Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 14.6.2009 12:10:45
|
|
|
|
IVYY
|
Pozdravljene punce, en velik vsem. Jaz se pa že res dolgo nisem oglasila, sem morala malo "odklopit", ker sem od vsega že počasi začela izgubljati upanje. Mesec dni nazaj sem dala skozi histeroskopijo v Ljubljani in 21.5. je šla moja dokumentacija na konzilij za ICSI/IMSI metodo. Zdaj nestrpno čakam na odgovor. Ker pa se čas dopustov bliža, verjetno do septembra ne bo nič, ampak če sem prišla do tu, bom strpno čakala še naprej. Sayuri, prebrala sem tvojo zgodbo in sem se po dolgem času zjokala, tako hudo mi je in tako srečna sem zate, da zdaj uživam s tvojimi tremi sončki. Ti si dokaz, da trda volja in pozitivno gledanje v prihodnost, pripeljeta do dobrih rezultatov!!! Hvala ti, ker si delila svojo zgodbo z nami. A ve mogoče kdo kaj več o IMSI metodi, to naj bi bila najnovejša metoda zunajtelesne oploditve, kjer pogledajo tudi, ali spermiji prenašajo DNK. To se uporablja pri hujši obliki moške neplodnosti, ko sumijo, da so tudi živi spremiji slabi. Hvala in lep pozdrav vsem
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 14.6.2009 13:57:24
|
|
|
|
mlinček
|
Žiži naša žal mi je , ampak puške pa ne vrž v koruzo, navijava zate, da čimprej zagledaš en velik debel plusek. Žurka - Kongo - porodnišnica uspela 100% in kot sem že večkrat omenil ste same fejst "babe" in kot se je izkazalo smo sami dobri ljudje na tem forumu, ki nas je združil zaradi naših težav. Vse ste bile super, hvala za lepe besede in vse navijanje, itd.... bla bla bla Samo kratke informacije: moja predraga mlinčka še vedno 3 v 1, nekako se mi zdi da moje pupike nočejo ven, pač verjetno imajo super klimo, pipca je stalno odprta in ni jima treba ubogat in poslušat kaj pametnega vse jima bova hotla dopovedat (ne smeš to, ne smeš tist, itd.) hmmm, jah blanč, pa je tudi še vedno 3 v 1 in tudi se jim nikamor ne mudi tako da bo verjetno še kak dan za počakat na lepe trenutke in opite zabave miš miš: samo v vednost, danes je pa dežurni dr dr dr dr......, pač itak veš za koga gre
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 14.6.2009 15:33:19
|
|
|
|
miklarom
|
gigi1 - lubica moja tak mi je hudo zate, drži se mi draga Shuka - kak lepo da se nam malo javiš , samo da si vredu, malemu Maju pa pošiljam miliojon poljubčkov
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 14.6.2009 16:28:20
|
|
|
|
veliki ŠKRAT
|
Gigi, sm tko žalostna...niti besna ne morem bit več... Naska, tudi tebe Shuki...veliko mislim na vaju s škratkom....upam, da vama čimprej sporočijo najlepšo novico...DOMOV... IVYY, za imsi sem že slišala, ampak lih zaradi tega, ker je novo, še nič dobrega o tem... Upam samo, da ne izvajajo na skrivaj...ok, če maš veliko celic, kako že reskiraš za to, da povadijo, ampak z malo celicami pa naj se za boga svetega ne igrajo. Reby, taka lepa nosečka si...pa hvala za kompliment. Tudi vsem ostalim lep preostanek krasnega vikenda!!
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 14.6.2009 16:31:16
|
|
|
|
veliki ŠKRAT
|
Mlinčkovi in Blančkovi, kar zdržite še malo, sej se vam godi ok, ane?
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 14.6.2009 17:29:57
|
|
|
|
Pija76
|
Aha rodili še nismo! Dobro diham naprej, punci srečno! Gigi . Naska tudi zate objemček. Čez poletje naberi zagon, pol pa da zmagaš! Gledam Poletje v školjki , ju3 pa šibam kar na prizorišče snemanja .
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 14.6.2009 23:05:59
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT Mlinčkovi in Blančkovi, kar zdržite še malo, sej se vam godi ok, ane? se kar podpišem, zdržita še malo !!1
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 14.6.2009 23:56:11
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jutrčka drage moje Žal vam moram pokvarit nedeljo. Pri nas je - Hvala vsem za navijanje. Rada vas imam. ..pa ne nooooooooooooooo ....
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 14.6.2009 23:58:46
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Dobro jutro še od mene. Gigi, zgleda, da sem še premalo mislila nate...žal mi je srčica, zelo. Shuki,lepo, da si se oglasila, poljubčke Maju, tebi pa en močan objem. Zvezdica, Sonček, Gloria, Ledenka,kako vaši sončki? Mismis,Daisy,Zarja,Blanči tudi...sem slišala, da ste se mele kot ponavadi, super pridne ste, lubčke! Pija,Reby, Škrat, Pikovitek itn itn pozdravček! Grem na delovno mesto,LP vsem! ...oj LL....maš pestro a ne ...moj sonček je dober...raste ko gobica....se še dojimo in oba uživava pri tem,sam čas gre prehiter...tvoja cukra sta pa za pojest ...
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 14.6.2009 23:59:36
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naska Gigi drži se!!! jaz pa tokrat nisem pridelala nobene celice - tako da sem se zjokala, čez poletje pa se nameravam spravit k sebi - psihofizično in poskusit spet jeseni! objem vsem,
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 15.6.2009 0:01:22
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT Mlinčkovi in Blančkovi, kar zdržite še malo, sej se vam godi ok, ane? se podpišem pod tole
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 15.6.2009 6:02:03
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 15.6.2009 7:51:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutrčka. pija, bravo za ! Naj se sedaj drži mamice naslednjih 8,5 mesecev. n74, hvala za podatke. Bom kar začela pit tale matični mleček, ker je ravno v meni problem (zamašeni jajcevodi, celice pa s pretrdo ovojnico in se ne oplodijo). blanč, tudi jaz močno držim pesti, da boste še zdržali nekaj časa!! mlinčka, tudi ti že v porodni?? gigi, shuka, lepo da se javiš! naska, tudi tebi . Koliko si imela pa foliklov?
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 15.6.2009 8:03:37
|
|
|
|
gigi1
|
Dobro jutro Drage moje in Mlinček hvala Mlinčka in Blanči držim pestke in navijam, da čimdlje ostaneta 3v1. Naska žal mi je Šuki draga lepo te je videti tukaj. Žal mi je, da v petek ni zneslo. Lep dan vsem skupaj
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 15.6.2009 8:24:18
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro punce. Sem mislila, da po tridnevnem odklopu od RR, da bom danes zagledalasame lepe novičke. Je pa ravno obratno. Gigi in Naska, žal mi je, da vama ni uspelo. Blanč in Mlinčka - vidim ds se akcija še ni začela. Držim pesti, da bo vse tako kot mora bit. Punce, petkov žur me je še enkrat prepričal, da ste tukaj gor same fejst punce, aja pa Mlinčka tud ne smem pozabit. Fino da sem vas spoznala. Zarja hvala za darilce. Sem vesela, da si varno prišla domov. Ja Reby, mormo se še pred tvojim odhodom v Rim dobit al pri Krtku al pri Mostiščarju. V soboto sva dala z mojim na motorju čez Vršič, Ljubelj, Korensko sedlo in Pavličevo sedlo in moram rečt, da sva se imela res super. Sva prišla šele zvečer domov in sta najina sončka že prav čukasto gledala, tako da je bila potem pa nedelja samo naša in smo nadoknadili soboto.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 15.6.2009 8:25:01
|
|
|
|
BarbiG
|
Pija super za . Lepo ga grej in naj gre do konca brez težav.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 15.6.2009 8:49:41
|
|
|
|
kimsy
|
jutro lepe moje! Sm se mal potepala po morju, je blo tok fajn, sam ko me ne bi že 2 dni skoz bolel želodec. Reby - hvala za kofi. Naska - gigi - objemčki tudi zate. Mlinčka in Blanč - držim pesti, da bo vse ok! Vsem ostalim pa želim lep začetek tedna! Pa naj bo čim prej petek!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 15.6.2009 9:17:06
|
|
|
|
miska73
|
Da malo podaljšam informacijo iz dvojčkov IZVIRNO SPOROČILO: nokes nosečke jutro!!! sporočam, da sta mlinčka in blanči še vedno v paketku, tako da še vedno stiskamo pesti za njiju!! ko bomo dihale, pa sporočim.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 15.6.2009 9:22:24
|
|
|
|
nokes
|
oh neee, nič dobrega gigi, pa kako??? eh, ni fer. pa je še vedno belo?? kaj pa če je testek pokvarjen? no, ne morem se sprijaznit naska, žal mi je pozdravček vsem žurerkam... eh, nič fajn, kar grem pija, stiskam in mislim na tebe!!!! tudi na ostale grelkice!
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 15.6.2009 9:23:00
|
|
|
|
nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Da malo podaljšam informacijo iz dvojčkov IZVIRNO SPOROČILO: nokes nosečke jutro!!! sporočam, da sta mlinčka in blanči še vedno v paketku, tako da še vedno stiskamo pesti za njiju!! ko bomo dihale, pa sporočim. o, podganič, kako si ti? zdravje kaj boljše?
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 15.6.2009 10:06:46
|
|
|
|
nokes
|
pravkar zvedla, še malo, pa gre blanč v porodno!!! punce, zdaj gre zares! danes dihamo! go blanč!!!
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 15.6.2009 10:09:09
|
|
|
|
gigi1
|
Blanči dihamooooo s tabo. Vse dobro
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 15.6.2009 10:10:16
|
|
|
|
Anonimen
|
blanč, držim pesti!!!!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 15.6.2009 10:22:13
|
|
|
|
miska73
|
Blanči moj, držim pestke in navijam za vas tri. Noki moj . Mama podganca je spet zdrava.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 15.6.2009 10:22:19
|
|
|
|
veliki ŠKRAT
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Blanči dihamooooo s tabo. Vse dobro Oh, Blanči, držim pesti!!!Srečno!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?