MetiLu
|
Dan! Za nami je tud pester vikend ... spanje je pa spet čist u k****** , zvečer ne in ne zaspat, je včeraj šele ob 22,20 zaspal ... pri men in sva celo noč spala na tleh na roll-up blazini smo se pocajtali, apetit je nazaj in to kakšen, pomojem hoče nadoknadit za tiste tri dni upam, da pridemo kmal nazaj na stare tire spanja, ker sem spet ko zombi ... zbujamo se ob petih zjutraj s tem da se še vmes zbuja ... zvečer je pa spet začel izsiljetvat, da bi bil kdo z njim .... pa tako lepo je bil navajen sam zaspat tele bolezni čist nič dobrega ne prinesejo upam, da bomo zdek ok Danes je šel pa naš atek že nazaj na šiht, je zaključil z bolniško in ima takoj prvi dan celodnevni šiht, pol gre pa še na eno fešto in ga ne bo kmal domov ... tako da se bova šla z Janezom danes mal potepat ... Ihtat zna tud naš, sam ga hitro mine, nikol ne traja dlje kot 5 min, še to ne ponavad, mu preusmerim pozornost, pa je ... pospravljat pa koker ga prime, včasih ma čist gluha ušesa, spet drugič pa vse sam naredi, vem kam mora pospravit ... včeraj zvečer je npr. v smeti nesel 20€ je štafnal po torbici od mojga, najdel neke papirčke pa še € in je vse skup nesu v koš, ker ve da se papirčke meče v koš za smeti, tako da je treba skoz koše čekerat, ker na ta način že par igrač pogrešamo Itata, Jakob je pa zelo dojemljiv fantiček, naš sploh noče nič pametnega povedat, pa mu skoz kažem razne knjigice, igrače ..., edin svojga pipija (lulček) pa že ve, da je zabaven Buči da se Tilen hitro pozdravi. Listek vam pa tudi Pina za spanje, jaz bi tud No, še to, s taščo sva zmenjeni za naslednji vikend, da Janez eno noč tam prespi, pa bomo vidli kako bo midva si bova pa privoščila večerjico, pa mogoče kino, pa upam, da bom lahko kej spala in ne samo na tamalga mislila Naj vam teden hitro mine ...