|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
11.6.2009 15:18:57   
sayuri
Sm pozabila povedat, da SAndra jutri tud pride na kavico. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
11.6.2009 20:28:30   
seny
user posted image Mater sem raz..pi....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čist vseeno mi je , če tole cela Ribnica prebereuser posted image user posted image user posted image user posted image bom itak še svoje v živo povedalauser posted image

No , danes je šel moj z otroci v L. na obisk.Prejle se pa pogovarjava z prijatelijico in mi reče , da je K. na bolniški , ker ima tamala noriceuser posted image user posted image user posted image user posted image MISLIM , da ni mogel kdo povedatuser posted image niti tašča ni nič zinla , pa sem bila dopoldan tamuser posted image Saj me drugo sploh ne zanima , to se tiče pa tud mojega otroka in , če bi to vedela sigurno nebi pustila Tije tjauser posted image Zdajle pa , če slučajno dobi norice ...ne bom imela sam jaz pokvarjen teden al pa dva , tud moj dopust ni problem......................................................................... ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  brezveze , eni so pač takšni ob katerih mi gre na bruhanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Saj vem , da jih bo morala enkrat prebolet , ampak glih zdaj poleti v tej vročini, ji pa res ni potrebno , če ni sile , al kaj?

< Sporočilo je popravil seny -- 11.6.2009 20:29:29 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
11.6.2009 20:54:24   
smrka
uf.. zoprno tole ja Seny, cist upraviceno si jezna. Upam da jih nebo fasala zdej pred dopustom!!!

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
11.6.2009 21:20:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: seny

user posted image Mater sem raz..pi....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čist vseeno mi je , če tole cela Ribnica prebereuser posted image user posted image user posted image user posted image bom itak še svoje v živo povedalauser posted image

No , danes je šel moj z otroci v L. na obisk.Prejle se pa pogovarjava z prijatelijico in mi reče , da je K. na bolniški , ker ima tamala noriceuser posted image user posted image user posted image user posted image MISLIM , da ni mogel kdo povedatuser posted image niti tašča ni nič zinla , pa sem bila dopoldan tamuser posted image Saj me drugo sploh ne zanima , to se tiče pa tud mojega otroka in , če bi to vedela sigurno nebi pustila Tije tjauser posted image Zdajle pa , če slučajno dobi norice ...ne bom imela sam jaz pokvarjen teden al pa dva , tud moj dopust ni problem......................................................................... ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  brezveze , eni so pač takšni ob katerih mi gre na bruhanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Saj vem , da jih bo morala enkrat prebolet , ampak glih zdaj poleti v tej vročini, ji pa res ni potrebno , če ni sile , al kaj?

Te čist razumem in čist upravičeno si razp... user posted image user posted image user posted image

seny
a prideš da si malo dušo napolniš in izprazniš tole iz sebe?

sayuri
kdaj je jutri kavica pri tebi?

Jaz sem dopoldne frej, za Taro ne vem ali gre v vrtec ali ne, jaz je ne bi dala pa je možek rekel da naj gre vsaj do moje kavice, tako da če grem na kofetka pridem z mojo žverco user posted image . zjutraj bi pa rada še nekaj naredila zato me zanima kdaj je kavica.

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3854
11.6.2009 21:29:09   
klavdi*
SENY te čisto razumem,da si raz...dena.Za user posted image se je v taki situaciji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
11.6.2009 21:48:39   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

sayuriinuser posted image ; VSE NAJBOLJŠE user posted image

ostalim pa lep dan...se vidimo jutri

seny, ma daj pridi jutri, nooo.... boš pa mal kasneje spakirala....

Sploh ne sprejemem opravičila, da seny ne bi bilo user posted image . Itak rabi odklop od vsega pakiranja, pride na kafe in čvek, potem gre pa naprej pakirat. Tko!!!

user posted image user posted image user posted image TOČNO TAKOO!!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
11.6.2009 21:53:42   
Menčy

MA SAJ NE MOREŠ VERJET, GROZNOuser posted image , JAZ VEDNO VSE OPOZORIM PREDEN BI KDO PRIŠEL K NAM, ČE SE SAM ODLOČI POL PA LAHKO , VSAK SAM ZASE PA ŽE NAJBOLJ VE...
PA DOPUST MAŠ PRED SABO user posted image  ENI SO PA RES K....

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
11.6.2009 21:59:37   
Menčy

menčy , kako je pa z Zarjo?

MALO BOLJŠE, PIKICE SO ŠE , MALO JIH JE ŠE PO TREBUŠČKU IN ZGORNJI STRANI ROKIC, SM V BOLJ BLAGI OBLIKI
S KOMERKOLI SE POGOVARJAM, MAJO NEKE PIKICE IN ŠE BOLJ HUDE SIMPTOME, norouser posted image s temi alergijami

SENY - kar pomiri se, vzemi kaj za pod zob pa mal pejd pred tv pa< bo boljš, jutr se pa pr sayuri prikaži, kofetekuser posted image bo pomagal...

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
12.6.2009 7:27:07   
sayuri
Jutro. Pridite tam po 10 uri user posted image . Vreme nam je malce zagodlo-bom šla prečekirat, če je fajn mokro na vrtu. Drugače se bomo pa notri stiskale.user posted image user posted image user posted image

seny ojej, zoprno tole. JAz bi tud znorela.user posted image Če so norice v začetnem stanju, je možnost okužbe, če se pa že sušijo, potem ni panike.  Ni nujno, da se Tia okuži. Boš videla čez 12-14 dni. Mimogrede-LOvru malo iz noska teče, tko da veš user posted image user posted image user posted image . Ker vidm, da s tabo ni varno češenj zobat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . DA me ne boš dala kam na Urbana. user posted image user posted image user posted image  Hecam se. user posted image user posted image user posted image  Te absolutno podpiram. Take stvari se povejo!

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
12.6.2009 7:50:36   
seny
Dobro jutro,
Sayuri , ne sekiraj se , pol kilograma na letouser posted image se spomnišuser posted image Če je pa v bolj mehkem stanju je pa lažje prebavljivouser posted image user posted image user posted image user posted image Tako , da ni nobene panike , če je na vrtu mokro , bomo pa kakšne dodatne hlače sabo vzeleuser posted image za otroke mislimuser posted image Pridem na eno brzinsko kavico preden bom šla po Alenauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nič hudega , če L. iz noska teče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mogoče boš pa kdaj res tudi na Urbanuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nikoli ne veš user posted image

menčy , super , za Zarjouser posted image user posted image user posted image user posted image je pa mala taka facka, tisto s stolom je blo tko posrečenouser posted image user posted image Ja alergij je pa res letos cel kupuser posted image
Ne bom več pisala saj se itak vidimouser posted image

pikica , uživajte!!!!!!!!!
dulci , ti tudi uživaj!!!
smrka , kmalu se vidimouser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
12.6.2009 8:37:03   
sayuri
Prečekirala vrt. Čist ok zgleda. Malce je še trava mokra, ampak ni panike - to se bo osušilo. Če ima katera tisto piknik dekco za na tla, jo lahko vzame s seboj. JAz imam eno. Mogoče bojo pa otroci na dekcah pri miru sedeli user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
12.6.2009 9:07:35   
smrka
Sayuri, ti prstav se kako motikco, ce bo kera slucajno hotla mal rosce okopat user posted image Lepo se mejte punce! Pri nas pada dez in piha kot za stavo... brrr

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
12.6.2009 9:18:49   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Sayuri, ti prstav se kako motikco, ce bo kera slucajno hotla mal rosce okopat user posted image Lepo se mejte punce! Pri nas pada dez in piha kot za stavo... brrr

Rož sploh ni user posted image . Jih je plevel čist zamoril user posted image . Moram vse na novo nabavit user posted image .

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
12.6.2009 13:55:10   
srki
Seny, pomiri se. Nik je tudi dobil slinavko od bratranca, je v vrtcu zakuhal in ker sta bila sestra in njen mož v službi, sem ga šla jaz iskat, ne vedoč, da ima slinavko, pa jo je tako tudi naš staknil. Res je, da bi vam lahko povedali, je pa tudi res, da ni nujno, da jih bo dobil. Saj ko so pri nas vsa leta v vrtcu razsajale, jih prvi sin tudi ni dobil, šele letos. Pa tudi če bodo, mogoče ne bodo v tako hudi obliki, pa v lekarno pa sprej proti srbenju kupit, če ga ne dobite na recept, pri nas je pač tako, da večinoma sami kupujemo zdravila, ker šparamo v zdravstveni blagajniuser posted image .

No, mogoče bom tudi jaz kdaj na Urabnu zaradi tega, kako in kaj se špara pri nas.

No, pa tudi proti slinavki oz. za blaženje bolečin v ustih nismo nič dobili, tako da smo spet na svoje stroške kupovali v lekarni. Kaj češ, vse za otroke.

Pa lepo kofetkajteuser posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
12.6.2009 14:50:56   
sayuri
Punce, hvala za obisk. FAjn je bilo user posted image . L&Z sta v sekundi zaspala in še zdaj spita. Čist sta bila utrujena. Slikice so fuuuul lepe. Povejte, če katera NE želi, da jih objavim tukile. user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
12.6.2009 14:51:39   
sayuri
Aja, še tle povem - če katera namerava 25.6. v ZOO-danes lahko dobite brezplačne vstopnice na tejle strani: http://www.superdan.si/

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
12.6.2009 15:52:54   
klavdi*

Punce, hvala za obisk. FAjn je bilo user posted image . L&Z sta v sekundi zaspala in še zdaj spita. Čist sta bila utrujena. Slikice so fuuuul lepe. Povejte, če katera NE želi, da jih objavim tukile. user posted image
JA,RES SUPER JE BILO DANES.ŠE ENKRAT HVALA ZA POVABILO IN ZA TAKO POGOSTITEVuser posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
12.6.2009 15:54:45   
klavdi*

Aja, še tle povem - če katera namerava 25.6. v ZOO-danes lahko dobite brezplačne vstopnice na tejle strani: http://www.superdan.si/
RAVNO KAR ,SEM SE PRIJAVILAuser posted image .HVALA,DA SI NAM TO OBJAVILA.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
12.6.2009 15:58:26   
klavdi*
SAYURI čist,sem že skoraj pozabila napisat,da zaradi mene lahko objaviš slike.Komi čakam,da jih vidimuser posted image .

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
12.6.2009 18:07:57   
klepetkaa
sayuri, jaz NE želim, da se objavijo slike, na katerih sem gor jaz ali pa L. Utemeljtev sledi  enkrat na kofetuuser posted image .
Bi te pa lep oprosila, če mi pošlješ kakšno na mail. Hvala.

Pa hvala ti še enkrat za vse

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
12.6.2009 18:21:54   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

sayuri, jaz NE želim, da se objavijo slike, na katerih sem gor jaz ali pa L. Utemeljtev sledi  enkrat na kofetuuser posted image .
Bi te pa lep oprosila, če mi pošlješ kakšno na mail. Hvala.

Pa hvala ti še enkrat za vse

Ni problema. user posted image  SAmo mejl mi napiši user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
12.6.2009 19:17:02   
smrka
Kje se prijavim za ZOO, sem gledala pa ne najdem.. mi kera pomaga, mi bomo sli.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
12.6.2009 19:20:57   
smrka
sem se prijavla.... zdej bom pa presenetla se tri prijatelce z druzino, da se pridruzjo temule.. yeahhhh :)

< Sporočilo je popravil smrka -- 12.6.2009 19:22:49 >

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
12.6.2009 20:26:55   
Anonimen
Pozdravljene čvekice!
Vidim, da uživate. In prav je tako. Me smo se včeraj zvečer vrnile iz morja, bilo je fino. Sem šele zdaj prižgala računalnik in vas prebrala. Vidim, da sem zamudila kofetkanje pri sayuri. Medtem sem pa jaz doma kofetkala z Z. in L. user posted image  V glavnem, Zoja je bila na morju pridna, le za zaspat smo imeli probleme. Ji ni bilo jasno kje je,  je sam gledala naokrog vse novo.. user posted image  Ampak ko je zaspala, je spala kot top user posted image  Z Lano pa itak ni problemov sploh.

Seny vidim si mi že pobegnila na morje user posted image  Se tud slišali nisva. user posted image

Mi se bomo začeli počasi začeli pakirat za dopust no.3 user posted image  V ponedeljek odrinemo na Lošinj.
Muklla- se kaj vidimo, a ne? user posted image  Kdaj pridete?

Se še kaj javim, grem reševat otroke iz banje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3874
12.6.2009 21:48:08   
klepetkaa
sayuri, moj mail ; ime.priimek@gmail.com

pikica, super da si nazaj... dolgčas nam blo po tebiuser posted image

menčy, seny in nogica, kje  pa ste se zadrževale danes?user posted image Pa tako sem se veselila, da se spet vidimouser posted image

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 12.6.2009 21:49:15 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.