lučka 25
|
Ojla! Kot vidim moramo še vedno dihati. Mlinčka in Blanč, dihamo z vama. Mlinček in Blanček vidva se pa tudi dobro držta. Opažam pa tudi, da ste nekatere bile kljub žuru zmožne biti aktivne že navsezgodaj zjutraj. zarja, tudi ti si super oseba, tak cuker s pridihom "sex v mestu", kot pravi mismis. Uživajta, uživajta in še enkrat uživajta v toplih morskih krajih. mismis, kako se je iztekla rekreacija oz. hribolazenje. Si pokazala svojemu kako veliko kondicije imaš? Reby, hvala za kavo, danes sem jo pa reeees potrebovala. Si pa res ena taka za hece in polna elana, kot sem si predstavljala. A potem praviš, da bo fantek? Pikovitka, ti si pa tudi taka kot sem si te predstavljala. Res mi je pa žal, da nisem nič omenjala na veliko, da pridem v Kongo, da bi vsaj končno videla slike s P potovanja. Se moram avgusta spomnit, da rečem sestrični naj jih prinese, ko bomo upam da imeli spet eno majno srečanje. Mlinček si faca, še posebej ker si našo Daisy pripeljal, sem bil vsaj med svojimi kategornicami. Vse ostale včeraj prisotne v Kongu, ma itak da ste vse face naprej in nazaj. Mal me skrbi, da vas bom sedaj naslednjič videla šele čez dolgo časa, ker poleti se gotovo ne bomo prav na veliko srečvale. Evo, mi je bilo tako dobro včeraj, da sem zdržala do konca, pa si nisem mislila, da mi bo uspelo. Hvala vam za prelep večer. Me je pa danes sonce zelo pordečilo in sem tako spet prava Rdeča Lučka. Jutri me pa moj še pelje na morje, po moje bo to zadnjič, ko sem še v enem kosu. Vsaj ne bom tako bledolična. Nič, grem zdaj likat, ker je že nastal tak kup perila, da je joj.
|