|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 9.6.2009 11:10:53
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Jutro. Evo, kuham kavico Pokonci že od petih . Še dobro, da se ne začne daniti ob treh, ker bi L&Z že takrat verjetno kolovratila . Jeeeee smrka še malo, pa boš tukaj. KAr pripravi se, da te bomo takoj okupirale. Vprašanje, če bojo domači na vrsto prišli spljoh. Evo, seny se že neki vriva za drug teden za kafe . seny a si si zdaj naslednji četrtek rezervirala? MA saj v bistvu lahko ta četrtek pri meni, ker se bomo mogle itak še 1x s smrko dobit. ZAnalaš takrat, ko boš ti na morju . Ma hecam se. SAm ti res pobegneš drug vikend in te niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii do večnosti, je tko? Torej punce-katera lahko ta četrtek namesto v Gol pride v plevel na vrtu na kafe? Ja, res je...nism še našla vseh rož . klepetka, Muklla, Nasy, Menčy, karmy, seny, nogica (upam, da ne delaš)...ve itak brez izgovorov. Srkiiiiii, daj pridi zjutraj dol z mami, pol greš pa nazaj z njooooooooo . Upam,d a je prišlo sporočilo do nje, drugače ji bom pa sms poslala. pikica je še na morju, a ne? Hm, bog ve, če ji ne bi pasalo pridt mimogrede, ko gre na plažo, še k nam na kavico . seny sm zdaj kar malo pogledala, ko praviš ciciban copati . Zdaj pa res ne vem, kdo ima prav. Meni je pa Petra odsvetovala kakršnekoli čeveljke s trdim podplatom. Naj bosta čimdlje bosa, da stopalo čuti podlago. DA v copatih stopalo čist narobe obrne, pa mi tega ne vidimo. Moram pa jaz Lovru tudi popravljat nogico. Ma zdaj mi pa Zara že nekaj dni skoz na prstih stoji . TAko, da kar naprej popravljam te nogice dulči uživajta še naprej. Grem gledat, če si kaj na unem linku objavila Jaz lahko v četrtek pridem tud k tebi, jupiiii....upam, da bomo imele še lepo vreme...
|
|
|