|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
13.6.2009 6:58:11   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Reby, zakaj meni postrežti s ta kratkim user posted image user posted image user posted image , pa saj veš, da jih jaz ne pijem...

Za moč za lazenje po hribih, pa da te na hitrco zbrihta user posted image

ni panike, bom imela vlečnico s seboj user posted image user posted image user posted image
zdaj pa grem, se tipkamo kasneje

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 676
13.6.2009 7:48:22   
sayuri
Pozdravljene punce. Ja, dolgo se nisem že oglasila, kar pa ne pomeni, da vas nisem brala. DRžim pesti za vsako posebej in vsaki želim, da čimprej zagleda plusek. MOjo zgodbo nekatere poznate, nekatere ne. Prilagam vam link, kjer si jo lahko preberete in pogledate še slikice user posted image . lepo soboto user posted image

http://bibaleze.si/clanek/starsi/moji-trije-soncki.html

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 677
13.6.2009 8:25:03   
Naska
Hejla!

WP totalno razumem - meni se je to zgodilo pri prijateljici, ki  je malo starejša od mene in ki je zanosila drugič pa sploh ni nameravala - čisto slučajno in potem tudi že rodila... da ne govorim, da so itak vsi okoli mene že drugič noseči... no ja,

drugače pa dobro jutro. jutri bomo pa videli, kaj bouser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 678
13.6.2009 8:29:16   
loremi
Dobro jutro, punce

pri nas je še kar megla, se sonček še nič kaj ne kaže.

Hedviga, vse najboljše!!
[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://i180.photobucket.com/albums/x143/mikah_f/Happy_Birthday.jpg&imgrefurl=http://www.myspace.com/thisiskatevalentine&usg=__aYLeCTBu28g8RO7p6edN0OYjKww=&h=368&w=504&sz=85&hl=sl&start=14&tbnid=7Icg0qPy7TWDkM:&tbnh=95&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3Dbirthday%26gbv%3D2%26hl%3Dsl][/link]
In želim ti, da se ti izpolni čimveč želja, skritih ali ne.

Pa lep dan želim vsem!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 679
13.6.2009 8:43:10   
Pija76
Dobro jutro deklice,

zgleda da je bil včerajšnji žur uspešen! Zelo lepo, sej ste bile same tafejstne na kupu!

Hedi vse najboljše za rojstni dan! Lepo praznuj!

Mismis otrok priden! A si ga spila?

Pujsa Pepa hvala za kavico.

Sayuri lepa zgodba!

Vsem en lep pozdravček!

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 680
13.6.2009 9:00:05   
zarja1
Dobro jutro pupe....
prišla ok domov, čeprav so bili na poti full nalivi, spolzka cesta...user posted image user posted image user posted image .
Drugač pa vidim, da se za nicki skrivajo same fejst luštne in nadvse prikupne punce, Mlinček je itak car.

Zdaj grem pa malo sex v mestu zganjat.user posted image user posted image user posted image  Sem mojmu malo zadeve od včeraj komentirala pa je rekel, ja valda saj to si ti. Očitno sem živela v zmoti. Hvala Mismisuser posted image user posted image user posted image . Drugač pa Lučka25 ti si eno tako veliko srceuser posted image , res si me čist presenetla kolk fajn si. Pa Reby tud sije tako lepoto s trebuščkom. Vglavnem sve ste prijetno presenečenje. Sploh Netko sem si drugač predstavljala. Res same fejst babe.

Žiži a žile so še na mestu?user posted image user posted image user posted image

Dans gre računalniška kišta na popravilo, potem midva na dopust, tako da se beremo in slišimo kaj po 7.7. Rada vas mam.

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 681
13.6.2009 16:14:04   
veliki ŠKRAT
Tut škrat ma vas rad!!

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 682
13.6.2009 17:03:36   
Rakica_80
Tudi jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
Neposredna povezava do sporočila: 683
13.6.2009 19:33:27   
lučka 25
Ojla!

Kot vidim moramo še vedno dihati. Mlinčka in Blanč, dihamo z vama. user posted image  user posted image  Mlinček in Blanček vidva se pa tudi dobro držta.user posted image

Opažam pa tudi, da ste nekatere bile kljub žuru zmožne biti aktivne že navsezgodaj zjutraj.user posted image

zarja, tudi ti si super oseba, tak cuker s pridihom "sex v mestu", kot pravi mismis. user posted image  Uživajta, uživajta in še enkrat uživajta v toplih morskih krajih.user posted image

mismis, kako se je iztekla rekreacija oz. hribolazenje. Si pokazala svojemu kako veliko kondicije imaš?user posted image

Reby, hvala za kavo, danes sem jo pa reeees potrebovala.user posted image  Si pa res ena taka za hece in polna elana, kot sem si predstavljala. A potem praviš, da bo fantek? user posted image

Pikovitka, ti si pa tudi taka kot sem si te predstavljala. Res mi je pa žal, da nisem nič omenjala na veliko, da pridem v Kongo, da bi vsaj končno videla slike s P potovanja. Se moram avgusta spomnit, da rečem sestrični naj jih prinese, ko bomo upam da imeli spet eno majno srečanje.

Mlinček si faca, še posebej ker si našo Daisy pripeljal, sem bil vsaj med svojimi kategornicami.user posted image

Vse ostale včeraj prisotne v Kongu, ma itak da ste vse face naprej in nazaj. Mal me skrbi, da vas bom sedaj naslednjič videla šele čez dolgo časa, ker poleti se gotovo ne bomo prav na veliko srečvale. Evo, mi je bilo tako dobro včeraj, da sem zdržala do konca, pa si nisem mislila, da mi bo uspelo. Hvala vam za prelep večer.

Me je pa danes sonce zelo pordečilo in sem tako spet prava Rdeča Lučka. user posted image  Jutri me pa moj še pelje na morje, po moje bo to zadnjič, ko sem še v enem kosu. Vsaj ne bom tako bledolična.
Nič, grem zdaj likat, ker je že nastal tak kup perila, da je joj.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 684
13.6.2009 19:48:07   
mismis
Lučka, ni panike za mojo kondicijo, bila prva gor in prva dol. user posted image user posted image user posted image

Zgleda, da tale stara kadilska pljuča še vedno zelo dobro funkcionirajo. Jutri uživaj na morčku

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 685
13.6.2009 20:05:24   
Reby
Čer! Naš lump pa mi danes ne da miru, od 12. do zdaj je brcal kot nor... No, da še malo več napišem :)
mismis - kje pa je Zelenica? user posted image  Ko sem ti poslala sms, sem se sprehajala na Barju in gledala Krim, je bilo vse v oblakih in temno. lučka - uživajte na morju, ja pa ti si tud taka, kot sem vedla, da si, taprava lušna dobrovoljčica user posted image  Žižek - kdaj lulamo? Sem že čist živčna... Drugače pa si luškana, prav žariš user posted image  Aja, pa še bbpikico morm pohvalt, tak kot sem že včiri rekla, si se prav pomladila in še bolj lušna kot si bla.  Pikovitek je pa itak tak fini cortek, pr Daisy ti pa ni nikol dolgcajt, se vedn tak narežim. user posted image  Barbi, Hedi, mismis - upam, da čimprej pade pjačka pr Krtku al Mostiščarju. Netka - ful lepo da si prišla, teb pa čist vsaka barva in frizura paše, danes sem pa šla gledat še tisti prispevek na 24 ur, res grozn, bogica mala... Mlinček - upam, da si priden in čuvaš svojo ženkico in pupe v P :)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 686
13.6.2009 23:02:48   
gloria
...čer...a mormo še dihatuser posted image ...no me veseli da so dečica še pri mamicah...lepo je prebrati kok ste se imele fajnuser posted image ...

Gigi  gdaj pade testek...mislim na tebe....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 687
13.6.2009 23:05:31   
Shuka
Deklce moje, čerčka!user posted image

Samo toliko, da veste, da mislim na vas, še vedno stiskam pestke in da mi je iskreno žal, da nisem včeraj prišla na žurko v Konga. Se opravičujem Zarji gigi in vama sporočam, da vaju pogrešam in da bo še priložnost, da se bomo videli.

Držite se deklce, moje pestke so vaše.

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 688
13.6.2009 23:06:34   
sonček33
Šuki, kako si? Kako Maj?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 689
13.6.2009 23:20:20   
Shuka
Čer,

evo bom kar kopirala user posted image

Mi smo še kar v KC, sej kej druzga pa ne znam povedat user posted image .
Malček naš je čebljavček še pa još, smeji se veliko, je dobrovoljček in zelo malo joka razen, če se kej preveč obiram s hrano .
Kavice pasemo na veliko in radi listamo tračevske revije, sploh zato k so tolk pisanih barv pol je pa treba seveda to še pokomentirat, pa  anoreksičnih manekenk ne maramo gledat, takrat se vedno pritožujeuser posted image user posted image user posted image . Naša najljubša igrača je bacek Jon in dlesni nas že srbijo.

Evo toliko od nas.

aja kako sem jaz, kaj pa vem, zjebana ampak bomo že.

user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 690
14.6.2009 5:48:22   
gigi1
Jutrčka drage moje

Žal vam moram pokvarit nedeljo.
Pri nas je - user posted image

Hvala vsem za navijanje. Rada vas imam.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 691
14.6.2009 6:01:41   
Reby
gigi - lubica, pa menda ja ne, zdej pa sem žalostna, eh brez besed... user posted image  user posted image  user posted image  
Shuki - lepo polubčkaj Maja in upam, da bosta kmalu doma. Mislim na vaju.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 692
14.6.2009 6:21:10   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Jutrčka drage moje

Žal vam moram pokvarit nedeljo.
Pri nas je - user posted image

Hvala vsem za navijanje. Rada vas imam.

ne vem kaj naj rečem. Res. user posted image
SRANJE NO! user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 693
14.6.2009 7:14:26   
lara light
Dobro jutro še od mene.
Gigi, zgleda, da sem še premalo mislila nate...žal mi je srčica, zelo. 
Shuki,lepo, da si se oglasila, poljubčke Maju, tebi pa en močan objem.
Zvezdica, Sonček, Gloria, Ledenka,kako vaši sončki?
Mismis,Daisy,Zarja,Blanči tudi...sem slišala, da ste se mele kot ponavadi, super pridne ste, lubčke!
Pija,Reby, Škrat, Pikovitek itn itn pozdravček!
Grem na delovno mesto,LP vsem!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 694
14.6.2009 9:07:36   
arneja
Gigi, res mi je žal, da že spet ni uspelo in naj gre vse skupaj v *?)(&%%$. Ampak obupati pa ne smemo, saj bomo edino z veliko volje, moči in poguma prišle do svojih zakladkov user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 695
14.6.2009 9:21:47   
lana08
Gigi ne nooooo user posted image , za vsako mi je zelo zelo hudo, za ''stare'' borke pa še toliko bolj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 696
14.6.2009 10:01:30   
Naska
Gigi drži se!!!

jaz pa tokrat nisem pridelala nobene celice - tako da sem se zjokala, čez poletje pa se nameravam spravit k sebi - psihofizično in poskusit spet jeseni!

objem vsem, user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 697
14.6.2009 10:06:22   
lana08
Naska objem tudi zateuser posted image user posted image

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 698
14.6.2009 10:08:46   
miska73
Šukici in Maju en koš poljubčkov od tete podgance.
Pa obilico dobrih želja.

Moji zlati Žižiki pa en velik objem.

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 699
14.6.2009 11:24:31   
loremi
Pozdravljene punce,

Gigi, velik objem zate user posted image  user posted image

Naska, ravno tako zate user posted image  user posted image  user posted image

Shuka, poljubček malemu dobrovoljšku user posted image  in držim pesti, da bi kmalu sinka lahko stisnila v objem v domačem okolju, držite se!

Pozdrav vsem!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?