|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
10.6.2009 20:01:25   
blaža
poceni, a? user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 651
10.6.2009 20:18:15   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

poceni, a? user posted image

ja zelouser posted image user posted image in potem pravijo, da je/bo šolstvo brezplačnouser posted image user posted image itakuser posted image ob sv. nikoliuser posted image

Larisa je v postelji, itak bo še jamrala neki časauser posted image jaz sem spet spila 2 dcl čaja, pa ni še nič bolj, najbolj da si grem sladoled iskatuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 652
10.6.2009 20:36:28   
buči
Čer, jaz sem danes takooooooooooooo utrujena, ker sem imela že pred 10. konec službe, pa sem šla na manikuro, po trgovinah, na 4 kave ... user posted image user posted image user posted image  Prav pasalo je. Še moj mi je avto pustil, je šel s kolesom na šiht ... user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 653
11.6.2009 7:13:01   
blaža
Jutro!user posted image

Evo mene , da vas zvlečem z druge strani!!user posted image

Spali smo ok, zdej je lihkar Blaž pojedel, jaz čakam, da se mi user posted image  ohladi, Matija pa še spi.

Vidim, da je tle vse bolj in bolj gužva.user posted image

No še malo pa gremo na dopust. še natanko 9 dni!user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 654
11.6.2009 8:18:52   
itata
jutro,
spanje bolj švoh, ampak to zato, ker sva imela z mojim včeraj v službi neko pogostitev... smo dobili neko nagrado in je blo tko za jest pa za pit pa par govorov. luštn. sej pozna nisva bila. okol 23h sva bila doma. sam se vseeno poznauser posted image  pol pa jakob obvezno začne jamrat in se premetavat mal pred 6h, pa to traja ene 10 min. on spi pol naprej do 7h, jaz pa itak ne morem pol več spatuser posted image  tko da tud če bil lahk šele ob 6:30 vstala mi ne ratauser posted image
mini dopustka se pa res veselim. sto let že nisem bila v prikolici. mal mi je smotano ker je FKK kamp pa nisem navajenauser posted image  drugo bo pa itak fajn. drugač je pa ta moja kolegica sama - starši so ji že umrli in itak nimam ksihta, da ji rečem, da ne grem z njo, če me je povabla, ker men je simpl k mam zmer koga k gre z mano do portoroža. ona pa nima tok možnosti, tko da vem že zdej, da se bom mal bolj pretegnila - verjetno za obe, ampak mi ni panike. edin spanje mi ni jasn še zmer kako bouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 655
11.6.2009 10:17:29   
MetiLu
Dan!
Jaz sem od dohtarce, sem mela kontrolo... danes sem še doma, jutri grem pa delat user posted image  k sreči mi je tanajhujše popustilo, tako da sem samo še zategnjena v križu, mam baje kar bunko user posted image  no, še mal masažice, pa bom kot nova... najbolj mi je pa pomagalo, da me je moj zmasiral z Justovim oljem 31 ... user posted image

Noč je bila obupna, Janez se je ob 3.00 zbudil in začel jokcat, pa je šel moj dol in ga potolažil in dal nazaj v posteljico, pol pa taka histerija, da čist konc user posted image  no, eno uro smo se drli, pa se vmes tolažili, samo se nisva dala, se mi zdi da je že čas da se vsi pošteno naspimo user posted image  ma, mi je šlo kar jok, najrajši bi ga šla k sebi vzet, pol sem bla jezna, ker nimamo več prostora v stanovanju, da nama ne bi blo treba bit na galeriji, pa bi ponoč tamal vseeno lahko prišel k nama, če bi mu pasalo ... tako pa ne more po stopnicah lazit ... ne vem, bomo vidli, če bo v par dneh kej izboljšanja, če ne se bova mogla pa nazaj v spalnico preselit, kar pomeni da Janez spet ostane brez sobice, midva pa tud brez prostora zase user posted image  

No, potem je pa le zaspal in spal do sedmih user posted image  ma meni je blo tako grozno, ker je prov jezen bil, ker ni bilo po njegovo... ne vem no, sej nisem ziher, če je ta metoda ok, sam da sem pa jaz po 16 mesecih čist spufana pa tud ni dobr, a ne? ne vem no, men ni logično in normalno, da otrok začne šele okol 3. leta normalno spat ponoč, kakor mi večina razlaga user posted image  popizdiš ...

Dejte mi povedat, kdaj se vam zdi primeren čas, da se otrok nauči da spi sam v svoji postelji oz. da tako prespi celo noč (od cca. 20ih do 7ih)????? A jih še veliko jemljete k sebi in spite skupaj?

Ne narobe zastopit, sej men ni nič odveč Janeza crkljat pa ga božat in mirit, sploh zjutraj se je luštno pokrkljat, sam kaj ko, se naš zadnje čase zjutraj noče več muckat, ker takoj vstane in začne raziskovat po stanovanju... ponoč bi me pa za trepalnice vleku, pa moj nos raziskuje in podobne, tako da sploh ne moremo več spat skupaj ...

Mah, mal sem slabe volje dones, ker sem ga pusila jokat, da ni dosegel svojega user posted image

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 11.6.2009 10:18:38 >

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 656
11.6.2009 10:57:57   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Dan!
Jaz sem od dohtarce, sem mela kontrolo... danes sem še doma, jutri grem pa delat user posted image  k sreči mi je tanajhujše popustilo, tako da sem samo še zategnjena v križu, mam baje kar bunko user posted image  no, še mal masažice, pa bom kot nova... najbolj mi je pa pomagalo, da me je moj zmasiral z Justovim oljem 31 ... user posted image

Noč je bila obupna, Janez se je ob 3.00 zbudil in začel jokcat, pa je šel moj dol in ga potolažil in dal nazaj v posteljico, pol pa taka histerija, da čist konc user posted image  no, eno uro smo se drli, pa se vmes tolažili, samo se nisva dala, se mi zdi da je že čas da se vsi pošteno naspimo user posted image  ma, mi je šlo kar jok, najrajši bi ga šla k sebi vzet, pol sem bla jezna, ker nimamo več prostora v stanovanju, da nama ne bi blo treba bit na galeriji, pa bi ponoč tamal vseeno lahko prišel k nama, če bi mu pasalo ... tako pa ne more po stopnicah lazit ... ne vem, bomo vidli, če bo v par dneh kej izboljšanja, če ne se bova mogla pa nazaj v spalnico preselit, kar pomeni da Janez spet ostane brez sobice, midva pa tud brez prostora zase user posted image  

No, potem je pa le zaspal in spal do sedmih user posted image  ma meni je blo tako grozno, ker je prov jezen bil, ker ni bilo po njegovo... ne vem no, sej nisem ziher, če je ta metoda ok, sam da sem pa jaz po 16 mesecih čist spufana pa tud ni dobr, a ne? ne vem no, men ni logično in normalno, da otrok začne šele okol 3. leta normalno spat ponoč, kakor mi večina razlaga user posted image  popizdiš ...

Dejte mi povedat, kdaj se vam zdi primeren čas, da se otrok nauči da spi sam v svoji postelji oz. da tako prespi celo noč (od cca. 20ih do 7ih)????? A jih še veliko jemljete k sebi in spite skupaj?

Ne narobe zastopit, sej men ni nič odveč Janeza crkljat pa ga božat in mirit, sploh zjutraj se je luštno pokrkljat, sam kaj ko, se naš zadnje čase zjutraj noče več muckat, ker takoj vstane in začne raziskovat po stanovanju... ponoč bi me pa za trepalnice vleku, pa moj nos raziskuje in podobne, tako da sploh ne moremo več spat skupaj ...

Mah, mal sem slabe volje dones, ker sem ga pusila jokat, da ni dosegel svojega user posted image

Primeren čas je ko se rodi.user posted image user posted image

jaz nisem niti enega ne drugega dajala k sebi v posteljo. Ok, če je to nekomu prav, tudi prav, ma je treba malo pomislit, da se otrok nečesa navadi in je nepošteno pol do njega da se mu kar na enkrat to vzame, če bi on še vedno rad spal z vami.

Če otrok spi sam v svoji posteljici, se lahko lepo navadi, da je posteljica za spanje. Glede cartanja ne bi o tem, ker ni v pomanjkanju, če spi v svoji posteljici. Kvečjemu lepše spi in bolj v miru, ker se en drugega v spanju ne motite.

Je pa sigurno nekaterima lažje dojit v zakonski postelji in ga samo položit zraven pa naprej spat, ma jaz sem raje 3x na noč si ga vzela iz posteljice, ki sem jo imela zraven zakonske, podojila in dala nazaj v posteljico.

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 657
11.6.2009 11:02:29   
Februarka08
Dan.

Jest sem čist slabauser posted image tud pisat ne morm... samo da vas pozdravim, kaj več kasneje...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 658
11.6.2009 11:06:36   
blaža

Dan!

jaz nisem niti enega ne drugega dajala k sebi v posteljo. Ok, če je to nekomu prav, tudi prav, ma je treba malo pomislit, da se otrok nečesa navadi in je nepošteno pol do njega da se mu kar na enkrat to vzame, če bi on še vedno rad spal z vami.

Če otrok spi sam v svoji posteljici, se lahko lepo navadi, da je posteljica za spanje. Glede cartanja ne bi o tem, ker ni v pomanjkanju, če spi v svoji posteljici. Kvečjemu lepše spi in bolj v miru, ker se en drugega v spanju ne motite.

Je pa sigurno nekaterima lažje dojit v zakonski postelji in ga samo položit zraven pa naprej spat, ma jaz sem raje 3x na noč si ga vzela iz posteljice, ki sem jo imela zraven zakonske, podojila in dala nazaj v posteljico.

Aja pa da ne bo kdo mislil, da si kar zmišljujem, to sem v knjigi brala in se v celoti strinjam.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 659
11.6.2009 11:11:52   
blaža
Pa še glede cartanja. mi se ful cartamo, ma čez dan, pa zjutrqaj ko se zbudi, pa preden gre spat. Skratka skozi. Ko je pa ura za spat al pa za hranjenje, tle ni pardona. To dvoje je ful pomembno za otrokov razvoj in tle res ne popuščamo.

Če mi je ta starejši kdaj premalo spal, oz ni imel svojega mira, je prav pregorel in mu je vročino nabilo. Tako, da sem res mnenja, da se morajo lepo spočit.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 660
11.6.2009 12:54:10   
lillchy123

Dan!

še moje skromno mnenje. načeloma se strinjam z Blažo, po drugi strani, pa ne mormo vseh otrok v isti koš metat. čist drugače je al maš recimo zdravega otroka, al je bolj bolan, ma krče...pol eni radi spijo, drugim je to nujno zlo. eni mirno spijo, drugi majo nočne more...jst sem jih recimo mela do 6,.leta- u iber hude. pa sem spala v svoji sobi, sam smo vsako noč vstajali...
verjamem, da se da vsakega otroka naučit, da spi sam v svoji postelji, sam se mi zdi, da je odvisno od vsakega malčka, kdaj je temu dorasel.
malo za šalo: še nisem slišala za nobenega 15-letnika, ki bi spal pri starših user posted image
in malo zares: nihče ni rekel, da je vzgoja otroka lahka. user posted image

pa še to, mene čist jezi, k so raznorazne knnjige pisane za povprečne otroke. bi prou rada prebrala kakšno na temo spanja, za male posebneže.

najin sin bo spal v spalnici, dokler ne bo dovolj zrel, da bo razumel, da ni nikoli sam v hiši in da bo vedno nekdo prišel, ko bo poklical. in ja, včasih ga vzameva k sebi- pa ne bi bilo potrebno, a je najlažje  za vse. user posted image

pa ne me zdej kregat user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 661
11.6.2009 12:57:20   
lillchy123
uuu, sem se uspela iz službe javt user posted image

dan user posted image

pa šsam še to, verjetno mam jst mal drugačen odnos do spanja, k se še vednoo spomnim mojih nočnh mor- sem nekje prou brala, da je to najhujša oblika otroških nočnih mor), tko da tud naši mali šjori, k ma 8 let, če jo je strah, lahko pride k nama.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 662
11.6.2009 13:10:07   
blaža
lillchi , ma s čim so pogojene te otroške more?  Ok sej vem, da jih je včasih strah, sej je tudi matijo kdaj. ne dolgo nazaj me je klical( po baby fonu), ki je nekaj sanjal in se je ful vstrašil, pa je pol spal pri nas, ker je bil ves pod vtisom. ma to se res redko zgodi.

No, da ga je blo kej strah se je dogajalo ko je mel nekje 3-4 leta, zdej se mi zdi, da ne tolko.

Mislim, pa da televizija slabo na te stvari vpliva, pa verjetno fantazija. Jaz vem, da ga je blo nekaj časa strah zaradi risanke Scoby doo.

lahko kej več napišeš za te more pri otrocih? me zanima, ker tega je precej, pa me zanima kaka izkušnja, če ni skrivnost.

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 663
11.6.2009 14:35:35   
itata
lilči: si kar dobr napisalauser posted image  knjige so za povprčne otroke napisane ja.... pa absolutno noben 15 -letnik ne spi več pri starših.
blaža: tud to po mojem kar drži, da če ga najprej navadiš, da si skoz tam, da je pol nefer oziroma protestira, ko mu to vzameš.

meti: zame veš, da ne jemljem nočnega crkljanja kot pravo crkljanje, ampak da tudi nimam hrbtenice, da pustim otroka jokat dokler ne zaspi. eni se vdajo hitr, tist bi mi verjetno uspel, ampak je moj jakob že skoz bolj zahteven otrok pač. sem si deloma sama kriva, da sem ga razvadla, da je skoz ob men, ker se mi ga ni dal odlagat nazaj v posteljico oz beri sem bila večino časa preveč crknjena (zbujanje na vsako uro) in mi je zaspal v naročju, jaz pa tudi in to z golo j**** zunajuser posted image  deloma pa verjetno je bilo za zbujanje krivo tudi to, da ima srbečo kožo, da mu je takoj vroče n je značilno za otroke z dermatitisom,da nemirno spijo. preveč sekirat na to temo se pa ne. vsi enkrat spijo. tudi janez je že lepo spal, zdej ga je bolezen mal pohecala, pa bo spet lepo spaluser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 664
11.6.2009 14:36:04   
itata
pa sej to smo že stokrat debatirale... ni recepta univerzalnega kdaj kater otrok sam spi...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 665
11.6.2009 15:46:27   
srečka nosečka
dan, user posted image

malo, da vas pozdravim in se vam oglasim. user posted image

Ko ste ravno pri spanju - ja, meni oz. nam paše, da včasih tudi skupaj spimo. user posted image  user posted image
Se sploh ne oziram na neko razvajanje glede tega, ker nam to vsem paše.
Glede na to, da vsi vsi spimo brez problema, tudi če smo skupaj v postelji se ne pritožujem da je tak.
Še prehitro bo minil čas, ko se sploh ne bo več želela cartat in muckat, pa zdaj to bolj izkoristimo. user posted image  

Itak, pa vsak po svoje kako mu ustreza. user posted image

Drugače pa smo tako tako. user posted image  pač glede na ostale zadeve.
Smo pa se odločili, da gremo naslednji teden na dopust. Kam in kako še ne vemo - nekaj blizu vglavnem.

Moj ima dopust do konca meseca, jaz pa samo naslednji teden. Pa bomo malo pohajkovali pa bo super, samo, da bomo super.

Tako, oddelala sem svoje in grem lahko domov. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 666
11.6.2009 15:52:21   
misar
spet spanje...

poznate mene, nonstop jamranje, vsak dan sem začela pisat post...danes smo se zbudili samo 6x...user posted image user posted image

moram rečt, da jaz sem našo prinčipesko dajala striktno spat v svojo posteljico do skoraj dopolnjenega 1. leta pomeni pa to tudi, da sem ponoči skoz vstajala in nisem sploh bla več živa.
pa ni nucalo. potem smo se še zmeraj zbujali najmanj 3x na noč, s tem, da je moj presedlal v dnevno (da se je naspal) midve s prinčipesko pa še vedno kraljujeva v postelji. Zbuja se zdaj cca 1x ponoč za jest, sam potem noče več spat v svoji postelji, do takrat pa spi v njej. jaz sem se že davno nehala sekirat, pa tud zbujanje enkrat ponoč je prava veselica, ni več mučenje. smo ugotovili, da je takšno spanje veliko boljše za vse nas. veliko manj slabe volje in veliko bolj se imamo radi (predvsem jaz mojega dragega user posted image user posted image user posted image )

pa naj vse knjige  user posted image vzame, sem jih prebrala preveč, pa premalo delala na tem, kaj je za nas najbolj praktično.

pri drugem otroku (ko/če ga bomo imeli) bom ob morebitnem enakem ne/spanju uporabila linijo manjšega odpora.

tko, to je pa moje mnenje.

moj otrok pač ni po knjigah, kaj čmo.

< Sporočilo je popravil misar -- 11.6.2009 15:53:25 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 667
11.6.2009 16:09:03   
buči
Dan, nič jamrat! Kakor si postelješ, tako spiš! user posted image  Tilen se noče stiskat, se noče crkljat, hoče bit v svoji posteljici, vzame svojo pleničko in se pocarta. Aljaž pride, kadar mu paše, da se včasih midva ne veva, da je med nama na zakonski postelji. Še blazino s seboj prinese. Pač ...

Šibam na pedikuro! user posted image  Imam še bon za izkoristit, da ne boste mislile, da zadnji teden samo zapravljam zase. Itak me je na rit vrglo, ker je bil moj danes na servisu, so sicer samo za malo manj kot 200 evrov popravili zadev, samo so šli amortizerji, bo treba pred morjem odšteti še enih 700. Od kje, itak ne veva! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 668
11.6.2009 16:21:15   
lillchy123
user posted image

lillchi , ma s čim so pogojene te otroške more?  Ok sej vem, da jih je včasih strah, sej je tudi matijo kdaj. ne dolgo nazaj me je klical( po baby fonu), ki je nekaj sanjal in se je ful vstrašil, pa je pol spal pri nas, ker je bil ves pod vtisom. ma to se res redko zgodi.

No, da ga je blo kej strah se je dogajalo ko je mel nekje 3-4 leta, zdej se mi zdi, da ne tolko.

Mislim, pa da televizija slabo na te stvari vpliva, pa verjetno fantazija. Jaz vem, da ga je blo nekaj časa strah zaradi risanke Scoby doo.

lahko kej več napišeš za te more pri otrocih? me zanima, ker tega je precej, pa me zanima kaka izkušnja, če ni skrivnost.

blaža, ma ne vem zdej kje sem to brala. v glavnem da je več vrst nočnih mor pri otroch, najhujše so "žive "nočne more. si buden, pa nekako še vedno sanjaš. ja sigurno je tle domišljija, tk da jst sem mela ful omejeno tv, pravljice strogo sam prijazne, tudi v vrtcu so se mogli prilagodit in mal spremenit pravljice. se prou spomnim, ko smo v 1.l v 2.razredu bral eno rdečo kapico al janko in metko in sem se skregala, da to pa ni prou, da sta volk oz čROVNICA PRIJAZNAuser posted image  UPPSS
je pa ena dobra fora, za malo večje otroke, ki že razumejo... napišem pol, k terminatorček rožo uničujeuser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 669
11.6.2009 20:46:05   
Stipe air force
Milion in en pozdrav iz soncne Dalmacijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Stipiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 670
11.6.2009 20:49:57   
MetiLu
Čer!
Mali spi, ati je v nočni, jaz pa hrbet spet cajtam... jutri grem na šiht ...

Komaj čakam dopust, da bomo vsi skupaj mal odklopli in zadihali, ker trenutno sva z dragim že čist skurjena in je vse skupaj en drek ... ni prave komunikacije in energije user posted image user posted image user posted image  sem se odločila, da greva z Janezom že jutri k tašči, pa bom šla jaz spat v zgornji štuk, da se vsaj malo naspim user posted image  iz sobote na nedeljo bova pa še vidla, če bo kej volje da greva v kino al bova sam še dol padla user posted image

Glede spanja, tud jaz nisem za metodo izjokavanja, sam v takih momentih, k sem jih mela zdele zadnje dni, nisem več vedla, kaj čva narest... jaz malega fizično niti dvignit nisem mogla, moj ima pa svoj pogled na tole jokanje in spanje in pol sva bila cel dan mal ... natempirana user posted image  no, pol sem rekla, da se tega jokanja ne grem, on je pa zaključil, da na roll up-u ne bova spala, ker sva potem en kripel bataljon in se bova očitno selila nazaj v sobo user posted image  
Mogoče pa zadanem na lotu in bomo lahko kupili večje stanovanje user posted image user posted image  

In ja, vzgoja je preklemansko težka user posted image  

nič ,grem kar spat, ker bo najbrž kratka noč ...

Neposredna povezava do sporočila: 671
11.6.2009 22:14:34   
buči
Čer, jaz sem končnooooooooooooooooooooo napisala še 5 testov. Pa najbrž niso zadnji to leto. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne morem več!!!!!!!!!!! DOPUST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

D

O

P

U

S

T

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 672
12.6.2009 6:41:51   
blaža
jutro!user posted image

Spali dobro, ma premalo. user posted image

Sva z mojim mela včeraj user posted image  rekreacijo, pol sva pa nekje okoli pol dvanajste zaspala in Blaž se je spet zbudil pred šesto.user posted image user posted image

No ma sem takoj rtala dobre volje, ki ga je moj prinesel v najino posteljo in naju je zabaval. Ma so zlati. Je pa zvit kot lisica, pravi Matija. user posted image  Pa je res. je čisto drugačen kot Matija. Matija je bil bolj ubogljiv, ta jih pa pali in te gleda v učke.user posted image  A , ga bomo že zrihtali, za sproti.user posted image

No danes sem tudi doma. je pasal " dopustek", ma ne bo ič dinarčkov ta teden. Sem si pa pol naslednji, preden gremo na dopust nabasala do maximuma.

Zdej spijem kavico in pol počakava, da se Matija zbudi, pa gremo v vrtec, jaz in Blaž pa v trgovino in na sprehod. Sem ostala še danes doma, da se pocajta in do konca pozdravi, ker mi še vedno ne je prav dobro, no ma glavno, da ni več bolan, samo malo mora še pridet k sebi.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 673
12.6.2009 8:29:20   
MetiLu
Jutro

No, ponoč je bilo ni da ni user posted image  pa še sama sva bila ... tko da dones po šihtu naju definitivno spokam in grem k tašči čez vikend, pa samo upam, da se kej naspim user posted image

Naš poba je zarad tele bolezni čist iz ritma padu in pozabil na vse dobre veščine spanja, ki smo jih komaj osvojili user posted image  upam, da je to samo faza, ker drugač me bo pobral user posted image

Grem pod tuš, da se mal očedim, pa lase operem, pol bo pa kmal 12 in grem € služit ...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 674
12.6.2009 8:52:22   
itata
jutro, moja noč je bila še kar. sicer se je mulo ene 2x zbudu, enkrat mal popil, drugič mu je bilo pa vroče. sem mogla prav vstat in it okna odpret, da se je shladilo, pol je pa zaspal (po 20 min premetavanja) - zaprla sem pa okno, ker je mal deževalo in smo v mansardiuser posted image  pa je blo prec narobe, ker mu je blo vroče in sem mogla zračit, da se je umiril. pol tkole k gledam za nazaj si mislim matr kokrat sem ga preveč oblekla za ponoč al pa preveč pokrila pa se mi je pol premetaval pa čohal k mu je blo vroče... sem ga dala včeri spat v pižami brez rokavov in na kratke hlačke in je imel do 3h zjutraj še čist vroče noge. pol sem ga šele proti jutru mal pokrila z rjuhco, ampak sam čez nogice. jaz pa z deko pokrita zraven, moj pa tuduser posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (19%)

lana (31%)

neža (50%)

Število vseh glasov: 112

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!