Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.6.2009 10:05:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Samo da vas pozdravim in dam raport da moje tečke za enkrat še ni. Upam da tako tudi ostane. držimo pesti,da je nekaj časa ne bo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.6.2009 10:33:35
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Samo da vas pozdravim in dam raport da moje tečke za enkrat še ni. Upam da tako tudi ostane. držimo pesti,da je nekaj časa ne bo Se pridružujem!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.6.2009 14:05:47
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Samo da vas pozdravim in dam raport da moje tečke za enkrat še ni. Upam da tako tudi ostane. držimo pesti,da je nekaj časa ne bo Se pridružujem! tud jaz se podpišem..naj ostane tako!!! Lep dan vam želim...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.6.2009 17:28:35
|
|
|
|
Kliki
|
hvala vsem za navijanje.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.6.2009 19:27:47
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Samo da vas pozdravim in dam raport da moje tečke za enkrat še ni. Upam da tako tudi ostane. držimo pesti,da je nekaj časa ne bo Se pridružujem! tud jaz se podpišem..naj ostane tako!!! Lep dan vam želim... tečka se naj poslovi, nadomesti jo pa naj en lepi debeli plusek.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.6.2009 19:29:41
|
|
|
|
Kliki
|
Nončika hvala za lepe želje bi bilo res zelo lepo da bi se nama to končno zgodilo.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 7:46:03
|
|
|
|
NATAŠA35
|
držim pesti, da tako tudi ostane kako ste kaj punce???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 8:56:38
|
|
|
|
Anonimen
|
dan! evo mene zdele čaka poln kup cunjic za Klaro da potem zložim vse v predal,da bo vse pripravljeno za vsak slučaj pol bom šla pa vrjetno mal naokol pogledat za kakšne borovnice da bom spekla fantoma kakšen kolač in to je to
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 9:53:51
|
|
|
|
gigi1
|
Daaan lubice Vita80 To mi deli . Čestitam Kliki naj ostane belo še dolgo časa Jazzy kako si? Bom čisto kratka, ker imam gužvo. Lav ju ol
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 10:00:21
|
|
|
|
Serendipity
|
Hey pupe, da še vas pogledam: Kliki - upam, da je še ni in je ne bo... žiži - ti pa si res na hitrco! Larilu - mah, sem komaj zdaj skužila, da bo Klara ime vaši novi pupi, ali? Ker če se spomnim (saj veš švicarski sir in nosečniški spomin) maš ti pojbiča, mar ne? Lepo ime - je izpeljanka iz mojega ali pa moj iz tega... no pomenita isto. sunshine33 - kak si pikica? In tvoje detece? biba - napreduješ z diplomo? vsem ostalim - milijon objemčkov, me spet tečnoba daje pa mi za nič ni
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 10:01:20
|
|
|
|
Serendipity
|
Ne spet o borovnicah tu meni! Jaz bi tuuuuudiiii - samo take sveže, ne trgovinske...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 10:08:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Se* ja mam že enga navihanca Lukca,zdej bo pa punčka Klara za ta ime sva se odločila že takrat k je bil Luki v bušiju pa k še nisva vedela da bo fantek no zdej bo pa punčarca in bo Klara,tko da vsaj tle se nisva kregala glede imena glede borovnic ne bo pa nič k se mi ne da po dežju hodit k je zdele začel padat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 10:29:03
|
|
|
|
~Biba~
|
Ste me nasmejale s temi borovnicami pikica kak dolgo si nabirala borovnice, ker za take majčkene stvarce, da nabereš 9 kg rabiš kar nekaj ur, al se motim? Se hmm diploma, kot da bi porival avto z zategnjeno ročno v breg Kliki držim pesti da je ne bo; včasih pa zna nesramnica presenetit tudi po tednu zamude, tako da...upajmo na najboljše! žižika upam, da si prebolela, in da zreš polna optimizma naprej. larilu lepa imena, me klara spominja na moj bivši nick klea nataša 35..sem šla direkt googlat če strahovica res obstaja, al je tebe samo malo strah ledenka koji podpis..smešen s priokusom grenkobe uff obisk sem dobila..moram it...nisem vtegnila vseh posebaj omenit, pa sem hotela, resno! jazzika ti si pa že v nizkem štartu wiiiiiiiii spps kako kaj Marcel, se vedno spomnim nate, ko pestujem mojo nečakinjo, ki je mislim da prišla na svet 1 dan za Marcelom... čez slabih 9 mesecev pa bo dobila bratca oz. sekico spet bom tetkaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 10:29:47
|
|
|
|
~Biba~
|
kje pa je druga polovica posta še dalje sem pisala...aahhh...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 10:40:52
|
|
|
|
miklarom
|
Larilu - lepo ime bo imela tvoja pupika JAZZZ - ooo, še malo pa bomo dihali Beba - kako si mi? Kliki - držim pesti da ostane še naprej belina Se - ojla pupa kaj delaš? jaz veselo lenarim
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 11:07:14
|
|
|
|
jazzz27
|
Punce..helov.... ..joj, za mano je en smotan vikend....sestavljanje postelnjice z mojim...PROJEKT ZA ZNORET!! Ampak smo preživeli z mal joka a je šlo.... Ja punce še mal pa bomo dihal...si kar ne predstavljam, čeprav mi je tega trebuha že dost naokol za nosit...komaj čakam, da pride mali na svet. Biba...jooooj sem že pozabila kako so tvoji posti zmeraj duhoviti...si me nasmejala.... moraš nam več pisat. Žižika...mogoče se pa ta teden le vidiva, ampak prinesem s sabo še pribor za v P ... ledenkica...kako je M.? Priden? Ah saj vem, da je ..tko k mami. Upam, da vam vreme ne nagaja preveč. larilu..lepo ime...moje krstno...baje ... se*...mi2 z mojim možekom sva jih letos tudi že nabrala 10l....jah očitno samo v Prekmurju niso užitne k ne rastejo gor nataša...se pripravljate na hopacupa...zapomni si...vin disel,..... kliki...mamo še belo?Držim pesti...a bo kaj testek padu? mikla....kako si ti? Si vredu? Lep deževen dan
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 11:08:46
|
|
|
|
jazzz27
|
Živa...ver ar ju? Pa špelika, pa erin, pa sunšajn33;85,pa benika, polaris, luna,....hajmo dečve....ste vse že na morju?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 11:11:51
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Lep deževen dan http://www.youtube.com/watch?v=XCnphh-wjsM zaplešite nosečke, nenosečke, mamice, in tiste ki upate
< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 22.6.2009 11:13:38 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 11:26:40
|
|
|
|
NATAŠA35
|
haha biba si me nasmejala...ni strahovica, ampak stahovica... jazzy ja, ja pripravljamo se , ko se tečka poslovi, potem pa akcija in vina v mislih...sem ga v soboto gledala v enem filmu...madonca je hot...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 12:23:54
|
|
|
|
Anonimen
|
no hvala za pohvale glede imena zdej pa obljuba dela dolg slikce mojga bauhija tko zgleda iz strani in je res takšen tkole če mal pogulfam in ga slikam pod drugačnem kotom da vsaj zgleda kot bauhi in še nude bauhi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 12:29:04
|
|
|
|
sonček85
|
larilu:joj kako lep buši že imaš jazzika:jaz sem polno zaposlena z malim ,danes pa še posebaj in zadnje dni ko je tko slabo vreme ,dragi ves čas dela 12h tko da sem jaz večino z njim Je pa lepo brat da te nekdo pogreša Še dva tedna pa boš zibala ,čene že prej biba.a že sestrico ali bratca ,pa komaj je stara 3m-čestitke Se prav spomnem tvojega tikerčka k si ga imela
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 13:00:40
|
|
|
|
miklarom
|
jazzzz - mah jaz sem vredu, sam dolgcajt mi je, pa vreme tako butasto , da ne moreš nikamor Larilu - oo, kako lep buši že imaš, res ti paše, no sej pridem kmalu za tabo ne manjka dosti
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 14:45:56
|
|
|
|
NATAŠA35
|
uuu larilu kak lep buši že imaš.... kaj bi dala, da že imam takega, pa nekako ne ugledam ...bom uštevala nasvet od jazzike...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 15:01:50
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla čvekice moje Ne vrjamem da mi bo uspelo vse pokomentirat, ker bom ziher pol pozabila , ampak se bom potrudila... Biba a že drugič??? ČESTITAAAM!!! je pa pogumna tvoja sekica (brat ) Jazzzi evo me... Kako si? Danes sem imela obisk, ki je menda par dni za tabo na sporedu za rodit in nevem če ne bo že kar danes šla Je imela CTG ampak jo je pa že pri meni nekaj špikalo Čakam da vidim kaj bo sporočila Ajsi kako kaj M? Sonči33 kaj je zdej z našim srečanjem? Jazzzi bo res prej rodila, jst pa ne bom imela priložnosti da bi Lovlota vidla ... Ajsi? Jazzzi? Sonči85 a vidva sta pa večino časa sama? Kaj pa kej počneta? Kliki držim pestke da tetke ne bo Larilu lepo ime in super truper bauhi Prov nič ni spuščen še... Ne zgleda da bi šla že kar rodit Mikla? Ti je kaj slabo? No zdej pa še moje poročilo... aja... P.S. Sorry vsem ki sem vas pozabila Jaz sem OK. Sicer me neki pritisk in slabosti zaj... tko da imam počitek odrejen in jutri morem it v ZD dat vodo v sredo pa na pregled, ampak ok... Ni se za pritoževat. Zdej se dogovarjava za eno stanovanje v istem bloku samo v pritličju in z dodatno sobo in balkonom, ampak je problem, ker naj bi se stanovanje spraznilo komaj konec julija, je pa še ogromno za nardit prej in stanovanje v red za vzet, ker ga ni nihče rihtal... Mogli bi parket zbrusit, prebelit, kuhinjo naročit, kopalnico renovirat, ....... groza.... in zdej nevem kako bo šlo časovno nam tole skoz... Bomo videli... No tkole.... Zdej pa dost...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.6.2009 15:29:42
|
|
|
|
Anonimen
|
se na slikci nč ne vid a ne?sej pravim da moj bauhi je enkraten za čudne oblike pa tko naprej,drgač pa da je nizk lahko tud moja ta spodnja pove k je taka k pomaračna matr še pr tamalmu k sm se en dan prej tuširala ni bila taka kot je zdej miklaromček ja ja ti šprintaš za mano,zdej si še dolžna pokazat slikce od nuhalne tko da kr lepo po vrsti
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......