|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
16.6.2009 7:38:00   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Dobro jutro!
Najprej čestitke naši Blanči in atiju za malo Laro in Bernarda user posted image  user posted image  user posted image  Da bi hitro rasla in čim prej šla domov, da se bodo lahko veliko cartali user posted image

user posted image

Reby, tole si bom sposodila. Saj nisi huda, a ne?user posted image
Blanči čestitke za rojsko Lare in Bernarda. user posted image user posted image user posted image

Reby tebi pa hvala za tako sladko pregreho. user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 751
16.6.2009 7:44:54   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj, tale mismis je še ves zlepljen.

ČESTITKE MAMICI BLANČ in ATIJU BLANČITU za dva majhna lumpa Laro in Bernarda. Naj deca lepo raste user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 752
16.6.2009 8:22:24   
kimsy
Blanč - iskrene čestitke za dva mala sončka!!! user posted image  user posted image  user posted image

Reby - tebi pa res hvala, ker nas vsako jutro tako lepo razvajaš s kavico! user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 753
16.6.2009 8:32:16   
miklarom
Blanči - še tukaj čestitke za Laro in Bernarda , čestitke tudi očiju, lepo se cartajte

Reby - hvala za koffi , je prav pasal, kaj bi mi brez tebe in tvojega kaffetauser posted image

mismis - kako si mi ti kaj, v službi vse vredu, a že greš kaj na dopust

Kimsy - kako pa kaj s tabo

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 754
16.6.2009 8:54:52   
kimsy
miklarom - jst sm kar fajn. Prejšni tedn mi je blo skoz po malo slabo in sm mogla kar naprej jest. user posted image  Ta tedn me je dva dni ponioči full želodec bolel, zdaj pa sm super. Nimam čist nobenega znaka. Tok da komaj čakam petek, da mam pregled pri svojem G. da vidim, da je vse ok.
Pa ti? Se maš fajn?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 755
16.6.2009 9:36:25   
Rakica_80
Ooo Blanč čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 756
16.6.2009 10:15:12   
miklarom
Kimsy - lepo samo da si vredu in le misli naprej pozitivno. ja jaz se imam fajn, sploh k sem domauser posted image ,slabosti imam še občasne, na wc pa pogosto hodimuser posted image , imam pa pregled in NS 3.7. in komaj čakam, potem pa okoli 13.7. na cerkalžo, k mi ni glih fajn k ne vem koliko časa bom mogla bit noteruser posted image
tebi pa želim vse naj,naj, na pregleduuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 757
16.6.2009 11:34:02   
lana08
Blanči čestitke za Laro in Bernardauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 758
16.6.2009 14:07:55   
mismis
AKTUALNO  

Petek, 19.06
Lana70 - odvzem krvi

Ponedeljek, 22.06
BEBIII - odvzem krvi

user posted image   

user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image
user posted image  

Petek, 19.06.
Zarja
T1979

Torek 30.06.
Tassi1

user posted image

OBJEMČKI 

user posted image  Citrončica, Zup, Sunia, Veliki Škrat, gospodarica; Gigi, Naska user posted image  user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Gapii27 greje user posted image user posted image  test 17.06.
Loremi greje user posted image  test 24.06.
Protina grejeuser posted image user posted image  test 24.06.
Pija76 greje user posted image  test 26.06.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    

• BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)
  • Lana70 (1. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
  • Gapiii27 (IVF, LJ)
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image          
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Dajamaja (PO, dr. Reš)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš, posvet 11.08.) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič, posvet 9.6.)
  • N74 (dr. Reš, PO, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, posvet 4.9.)
  • womanpolice (4. ICSI, GK LJ)
  • cukica (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Tanja_Jes (2. IVF)
  • mausikaa (1. IVF, dr. Geršak)
  • Bit (dr. Reš, PO, avgusta zamrznjenčki)
  • skuštrana suzi (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 3.7.)
  • BarbiG (5. ICSI, GK LJ, dr. D, posvet 22.6.)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • mismis (4. IVF, GK LJ, dr. D, posvet 6.7.)
  • Sunia (IVF, MB)
  • zup2, (4. ICSI, dr. Reš, PO)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Naska (GK LJ, posvet 18.5.)
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                               2+1                       27,3 %

maj                       12                               5                            41,6 %

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048
NAŠE IVF NOSEČKE: http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dke_po_IVF%2FICSI/m_3812399/tm.htm 

user posted image NOVE NOSEČKE JUNIJuser posted image   

user posted image   Punsha (LJ)    
 user posted image  Lana08 (LJ)
user posted image  Gapiii27 (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 759
16.6.2009 14:12:23   
Pija76
Blanči in atek čestitke za Laro in Bernarda.

Vsem en morski pozdravček!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 760
16.6.2009 14:58:11   
gloria

Dobro jutro!
Najprej čestitke naši Blanči in atiju za malo Laro in Bernarda user posted image  user posted image  user posted image  Da bi hitro rasla in čim prej šla domov, da se bodo lahko veliko cartali user posted image

user posted image

..čestitke družinica user posted image user posted image user posted image ...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 761
16.6.2009 14:59:12   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Gigika, Glorči, Špelka, Reby, Gretka, ma same lušne na kupuuser posted image ...bi kar bla tuki,a moram ajat,ker se kmalu moj stereo best music vklopil...
Blančica, stiskamo tačke in šapke za vas3! user posted image user posted image user posted image

...oj lepotička....a se ti budijo enako ali ima vsak voju uro user posted image ..

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 762
16.6.2009 15:01:13   
gloria
Pija hvala za pozdravuser posted image

...mi bomo pa danes sprobali bazenček...zdej spančkamo,pol pa v vodiko...pozdrav moje babike...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 763
16.6.2009 15:26:15   
ledenka
blanči user posted image user posted image user posted image  čestitam za Laro in Bernarda user posted image user posted image user posted image  lepo  se cartajte user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 764
16.6.2009 15:32:46   
sonček33
A Pija že namaka rit?user posted image user posted image Dobr se ma.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 765
16.6.2009 16:17:55   
mlinčka
Ojla!

Še tukaj na hitro: hvala za vse navijanje in dihanje, ampak lahko si mal spočijete (da ne bo kake hiperventilacije user posted image ). Me tri smo zaenkrat še v enem paketu. Danes so me po 5-ih dneh opazovanja poslali za 2 dni domov user posted image . Celotna štorija je na dvojčkih.

Pridni ste user posted image !  

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 766
16.6.2009 16:34:21   
sonček33
Mlinčka, kar malo še bodite skupaj.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 767
16.6.2009 16:47:31   
miska73
mišmiš in žiži, domača naloga je narejena

mlinči user posted image še tle čestitke, da si še kr 3v1.

pija pa uživa... kr, kr

ajsi se je pa preoblekla... seksi

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 768
16.6.2009 18:59:42   
womanpolice
LOREMI... Hvala za čestitke.. ja, jst tud upam, da tud nam kdaj uspe... Prva naloga pa mi je, da dobim nazaj tisti optimizem, katerega sem prej imela jst, moj pa je imel pesimizem... zdaj pa je ravno obratno.... Kar se študija tiče... Sem bila zelo presenečena ob sprejemu, saj sem že malce pozabila, da sem se sploh prijavila. Čemu sem se prijavila... Verjetno zaradi tega, ker je vse več diplomiranih ljudi in menim, da je potrebno iti v korak s časom. škoditi ne more... Pa tud malce bom odmislila, ko bom pridno sedela za knjigami... Uf, kdo bi si mislil, da bom spet zašla v šolske klopi.... :-) user posted image

SONČEK33... Hvala tudi tebi za čestitke... ja, cene so kr... izredni pride okoli 5000 do 6000 eur... Ja, kje jih pa človek z državno plačo naj vzame?  P.s. upam, da nam res tud nam nekdaj uspe... Tvoj pa je že res pravi sonček... Se mi zdi, da še ni tolk časa nazaj, ko si prišla na krvni test.... kako čas beži....

LANA70... Sorry, ker nism potem nazaj poklicala... enostavno nisem imela časa, saj sva pakirala za morje in je še bilo toliko za postoriti... Včeraj zvečer sva se vrnila... Da bi ti videla, kako sta naju bila mačkončka vesela, ko sva se vrnila... Nama pa je tud na morju blo tolk dolgčas po njima.... sva se skoz en drugega spraševala "kaj kej zdajle delata Mufi in Cofi"

LEDENKA.... Oprosti, ker nism tolk spremljala foruma.... v času, ko sem si "lizala rane"... No,sej si jih še... saj se še niso zacelile.. daj mi reči, ali že ti pestuješ?

LARA LIGHT.. in GRETHY... Prejmita lep pozdravček!!!

MISMIS.. Hvala za čestitke... Kot si lahko videla, nisem uspela v Kongota (žal)... Čeprav sva šla ob petih zjutraj na morje, sva morala še vse spakirati in mojga sem še morala ustriči, tko da ne bi mogla vse postoriti, če bi šla v LJ. Zelo mi je žal, saj sem se zelo veselila ponovnega srečanja z vami. Vi, PUNCE, mi dajete novih moči, novega upanja. In rada vas imam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

REBY... Živjo, tud tebi.. ane....

NASKA.. Ja, tko pač je... očitno je res pravi baby boom in polno nosečnic... Na morju sem mislila, da bom totalno odklopila.. ma ja... kaj je bilo...???? Polno mladih družinc na plaži, mlade mamice z majhnimi otročki in že z novim trebuščkom... Nisem si mogla kaj, da mi tam in tam ne bi ušel pogled proti njimi in sem sanjala in sanjala.... Mojmu pa je bilo hudo, saj je vedel o čem  razmišlja moja glava... In me je tolažil "pa saj bo, boš videla".. Žal mi je za tvoj tokratni neuspeh... držim pesti, da bo naslednjič boljše....

PIJA76... Kak si mi ti? A veš kolikokrat "paradiram" v neposredni okolici tvojega doma in ko vidim kakšno žensko tam, si rečem "ali je to Pija? Pija se še kar skrivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZARJA1, LUČKA25.. Pozdravček....

SHUKA... Vidm, da ste v KC.... upam, da se vse uredi kot je treba...držim pesti.

GIGI1.. NE MOREM VERJET.... Ti povem,da sva z mojmu na morju preko mobilnega telefona na netu šla na RR, da bi ugledala tvojo veselo novičko, za katero pa se je izkazala, da je žalostna. Res mi je zelo hudo, da tudi tokrat ni uspelo. Vendar vem, da si ti močna ženska, verjamem vate, in vem, da vama bo slej kot prej uspelo v roke dobiti vajin zaklad. Pošiljam ti poljubček in objemček....

IVYY.. Sicer še nism slišala za to metodo... upam pa, da bo uspešna glede na to, da spadava v to "kategorijo"... je pa res, da je "nerodno" biti poskusni zajček....

MLINČKOTOVI... Berem post od 14.6. in še vedno 3 v enem... MLinček.. lepo jo drž za roko!!!

BLANČKOTOVI.. Ja, iskrene čestitke!!!

KIMSY.. Tudi tebi lep pozdravček!!! In če še ti nisem čestitala za plusek, ti čestitam sedaj...

ŠPELKA12.. Lepo, da še prideš kaj "sem" pogledat...

SKUŠTRANA SUZI.. POzdravček...

BARBIG.. Pozdravček še tebi... kak si pa ti kaj*

MIŠKA73... Hvala za info... sej sicer sem zadnje čase bolj mal na RR; predsem zaradi tempa v službi, saj je bil teden oz. dva pred dopustom zelo napet.. zdaj sem doma še do dans teden, nato pa se vrnem spet v službo....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 769
16.6.2009 19:05:12   
womanpolice
TKo.. poste sem pokomentirala... jih pa naklofate v dnevu, dveh.. user posted image user posted image user posted image

Kaj je novega pri nam? Nič... Včeraj sva se vrnila iz morja,... danes vsa hotela v Prlekijo obiskat mojo omo in botra, vendar zaradi napovedanih neurij sva obisk raje prestavila... Sem pa včeraj preverila, če mi je moj zavarovalniški agent zavaroval proti toči... in kaj ugotovim? Da mi niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Ja, kriza.. sem dans šla na Triglav in zavarovala proti toči (51 eur) in zamenjala agenta za agentko. Danes sem tudi se vpisala v šolo... tko, zdaj je potrjeno... ponovno študentka... ja, hudo.................. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri greva kolesarit v Kranjsko Goro... imajo full dobro kolesarko in sva se odločila, da greva kr tja....

En dan bova šla še v Prlekijo, potem pa bova kr še stacionirala doma... Moj gre sicer v službo v ponedeljek, jaz pa v sredo.. tko da bo še kaj za pospravit pred ponedeljkom, saj je trenutno v hiši "atomska" (sej veste kak je ko se vrnete z morja... ogromno za prat , itd....)

PUNCE...ZELO MI JE ŽAL, da se spet nism mogla udeležiti srečanja. Potrudila se bom, da naslednjič ne bom manjkala... Res ste enkratne punce in človek ne more brez vas!!! Super ste!!!!!!!!!!!!!!!!!

SAYURI... Lepa zgodba!!! Nisem je poznala...

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 770
16.6.2009 19:05:53   
womanpolice
HOPE2... Živjo.. dolg te nism slišala tle gor

Neposredna povezava do sporočila: 771
16.6.2009 19:06:52   
womanpolice
HOPE2... Sva v tretjem postopku pridno jemala vitaminčke.... Od 23 pridelanih, sva prišla le do dveh blastocist... vendar tudi tokrat nama ni uspelo...

Pa ti? Kak si kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 772
16.6.2009 19:07:34   
womanpolice
Ah,.... zdaj si mi pa "ušla"...... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 773
16.6.2009 19:19:11   
womanpolice
Nobene ni tukaj user posted image  user posted image  user posted image ... ja, nič.. grem si izrastek pobarvat, potem pa posodo pomit...

Želim vam lep večer, in se tipkamo kaj jutri ali pojutrijšnjem..

Pozdravljam vsako posebej!!!

KAJŠICA IN FARGESIA... Pozdravček tudi vama!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Neposredna povezava do sporočila: 774
16.6.2009 19:31:57   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Dobro jutro!

user posted image

..čestitke družinica user posted image user posted image user posted image ...

bom kar preplonkala, čestitke in obilo zdravja!!user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?