stola vstanem al pa kej tazga da ne omenim problematično obračanje v pojstl Se* ma ja ogromen bauhi mam,sej pravim še mal pa bom širi k dalji
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 9:08:11
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity nonči - oja, vem kak je tou ... Tega majstra pa kar nahruli, če samo obeava pa ne izpolnjuje... sem se pa zdaj spomnila, kje se lahko na kofetuku dobive ob lepem, vročem dnevu-.. če ne bodo gnjavili s to parkirnino, m* jim... ge tan ge je bilou v nedelo proščenje? po 6h popoldnevi nedo gnjavili. mene tak ali tak niti pred 18h nesmijo!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 9:13:10
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Se - ati veš, da boš kmal mamica? boršo za v P pripravi! Ha ha ha - sunshine - še je čas... Saj bova počasi res začela nekaj rihtat , za P pa imam za vsak slučaj ene stvari na stran dane, pa jih potem samo not nalučava pa akcija... Nonči - jap! Tan tan. Mah, meni samo ide na jetra, ka za tisto mlakužo moren plačate parkirnino - či bi še nekša solidarnostna cejna bar bijla (ala 1 €) larilu - ne vem, mene ne Meni so zadnje čase vsi nosečniški simptomi nekam izginili - še dobro, da je minibuši tu, pa bebi v fuzbalerski akciji, da ne pozabim da sem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 9:14:13
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika mene tak ali tak niti pred 18h nesmijo! hehe - ja ja - zato ka si občinska Del inventara
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 9:44:10
|
|
|
|
NATAŠA35
|
bivša vita 80, samo da je vse ok kliki: naj tako ostane beyba: ela je pravi cukrček, vse naj naj naj.... kje se pa jezzy potika.... meni se tečka poslavlja in potem grem v akcijo , držte pesti, da se prime
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 10:19:33
|
|
|
|
Serendipity
|
No - tole je pa naš 32. teden (če man majčko gor se skoraj nič ne vidi - pa sem se ''vam'' raje slekla)
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 23.6.2009 10:20:30 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 10:20:13
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 meni se tečka poslavlja in potem grem v akcijo , držte pesti, da se prime You go girl! Držim pestke, vidva pa za akcijo poskrbita!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 10:24:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity No - tole je pa naš 32. teden (če man majčko gor se skoraj nič ne vidi - pa sem se ''vam'' raje slekla) madonca maš ti lepo kožo,pa nikjer ni videt niti ene strije,prov lep buši maš pa madona no kako vam to uspe met še zmer luštno postavo,k men zadnji airbag tko vn seka glih tko k ta sprednji
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 10:30:38
|
|
|
|
sonček33
|
Se tole je pa res čudovita slikica. napeta koža in en fletn mali trebušček. Bravo.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 10:33:39
|
|
|
|
sonček85
|
ta je pa dobra in joj ne morem verjet že 1 leto je naokoli ela vse naj naj prava lepotička si erin kak cuker biba.nova oblekca ,lepa je živa:ja midva pa že 2 t ves čas skoraj sma.Dragi dela po 12h(en je na d,drugmu je mama umrla,..) pa mora delat.Midva se pa igrava ,pogovarjava,spi,greva na sprehod ,malo po obiskih,jeva ,poslušava pesmice.... Smo pa danes stari 2 meseca
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 23.6.2009 10:34:59 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 10:33:41
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity No - tole je pa naš 32. teden (če man majčko gor se skoraj nič ne vidi - pa sem se ''vam'' raje slekla) iiiii kako lep buši,pa res nikjer nobene strije in nič,no pa važno je da so naši bebiji zdravi in da bomo/smo mamice
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 10:52:52
|
|
|
|
Anonimen
|
no men se je pa zob odlomil al odkrušil ka vem sam vem da sm dobila košček v roke,sam me nič ne boli tko da vsaj to,me pa zato drug bolj boli pa študiram če bi šla jutr k zobarju k ne morm niti jest k vsakič k ugriznem se mi kr zasvetlika k tok zaboli
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 11:30:05
|
|
|
|
gigi1
|
Ojla pupike Vita80 HB, da je vse dobro. Za mehur in seč so pa dobre brusnice. Kakšen čajček si skuhaj ali kupi Brusnifem kapsule. Beyba in Erin kakšna cukra sta Ela in Tilen Larilu ti pa maš konkretnega bušija . Prav lušna si. Pa hitro pejd k zobarju. Verjetno ti precej kalcija ponuca in bi ga morala malo dodajat. Se*kica draga ja ti si pa res elegantna nosečka. Verjetno nosiš bolj v križu, pa je buši manjši. Je pa tako lep . Sam za božat Aquica je imela včeraj laparo. Oba jajcevoda sta žal neprehodna in je to vzrok, da jima še ni ratalo. Verjetno gre že danes domov in vas vse lepo pozdravlja. Aqui draga držimo pestke, da bo sedaj ata Reško naredil vajin mali čudež . Upam, da boš že danes doma in hitro okrevaš Lubice lep dan vsem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 11:30:06
|
|
|
|
murkica
|
No poročilo od nas... baje bomo imeli eno luštno punčko. Vse kar vidijo na UZ-ju je super samo nekako mi je datum postavil 30.10. tako, da naj bi bilo kakšen dan prej!!! Mami in oči sta čist v 7. nebesih Drugače pa greva z dragim v četrtek v Podčetrtek malo na vikend, da se malo spočijeva. Sicer v petek še nekaj delam, ampak bom lahko naredila tudi tam in poslala po e-pošti in ni panike, tako da si bomo malo privoščili... Kaj bo pa s kopanjem nimam pojma, saj je napovedano precej mrzlo vreme in če bo tako, se ne bom šla nič kopat, da se nebi slučajno prehladila. Drugače pa grem zdaj uživat na kavč in še malo se smehljat ob misli na to, da sem danes zopet videla našo Lano. Papa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 11:33:41
|
|
|
|
Anonimen
|
ODLIČNE NOVIČKE IN ŠE BOLJ ODLIČNO IME ČESTITAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 11:36:53
|
|
|
|
~Biba~
|
Sem vas mislila le pozdravit...je spet tak žalosten dan, ko je preveč zakajev v zraku; ko vas vse berem kako ste srečne...jaz pa sem že tako neučakana, kdaj bo meni to namenjeno. ah saj nisem hotla težit. Bo bolje da ne berem tako pogosto RR-ja. murkica za prinčipeso Lano Lepo ime sta izbrala. Beyba in Erin čudovite zakledeke imata..pa res rastejo s svetlobno hitrostjo. vita 80 upam, da bo čim manj takih "stresnih" dnevov. aqvica Se lep buši, ostale nisem vas posebaj omenjala, a prebrala sem pa vas vseeno..en Grem kofetkat s prijateljico...rabim nekaj za dušo
< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 23.6.2009 11:38:00 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 11:46:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Biba Murki super da boste imeli princesko pa res lep ime Gigi jah zobar,sam če ga ne bi mela vsakič drugega k pridem tud ne bi imela kej proti,zdej dela dr.Softič pa sm mislna da se una heca glede priimka pa se ni jaz sm se pa skor polulala od smeha no zdej pa upam da bo res bolj soft varjante k drgač bo še rešilca klicu če bo grob Aqui ja šment no,držim pesti za čimprejšnji čudež ki ga tako težko pričakujeta upam da boš kmalu bolje in ne obupat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 12:02:52
|
|
|
|
Serendipity
|
Uh, Bibi - si mislim, kak ti je.. Ampak, ne vem, če ti je tolažba (meni je podobna misel vedno bila fajn tolažba), če je uspelo, nam skoraj fosilkam potem bo tudi vama. Ko sem bila prvič v MB, nama je zdravnica rekla - mata vse šanse, mlada sta še. In to pravim jaz tebi/vama. Upam, da vama uspe na naraven način, če ne pa ... tudi naša dečica niso nič drugačna, pa čeprav so iz ''epruvete'' Danes je sivo siv dan. Ampak vajino sonce vaju pa že nestrpno pričakuje, pač pot do tja je pri nas malo daljša. Ampak pridemo oz prihajamo tudi me do tja in tudi vama bo uspelo! Fajn se nakofetkaj lubika... murkica- Juuupiiiii! Čestitke za pupo! Me veseli, da ni sramežljivka larilu - hehe, dr Softič Poročaj ali je bil tak soft kot priimek pravi ... aquica - sem mislila nate... hm, no jaz sem tudi imela oba jajcevoda zamašena, pa je pač bila druga pot do najinega cilja... Itaq da bo drR porihtal tole! lepo okrevaj. pupe - hvala za komplimente. Jep, žiži - mislim, da res nosim bolj v križu, ker ko sem bila včeraj v MŠ in so vse bile tudi tu nekje 32. teden, so doooooostiii bolj buškijaste kot jaz. No, so pa tudi dosti manjše od mene Sem ugotovila, da res spadam med ta večje ...
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 23.6.2009 12:04:31 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 12:03:11
|
|
|
|
NATAŠA35
|
murkica lepo ime sta zbrala.... se* hvala za navijanje in si me s tem bušijem malo spomnila, ko sem šla prvega rodit, ker sem ga nosila v križu, se mi ni nič spredaj poznalo...koža je lepa in napeta ... včeraj sem šla malo firbce past in sem šla v eno trgovino malo gledat vozičke....uuuuhhh, se nisem mogla odločit, katerega bi, ko so pa tak luštni.... imam občutek, da se bo v tretje prijelo in bom kmalu ugledala
< Sporočilo je popravil NATAŠA35 -- 23.6.2009 12:04:06 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 12:06:53
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 murkica lepo ime sta zbrala.... se* hvala za navijanje in si me s tem bušijem malo spomnila, ko sem šla prvega rodit, ker sem ga nosila v križu, se mi ni nič spredaj poznalo...koža je lepa in napeta ... včeraj sem šla malo firbce past in sem šla v eno trgovino malo gledat vozičke....uuuuhhh, se nisem mogla odločit, katerega bi, ko so pa tak luštni.... imam občutek, da se bo v tretje prijelo in bom kmalu ugledala Seveda - v tretje gre rado! Ahjoj, vozički... mi ga še vedno nimamo - bi nama sam gužvo delal (Hja, sem ti jaz ena čudna nosečka... ) Firbce pa rada paseva, pa izvajava vožnje po otroških trgovinah Samo naenkrat naju ven naženejo...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 12:08:14
|
|
|
|
bivša vita80
|
Ah Biba, ne bodi tak žalostna! Jaz sem 3 leta prebirala RR in si mislila, kdaj bo zame prišel ta dan, ko bom lahk napisala, da sem srečka nosečka. In lej, zgodilo se je. Ene čakamo mal bolj dolgo, ko pa druge. Jaz si pravim, da je Bog dolgo zbiral za naju dojenčka, ker mislim, da je nama hotel podariti nekaj popolnega. Ne obupaj! Po pravici povedano sem jaz mislila, da ne bom nikoli dočakala tega dneva. Zato glavo pokonci! Pupe hvala za vzpodbudne želje! Pa tak vem, da bo vse vredi. Mora bit, a ne?!!! Mali Eli pa danes pošiljam en sladki poljubček za 1. rojstni dan! Murči čestitam za pupiko!!!! Kaj pa ata pravi? Še vedno sam, da bo fant zdrav? Zaj si bo moral nekaj drugega zmislit. Lepo ime! Aquica Držimo pesti! Zdaj vsaj vesta v čem je bil problem. Zaj bo pa vama hitro ratalo, bosta videla! Nataša 35 držimo prstke! Se* in Larilu ma kadona kak lepi bušiji. Lep deževen dan!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 12:17:17
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: bivša vita80 Murči čestitam za pupiko!!!! Kaj pa ata pravi? Še vedno sam, da bo fant zdrav? Zaj si bo moral nekaj drugega zmislit. Lepo ime! Ja ata se je itak hecu, da on je vidu lulčka. No važno, da ga je samo on videl (kar je videl je bila verjetno popkovina). No ampak, da ne bo pomote, je čist srečen!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 12:21:22
|
|
|
|
NATAŠA35
|
hehe se*... vsaka nosečka ma svoje muhe.... v tretje sem mislila na krog, ker imam že tri korenjake doma, tako da pričakujemo pupiko .... da ne bo pomote.... kje pa je jazzy, danes???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 12:26:03
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 hehe se*... vsaka nosečka ma svoje muhe.... v tretje sem mislila na krog, ker imam že tri korenjake doma, tako da pričakujemo pupiko .... da ne bo pomote.... kje pa je jazzy, danes??? vem, vem za tvoje sončke - zato pa pravim - v tretjem krogu bo šlo! Držim pa pestke, da bo pupika... Hja, muhe muhe - moj pravi, da man jaz čmrlje... Hm, jazzziii - a mi dihamo mogoče? Ker se glih učimo teh tehnik pri MŠ... sam ne me po ''pasje'' silit ker tam pa zatrokiram murki -
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......