|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
7.6.2009 22:36:26   
klepetkaa
Živjo,

danes glih samo toliko, da vas pozdravim in povem, da so se naše punce mažoretke danes na državnem prvenstvu zelo potrudile in si tako pridobile vstopnico za tekmovanje  na evropskem  prvenstvu v Dubrovniku. user posted image
Zdaj pa si zaslužijo malo oddiha, ekr so res pridno trenirale .
Samo toliko za danes.

lahko noč vsem skupaj

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
8.6.2009 7:58:52   
sayuri
Jutro. Bo katera kavico? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ponedeljek je in zopet ustaljen ritem, kar imam zeloooo rada user posted image  Pa še sonček user posted image

klepetka, čestitam Maruši in vsem mažoretam. user posted image  Madonca, punce pa niso kar tako. user posted image Je pa vloženo veliko truda, časa in volje.user posted image Zato si zaslužijo. user posted image  Bravo punce. Aaa..Dubrovnik??? user posted image  A rabjo kakega spremljevalca? user posted image  Al pa slepega potnika? user posted image  

klavdi, či si včeraj res praznovala, vse najboljše tudi od mene user posted image .

Vikend je bil in zatišje na naši temi. Sta se pa javili srki in Nasy user posted image . Ženske, lepo je vaju prebrat.

Zdaj pa takole...lepi dnevi se bližajo in s tem tudi bolj toplo in bolj lepo.user posted image Drug teden pride smrka domov (molimo, da prideuser posted image ) in potem vas spokam k meni na vrt na kavico, sok, banditos, kakšen piškotek...kar boste želele.user posted image   Otroci bojo imeli veliko prostora za igrat se, tko da tisti dan nč v vrtec user posted image . Pa srki, imaš da dol prideš tisti dan, ker drugače te pridem lastnoavtno iskat user posted image .

Tko...
Zdaj moram dat pa L&Z spat. user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
8.6.2009 8:43:23   
klavdi*
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Jutro. Bo katera kavico? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ponedeljek je in zopet ustaljen ritem, kar imam zeloooo rada user posted image  Pa še sonček user posted image

klepetka, čestitam Maruši in vsem mažoretam. user posted image  Madonca, punce pa niso kar tako. user posted image Je pa vloženo veliko truda, časa in volje.user posted image Zato si zaslužijo. user posted image  Bravo punce. Aaa..Dubrovnik??? user posted image  A rabjo kakega spremljevalca? user posted image  Al pa slepega potnika? user posted image  

klavdi, či si včeraj res praznovala, vse najboljše tudi od mene user posted image .
JA.RES SEM VČERAJ PRAZNOVALA IN HVALA ZA ČESTITKO.
V ČETRTEK BOM PA JAZ ČASTILA PIJAČO.
Vikend je bil in zatišje na naši temi. Sta se pa javili srki in Nasy user posted image . Ženske, lepo je vaju prebrat.

Zdaj pa takole...lepi dnevi se bližajo in s tem tudi bolj toplo in bolj lepo.user posted image Drug teden pride smrka domov (molimo, da prideuser posted image ) in potem vas spokam k meni na vrt na kavico, sok, banditos, kakšen piškotek...kar boste želele.user posted image   Otroci bojo imeli veliko prostora za igrat se, tko da tisti dan nč v vrtec user posted image . Pa srki, imaš da dol prideš tisti dan, ker drugače te pridem lastnoavtno iskat user posted image .KOMAJ ČAKAM,DA SPOZNAM TUDI SMRKO,KI PRIDE IZ PRECEJ ODDALJENEGA KRAJA.
SRKO PA NASY NJIH PA ŠE NE POZNAM.OD KOD PA PRIHAJAJO?
Tko...
Zdaj moram dat pa L&Z spat. user posted image
TUDI ZALA ŽE PRIDNO SPANČKA.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
8.6.2009 9:39:40   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: seny

Tija ima pa drugi zobekuser posted image user posted image user posted image

no, vidiš, da tud pr vas lezejo user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
8.6.2009 9:55:28   
Menčy
TOREJ DOBRO JUTRO BABNCE!
HVALA ZA VSE user posted image user posted image user posted image danes sem jih zares potrebna, saj sva bili z Zarjo  že od 5-tih zjutraj na bojni user posted image  nogi in še Tobija se je zbudil ob 4.45 in ni nič več zaspal nazaj user posted image ...

JA, VIDIM, DA JE RES BILO ZATIŠJE na tej strani
ja, se vidi, da naša PIKICA user posted image  že čofota in uživa na sončku user posted image ,blagor ji, tud jaz bi bla sedaj raje kje drugje kot doma, no, ja vse pride ... user posted image

SENY- HVALA, ZA PETKOV KOFETEK user posted image , pa poročaj o fizioterapiji !!!! Si dolgo delala v soboto???
NOGICA- HAVLA, ZA POSLANE INFORMACIJE O JUSTOVIH IZDELKIH, sem namazala T. lulček, ki je bil nekam vnet in je rdečica takoj izginila user posted image  ...
KLEPETKA - LEPO je bilo stabo na user posted image  in le korajžno še za naprej, saj je v redu a ne user posted image  pa čestitke MARUŠI IN NJENIM KOLEGICAM user posted image , si ap ponosna mamica user posted image
SAYURI - kar počasi s plevelčkom, a ne bi bilo bolje da mala user posted image user posted image  dva tja posedeš pa ti bosta mim grede vse počupala user posted image user posted image , kaj bi se matrala user posted image
SMRKA - kdaj torej pridete?
KLAVDII- ŠE OD MENE VSE NAJNAJNAJ ZA TVOJ ROJSTNI DAN user posted image user posted image user posted image !!! sTE LEPO PRAZNOVALI, je možek kaj dobrega spekel in ti podaril ??
Ja, res je 1x sem poslal Tobijevo sliko pa so jo tok dogo objavljal, dasem sama že pozabila nanjo user posted image user posted image , to sem

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
8.6.2009 10:08:14   
sayuri
Aaaaaaaaaaaaaa, sprejeti smo v vrtec  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
8.6.2009 10:18:10   
klavdi*

Aaaaaaaaaaaaaa, sprejeti smo v vrtec  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jeeeeeeeeeeeeeee user posted image super.da ste sprejeti v vrtec user posted image .Kok pa je vama zdaj tako hitro uspelo?user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
8.6.2009 13:59:05   
Menčy
SAYURI - HVALA BOGU ZA VRTEC, SUPER PA LAHKO MIRNO SPIŠ user posted image ...
ma maš pa dobre te smeškote user posted image , kje si pa jih dobilauser posted image , kako, si jih moraš naložit user posted image , ma semm user posted image  limonasta user posted image ...

torej drug teden pr teb, kaj bomo pr men kar ta teden user posted image , al kdaj greš na morje SENY, kaj pa PIKICA, ma je ne bomo mogle dolg čakat, pa počakamo vsaj SMRKO

kdaj sva že midve zmenjeniuser posted image , v sredo? mislim da...super
BABUŠKE -
a v četrtek se kljub netelovadbi dobimo a ne??!!!

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
8.6.2009 14:02:15   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: Muklla

Ekola, zobar je z mano. Ja, še vedno ga imam v CE. Mah, tako težko jo bom zamenjala. Zaenkrat mi ni problem. Grem še malo domov k staršem, pa je. A Ribnici je kakšen fajn?

Nogica copatki so user posted image . Super so. Še enkrat hvala!

klavdi če se ne motim imaš danes rojstni dan. VSE NAJBOLJŠE!!!!!

Tamala sedaj spi, grem hitro pod tuš. Zadnje dni je spet pestro. Kako je tečna, je ni za prenašat. Baba. Upam, da bo ta teden kaj lepše vreme, da gremo ven. To pogreša. Hoče bit skoz na balkonu.

NAŠ TUD PRAVI SITKO, JE DOBIL PA ŽE 3 ZOBKE V 3 TEDNIH PA MU TKO POČAS VEN LEZEJO, DA VERJAMEM DA GA BOLI
IN JA, SUPER ZA SONCE!!!!!

Še malo, pa gremo na morje. Komaj čakam. Še posebej zato, da vidim, če bo tam kaj več nočnega spanja. Pismo, če bo spala, se bom kar tja preselila.

KDAJ ŽE POTUJETE??

Ok, mejte se!

Nočko! 

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
8.6.2009 14:29:35   
sayuri
Ja Menčy, v sredo dopoldne pridem k tebi. Ko se L&Z zbudita, pa ko se najemo....tam okrog 10h user posted image . Smeški so pa iz enega drugega foruma. Enkrat je klepetka dala link, pa ga bo mogla še enkrat. JAz ga ne znam dat user posted image

DAnes smo se nakofetkale s klepetko in Nasy. Čisto slučajno smo se našle na pločniku user posted image . FAjn je blo punci.user posted image  Joj je luštno, ko takole sproščeno lahko spiješ kafe. No, na upravni enoti sem potem uredila. L&Z sem res odložila dol pri blagajni. user posted image  JAz sem bila pa v dveh minutah gotova. user posted image  

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
8.6.2009 16:24:04   
Nasy
Sayuri, tvoja dva sta tooolk posrečena! Nasmejana, pridna v vozičku!
Klepetka, danes sta se najini punci zamenjaliuser posted image ponavadi je naša taka tečka, če hoče mami kam sest, je cela uzbunauser posted image sem Andreju pravila, da je bila Lana k na fedrih, pa mi reče, kera L., a una, k je pri miru, k da je niuser posted image Bravo Maruša! Zdej pa lepo spoakiraj in vse tri punce v Dubrovnik! Je pa res malo daleč..
Smo se fino dobile, res! Jaz pa brez denarniceuser posted image , bom pa drugič jaz kaj na vrsti, tko da klepetka ne boš v skrbehuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
8.6.2009 17:36:11   
dulcinea
Živjo bejbe.
Se vam morm mal javit, da boste vedle, da sem še živa in zdrava. Midva cele dneve vandrava po Manhatanu, tako da me noge precej bolijo. Vreme je kar ok, edini drugi dan je bil ves dan dež.
Danes sva končno prišla do račinalnika, tako da bova verjetno kaj objavila na blogu, na linku ki sem ga dala zadnč.
Zdaj pa morm nehat. Lepo se imejte, pa se kaj vidimo konec meseca al pa v začetku naslednjega. Čao.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
8.6.2009 22:18:09   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

Živjo,

danes glih samo toliko, da vas pozdravim in povem, da so se naše punce mažoretke danes na državnem prvenstvu zelo potrudile in si tako pridobile vstopnico za tekmovanje  na evropskem  prvenstvu v Dubrovniku. user posted image
Zdaj pa si zaslužijo malo oddiha, ekr so res pridno trenirale .
Samo toliko za danes.

lahko noč vsem skupaj

user posted image user posted image user posted image user posted image punceuser posted image user posted image user posted image bravouser posted image user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
8.6.2009 22:27:44   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

SENY- HVALA, ZA PETKOV KOFETEK user posted image , pa poročaj o fizioterapiji !!!! Si dolgo delala v soboto???

joj, menčy do enajstih sem tam strašilauser posted image pol sem šla pa še v nedeljo do dveh user posted image sem kar nekako not padlauser posted image pa sploh ni blo težko , nosem prov nič pozabila , samo svoje geslo za računalnikuser posted image user posted image user posted image
Fizioterapija - Naša Tija je super baba , spet je bila pohvaljenauser posted image user posted image Tudi stopalo se ji sploh ne zdi tako kritično tudi nobene asimetrije ni opazila.Pokazala mi je nekaj novih vaj , stare naj še vedno delam , popravljam naj jo , da ne bo na prstih stala , je bila pa spet ful živahna , tako , da kaj dosti z njo ni mogla delat.Naslednja terapija šele po dopustuuser posted image Aha , pa še to je zanimivo , da mi je priporočila cicibanke , ko bo shodilauser posted image Z nama pa je dela g. Andreja in ne Petra .V glavnem pri nas je vse kul in mal kompliciram brezvezeuser posted image user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
8.6.2009 22:28:57   
seny

jeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image superca , evo pa je ena skrb manjuser posted image user posted image user posted image op. dve skrbiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
8.6.2009 22:29:55   
seny
klavdi , vse naj , naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
8.6.2009 22:34:29   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

torej drug teden pr teb, kaj bomo pr men kar ta teden user posted image , al kdaj greš na morje SENY, kaj pa PIKICA, ma je ne bomo mogle dolg čakat, pa počakamo vsaj SMRKO

a v četrtek se kljub netelovadbi dobimo a ne??!!!
JA, JA , JA , JA , četrtek je pa ja naš danuser posted image jaz za četrtke sploh nič drugega ne planiramuser posted image

Pa pred mojim dopustom se mormo še pri men dobit , lahko , kar drug teden v četrtek , sayuri pri tebi lahko pa kakšen drug dan user posted image Pol grem na dopust , pa me cel mesec niuser posted image joj, babnce ampak vas bom pa pogrešala ...bom že kakšno knjižnico našla , da se bom mal prikonektalauser posted image user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
8.6.2009 22:36:39   
seny
  KLIKNI evo menčy, samo zateuser posted image

< Sporočilo je popravil seny -- 8.6.2009 22:47:21 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
8.6.2009 22:37:46   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Živjo bejbe.
Se vam morm mal javit, da boste vedle, da sem še živa in zdrava. Midva cele dneve vandrava po Manhatanu, tako da me noge precej bolijo. Vreme je kar ok, edini drugi dan je bil ves dan dež.
Danes sva končno prišla do račinalnika, tako da bova verjetno kaj objavila na blogu, na linku ki sem ga dala zadnč.
Zdaj pa morm nehat. Lepo se imejte, pa se kaj vidimo konec meseca al pa v začetku naslednjega. Čao.
ooooooooooo dulci ...uživajta ...lepo , da si se oglasilauser posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
8.6.2009 22:39:24   
seny
Kje sta pa nogica in smrka?

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
8.6.2009 22:46:29   
seny
klepetka , ZS sem ti poslalauser posted image

pikica , jaz te pa ...mis juuser posted image  

ne, ne narobe si razumela , nisi mis user posted image user posted image user posted image  to pomeni pogrešam te , sam ne znam napisatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
8.6.2009 22:54:22   
smrka
user posted image bravo za MAZORETKE!!!Klepteka  kako je pa z Marusino roko... je bolje, je lahko nastopala? Dulci user posted image se vidi po slikah da uzivata.. slike so ful lepe, verjamem da vaju noge bolijo, je treba kar izkoristit tak izlet in videt vse zivo! Uzivajta se naprej pa srecno na poti!!

Mi bomo pa v "domov" prisli v torek.. v pondelk bomo startal.. ce prepricam dragega bi mogoce ze v nedeljo sli na trajekt, pa mal Nemcije user posted image   zvozil... joj kok se mi ta dojcland vlece.. se dobro da je avtocesta, da clovek lahko siba.. pa upam da nebo dez scal.. ce ne bom vsa lesena sedela v avtu. No glavno ko pridem potem pa  user posted image . Tok se ze veselim, da bom ze jutr spakirala kufr pa cakala ob njem se teden dni user posted image .

A mate rade kaviar? Ce ma kera rada lahko prnesem.... ce ga niste probale ga tud lahko prinesem da ga probate.. tak v obliki pastete je.. je slan ampak  ful dober user posted image

Zdej grem pa mal slusalke dat na usesa pa musko poslusat.. tok mi pase zdaj nekaj.. vcasih mi gre pa na zivce in nocem nic slisat.. masina sem cudna user posted image

Lepo se mejte... user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
8.6.2009 23:00:36   
smrka
... evo sem zlila cel glaz radenske.. mater mi smotanoj user posted image user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
9.6.2009 7:13:19   
sayuri
Jutro. user posted image  Evo, kuham kavico user posted image user posted image user posted image  Pokonci že od petih user posted image . Še dobro, da se ne začne daniti ob treh, ker bi L&Z že takrat verjetno kolovratila user posted image .

Jeeeee smrka  še malo, pa boš tukaj. user posted image  KAr pripravi se, da te bomo takoj okupirale. user posted image  Vprašanje, če bojo domači na vrsto prišli spljoh. user posted image Evo, seny se že neki vriva za drug teden za kafeuser posted image . seny a si si zdaj naslednji četrtek rezervirala? MA saj v bistvu lahko ta četrtek pri meni, ker se bomo mogle itak še 1x s smrko dobit. ZAnalaš takrat, ko boš ti na morju user posted image . Ma hecam se. SAm ti res pobegneš drug vikend in te niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii do večnosti, je tko? Torej punce-katera lahko ta četrtek namesto v Gol pride v plevel na vrtu na kafe? user posted image Ja, res je...nism še našla vseh rož user posted image . klepetka, Muklla, Nasy, Menčy, karmy, seny, nogica (upam, da ne delaš)...ve itak brez izgovorov.user posted image Srkiiiiii, daj pridi zjutraj dol z mami, pol greš pa nazaj z njooooooooo user posted image . Upam,d a je prišlo sporočilo do nje, drugače ji bom pa sms poslala. user posted image  pikica je še na morju, a ne? Hm, bog ve, če ji ne bi pasalo pridt mimogrede, ko gre na plažo, še k nam na kavico user posted image .

seny sm zdaj kar malo pogledala, ko praviš ciciban copati user posted image . Zdaj pa res ne vem, kdo ima prav. Meni je pa Petra odsvetovala kakršnekoli čeveljke s trdim podplatom. Naj bosta čimdlje bosa, da stopalo čuti podlago. DA v copatih stopalo čist narobe obrne, pa mi tega ne vidimo. Moram pa jaz Lovru tudi popravljat nogico. Ma zdaj mi pa Zara že nekaj dni skoz na prstih stoji user posted image . TAko, da kar naprej popravljam te nogice user posted image

dulči uživajta še naprej. Grem gledat, če si kaj na unem linku objavila user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
9.6.2009 11:03:36   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Živjo bejbe.

JUPI, BEJBI, UŽIVAJTA!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.