|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
15.6.2009 10:31:32   
Rakica_80
Jutroooouser posted image
Sam na hitro, za seznam 22.06-kri
IVYY , nisem še čula za ta postopekuser posted image  Nič se mi ne oglasišuser posted image
BLančiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dihamooooouser posted image
Lana70, si v prednosti 3 dni, alora se vidimouser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
Neposredna povezava do sporočila: 726
15.6.2009 10:45:54   
BarbiG
Blanč diham s tabo. Držim pesti, da bo vse OK. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 727
15.6.2009 10:47:56   
miklarom
Blanč- še tukaj diham  in diham in še bolj močno diham zate, držite se vsi trijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 728
15.6.2009 10:51:36   
Reby
Blanči - še tukaj, drži se punca, držimo pesti user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
Neposredna povezava do sporočila: 729
15.6.2009 15:35:21   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Dobro jutro! user posted image

user posted image

..kak lepo...ti si pa res pridna user posted image user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 730
15.6.2009 15:36:35   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

pravkar zvedla, še malo, pa gre blanč v porodno!!! punce, zdaj gre zares! danes dihamo! go blanč!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...diham,diham gremo Blanči user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 731
15.6.2009 18:07:35   
Grethy
Je že kaj novega v LJ ???

Blančiiiiiiiiiiii .... dihammmmooo  ... sosedoviiiiiii ... user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 732
15.6.2009 20:06:13   
gigi1
Blanči kaj novega? uuuuh sem že skor brez sape... Dihamo, dihamo...

Lupčke in lep večer vsem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 733
15.6.2009 20:44:23   
gloria
...še nič novega....jaz diham,diham gremo dečica mamika vas čaka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 734
15.6.2009 21:09:54   
lana70
ma zdej bi pa že moralo bit kej novega, a je kej????

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 735
15.6.2009 21:10:44   
lana70
BEBIII, haha, tri dni ja.....kaj morem, če mencas in te šraufa tri dni, halo! Mene je pošraufalo in se ulilo!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 736
15.6.2009 21:20:06   
Reby
Gloria - hvala in lupčke Nikecu user posted image
Kaj je zdej z našo Blanči? Sem že čist živčna in zasopla. Dejmo, dejmo... user posted image
Lana - kdaj prideš po zamrznjenčke?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 737
15.6.2009 21:20:39   
spelka12
blanč še tukaj diham s tabo user posted image user posted image user posted image
žižek šele zdej sem prebrala user posted image user posted image user posted image  men je toooolk hudo za tebe sej veš ane? Piši kaj.
sayuri sem prebrala tvojo zgodbo, zelo lepo si opisala vse skupaj. Bravo user posted image user posted image .

Da ne boste  mislile, da smo nosečke pozabile na vas. Ne, ne, nikakor ne. Še vedno navijam za vse v postopku in še posebej za trepetalke.

Izvedeli smo, da mamo pri nas lulekauser posted image user posted image user posted image , MV je zaprt, dete pa pridno miga. Tokrat bomo pa prišli vse do konca. Če bo pa katera izgubila upanje, naj se pa samo spomne na naše zgodbe. Vse bomo enkrat mamice. ČISTO VSE.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 738
15.6.2009 21:29:29   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12Izvedeli smo, da mamo pri nas lulekauser posted image user posted image user posted image , MV je zaprt, dete pa pridno miga. Tokrat bomo pa prišli vse do konca. Če bo pa katera izgubila upanje, naj se pa samo spomne na naše zgodbe. Vse bomo enkrat mamice. ČISTO VSE.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 739
15.6.2009 21:30:56   
lana70

Gloria - hvala in lupčke Nikecu user posted image
Kaj je zdej z našo Blanči? Sem že čist živčna in zasopla. Dejmo, dejmo... user posted image

V petek grem prvič dat kri. Baje, da sem potem stalna stranka (beri vsak dan) GKLJ, vse do transferja - za katerega pa niti približno ne vem, kdaj naj bi bil....bi morala malce pobrskat, koliko časa folikel zori, itd....no, upam, da bom konec meseca že grela user posted image user posted image . In ti? Dete pridno?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 740
15.6.2009 21:38:22   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

V petek grem prvič dat kri. Baje, da sem potem stalna stranka (beri vsak dan) GKLJ, vse do transferja - za katerega pa niti približno ne vem, kdaj naj bi bil....bi morala malce pobrskat, koliko časa folikel zori, itd....no, upam, da bom konec meseca že grela user posted image user posted image . In ti? Dete pridno?

O, to pa bo akcije. Upam, da se kej vidiva. Dete ni pridno, razgraja kot vedno user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 741
15.6.2009 22:45:58   
gloria
...še nič novega...jaz sem že čist brez sape user posted image user posted image ...

Špelka user posted image user posted image user posted image   za fantkauser posted image ...lepo si napisala

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 742
15.6.2009 22:56:19   
gigi1
Kej novga? Jaz sem že čist zasopla. Drži se Blančika naša user posted image user posted image user posted image

Špelka moja draga. Rada te imam, saj veš, a ne user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 743
15.6.2009 22:59:36   
lara light
Gigika, Glorči, Špelka, Reby, Gretka, ma same lušne na kupuuser posted image ...bi kar bla tuki,a moram ajat,ker se kmalu moj stereo best music vklopil...
Blančica, stiskamo tačke in šapke za vas3! user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 744
16.6.2009 6:17:23   
Reby
Dobro jutro!
Najprej čestitke naši Blanči in atiju za malo Laro in Bernarda user posted image  user posted image  user posted image  Da bi hitro rasla in čim prej šla domov, da se bodo lahko veliko cartali user posted image

user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 745
16.6.2009 6:18:35   
Reby
Zdej pa še ena kavica za dobro jutro - taka malo bolj čokoladna user posted image

user posted image

Lara - lepe pozdravčke tebi in malima škratoma user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 746
16.6.2009 6:31:06   
gigi1

Dobro jutro!
Najprej čestitke naši Blanči in atiju za malo Laro in Bernarda user posted image  user posted image  user posted image  Da bi hitro rasla in čim prej šla domov, da se bodo lahko veliko cartali user posted image

user posted image

JUPIIIIII user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . ČESTITKE MAMICI IN OČIJU user posted image  user posted image  user posted image

Dobro jutro vsem user posted image

Reby hvala za kufetka in novičko user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 747
16.6.2009 6:57:51   
sonček33
Mami Blanči, ati, Lara in Bernard - vas že vidim, kolk ste lepa družinica. Uživajte. Crkljajte se. Radi se imejte in bodite zdravi. Čestitke.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 748
16.6.2009 7:27:44   
Anonimen
Jutro.user posted image

Kako lepe novičke navsezgodaj zjutraj.user posted image

špelka, čestitke za user posted image , naj bo še naprej vse bp!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

blanč, čestitke za user posted image  in user posted image !!!! Sedaj pa samo uživajte in se čimveč cartajte!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 749
16.6.2009 7:30:17   
loremi
Dobro jutro, punce

Blanči, iskrene čestitke za svoja sončka, Laro in Bernarda, veselo se cartajte in imejte radi! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Reby, hvala za slastno kavico.

Kako ste punce danes? Meni je tako všeč, da so spet prave temperature tu.
Vsem želim lep dan!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?