|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
8.6.2009 8:11:15   
blaža
Jutro!

Spali tako tako. Je mel tudi ponoči vročino in zjutraj. bomo vidli kako bo danes. No tako imam oba doma, ki Matije ne morem peljat z Blažem v vrtec, moj gre pa prezgodaj. No sej Matija še spi, jaz pa kavico spijem, pol grem pa Blaža cartat.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 601
8.6.2009 8:54:09   
itata
jutro,
mi smo se imeli super fino na morju. tudi jakob je končno osvojil vožnjo na morje v budnem stanju brez teženjauser posted image  ker prej je mel skoz kake "pripombe", ampak na temo, ker on ne bi sedel v stolčku tolk časa na miru... zdej je kočno tudi to zmožen dat od sebe in se vozit uro in pol brez teženja.
na morju je sicer pihalo, ampak jugo, tko da ni blo mraz ni blo pa glih fino - kar se vremena tiče. v soboto smo imeli praznovanje v eni gostilni in je trajal 4 ure, ampak je bil mali ful priden, sedel ko je jedel, vmes pa okol skakal in zabaval sorodnikeuser posted image
sem bila pa še sama zadnjič presenečena, ko sva se pred hišo nekaj igrala in je od sosede baby borna vzel jakob in sem ga spraševala kaj je kaj in je znal na igrački pokazat vse od ušes, nosa, ust do rok, nog, kolena, trebuha, jošk, popka in pimpijauser posted image  do tja še nisva prišla, da punčke pa nimajo pimpijauser posted image user posted image user posted image  drugič...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 602
8.6.2009 10:09:50   
Februarka08
Dan.

Jaz sem končno prišla do kavčauser posted image sva s tamalo malo pospravljali in je prav super ker že vse razume in mi pomagauser posted image se sploh ne pripognem več, mi vse pobere, igrače znosi, žogice, pospravi posodo v omaro, nese v svojo sobico ipd.user posted image Itak jo morm pa skoz hvalit in vzpodbujat, ploskat zraven, ampak se splačauser posted image je prav pridna, samo če hoče bituser posted image
Glede ihte - pri nas je še ni bilo, upam da je tudi ne bouser posted image no, sigurno bo, ampak naj bo v čim milejši oblikiuser posted image včasih mal pojokca, ko kaj hoče met, samo ni pa kaj takega da bi se na tla vrgla ali se 1 uro drlauser posted image no, hvala boguuser posted image

Joj, bolančki, vsakemu posebej user posted image user posted image da se čimprej pozdravite in boste kmal spet zdravi februarčki.
Pri nas kašljamo itak že par mescov parkrat na dan, to je pa tud vse. Samo do vročine ne smemo pridt, potem mormo takoj k zdravnikuuser posted image
Vsem želim lep začetek tedna, jaz sem neskončno vesela, da je tale vikend za namiuser posted image v denarnici se pa tudi poznauser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 603
8.6.2009 12:22:16   
MetiLu
Dan!
Za nami je tud pester vikend ... spanje je pa spet čist u k****** , zvečer ne in ne zaspat, je včeraj šele ob 22,20 zaspal ... pri men user posted image  in sva celo noč spala na tleh na roll-up blazini user posted image  smo se pocajtali, apetit je nazaj in to kakšen, pomojem hoče nadoknadit za tiste tri dni user posted image  upam, da pridemo kmal nazaj na stare tire spanja, ker sem spet ko zombi ... zbujamo se ob petih zjutraj user posted image  s tem da se še vmes zbuja ... zvečer je pa spet začel izsiljetvat, da bi bil kdo z njim .... pa tako lepo je bil navajen sam zaspat user posted image  tele bolezni čist nič dobrega ne prinesejo user posted image  upam, da bomo zdek ok user posted image  user posted image

Danes je šel pa naš atek že nazaj na šiht, je zaključil z bolniško in ima takoj prvi dan celodnevni šiht, pol gre pa še na eno fešto in ga ne bo kmal domov ... tako da se bova šla z Janezom danes mal potepat ...

Ihtat zna tud naš, sam ga hitro mine, nikol ne traja dlje kot 5 min, še to ne ponavad, mu preusmerim pozornost, pa je ... pospravljat pa koker ga prime, včasih ma čist gluha ušesa, spet drugič pa vse sam naredi, vem kam mora pospravit ... včeraj zvečer je npr. v smeti nesel 20€ user posted image  je štafnal po torbici od mojga, najdel neke papirčke pa še € in je vse skup nesu v koš, ker ve da se papirčke meče v koš za smeti, tako da je treba skoz koše čekerat, ker na ta način že par igrač pogrešamo user posted image  

Itata, Jakob je pa zelo dojemljiv fantiček, naš sploh noče nič pametnega povedat, pa mu skoz kažem razne knjigice, igrače ..., edin svojga pipija (lulček) pa že ve, da je zabaven user posted image  

Buči user posted image user posted image  da se Tilen hitro pozdravi. Listek vam pa tudi user posted image user posted image user posted image

Pina user posted image  za spanje, jaz bi tud user posted image

No, še to, s taščo sva zmenjeni za naslednji vikend, da Janez eno noč tam prespi, pa bomo vidli kako bo user posted image  midva si bova pa privoščila večerjico, pa mogoče kino, pa upam, da bom lahko kej spala in ne samo na tamalga mislila user posted image  user posted image

Naj vam teden hitro mine ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 604
8.6.2009 12:37:25   
itata
meti: ja naš je pa zdej men se zdi začel govort pimpi kadar lula... tko da ga bomo počas začel na kahlico dajat. se mi zdi, da je počas to osvestil. bomo vidli. pa tud besede si najde za ponavljat da crkneš od smeha. zagleda včeri enga mladega bigla - pač pasma od psa a ne - in mu moj fotr razlaga ja to je pa bigl in pol on ponavlja "bi" "bi"user posted image  itak da ne more še rečt bigl, ampak da bi rekel pes al pa kuža se pa ne lotiuser posted image  
pa ko ga vprašaš, kje je jakob reče "tam" in nase pokažeuser posted image  ti se pa skoncentriraj na to, da NE boš mislila ponoč na otroka, ko bosta z možekom končno sama eno noč in to je touser posted image

ihta pa itak kadar ni po njegovem. ampak prav dolgo ne traja, ker jaz ne popuščam. je pa že odkril, da je babi "šibki člen" - sem se že stokrat jezila nanjo, da mora biti bolj "stroga" in ne popuščat, ampak sej mogoče pa enga v familiji mora met, da mu mal "potuho daje", čeprav bi imela raj, da ne. jaz sem stroga in ne popuščam. moj tud bolj ne. dedi mu še razloži zraven zakaj NE pa pol itak kej druzga še pove zraven in se mali zamoti, babi pa popusti dostkrat - še posebej, če sili ven pred hišo (tud če je dež valda, drugač itak ni problem) al pa hoče zalivat rože non stopuser posted image  z drugimi zadevami niti ni tok težav razen,d a se začne neumorno dret, če ga odnesem kam on bi šel pa v drugo smer - sam to pa res traja sam par minut in se hitr sprijazni in najde kaj drugega zanimivaga. tko da zaenkrat kar gre.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 605
8.6.2009 13:28:43   
MetiLu
IZVIRNO SPOROČILO: itata

[ zagleda včeri enga mladega bigla - pač pasma od psa a ne - in mu moj fotr razlaga ja to je pa bigl in pol on ponavlja "bi" "bi"user posted image  itak da ne more še rečt bigl, ampak da bi rekel pes al pa kuža se pa ne lotiuser posted image  

user posted image  pri nas so pa vsi kužki Ari, ker je tako ime psički, ki jo imajo v varstvu user posted image  pa za vsakim psom aji, aji kliče user posted image  sej naš ful čeblja, sam ko hočem kaj od njega, me pa pogleda, pa si misli, pa dej mi mir, kaj nej zdej tle neki po tvoje sviram? user posted image   men je najbolj smešen, ko se afna pred ogledalom in se sam seb smeji, ko afne gunca user posted image  pa kako se po telefonu pogovarja ... hudo ... šele tko vidiš, kako nas otroci posnemajo ... zdej se že dva dni igra z mojim čopičem za puder nanašat, pa čopič odpre in se po obrazu maže user posted image user posted image user posted image    pa fen mora obvezno držat ko lase sušiva, pa tako naprej ... jah rastejo, kaj čmo user posted image  user posted image

Kok se mi dones nič več ne da, sem čist zdelana, pa še neki mi je slabo user posted image  še urco in pol, pa grem po mulčka, pomojem bova dones kar doma user posted image  še vreme se neki kisa user posted image

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 8.6.2009 13:30:16 >

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 606
8.6.2009 14:37:21   
buči
Dan, smo dobili izvide, je adenoviroza, tako da vsaj ni treba več antibiotikov dajt. HB! Smo že celo skoraj normalno jedli.

A MI KATERA LAHKO PREVEDE TOLE: "Abuda"? Tole je pri nas redno na sporedu, nekaj pomeni, ker se zraven nasmehne. Itak da nimamo pojma, kaj je, samo ko mu ponoiviš, se naglas smeje.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 607
8.6.2009 15:26:02   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Dan, smo dobili izvide, je adenoviroza, tako da vsaj ni treba več antibiotikov dajt. HB! Smo že celo skoraj normalno jedli.

A MI KATERA LAHKO PREVEDE TOLE: "Abuda"? Tole je pri nas redno na sporedu, nekaj pomeni, ker se zraven nasmehne. Itak da nimamo pojma, kaj je, samo ko mu ponoiviš, se naglas smeje.

budalauser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image da gre na boljeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 608
8.6.2009 15:36:07   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

"Abuda"?

mlekarnar pravi, da mu bere misli: A boš dala zvečer atiju? ... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 609
8.6.2009 15:37:41   
Februarka08

"Abuda"?

mlekarnar pravi, da mu bere misli: A boš dala zvečer atiju? ... user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 610
8.6.2009 16:10:36   
ella79

"Abuda"?

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image buči a kar ni nemščina in slovenščina, se ti pa konča user posted image user posted image user posted image user posted image bo treba še kitajščino začet študirat user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 611
8.6.2009 20:37:52   
bamby
čer!

Mi smo popoldan izkorstili za družinsko kolesarjenje. Anaja je uživala, da je kar pela zraven user posted image . Mene pa spet rit boli, ampak precej manj kot zadnjič.

buči, "abuda" user posted image user posted image user posted image    Nimam pojma....prav sigurno zanj nekaj smešnega user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 612
8.6.2009 21:13:37   
buči
Mi smo z vrtčevske zabave. Je bilo sicer ok, samo ponavadi se v Kavalu malo bolje potrudijo ...  Mulca spita, jazimam še goro dela. Nočka.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 613
8.6.2009 21:30:32   
Februarka08
Čer.

Mi2 sva si ravno privoščila v miru jagode s sladoledomuser posted image zdaj pa počasi v mižule. Kle itak nobenga čvekauser posted image mal gledam tole oddajo na tv3 in se mi kar obrača pri kakšnem vprašanjuuser posted image user posted image

Lep večer vsem, uživajte v miru in tišiniuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 614
9.6.2009 6:21:29   
buči
Jutro, spet ste bile klepetave. Se vidi, da je šefla odsotna. user posted image  Lep dan vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 615
9.6.2009 7:13:44   
blaža
jutro!user posted image

Spali tako tako. Blaž ma še vročino, pa slini se kot polž. se vidi, da ga boli, ko mu rinejo zobki ven. Slabo mi je. Nima pravega apetita, na srečo pa vsaj pije. Tako, da ta teden dvomom, da bom šla kej delat.user posted image

Drugače pa je sončke in jaz pijem kavico. Blaž je v stolčku, gleda knjigico, Matija pa bo šel kmalu v vrtec, ga pridejo eni kolegi pobrat. Včeraj pa ni bil, smo bli vsi trije doma.

Popoldne dela naša P in bomo Blaža peljali na pregled, za vsak slučaj, da vidimo sploh kaj je, da ni kaka viroza, al pa kej za antibijotike. Čeprav dvomim, ma da bom mirna a raje peljem. Sej zato so tam.

Nič kavico spijem, pa spokam Matijo.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 616
9.6.2009 8:48:36   
itata
pri nas nič posebej novega... razen, da je mali čist zapalil za risanje s kredo pred hišo po asfaltu al pa tlakovcihuser posted image  itak, da je cel bel, ker se pol preseda gor pa dol in riše okol sebe... pa banano kliče "bamba"user posted image  to je zdej nova pogruntavščina in raca je "dada"user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 617
9.6.2009 9:05:31   
MetiLu
Dan
Pri nas doma je en kripel bataljon user posted image  mene je neki tko v križu zagrabilo, da se sploh ne morem premikat, če pa se že, pa tko vriskam zraven, da mi gre kar na jok user posted image user posted image user posted image  pol noči me je treslo in oblivalo v intervalih, da sem se 2x preoblekla ...mojga je pa ponoč trgal po ramenih in prsnem košu, tko da itak nisva nič spala, pa še Janez je imel ob 00.30 arije in na vsak način hotu pri nama spat ... v glavnem, komaj živiva, Janez je HB že v varstvu, moj pa pri dohtarju ... upam, da se kmal pobereva, ker nisva za nikamor user posted image

Sicer je pa zunaj sonček user posted image  jaz sem že spod tuša z oprano glavo in čakam mojo Petro da pride na kavico in čvek user posted image  

Pa še tole, naš Joni je včeraj mojstrsko začel pit po slamici user posted image  končnooooo user posted image  tko da za nagrado dobi novo flaško na slamico user posted image  

No, pridne bodite user posted image  jest grem jest ...

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 618
9.6.2009 10:08:20   
Blacky*
čau,

eno hitro javljanje... včeraj sem full dolgo pakirala, pa še dokončala "arhiviranje" premajhnih oblek user posted image user posted image user posted image , da imamo kolikor toliko prostora na voljo v Valovi sobi.

Danes sem pa tudi imela že milijon opravkov, pošta, knjižnica, lubi je peljal avto na servis, v sočo kartico razknjižit, ker popoldan ko pridemo na prevzem vložka ne bo več nikogar v pisarni, pa na rentgen... v službi ne bom prav dolgo, moram obvezno nekaj zaključit in pripravit za delo v teh dneh, ko me ne bo user posted image ... popoldan na fizio in po njej direktno na morjeeeee.... jeeee

Skratka, lepo se imejte, uživajte in se beremo, ko se vrnem... pa kaj čtiva mi pripravite, da bom imela vsaj kaj branja na voljo

pa pa

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 619
9.6.2009 10:08:34   
Februarka08
Jutro.

Meti, upam da se čimprej spet ˝poglihata˝user posted image in user posted image za Jonija in njegovo veščino s slamicouser posted image sva ravno na pikniku o tem govorili, sem jaz vedla da bo šlouser posted image
Najin večer je bil mmmmmmmm, sladek, mankala je le še češnja na vrhu smetane, user posted image ampak tiste je bil le moj dragi deležen. No ja, vsaj en.user posted image
Zdaj sem pa že po zajtrku, mala je v varstvu, zdajle se pelje v sosednjo vas na obiskuser posted image in bo spet tam šarmirala in osvajala. Jaz pa zabušavam in skušam spet premagat slabostuser posted image
Lep, sončen dan vam želim, uživajte v sončkuuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 620
9.6.2009 10:09:38   
Februarka08
Blacky, uživajteuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 621
9.6.2009 11:40:21   
ella79
dan user posted image

blacky user posted image user posted image user posted image uživajteeeee maksimalno

meti pozdravite se user posted image user posted image user posted image

pri nas je Zoja že mnogo bolje, je ponči nisem slišala nič kašljati user posted image al pa sem sam tok trdno spala user posted image user posted image user posted image user posted image ji pa tudi ne gre pitje po slamici user posted image če ima sam smamco v roki al pa kaj podobnega tok vleče da je noro, ko pa je spodaj kozarec je pa konec. Ampak, se ne sekiram, obvlada pitje po obični plastični flaški user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 622
9.6.2009 12:24:21   
itata
meti: a nisi rekla, da boš Janeza striktno Janez klicalauser posted image user posted image  kaj je to zdej Joniuser posted image user posted image  mal te hecam...

drugač nič pametnega. moram sodbe popravit do jutri pa se mi resno ne da... pa še ena sodelavka mi skoz glede klime teži, da naj jo ugasnem - pa je naštimana na 24 stopinjuser posted image user posted image user posted image  

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 623
9.6.2009 13:29:00   
Februarka08
Sredi junija morm pit vroč čajuser posted image user posted image me že cel dan grlo praskauser posted image eh, pa tist sladoled včeraj... pa saj ga ni blo velikuser posted image no, zgleda da dost.
Princesa spi, danes celo tašča kuha kosilo, tako da sem frejuser posted image moj ima pa že cel dan žurko na šihtu in jim ni treba nič delatuser posted image kaj bi dala za tak šihtuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 624
9.6.2009 14:12:59   
buči
dan ...

Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

RAZGLED
10ka

Kakšen razgled bi najraje imele iz svojega bivališča?

Na morje (72%)

Na gore (23%)

Na staro mestno jedro (4%)

Na avtocesto (1%)

Število vseh glasov: 566

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!