|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
22.6.2009 15:30:02   
Kliki
Hvala vsem za navijanje.

Za enkrat je še vse belo. Zvija me tudi ne tako kot me je prejšni teden, mi je pa pomalem slabo in nonstop bi jedla, lulat hodim tudi kar pogosto.

Še dva dni me loči od mojega najdaljšega cikla in če jo do takrat ni pade testek. Na srečo ga nimam doma in se lažje premaga želja da bi ga naredila.

Bojim se da bi bila razočarana.

Koko ste punce?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 776
22.6.2009 15:38:04   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Hvala vsem za navijanje.

Za enkrat je še vse belo. Zvija me tudi ne tako kot me je prejšni teden, mi je pa pomalem slabo in nonstop bi jedla, lulat hodim tudi kar pogosto.

Še dva dni me loči od mojega najdaljšega cikla in če jo do takrat ni pade testek. Na srečo ga nimam doma in se lažje premaga želja da bi ga naredila.

Bojim se da bi bila razočarana.

Koko ste punce?

naj tako tudi ostane. iz srca ti želim, da končno zagledaš željeni plusek.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 777
22.6.2009 15:39:05   
Kliki
Hvala Nončika.
Kako si pa ti kaj?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 778
22.6.2009 15:44:30   
Nončika
larilu, kako lepi buši. user posted image user posted image user posted image  res si lepa nosečka. ime ste pa izbrali res ta pravo!!!!user posted image user posted image user posted image

Se*, proščenje mimo. meni se tuj nej dalo iti vo k jezeri. meli smo pa tuj goste, saj znaš kak tou ide. še sreča, ka je vrejme bilou kelko telko vredi. kar se tiče obnove pa se čemerin. že po 15. so pravli, ka pridejo delat centralno, pa še zaj jih nega. zaj san gnes zvala majstra in san ga kar malo čemerno skrejgala. zaj samo njih čakamo in te mi še pravi, ka nema delavca. majku no! zakoj pa te obečaš? pravo je zaj za petek. ej, je mo ga v četrtek zvala in pošteno spucala, či jih nede. ej.

živa, ti maš rok avgusta, selitev in obnova se lejko zavleče. samo moj post prečitaj in boš vidla, ka ni vse tak kak si zamislimo.

iden zaj malo poglednoti ka dela. je jako tiho in sigurno nekaj spet naštimava. user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 779
22.6.2009 19:24:14   
Kliki
Punce kje se potepate?user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 780
22.6.2009 19:46:01   
beyba
oila punce.....

Ne bom nič brala nazaj.....

upam da mi oprostite...

Vsem bodočim mamicam upam da uživate v povezovanju s svojim bejbiji in da vam ne delajo že zdajproblemov...le božite....

Vsem ki čakate na blaženo stranje držim pesti.....

Vsem mamicam pa uživite vsak trenutek ker tako hitro rastejo

Naša prinčipesa ma jutri 1 rojstni dan...evo mal slikic iz žura s sorodniki.....

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

no pa zraven je mal slikic z narave....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 781
22.6.2009 19:58:29   
beyba
user posted image
user posted image

še teli dve....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 782
22.6.2009 20:01:37   
beyba
user posted image

aja pa da nepozabim....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 783
22.6.2009 20:02:46   
Kliki
Kakšen cukrček je tale tvoja Ela.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 784
22.6.2009 20:06:42   
beyba
resje vsak dan bolj sem zaljubljena vanjo pa ko misališ da bolj že ne gre......neomejena ljubezen......

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 785
22.6.2009 20:10:11   
bivša vita80

Ooooo, danes je za mano dolg in stresen dan! user posted image user posted image user posted image
Danes zjutraj sem videla, ko sem šla na WC zraven izcedka svežo kri in sem skor skup padla! Takoj sem šla po napotnico in na urgenco. Po dooooolgem (si lahk 10x prej hin) čakanju in preiskavah so ugotovili, da je s tamalim hvala bogu vse ok (v 5 dneh je zrastel 11 mm user posted image user posted image user posted image ) in da je krvavitev iz seča. In terapija? Je ni.    Pomagaj si sam in Bog ti bo pomagal!Kontrola zopet v petek pri svoji ginekologinji. V glavnem pestro. Poden od podna!

Beyba tamala je pa ja pravi cuker! Na sliki, ko se dojita je pa ja taka faca, da dol padeš! Prava mala lepotica! Bogi ata ko bo čez par let mel polne roke dela, ko se bojo mopedi okrog bajte vozli. user posted image

Upam, da ste ve preživele boljši dan!
LP Vita

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 786
22.6.2009 20:13:51   
Nončika
beyba, tvoja Ela je prava faca. vse naj, naj za roj. dan. in tudi mamici za obletnico!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bivša vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 787
22.6.2009 20:54:10   
Serendipity
Ma sem zmatrana- bom na hitro:
Beyba - ma, še jaz sem zalublena v tvojo lepotičko! Kak je lepa, raste pa neverjetno hitro!
larilu - uh, lepi lepi - pa še večji kot moj ... user posted image Mi mamo še vedno 3 kebape, 3 kepice sladoleda in mislim, da eno milko... tu nekje je naše stanje, ne miši?
jazzzi - daj mal bolj aktivno sexaj, pa bo bebi tu - vsaj tak so nam danes na MŠ rekli (no nekaj podobnega) user posted image
kliki - naj tak ostane...
nonči - oja, vem kak je tou ... Tega majstra pa kar nahruli, če samo obeava pa ne izpolnjuje... sem se pa zdaj spomnila, kje se lahko na kofetuku dobive ob lepem, vročem dnevu-.. če ne bodo gnjavili s to parkirnino, m* jim... user posted image
biba - ma, tudi tak boš premaknila avto... hehe

OK, kiss kiss - pa lepo mi bodite!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 788
22.6.2009 21:24:26   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Živa...ver ar ju? Pa špelika, pa erin, pa sunšajn33;85,pa benika, polaris, luna,....hajmo dečve....ste vse že na morju?

Evo mene...smo bli na morju prejšnji teden, zej smo bili pa spet prehlajeni, šment...se ne losamo tega prehlada, ne in ne..
Te spremljam, don't worry =)  Čakam kdaj nam boš "podarila" našega nečakca/nečakinjo... hmm..kaj pa boste/bomo meluser posted image
Verjamem da si trebuščka že mal sita..v tej vročini ga je najtežje naokoli nosit...uf ne morem verjet da je že eno leto kar sem bila v isti situaciji...še 2 tedna pa mam konc porodniške, še 1,5 meseca pa bo Tilen star 1 leto.. no, naslendje leto boš pa ti tako obujala spomine..

Ela bo jutri dopolnila 1 leto tudi,user posted image kajne? Waaaaaaa...gre hitrouser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 789
22.6.2009 21:26:43   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

no hvala za pohvale glede imena
zdej pa obljuba dela dolg slikce mojga bauhija
tko zgleda iz strani in je res takšen
user posted image

Ooooooooooooooooo kjut!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 790
22.6.2009 21:31:20   
sonček33
larilu oooo kako lepa si

se* - mi smo fajn, vi pa tut, kajne

kliki - naj belo ostane belo

beyba  eli vse najboljše, luštni ste vsi trije...

aqua kuku

živa ojla

erin - sem brala ja, da ste bili v bolnici...poljubček Tilnu

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 791
22.6.2009 21:33:24   
sonček33
jazzz komaj čakam, da bomo dihali... še malo še malo.... in boš najsrečnejši človek na svetu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 792
22.6.2009 21:40:22   
Erin
beyba - Ela je user posted image user posted image user posted image Enga velicegaaaaa lubeka ji daj jutri namesto mene za prvi rojstni danuser posted image

ex vita 80, kliki user posted image user posted image user posted image user posted image

_Lp_ vsem ostalim puncam...bodite v cvetju...kiss***

Pa še slikca z našega prvega čofotanja v veliiiiiiiiikem bazenuuser posted image

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 793
22.6.2009 21:42:28   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

erin - sem brala ja, da ste bili v bolnici...poljubček Tilnu

Jah, se jih ne moremo rešit, kaj češ... HB nismo ostali noter...

***cmoka tudi lepotcu Lovrotu***

Aja, povej mi, ga boš dala v vrtec?? Naš bo letos v jaslih v L. Bosta skupaj?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 794
22.6.2009 21:45:42   
sonček33
Erin, mi smo dali prošnjo, pa itak ni bil sprejet, ker spet. še ne bo star 11. mesecev. Rabimo pa varstvo šele marca 2010. Bi ga dala v R., ker mi bo lažje zaradi šihta in zaradi mami. kako da bo Tilen v L? Kaj pa ti, kdaj začneš delat?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 795
22.6.2009 21:54:43   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Erin, mi smo dali prošnjo, pa itak ni bil sprejet, ker spet. še ne bo star 11. mesecev. Rabimo pa varstvo šele marca 2010. Bi ga dala v R., ker mi bo lažje zaradi šihta in zaradi mami. kako da bo Tilen v L? Kaj pa ti, kdaj začneš delat?

Aja, ja šment... kam pa ga bosta potem dala? Sej kmalu gre pa tvoja mami v penzijo a ne?user posted image Bi ga lahko ona imela... Idealna varuška babi/vzg.user posted image
Tilna sem dala v L. ker mi je sam vrtec najbolj ustrezal..isto je blizu, ampak za razliko od R. imajo jasli svoje igrišče, to mi je ful všeč...
Jaz začnem delat...user posted image Ne vem... čakam na razpis... in če me bodo vzel...rabijo jih..ampak me je strah.. posledica preteklih izkušenj s prejšnjo ravnateljico v R. Upam na najboljše..

PA ti, se ti kaže kaj za šiht?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 796
22.6.2009 22:47:07   
Kliki
Za enkrat še vse belo.

Hvala vsem ki navijate.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 797
23.6.2009 8:21:17   
murkica
No pa še hitro pozdravček od mene. Beyba mala je res cukruser posted image user posted image user posted image Kako hitro gre čas. Prav eno leto že. Vse najboljše še z moje straniuser posted image .

Erin- Čofotanje v bazenu. Jaz tudi upam, da se vreme kaj popravi in se bom lahko ta vikend kaj namočilauser posted image .

Vita- Važno da pikica raste. Vse bo ok!!! Mora biti!!!

Kliki držim pesti, da tudi ostane belo.

Vsem ostalim pa lpoljubčke in pozdravčke. Jaz šibam pod tuš, potem na pa morfologijo. Sem že čist neučakana. :)))) Morda danes izvemo kaj bomo imeli!!!

Papa

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 798
23.6.2009 8:23:14   
sonček33
Murkica srečno na morfo, pa le sporoči, kaj bo nečak/nečakinja. kaj pa ti misliš, da bo? Greš kam na dopust konec tedna, al misliš namakanje zgolj izkoristit praznik in vikend?  Pa počutje?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 799
23.6.2009 8:28:24   
Serendipity
vita (kak sem pa ta tvoj mesič spregledala?) - super, da je vse OK in naj se ti to čimprej uravna... user posted image
kliki - kot je sunshine napisala - belo naj ostane belo! user posted image
murkica - Jupi! Upam, da se bo videlo kaj, drugače se pa nagledaj svojega biserčka. Midva ga/jo bova jutri šla gledat. Komaj čakam!
Erin - user posted image cuuuuukeeeeeer! Je pa čista mamica, mar ne?

pa še en kafe za lepo jutro:

user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......