|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
9.6.2009 11:05:45   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: seny

KLIKNI evo menčy, samo zateuser posted image

SENY, SAMA DOBROTA TE JE , HVALAAAAAA user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
9.6.2009 11:08:14   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

user posted image bravo za MAZORETKE!!!Klepteka  kako je pa z Marusino roko... je bolje, je lahko nastopala? Dulci user posted image se vidi po slikah da uzivata.. slike so ful lepe, verjamem da vaju noge bolijo, je treba kar izkoristit tak izlet in videt vse zivo! Uzivajta se naprej pa srecno na poti!!

Mi bomo pa v "domov" prisli v torek.. v pondelk bomo startal.. ce prepricam dragega bi mogoce ze v nedeljo sli na trajekt, pa mal Nemcije user posted image   zvozil... joj kok se mi ta dojcland vlece.. se dobro da je avtocesta, da clovek lahko siba.. pa upam da nebo dez scal.. ce ne bom vsa lesena sedela v avtu. No glavno ko pridem potem pa  user posted image .

JUPI, KOMAJ ET ČAKAMOOOO.................
Tok se ze veselim, da bom ze jutr s..pakirala kufr pa cakala ob njem se teden dni user posted image .

A mate rade kaviar?
HGA NISEM ŠE NIKOLI PROBALA A JE DOBER user posted image , MAM PA RADA NOVOSTAI, MATER SAJ TO NI NIČ NOVEGA, NO, JA ZAME ŽE user posted image user posted image ...

Ce ma kera rada lahko prnesem.... ce ga niste probale ga tud lahko prinesem da ga probate.. tak v obliki pastete je.. je slan ampak  ful dober user posted image

Zdej grem pa mal slusalke dat na usesa pa musko poslusat.. tok mi pase zdaj nekaj.. vcasih mi gre pa na zivce in nocem nic slisat.. masina sem cudna user posted image

Lepo se mejte... user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
9.6.2009 11:10:53   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Jutro. user posted image  Evo, kuham kavico user posted image user posted image user posted image  Pokonci že od petih user posted image . Še dobro, da se ne začne daniti ob treh, ker bi L&Z že takrat verjetno kolovratila user posted image .

Jeeeee smrka  še malo, pa boš tukaj. user posted image  KAr pripravi se, da te bomo takoj okupirale. user posted image  Vprašanje, če bojo domači na vrsto prišli spljoh. user posted image Evo, seny se že neki vriva za drug teden za kafeuser posted image . seny a si si zdaj naslednji četrtek rezervirala? MA saj v bistvu lahko ta četrtek pri meni, ker se bomo mogle itak še 1x s smrko dobit. ZAnalaš takrat, ko boš ti na morju user posted image . Ma hecam se. SAm ti res pobegneš drug vikend in te niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii do večnosti, je tko? Torej punce-katera lahko ta četrtek namesto v Gol pride v plevel na vrtu na kafe? user posted image Ja, res je...nism še našla vseh rož user posted image . klepetka, Muklla, Nasy, Menčy, karmy, seny, nogica (upam, da ne delaš)...ve itak brez izgovorov.user posted image Srkiiiiii, daj pridi zjutraj dol z mami, pol greš pa nazaj z njooooooooo user posted image . Upam,d a je prišlo sporočilo do nje, drugače ji bom pa sms poslala. user posted image  pikica je še na morju, a ne? Hm, bog ve, če ji ne bi pasalo pridt mimogrede, ko gre na plažo, še k nam na kavico user posted image .

seny sm zdaj kar malo pogledala, ko praviš ciciban copati user posted image . Zdaj pa res ne vem, kdo ima prav. Meni je pa Petra odsvetovala kakršnekoli čeveljke s trdim podplatom. Naj bosta čimdlje bosa, da stopalo čuti podlago. DA v copatih stopalo čist narobe obrne, pa mi tega ne vidimo. Moram pa jaz Lovru tudi popravljat nogico. Ma zdaj mi pa Zara že nekaj dni skoz na prstih stoji user posted image . TAko, da kar naprej popravljam te nogice user posted image

dulči uživajta še naprej. Grem gledat, če si kaj na unem linku objavila user posted image

Jaz lahko v četrtek pridem tud k tebi, jupiiii....upam, da bomo imele še lepo vreme...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
9.6.2009 11:11:31   
Menčy
ZDAJ PA LETIM NA FIZIOTERAPIJO, MI MALI ŠE SPI IN GA MORAM HITER ZBUDIT, DRGAČ BOMO ZAMUDILI
PAPA

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
9.6.2009 13:22:50   
sayuri

. klepetka, Muklla, Nasy, Menčy, karmy, seny, nogica (upam, da ne delaš)...ve itak brez izgovorov.user posted image Srkiiiiii, daj pridi zjutraj dol z mami, pol greš pa

Kaj sm pa tole zdaj sčarala user posted image user posted image user posted image  MOram it res na dopust. Me že orng emšo daje user posted image user posted image

Menčy, kako je bilo na FT?
klavdi, si bila danes v RA? Kako je bilo?

< Sporočilo je popravil sayuri -- 9.6.2009 13:23:47 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
9.6.2009 21:43:53   
Anonimen
Ahoj

Evo spet en dan okrog.

Kako ste?
A v četrtek pa kavica pri tebi sayuri? Žal delam, lahko pa v petek, ker sem popoldne, ampak ne se ozirat name  ve kar kofetajte.
sayuri kok ste luštna kompanija z družinicouser posted image user posted image user posted image

seny
kako hišica? Si že pobarvala? Tija bravo za zobke user posted image user posted image user posted image

smrka super za tvoj prihod user posted image user posted image user posted image Se vidimo. Pa prijetno potuj.

klepetka bravo za mažoretke. Bravo Maruša user posted image user posted image user posted image Pa bo dopust v Dalmaciji jeseni.

Jest sm se pa tolk sadja najedla  danes, da cel teden ne bi smela nič jest. Jagode iz njive, gozdne jagode, marelice, breskve, lubenica in češnje. Noro res, le kdo bo spal user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3806
9.6.2009 22:25:56   
Menčy
Večer!
Danes smo torej bili ja na .... , nas je najprej nahrulila, ker smo malo zamudili, hotela sem met babi s seboj, pri njej pa je bila kolegica, in sem čakala do zadnejega, no pa mali mi je seveda spal, sem ga mogla tok al tok budit, pol nas je nahrulla da ne smemo obuti not, prej pa nam ni nioč rekla, pol se je seveda neaj opravičevala itd. pa kar....več besed drugič
je pa super, pokazala nam je nekaj vaj in not majo super urejeno in res fajn poskrbljeno, mamo naslednji teden spet vaje, bom mogla bit zeloo točna user posted image

Bila tud v Pikakapoki in končno kupila stekleničko, da jo lahko vrnem Seny(ki me am že poln kuferuser posted image ), čeprav mi mali skor nč ne pije, pa zobni ščetki za Tobija in lestev na vrvi za na vrt..
popoldne pri DR. M. ker ma Zarja še vedno pike po notranji strani stegen in sedaj še na eni roki, možna alergija na nekaj al pa je vse skup povezano z kako virozo 8sam ji drgač nč ni user posted image )pike jo ne skropijo in ne pečejo, dobili smo Zyrtec pa da vdimo
tam sem srečala Seny in Tijo, ki ima tud neke flekce pod kolenčki, saj to je norouser posted image , same alergije user posted image  al kaj ?
pa s komur se pogovarjam s kom in skoraj vsi  majo neke pikeo okončinah, kot da nekaj razsaja, M. pravi, da to ni nič nalezljivo in bi bilo možna reakcija na kako travo....

SAYURI - se vidimooo!! no, jaz lahko tud v petek pa še lepše vreme pravjo da bo user posted image user posted image

zdaj grem pa pista za komornike...
lepo spančkajte...

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
9.6.2009 22:30:26   
Menčy

KLIKNI evo menčy, samo zateuser posted image

ja, zdaj pa ne vem kak to dol potegnem, a moram bit kaj registrirana al moram plačat 10 eurov user posted image
ma res ne vem , sem že preveč utrujena za to računalniško škatlo...

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
9.6.2009 22:59:49   
smrka
smajlije prilepis sem tako da jih samo kopiras in prilepis v tale pogovorni okencek.. cist izi.... 

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
10.6.2009 7:35:44   
sayuri
Jutro user posted image

Zaradi organizacijskih sprememb in čedalje slabšega EMŠA organizatorkeuser posted image , je kafe v plevelu prestavljen na petek!!!
user posted image
Tko! To je zdaj pa že za znoret. Včeraj zvečer malce razmišljam in me skor kap zadane, ko ugotovim, da ima moj jutri RD user posted image . JAz pa čist pozabila user posted image . Tko da se strinjam, da kavica v petek dopoldne. PA še lepše vreme bo, pa še nogica bo lahko prišla. Ostale brez izgovorov user posted image . PA še tortico boste v petek dobile. Jutri bi ble pa sam ob vodi, kafetu in suhih piškotih user posted image

Menčy smajlija samo kopiraš semle. Odpri tisto stran, klikni z desno tipko na miški na en smajli, označi Kopiraj/Copy, greš sem na pogovorno okno, klikneš ze levo tipko, kje bi rada vstavila smajlija, nato pa z desno zopet in Prilepi/paste. poskusi, če bo šlo. user posted image  Pridem danes po 10 uri. DA mi malo poveš o tej FT. Kako to, da babi ni smela zraven user posted image  No, se vidimo user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 10.6.2009 7:37:03 >

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
10.6.2009 8:03:57   
klavdi*
DOBRO JUTRO
KAVICA,ZA VSE NASuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Ja,včeraj smo bili v RA.Pri zdravnici smo bli sam dobre pol ure.Vse je BP in ne rabimo hodit na nikakršno fizioterapijo.ZALA vse pravilno dela ,ko se vsede in ko pleza.
MENČY a se danes pol dobimo pr teb,kot si mi zadnjič rekla,al to velja sam za SAYURI.
Še to,hvala vsem,ki ste mi voščili za roj.danuser posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
10.6.2009 8:14:00   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: nogica
seny kako hišica? Si že pobarvala? Tija bravo za zobke user posted image user posted image user posted image

Hišica končana user posted image user posted image user posted image pridi na ogleduser posted image
Kako pa Tara , je nisem videla že od RDuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
10.6.2009 8:17:32   
seny

Jutro user posted image

Zaradi organizacijskih sprememb in čedalje slabšega EMŠA organizatorkeuser posted image , je kafe v plevelu prestavljen na petek!!!
user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hahahaha, sem mislila , da bom kar dol padla , ko sem tole prebralauser posted image user posted image user posted image Kaj naj pa jaz rečem , mogoče kafe v listjuuser posted image user posted image imamo cel vrt in dvorišče v listju , pa ga ne bom pometla , ker od mojih javorjev nič ne odpada , to naj nam pa sosed ščistiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hecam se , ampak izgovor je pa doberuser posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
10.6.2009 8:17:59   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: klavdi*

DOBRO JUTRO
KAVICA,ZA VSE NASuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Ja,včeraj smo bili v RA.Pri zdravnici smo bli sam dobre pol ure.Vse je BP in ne rabimo hodit na nikakršno fizioterapijo.ZALA vse pravilno dela ,ko se vsede in ko pleza.
MENČY a se danes pol dobimo pr teb,kot si mi zadnjič rekla,al to velja sam za SAYURI.
Še to,hvala vsem,ki ste mi voščili za roj.danuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image  za Zalouser posted image user posted image

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
10.6.2009 8:26:25   
seny
Dobro jutro ,

Tale sonček me, kar v dobro voljo spraviuser posted image kljub neprespanim nočem in budnicam ob petihuser posted image user posted image user posted image user posted image
Naša Tija je taka tečka user posted image nekaj jo matra , mislim , da bo še kakšen zobek , ker ima dlesni otečeneuser posted image user posted image Kot je že menčy povedala smo bile včeraj pri dr.M. , Tija ima verjetno neko alergijo , dobile sva Zyrtec ,jutri imava pa kontrolo.
Neverjetno kolk enih alergij je zdaj ratalouser posted image Že skoraj vsak je na kaj elergičenuser posted image    ..... no jaz naprimer na to , da bom mogla kmal v službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
10.6.2009 8:26:57   
seny
klepetka ZS maš.

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
10.6.2009 8:36:34   
klavdi*

Dobro jutro ,

Tale sonček me, kar v dobro voljo spraviuser posted image kljub neprespanim nočem in budnicam ob petihuser posted image user posted image user posted image user posted image
Naša Tija je taka tečka user posted image nekaj jo matra , mislim , da bo še kakšen zobek , ker ima dlesni otečeneuser posted image user posted image Kot je že menčy povedala smo bile včeraj pri dr.M. , Tija ima verjetno neko alergijo , dobile sva Zyrtec ,jutri imava pa kontrolo.
Neverjetno kolk enih alergij je zdaj ratalouser posted image Že skoraj vsak je na kaj elergičenuser posted image    ..... no jaz naprimer na to , da bom mogla kmal v službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image haha,to si pa dober povedala.Ti imaš pol alergijo na službouser posted image user posted image user posted image user posted image .
Za to alergijo ,ne obstaja nobeno zdravilo.Edino to ti lahko rečem,da greste ponovno v akcijo delat indijančkeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
10.6.2009 8:39:23   
klavdi*
SMRKA a si že spokala kovčke.Glede kaviarija.Tudi jaz,ga nisem še nikoli probala po mojem more bit kar dober.

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
10.6.2009 8:45:09   
Anonimen
user posted image
Tko! To je zdaj pa že za znoret. Včeraj zvečer malce razmišljam in me skor kap zadane, ko ugotovim, da ima moj jutri RD user posted image . JAz pa čist pozabila user posted image . Tko da se strinjam, da kavica v petek dopoldne. PA še lepše vreme bo, pa še nogica bo lahko prišla. Ostale brez izgovorov user posted image . PA še tortico boste v petek dobile. Jutri bi ble pa sam ob vodi, kafetu in suhih piškotih user posted image

Jeee se vidimo v petek user posted image user posted image user posted image

Nimam časa vse prebrat.

Bom popoldne.

Čavči

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3819
10.6.2009 9:04:47   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: klavdi*

To je še un kafe, za katerega se z Menčy menva že en mesec, pa se nikakor ne morva dobit. user posted image

Super, da je z Zalo vse ok.

seny, a pol te pikce niso od sončka? Hm, verjetno Tia čuti, da se zaključuje porodniška user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
10.6.2009 9:27:40   
smrka
Jutro punce!!! SAYURI, a ti to vabis na kofe v plevel, pol bos pa kao se par motik pozabila pospravt, pa ti bodo punce mal pomagale pr delu user posted image

grem neki hitr se napisat pa se oglasim mal kasnej yeaaah user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
10.6.2009 9:28:09   
Menčy
SAYURI - DOBRODOŠLA, :-)))

nimam časa brat vse, mali siten,,,

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
10.6.2009 10:24:02   
Muklla
Oj! Naša razbija že celi dopoldan user posted image . Spanje ponoči je malo boljše. Peklen mali. Drgač nam iz noska še mal teče, pa sej bo.

V petek me ne bo, ker dobim obisk.

Moram jit, drgač mi bo vse uničla.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
10.6.2009 18:32:41   
Menčy
ker sem ravno na računalniku, vas še malo pozdravim user posted image
danes bila pri meni SAYURI IN imeli sva se zelo lepo, v miru sva poklepetali in kaj hitro nama je zmanjkalo časa user posted image , te obiske bova morali še ponoviti
potem sem nesla še na občino ožigosat plakate in jih raznest po Ribnici, nobenih problemov user posted image ,
tudi doma danes super mirno, Zarja ubogljiva in se lepo igra, tobija pa tud super, zjutraj spal 2 uri in popoldan skoraj dve uri user posted image , pohvalanouser posted image , res user posted image

pisla sem še neke vloge za Gallusove značke in za skrajšan delovni čas
in še malo sem pokuhala, čemaževa juha pa "tenstan user posted image " krompir pa sojini zrezki in popečeni jajčevci in solatka,user posted image njamsi, dobro je bilouser posted image  , malo bolj na vegiiii user posted image

no, pa jaz tud pridem v PETEK, SE vidimooo

papa

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
10.6.2009 18:36:44   
Menčy
user posted image jeee, uspelo mi je , hvala SAYURI IN SMRKA user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.