|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
10.6.2009 22:01:36   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: klavdi*

MENČY a se danes pol dobimo pr teb,kot si mi zadnjič rekla,al to velja sam za SAYURI.

To je še un kafe, za katerega se z Menčy menva že en mesec, pa se nikakor ne morva dobit. user posted image

Super, da je z Zalo vse ok.

seny, a pol te pikce niso od sončka? Hm, verjetno Tia čuti, da se zaključuje porodniška user posted image  user posted image user posted image user posted image
ne , ne ni to sončekuser posted image To so taki flekci pod kolenom , ki kar žarijo na odtipuser posted image pa taki , kar malo otečeni so user posted image verjetno je po kakšni takšni travi plezala ....al pa bogve kje user posted image Sem najprej mislila , da se je udarla , potem pa fleki, kar niso hotli črni ratatuser posted image No sam zdaj je že user posted image  , je že spet aktivna user posted image dam kar dvojne hlače gor in mala pleza user posted image verjetno jo boli , če se dotika direktnouser posted image
Hm, porodniškauser posted image , če bi mogoče....misliš , da se lahko komisijo podkupiuser posted image user posted image user posted image user posted image jim bom domač šnops prnesla , pa suhe klobaseuser posted image user posted image user posted image in ziher bo user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
10.6.2009 22:05:56   
seny
Jaz sem tud danes imela en tak lušten obiskuser posted image user posted image user posted image Upam , da se večkrat ponoviuser posted image user posted image user posted image

Drgač pa pri nas vse po starem , hiša stoji na predvidenem mestu , notranjost pobarvanauser posted image Tija uživa , Alen še boljuser posted image user posted image V petek gremo na morjeuser posted image user posted image user posted image Komaj že čakamuser posted image
Upam , da bo današnja noč mirna in , da bomo spali vsaj do osmihuser posted image enako želim tudi vam user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
10.6.2009 22:06:18   
seny
menčy , kako je pa z Zarjo?

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
10.6.2009 23:05:22   
Anonimen
Seny a v petek prideš na kofetka k sayuri?

Jaz bi pa tako rada prišla še do tebe pred morjem. bom vidla kako bo jutri popoldne čas, ampak dvomim, ker mam nekaj za pomagat, pol zvečer mam pa nekaj za dokončat, tako da bo šel dan nekam...
Si pa hitro ti tole hiško ustimala, moja še čaka da dokončam podrobnosti. Roke od možka in tare še vedno nimam user posted image

Pa sej bi kej komentirala pa se mi ne da.
Zdajle si grem naredit masko za lase iz rumenjaka in olivnega olja. Ne vem če ste opazle ampak če se bo tako nadaljevalo bom kmalu brez las. Sicer sem naročena na testiranje ampak še kar probavam vsesorte. Še čebulo moram probat.

Lahko noč pa pozdravček vsem

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3829
10.6.2009 23:27:14   
klepetkaa

samo en pozdravček od mene.
Se vidimo v petek.

malo brskam po netu in sem najdla tole... poglejte si.. si je za zamislit, res......user posted image

tukaj 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
11.6.2009 6:29:04   
klavdi*
DOBRO JUTRO
HALO,HALO A STE ŽE VSTALIuser posted image .TUKAJ IMATE KAVICOuser posted image user posted image user posted image user posted image .ZA OSTALO SI PA SAMI POSKRBITEuser posted image .
A PRIDE DANES POL KATERA NA user posted image PRED GOLA,DA VAM JO ČASTIM.OBJAVITE MI PROSIM.
ZALA ŠE VEDNO SPI OD VČERAJ OD SEDME URE NAPREJ.IN JE ŠLA SPAT BREZ VEČERJE.TOK JE BLA TEČNAuser posted image .

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
11.6.2009 7:09:35   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

malo brskam po netu in sem najdla tole... poglejte si.. si je za zamislit, res......user posted image

tukaj 

Ojej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3832
11.6.2009 7:10:02   
sayuri

A PRIDE DANES POL KATERA NA user posted image PRED GOLA,DA VAM JO ČASTIM.OBJAVITE MI PROSIM.

Mene ne bo - pečem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
11.6.2009 8:25:39   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

danes bila pri meni SAYURI IN imeli sva se zelo lepo, v miru sva poklepetali in kaj hitro nama je zmanjkalo časa user posted image , te obiske bova morali še ponoviti

JA, se strinjam user posted image . Zelo zelo lepo sem se imela, pa L&Z sta bila neverjetno takoj sproščena in domača pri tebi. Ponavadi vsaj nekaj minut opazujeta, če kam prdemo na novo. Tukaj sta pa takoj stopila v akcijo user posted image

Nasy, prideš jutri do mene? DAj no..Menčy bi rada tvoj voziček vidla. Tko da zdaj pa res moraš priti user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
11.6.2009 8:47:33   
Anonimen

Mene tudi ne bo, delam. Pridem jutri k sayuri na sladko user posted image user posted image user posted image

Klepetka kako žalostno user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu klavdi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3835
11.6.2009 9:27:48   
andrej77

Nasy, prideš jutri do mene? DAj no..Menčy bi rada tvoj voziček vidla. Tko da zdaj pa res moraš priti user posted image

Se pardoniram ker vpadam.

Tasi ne bo mogla, ker je na Primorskem. Pride enkrat jutri popoldan domov. Žal

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
11.6.2009 9:31:15   
smrka
Jutro!
Klepetka res hud video. Eni mamo prevec, drugi nic.. user posted image Nogica pravs da ti lasje odpadajo...... meni tudi.... mene je kar strah se pocesat.. pa nisem dajala velkega pomena na to.. ker mislim da je to mogoce zdaj vreme krivo..user posted image Nevem, cakam neke hormonske izvide.. lahko da so pr men tudi kej hormoni krivi, itak je vse neki narobe user posted image

Jest grem pa po 12 uri.. cakam da me takrat poklice kolegica mi ma neki za povedat ... v shoping, treba mal darilc pripravit. Popoldne pa Adriana hoce it v McDonalda, tako da bove sle se tam. Jutr grem pa na obisk k prijatelci za celo popoldne.

seny uzivejte namorju, kako dolgo pa bos tam.. se bove uspele kaj videt?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
11.6.2009 9:35:29   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: andrej77

Se pardoniram ker vpadam.

Tasi ne bo mogla, ker je na Primorskem. Pride enkrat jutri popoldan domov. Žal

andrej lahko pa ti prideš...tud brez vozička user posted image

(odgovor članu andrej77)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
11.6.2009 9:54:43   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Jaz srčno upam , da se vidimouser posted image Zdaj gremo samo čez vikend user posted image Naslednji petek pa odrinemo in nas ni do 29.7 user posted image user posted image tako , da naslednji teden srečanje pri meni ne smeš zamuditiuser posted image Saj boš že doma ane?Kdaj točno odrinete?

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
11.6.2009 9:55:28   
seny

user posted image user posted image user posted image user posted image  pridnauser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
11.6.2009 9:56:08   
seny

DOBRO JUTRO
HALO,HALO A STE ŽE VSTALIuser posted image .TUKAJ IMATE KAVICOuser posted image user posted image user posted image user posted image .ZA OSTALO SI PA SAMI POSKRBITEuser posted image .
ZALA ŠE VEDNO SPI OD VČERAJ OD SEDME URE NAPREJ.IN JE ŠLA SPAT BREZ VEČERJE.TOK JE BLA TEČNAuser posted image .

naju ne bo .Imava kontrolo.

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
11.6.2009 10:03:49   
sayuri
Tkole se naša dva zdaj vse zmenta. Trenirata za čez 18 let, ko bo treba ob šanku stat. user posted image

user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
11.6.2009 10:05:21   
seny

Tkole se naša dva zdaj vse zmenta. Trenirata za čez 18 let, ko bo treba ob šanku stat. user posted image

user posted image
iiiiiiiiiiiiiiii , lepotca malauser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
11.6.2009 10:42:29   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Jutro!
Klepetka res hud video. Eni mamo prevec, drugi nic.. user posted image Nogica pravs da ti lasje odpadajo...... meni tudi.... mene je kar strah se pocesat.. pa nisem dajala velkega pomena na to.. ker mislim da je to mogoce zdaj vreme krivo..user posted image Nevem, cakam neke hormonske izvide.. lahko da so pr men tudi kej hormoni krivi, itak je vse neki narobe user posted image

Jest grem pa po 12 uri.. cakam da me takrat poklice kolegica mi ma neki za povedat ... v shoping, treba mal darilc pripravit. Popoldne pa Adriana hoce it v McDonalda, tako da bove sle se tam. Jutr grem pa na obisk k prijatelci za celo popoldne.

UŽIVAJ V SHOPINGU IN VČASIH PA TUD McDonald ZAPAŠE user posted image ,PA LEP DAN S PRIJATELJICO user posted image ..

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
11.6.2009 10:44:13   
smrka
Seny - pol se pa mormo videt drug teden ja, ker mi gremo nazaj ze okrog 16.7.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sayuri - dobra sta tvoja dva.. sam da se znata zment user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
11.6.2009 10:44:16   
Menčy

DOBRO JUTRO

MENE NE BO, MAM ŠE TOK STVARI ZA OPRAVIT ZA KOMORNIKE...PA DRUGIČ...

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
11.6.2009 10:45:32   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: seny

user posted image
iiiiiiiiiiiiiiii , lepotca malauser posted image

O , KNEDELČKA MALA, TA PRAVA STA...user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
11.6.2009 10:46:34   
Menčy

PRIDNA!!!KAJ PA??TORTICO za dragegga?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
11.6.2009 12:22:09   
klepetkaa
 sayuriinuser posted image ; VSE NAJBOLJŠE user posted image

ostalim pa lep dan...se vidimo jutri

seny, ma daj pridi jutri, nooo.... boš pa mal kasneje spakirala....

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
11.6.2009 13:09:38   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

sayuriinuser posted image ; VSE NAJBOLJŠE user posted image

ostalim pa lep dan...se vidimo jutri

seny, ma daj pridi jutri, nooo.... boš pa mal kasneje spakirala....

Sploh ne sprejemem opravičila, da seny ne bi bilo user posted image . Itak rabi odklop od vsega pakiranja, pride na kafe in čvek, potem gre pa naprej pakirat. Tko!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.