Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 15:30:02
|
|
|
|
Kliki
|
Hvala vsem za navijanje. Za enkrat je še vse belo. Zvija me tudi ne tako kot me je prejšni teden, mi je pa pomalem slabo in nonstop bi jedla, lulat hodim tudi kar pogosto. Še dva dni me loči od mojega najdaljšega cikla in če jo do takrat ni pade testek. Na srečo ga nimam doma in se lažje premaga želja da bi ga naredila. Bojim se da bi bila razočarana. Koko ste punce?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 15:38:04
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Hvala vsem za navijanje. Za enkrat je še vse belo. Zvija me tudi ne tako kot me je prejšni teden, mi je pa pomalem slabo in nonstop bi jedla, lulat hodim tudi kar pogosto. Še dva dni me loči od mojega najdaljšega cikla in če jo do takrat ni pade testek. Na srečo ga nimam doma in se lažje premaga želja da bi ga naredila. Bojim se da bi bila razočarana. Koko ste punce? naj tako tudi ostane. iz srca ti želim, da končno zagledaš željeni plusek.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 15:39:05
|
|
|
|
Kliki
|
Hvala Nončika. Kako si pa ti kaj?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 15:44:30
|
|
|
|
Nončika
|
larilu, kako lepi buši. res si lepa nosečka. ime ste pa izbrali res ta pravo!!!! Se*, proščenje mimo. meni se tuj nej dalo iti vo k jezeri. meli smo pa tuj goste, saj znaš kak tou ide. še sreča, ka je vrejme bilou kelko telko vredi. kar se tiče obnove pa se čemerin. že po 15. so pravli, ka pridejo delat centralno, pa še zaj jih nega. zaj san gnes zvala majstra in san ga kar malo čemerno skrejgala. zaj samo njih čakamo in te mi še pravi, ka nema delavca. majku no! zakoj pa te obečaš? pravo je zaj za petek. ej, je mo ga v četrtek zvala in pošteno spucala, či jih nede. ej. živa, ti maš rok avgusta, selitev in obnova se lejko zavleče. samo moj post prečitaj in boš vidla, ka ni vse tak kak si zamislimo. iden zaj malo poglednoti ka dela. je jako tiho in sigurno nekaj spet naštimava.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 19:24:14
|
|
|
|
Kliki
|
Punce kje se potepate?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 19:46:01
|
|
|
|
beyba
|
oila punce..... Ne bom nič brala nazaj..... upam da mi oprostite... Vsem bodočim mamicam upam da uživate v povezovanju s svojim bejbiji in da vam ne delajo že zdajproblemov...le božite.... Vsem ki čakate na blaženo stranje držim pesti..... Vsem mamicam pa uživite vsak trenutek ker tako hitro rastejo Naša prinčipesa ma jutri 1 rojstni dan...evo mal slikic iz žura s sorodniki..... no pa zraven je mal slikic z narave....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 19:58:29
|
|
|
|
beyba
|
še teli dve....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 20:01:37
|
|
|
|
beyba
|
aja pa da nepozabim....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 20:02:46
|
|
|
|
Kliki
|
Kakšen cukrček je tale tvoja Ela.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 20:06:42
|
|
|
|
beyba
|
resje vsak dan bolj sem zaljubljena vanjo pa ko misališ da bolj že ne gre......neomejena ljubezen......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 20:10:11
|
|
|
|
bivša vita80
|
Ooooo, danes je za mano dolg in stresen dan! Danes zjutraj sem videla, ko sem šla na WC zraven izcedka svežo kri in sem skor skup padla! Takoj sem šla po napotnico in na urgenco. Po dooooolgem (si lahk 10x prej hin) čakanju in preiskavah so ugotovili, da je s tamalim hvala bogu vse ok (v 5 dneh je zrastel 11 mm ) in da je krvavitev iz seča. In terapija? Je ni. Pomagaj si sam in Bog ti bo pomagal!Kontrola zopet v petek pri svoji ginekologinji. V glavnem pestro. Poden od podna! Beyba tamala je pa ja pravi cuker! Na sliki, ko se dojita je pa ja taka faca, da dol padeš! Prava mala lepotica! Bogi ata ko bo čez par let mel polne roke dela, ko se bojo mopedi okrog bajte vozli. Upam, da ste ve preživele boljši dan! LP Vita
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 20:13:51
|
|
|
|
Nončika
|
beyba, tvoja Ela je prava faca. vse naj, naj za roj. dan. in tudi mamici za obletnico!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 20:54:10
|
|
|
|
Serendipity
|
Ma sem zmatrana- bom na hitro: Beyba - ma, še jaz sem zalublena v tvojo lepotičko! Kak je lepa, raste pa neverjetno hitro! larilu - uh, lepi lepi - pa še večji kot moj ... Mi mamo še vedno 3 kebape, 3 kepice sladoleda in mislim, da eno milko... tu nekje je naše stanje, ne miši? jazzzi - daj mal bolj aktivno sexaj, pa bo bebi tu - vsaj tak so nam danes na MŠ rekli (no nekaj podobnega) kliki - naj tak ostane... nonči - oja, vem kak je tou ... Tega majstra pa kar nahruli, če samo obeava pa ne izpolnjuje... sem se pa zdaj spomnila, kje se lahko na kofetuku dobive ob lepem, vročem dnevu-.. če ne bodo gnjavili s to parkirnino, m* jim... biba - ma, tudi tak boš premaknila avto... hehe OK, kiss kiss - pa lepo mi bodite!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 21:24:26
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Živa...ver ar ju? Pa špelika, pa erin, pa sunšajn33;85,pa benika, polaris, luna,....hajmo dečve....ste vse že na morju? Evo mene...smo bli na morju prejšnji teden, zej smo bili pa spet prehlajeni, šment...se ne losamo tega prehlada, ne in ne.. Te spremljam, don't worry =) Čakam kdaj nam boš "podarila" našega nečakca/nečakinjo... hmm..kaj pa boste/bomo mel Verjamem da si trebuščka že mal sita..v tej vročini ga je najtežje naokoli nosit...uf ne morem verjet da je že eno leto kar sem bila v isti situaciji...še 2 tedna pa mam konc porodniške, še 1,5 meseca pa bo Tilen star 1 leto.. no, naslendje leto boš pa ti tako obujala spomine.. Ela bo jutri dopolnila 1 leto tudi, kajne? Waaaaaaa...gre hitro
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 21:26:43
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu no hvala za pohvale glede imena zdej pa obljuba dela dolg slikce mojga bauhija tko zgleda iz strani in je res takšen Ooooooooooooooooo kjut!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 21:31:20
|
|
|
|
sonček33
|
larilu oooo kako lepa si se* - mi smo fajn, vi pa tut, kajne kliki - naj belo ostane belo beyba eli vse najboljše, luštni ste vsi trije... aqua kuku živa ojla erin - sem brala ja, da ste bili v bolnici...poljubček Tilnu
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 21:33:24
|
|
|
|
sonček33
|
jazzz komaj čakam, da bomo dihali... še malo še malo.... in boš najsrečnejši človek na svetu
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 21:40:22
|
|
|
|
Erin
|
beyba - Ela je Enga velicegaaaaa lubeka ji daj jutri namesto mene za prvi rojstni dan ex vita 80, kliki _Lp_ vsem ostalim puncam...bodite v cvetju...kiss*** Pa še slikca z našega prvega čofotanja v veliiiiiiiiikem bazenu
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 21:42:28
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 erin - sem brala ja, da ste bili v bolnici...poljubček Tilnu Jah, se jih ne moremo rešit, kaj češ... HB nismo ostali noter... ***cmoka tudi lepotcu Lovrotu*** Aja, povej mi, ga boš dala v vrtec?? Naš bo letos v jaslih v L. Bosta skupaj?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 21:45:42
|
|
|
|
sonček33
|
Erin, mi smo dali prošnjo, pa itak ni bil sprejet, ker spet. še ne bo star 11. mesecev. Rabimo pa varstvo šele marca 2010. Bi ga dala v R., ker mi bo lažje zaradi šihta in zaradi mami. kako da bo Tilen v L? Kaj pa ti, kdaj začneš delat?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 21:54:43
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Erin, mi smo dali prošnjo, pa itak ni bil sprejet, ker spet. še ne bo star 11. mesecev. Rabimo pa varstvo šele marca 2010. Bi ga dala v R., ker mi bo lažje zaradi šihta in zaradi mami. kako da bo Tilen v L? Kaj pa ti, kdaj začneš delat? Aja, ja šment... kam pa ga bosta potem dala? Sej kmalu gre pa tvoja mami v penzijo a ne? Bi ga lahko ona imela... Idealna varuška babi/vzg. Tilna sem dala v L. ker mi je sam vrtec najbolj ustrezal..isto je blizu, ampak za razliko od R. imajo jasli svoje igrišče, to mi je ful všeč... Jaz začnem delat... Ne vem... čakam na razpis... in če me bodo vzel...rabijo jih..ampak me je strah.. posledica preteklih izkušenj s prejšnjo ravnateljico v R. Upam na najboljše.. PA ti, se ti kaže kaj za šiht?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 22:47:07
|
|
|
|
Kliki
|
Za enkrat še vse belo. Hvala vsem ki navijate.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 8:21:17
|
|
|
|
murkica
|
No pa še hitro pozdravček od mene. Beyba mala je res cukr Kako hitro gre čas. Prav eno leto že. Vse najboljše še z moje strani . Erin- Čofotanje v bazenu. Jaz tudi upam, da se vreme kaj popravi in se bom lahko ta vikend kaj namočila . Vita- Važno da pikica raste. Vse bo ok!!! Mora biti!!! Kliki držim pesti, da tudi ostane belo. Vsem ostalim pa lpoljubčke in pozdravčke. Jaz šibam pod tuš, potem na pa morfologijo. Sem že čist neučakana. :)))) Morda danes izvemo kaj bomo imeli!!! Papa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 8:23:14
|
|
|
|
sonček33
|
Murkica srečno na morfo, pa le sporoči, kaj bo nečak/nečakinja. kaj pa ti misliš, da bo? Greš kam na dopust konec tedna, al misliš namakanje zgolj izkoristit praznik in vikend? Pa počutje?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 8:28:24
|
|
|
|
Serendipity
|
vita (kak sem pa ta tvoj mesič spregledala?) - super, da je vse OK in naj se ti to čimprej uravna... kliki - kot je sunshine napisala - belo naj ostane belo! murkica - Jupi! Upam, da se bo videlo kaj, drugače se pa nagledaj svojega biserčka. Midva ga/jo bova jutri šla gledat. Komaj čakam! Erin - cuuuuukeeeeeer! Je pa čista mamica, mar ne? pa še en kafe za lepo jutro:
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......