Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.6.2009 15:18:57
|
|
|
|
sayuri
|
Sm pozabila povedat, da SAndra jutri tud pride na kavico.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.6.2009 20:28:30
|
|
|
|
seny
|
Mater sem raz..pi.... Čist vseeno mi je , če tole cela Ribnica prebere bom itak še svoje v živo povedala No , danes je šel moj z otroci v L. na obisk.Prejle se pa pogovarjava z prijatelijico in mi reče , da je K. na bolniški , ker ima tamala norice MISLIM , da ni mogel kdo povedat niti tašča ni nič zinla , pa sem bila dopoldan tam Saj me drugo sploh ne zanima , to se tiče pa tud mojega otroka in , če bi to vedela sigurno nebi pustila Tije tja Zdajle pa , če slučajno dobi norice ...ne bom imela sam jaz pokvarjen teden al pa dva , tud moj dopust ni problem......................................................................... .... brezveze , eni so pač takšni ob katerih mi gre na bruhanje Saj vem , da jih bo morala enkrat prebolet , ampak glih zdaj poleti v tej vročini, ji pa res ni potrebno , če ni sile , al kaj?
< Sporočilo je popravil seny -- 11.6.2009 20:29:29 >
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.6.2009 20:54:24
|
|
|
|
smrka
|
uf.. zoprno tole ja Seny, cist upraviceno si jezna. Upam da jih nebo fasala zdej pred dopustom!!!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.6.2009 21:20:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny Mater sem raz..pi.... Čist vseeno mi je , če tole cela Ribnica prebere bom itak še svoje v živo povedala No , danes je šel moj z otroci v L. na obisk.Prejle se pa pogovarjava z prijatelijico in mi reče , da je K. na bolniški , ker ima tamala norice MISLIM , da ni mogel kdo povedat niti tašča ni nič zinla , pa sem bila dopoldan tam Saj me drugo sploh ne zanima , to se tiče pa tud mojega otroka in , če bi to vedela sigurno nebi pustila Tije tja Zdajle pa , če slučajno dobi norice ...ne bom imela sam jaz pokvarjen teden al pa dva , tud moj dopust ni problem......................................................................... .... brezveze , eni so pač takšni ob katerih mi gre na bruhanje Saj vem , da jih bo morala enkrat prebolet , ampak glih zdaj poleti v tej vročini, ji pa res ni potrebno , če ni sile , al kaj? Te čist razumem in čist upravičeno si razp... seny a prideš da si malo dušo napolniš in izprazniš tole iz sebe? sayuri kdaj je jutri kavica pri tebi? Jaz sem dopoldne frej, za Taro ne vem ali gre v vrtec ali ne, jaz je ne bi dala pa je možek rekel da naj gre vsaj do moje kavice, tako da če grem na kofetka pridem z mojo žverco . zjutraj bi pa rada še nekaj naredila zato me zanima kdaj je kavica.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.6.2009 21:29:09
|
|
|
|
klavdi*
|
SENY te čisto razumem,da si raz...dena.Za se je v taki situaciji.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.6.2009 21:48:39
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa sayuriin ; VSE NAJBOLJŠE ostalim pa lep dan...se vidimo jutri seny, ma daj pridi jutri, nooo.... boš pa mal kasneje spakirala.... Sploh ne sprejemem opravičila, da seny ne bi bilo . Itak rabi odklop od vsega pakiranja, pride na kafe in čvek, potem gre pa naprej pakirat. Tko!!! TOČNO TAKOO!!!!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.6.2009 21:53:42
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny Mater sem raz..pi.... Čist vseeno mi je , če tole cela Ribnica prebere bom itak še svoje v živo povedala No , danes je šel moj z otroci v L. na obisk.Prejle se pa pogovarjava z prijatelijico in mi reče , da je K. na bolniški , ker ima tamala norice MISLIM , da ni mogel kdo povedat niti tašča ni nič zinla , pa sem bila dopoldan tam Saj me drugo sploh ne zanima , to se tiče pa tud mojega otroka in , če bi to vedela sigurno nebi pustila Tije tja Zdajle pa , če slučajno dobi norice ...ne bom imela sam jaz pokvarjen teden al pa dva , tud moj dopust ni problem......................................................................... .... brezveze , eni so pač takšni ob katerih mi gre na bruhanje Saj vem , da jih bo morala enkrat prebolet , ampak glih zdaj poleti v tej vročini, ji pa res ni potrebno , če ni sile , al kaj? MA SAJ NE MOREŠ VERJET, GROZNO , JAZ VEDNO VSE OPOZORIM PREDEN BI KDO PRIŠEL K NAM, ČE SE SAM ODLOČI POL PA LAHKO , VSAK SAM ZASE PA ŽE NAJBOLJ VE... PA DOPUST MAŠ PRED SABO ENI SO PA RES K....
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.6.2009 21:59:37
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny menčy , kako je pa z Zarjo? MALO BOLJŠE, PIKICE SO ŠE , MALO JIH JE ŠE PO TREBUŠČKU IN ZGORNJI STRANI ROKIC, SM V BOLJ BLAGI OBLIKI S KOMERKOLI SE POGOVARJAM, MAJO NEKE PIKICE IN ŠE BOLJ HUDE SIMPTOME, noro s temi alergijami SENY - kar pomiri se, vzemi kaj za pod zob pa mal pejd pred tv pa< bo boljš, jutr se pa pr sayuri prikaži, kofetek bo pomagal...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.6.2009 7:27:07
|
|
|
|
sayuri
|
Jutro. Pridite tam po 10 uri . Vreme nam je malce zagodlo-bom šla prečekirat, če je fajn mokro na vrtu. Drugače se bomo pa notri stiskale. seny ojej, zoprno tole. JAz bi tud znorela. Če so norice v začetnem stanju, je možnost okužbe, če se pa že sušijo, potem ni panike. Ni nujno, da se Tia okuži. Boš videla čez 12-14 dni. Mimogrede-LOvru malo iz noska teče, tko da veš . Ker vidm, da s tabo ni varno češenj zobat . DA me ne boš dala kam na Urbana. Hecam se. Te absolutno podpiram. Take stvari se povejo!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.6.2009 7:50:36
|
|
|
|
seny
|
Dobro jutro, Sayuri , ne sekiraj se , pol kilograma na leto se spomniš Če je pa v bolj mehkem stanju je pa lažje prebavljivo Tako , da ni nobene panike , če je na vrtu mokro , bomo pa kakšne dodatne hlače sabo vzele za otroke mislim Pridem na eno brzinsko kavico preden bom šla po Alena nič hudega , če L. iz noska teče Mogoče boš pa kdaj res tudi na Urbanu nikoli ne veš menčy , super , za Zarjo je pa mala taka facka, tisto s stolom je blo tko posrečeno Ja alergij je pa res letos cel kup Ne bom več pisala saj se itak vidimo pikica , uživajte!!!!!!!!! dulci , ti tudi uživaj!!! smrka , kmalu se vidimo
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.6.2009 8:37:03
|
|
|
|
sayuri
|
Prečekirala vrt. Čist ok zgleda. Malce je še trava mokra, ampak ni panike - to se bo osušilo. Če ima katera tisto piknik dekco za na tla, jo lahko vzame s seboj. JAz imam eno. Mogoče bojo pa otroci na dekcah pri miru sedeli
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.6.2009 9:07:35
|
|
|
|
smrka
|
Sayuri, ti prstav se kako motikco, ce bo kera slucajno hotla mal rosce okopat Lepo se mejte punce! Pri nas pada dez in piha kot za stavo... brrr
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.6.2009 9:18:49
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka Sayuri, ti prstav se kako motikco, ce bo kera slucajno hotla mal rosce okopat Lepo se mejte punce! Pri nas pada dez in piha kot za stavo... brrr Rož sploh ni . Jih je plevel čist zamoril . Moram vse na novo nabavit .
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.6.2009 13:55:10
|
|
|
|
srki
|
Seny, pomiri se. Nik je tudi dobil slinavko od bratranca, je v vrtcu zakuhal in ker sta bila sestra in njen mož v službi, sem ga šla jaz iskat, ne vedoč, da ima slinavko, pa jo je tako tudi naš staknil. Res je, da bi vam lahko povedali, je pa tudi res, da ni nujno, da jih bo dobil. Saj ko so pri nas vsa leta v vrtcu razsajale, jih prvi sin tudi ni dobil, šele letos. Pa tudi če bodo, mogoče ne bodo v tako hudi obliki, pa v lekarno pa sprej proti srbenju kupit, če ga ne dobite na recept, pri nas je pač tako, da večinoma sami kupujemo zdravila, ker šparamo v zdravstveni blagajni . No, mogoče bom tudi jaz kdaj na Urabnu zaradi tega, kako in kaj se špara pri nas. No, pa tudi proti slinavki oz. za blaženje bolečin v ustih nismo nič dobili, tako da smo spet na svoje stroške kupovali v lekarni. Kaj češ, vse za otroke. Pa lepo kofetkajte .
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.6.2009 14:50:56
|
|
|
|
sayuri
|
Punce, hvala za obisk. FAjn je bilo . L&Z sta v sekundi zaspala in še zdaj spita. Čist sta bila utrujena. Slikice so fuuuul lepe. Povejte, če katera NE želi, da jih objavim tukile.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.6.2009 14:51:39
|
|
|
|
sayuri
|
Aja, še tle povem - če katera namerava 25.6. v ZOO-danes lahko dobite brezplačne vstopnice na tejle strani: http://www.superdan.si/
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.6.2009 15:52:54
|
|
|
|
klavdi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Punce, hvala za obisk. FAjn je bilo . L&Z sta v sekundi zaspala in še zdaj spita. Čist sta bila utrujena. Slikice so fuuuul lepe. Povejte, če katera NE želi, da jih objavim tukile. JA,RES SUPER JE BILO DANES.ŠE ENKRAT HVALA ZA POVABILO IN ZA TAKO POGOSTITEV .
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.6.2009 15:54:45
|
|
|
|
klavdi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Aja, še tle povem - če katera namerava 25.6. v ZOO-danes lahko dobite brezplačne vstopnice na tejle strani: http://www.superdan.si/ RAVNO KAR ,SEM SE PRIJAVILA .HVALA,DA SI NAM TO OBJAVILA.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.6.2009 15:58:26
|
|
|
|
klavdi*
|
SAYURI čist,sem že skoraj pozabila napisat,da zaradi mene lahko objaviš slike.Komi čakam,da jih vidim .
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.6.2009 18:07:57
|
|
|
|
klepetkaa
|
sayuri, jaz NE želim, da se objavijo slike, na katerih sem gor jaz ali pa L. Utemeljtev sledi enkrat na kofetu . Bi te pa lep oprosila, če mi pošlješ kakšno na mail. Hvala. Pa hvala ti še enkrat za vse
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.6.2009 18:21:54
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa sayuri, jaz NE želim, da se objavijo slike, na katerih sem gor jaz ali pa L. Utemeljtev sledi enkrat na kofetu . Bi te pa lep oprosila, če mi pošlješ kakšno na mail. Hvala. Pa hvala ti še enkrat za vse Ni problema. SAmo mejl mi napiši
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.6.2009 19:17:02
|
|
|
|
smrka
|
Kje se prijavim za ZOO, sem gledala pa ne najdem.. mi kera pomaga, mi bomo sli.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.6.2009 19:20:57
|
|
|
|
smrka
|
sem se prijavla.... zdej bom pa presenetla se tri prijatelce z druzino, da se pridruzjo temule.. yeahhhh :)
< Sporočilo je popravil smrka -- 12.6.2009 19:22:49 >
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.6.2009 20:26:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene čvekice! Vidim, da uživate. In prav je tako. Me smo se včeraj zvečer vrnile iz morja, bilo je fino. Sem šele zdaj prižgala računalnik in vas prebrala. Vidim, da sem zamudila kofetkanje pri sayuri. Medtem sem pa jaz doma kofetkala z Z. in L. V glavnem, Zoja je bila na morju pridna, le za zaspat smo imeli probleme. Ji ni bilo jasno kje je, je sam gledala naokrog vse novo.. Ampak ko je zaspala, je spala kot top Z Lano pa itak ni problemov sploh. Seny vidim si mi že pobegnila na morje Se tud slišali nisva. Mi se bomo začeli počasi začeli pakirat za dopust no.3 V ponedeljek odrinemo na Lošinj. Muklla- se kaj vidimo, a ne? Kdaj pridete? Se še kaj javim, grem reševat otroke iz banje
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.6.2009 21:48:08
|
|
|
|
klepetkaa
|
sayuri, moj mail ; ime.priimek@gmail.com pikica, super da si nazaj... dolgčas nam blo po tebi menčy, seny in nogica, kje pa ste se zadrževale danes? Pa tako sem se veselila, da se spet vidimo
< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 12.6.2009 21:49:15 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.