Nasy
|
Pikica, uživajte na !!! Jaz bi tuuudiiii, bi prav pasalo kak dan, ma da bi mi kdo že spakiral, odpeljal,da bi se samo znajdla nekje na toplem Vsem čestitke za nazaj, za obmesečnice in roj. dneve, res ne vem več, kaj, kdo, kje praznuje,..sam nujno zlo še vem Sayuri, joj, štala no s tem vrtcem, upam, da bo ratalo, matr, že za enga težko najdeš varstvo, kaj za dva, če bi mogla it v privat varianto! Ma sej se bo kak izpisal, za eno skor gvišno vem, vsaj rekla je sestra ene mamice, da ne bo dala fantka v vrtec, čeprav so ga vpisali in dobili, ker bojo imeli dojenčka kmalu pa nebi rada, da bo zanj prevelik šok vse skupaj. Klepetka, kofi, lahko, samo, hm..sej veš, kolk jst poznam tele konce, zemljevid do tebe bi rabila, približno vem, kje si, za natančnejša navodila bo pa treba kr garmina zdej imam en teden fraj-cel teden pavze, uf potem pa spet 14 dni potenja za računalnikom. Dulči uživa, itak, sej prav! Naša bejba spi danes k top, enkrat pač more nadoknadit spanje. Bi jaz tudi šla zraven nje, pa sem tako utrujena, da ne morem zaspat Kaj slišim..pice, kje..ah, sem spet zamudila pa drugič
< Sporočilo je popravil Nasy -- 5.6.2009 15:37:07 >