|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
4.6.2009 22:16:03   
lillchy123
čer user posted image
najprej naj povem, da sem že mal koma, pa še pir mi je mal v glvo udaru user posted image , tko da se že vnaprej opravičujem, če se mi bo mal zapletal, pa če bom ktero spustila. pa če me ven vrže ne bom še enkrat pisala user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 551
4.6.2009 22:23:43   
lillchy123
grem bol na zihr user posted image

meti in bamby, super, da gre zdravje na boljše

meti, kdaj ste kupili čoln? A ga maste v marini al doma?

buči, ste potolažili škratka?
februarka, user posted image user posted image user posted image user posted image  hut body user posted image

itata, škoda za vreme. a pol vama je ratal it v ZOO? naši user posted image  bi moral it jutr z vrtcem, pa zdej tud ne vem, če bo kej s tega user posted image

shopingiramo mi kar pri nas v tušu, so tuševi izdelki men ful v redu, pa pocen, pa še noro lepo in dobro sadje in zelenjavo majo user posted image  sam men se zdi, da je to sam v naši PE, ker v Trbovljah in v Lj je ful zanič user posted image

midva sva pa dons ograjo kupla, sam sem se včeri mogla čist skregat. jo majo v akciji, pa v bau bau o tem noben ni vedu nč? Sem govorila z 2 prodajalcema, sta me peljala k vodji oddelka, pol smo šli še do poslovodje, vmes enkrat je še varnostnik pršu prevert, če sem kej nevarna user posted image user posted image user posted image  no, nakonc so mi jo le prodal po kataloški ceni in sva jo dobila praktično zastonj! sicer ne bo za vse veke vekov, ampak za par let bo pa čist okej.  čist happy. sam da bo vreme, pa jo gremo postavt, pa upam da bo spet vroče drug teden, k pridejo pupe se mirkat, pa bi lohk bazen postavli user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 552
4.6.2009 22:28:36   
lillchy123
pa še počitnice mamo reervirane- konc junija za 4 dni sami trije na pag, k majo eni kolegi apartma, konc julija na pag- isto h kolegom, k nam dajo zastonj user posted image  za cel teden cela family, razen psa, prvi tedeen avgusta pa smo preko društva gluhih dobili apartma za 5 oseb +2 karti letni karti za vse bazene in savno za 200 eur! user posted image user posted image user posted image  gremo pa sami trije, pa še moja mami pa oči!

tko da tok k bomo letos se napotepal, se že dolg nismo user posted image
pa še mal sreče mava, pa sva dobila glih eurčke od zavarovalnice, k se nama je lani en kreten v rit v btc-ju zaletu user posted image user posted image

joj, sm gobčna po enmu piru user posted image user posted image  kje so časi, ko smo na motozborih cele sodčke spili user posted image user posted image user posted image

mirno nočko

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 553
5.6.2009 8:16:51   
dolenjka
Jutro user posted image  Prva user posted image  A vam je vsem RR zaštekal user posted image  user posted image

Naša je spala do 7.10, sam men ni zneslo da bi vstala in se spala do 7.30 user posted image
Včeraj sem po dolgem času zaspala na kavču do 1h in valda sem se pol še 2 uri premetavala po postelji in ne zaspat user posted image  user posted image  user posted image   Pa še moj sinko je imel zgleda nastop in je akrobacije delal kot za stavo user posted image  user posted image

Nič, grem kavo spit, pa tamalo ujet, da mi ne frderba PCja in pol letiva v LJ na bioresonanco user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 554
5.6.2009 8:46:24   
itata
jutro,
evo nama je včeri uspel it v ZOO. ful supersko sva se imela. naš se nič ne boji in ga sploh ni motil, ko mu je ta velik konj rokico mal povohal, ker je 5 min pred tem glih piškot jedu. tud hranjenje morksega leva ga je zanimalo in kako slon lulauser posted image user posted image user posted image  najbolj se je blo pa po otroškem delu sprehajat in božat kozice in male prašičkeuser posted image  sam mama prašička ni bla najbolj happy, ko jo je za rep prijel, sem ga kar za jaknico prijela in dvignila v luft - se je mene bolj ustrašiluser posted image  itak je pa to za otroke narejeno in sem sigurna, da te živalice ne naredijo nikomur nič...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 555
5.6.2009 10:03:08   
Februarka08
Jutro.

Hvala za pohvaleuser posted image včer nisem več gor prišla, ker sem imela buren večer, ampak ne bom smetila o tem tukaj... upam samo da se ne ponovi več.user posted image
Je pa tamala spala danes do 8h, pol sem jo šla pa pogledat, ker sem se že ustrašla da ni kej narobeuser posted image pa je še lepo spala, potem se je pa počasi začela prebujat. No sej po taki obilni večerji in potem še skoraj flaši mlekauser posted image user posted image bi jaz tud spala kot polhekuser posted image

Kakšen bljek dan pa mraz zunajuser posted image tamala je itak že zunaj, sem jo oblekla kot za zimouser posted image user posted image pa že tko mal kašlja, pa kar tiščijo da more bit zunej... no, sej samo da jih dež ne dobi na sprehodu.

Kako gre hitro teden, je pa že petek spet. Še tale vikend damo skoz, pol pa upam da kej lažje zadihamouser posted image
Uživajte!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 556
5.6.2009 10:42:54   
MetiLu
Dan!
Jaz sem se dones tud še kar naspala, je moj prevzel dežurstvo ... Zdele pa že delam, sem dones do treh, pol pa vikendddddddd user posted image  k bo itak čist posran ...
Lilči, čoln smo letos kupil ... zaenkrat je na suhem v Kopru pri kolegih, pol ga pa sabo peljemo na morčita user posted image  pa super za vaše dolge počitnice

Bamby, mi gremo čez 3 tedne v Premanturo v prikolco, upam, da se bomo mel fajn, men sicer ni preveč do "kampiranja" ampak bo že, važn da bo vreme in da bomo zdravi, a ne? user posted image

Pa mi smo zdej tud že nekaj stvari v hoferju sprobal in so ok, sam koker sem rekla, mlečne izdelke imajo zame LJ mlekarne najboljše, pa piščančji meso od Ptuja tud user posted image  no, dost o hrani, sem že lačna...edin še tole, v našem Tušu je zelenja in sadje bolj za en **** user posted image  

Itata user posted image  za izlet, joj mi mormo it tud enkrat v ZOO, Janez sploh še ni bil nikol user posted image  user posted image

Februarka, ful dober body user posted image

Dones je pa mrzlo user posted image  pa še cel vikend bo tko user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 557
5.6.2009 11:09:53   
Blacky*
dan,

danes je pa res user posted image vreme... danes sva že imela delovno terapijo, zdaj se pa že igra v vrtcu, jaz skočim v šoping in avto registrirat, ker jutri poteče registracija user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 558
5.6.2009 11:12:38   
Blacky*
no, je poslalo prehitro...

imam še namen pospravit predale v Valovi sobi in "arhivirat" obleke... pa malo moram že na kup metat, ker  greva v torek na morčka pa bom prepeljala večino stvari dol, ker se sezona uradno odpira...

lep dan vsem

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 559
5.6.2009 11:13:18   
MetiLu
Sem pozabila vprašat...

Misar, a ti je blo kej težko, ko si tamalo prvič dala takole za par dni v varstvo? Jaz zdej mal razmišljam, da bi dala Janez naslednji vikend tašči zaenkrat samo za prespat, da vidim, kako bo prenesel, pa se mi zdi, da ga sploh ne bom mogla tam pustit čez noč user posted image  Kaj pa druge, jih že dost dajete takole na male počitnice? A so ble kakšne posebne reakcije? Žalost, jeza, veselje??

Kr ne vem, če bi ga že dala od sebe? user posted image

Do zdej ga nisem mogla dat, ker moja tašča ob sobotah verouk uči, pa je ni doma cel dopoldan, zdej se pa začnejo počitnice in bi ga lahko vzela za kakšen vikend, da bi si midva lahko vzela kakšen večer zase, pa šla kam ven user posted image  bi nama že malo pasalo user posted image  kakšna večerji v miru, pa mogoče kino, al pa kam plesat ... sej veste user posted image
Aja, pa moji mami ga ne morem dat domov, pač zaradi družinskih razmer, pol pa že ni več druge opcije ...

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 5.6.2009 11:14:52 >

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 560
5.6.2009 11:35:05   
Blacky*
MetiLu, Val je bil že nekajkrat za vikend na krajših počitnicah in tudi ta vikend gre... no do zdaj je bil 2 x za vikend 1 x med tednom, ko je bila še babi iz Francije na obisku in si je želela preživeti več časa s pravnukom in je sprejel super... je pa res, da sta ba in de največja carja, kar se vala tiče in se vse vrti okoli njega... skratka zelo rad gre tja... ima svojo sobo, igrače... ni da ni... včeraj sta ga npr. presenetila in se ustavila pri nas, ko sta se vračala iz sestanka... šla sta po njega v vrtec kjer je ostal brez besed... čist adijo je bil... in ker seveda vzgojiteljici nisva nič rekla ker nisva vedela in ker je pikec tako reagiral je poklicala in preverila ali ga lahko da, čeprav je poznala babi in dedija... user posted image user posted image user posted image user posted image ... vse samo zaradi šoka v katerega je padel, ko ju je videl... po nekaj minutah pa akcija... in ko sta šla... jok...

no da povzamem user posted image ... kratke počitnice kot jaz poimenujem tak vikend Val sprejema super, je pa res, da v nedeljo zjutaj že kliče mama in ga greva vedno iskat okoli 13, da sva tam ko se zbudi...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 561
5.6.2009 12:15:59   
itata
meti: jaz sem pustila jakoba mojim, ko sva šla midva jadrat in je bil 3 noči sam - no z babi v zakonskiuser posted image  in ni nič kompliciral. itak ga imata onadva čez dan v varstvu in je čist normalno sprejel tud to da ga imata pač 3 noči. nič ni jokal mama mama al pa kej. tko da men je blo sicer mal težko it, ampak pol pa čist ok, ne zdej da bi ga skoz puščala, ampak tko da se navadi, da je kdaj pa kdaj tud čez noč s kom drugim oziroma kje drugje. čeprav jaz ćist priznam, da ponoč ga pa nisem čist nič pogrešalauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 562
5.6.2009 12:42:21   
Februarka08
Meti, mi2 sva bolj tvoje sorteuser posted image je tud še nisva dala in naju v to tud ne vlečeuser posted image user posted image če rabiva slučajno varstvo ponoči (to se je zdaj 1x nardilo ko smo šli vsi iz bajte na eno fešto), je prišla sestra in jo pač pomerkala, tako da je spala v svoji postelji. Isto bo tudi jutri (če bom šla jaz slučajno za kakašno urco na poroko zvečer), bo prišla k meni in bo spala doma. Saj bi lahko pri naših, ampak ne vem kako bi to izgledalouser posted image ker tam ni šans da bi bil mir, ko gre tamala spat, pa še navajena je ful na nas domače in bi bil to tud verjetno problemuser posted image ne vem, razmišljam naglasuser posted image je pa čist drugač, če se npr. otrok nekje že čez dan varuje in je navajen na tisto hišo ipd. Naša je pa itak doma in drugo okolico spoznava samo na obiskih... ok, dost o tem, že mal nakladam...

Danes bom za kosilo čist neki simpl nardila, ker se ne počutim ravno, da bi stala za šporgetomuser posted image tako da bojo makaroni s tunino omako in zelena solata. Grem dalje počivat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 563
5.6.2009 12:57:21   
dolenjka
Dan user posted image

Evo, za nama je še ena terapija in sedaj smo si zaslužili odhod na morjeeeee user posted image  user posted image  user posted image  Carica je bila pridna tistih 45 minutk, tko da je račko dobila (nalepko user posted image ) potem sva šli pa še do našega fotografa po 300 fotk ki sem jih že pred časom poslala v razvijanje, pa ene stare in poškodovane sva dala "popravit", tko da sem kar zadovoljna s seboj za danes user posted image
Malo sva zamudili in prišli ob 12h šele domov, tako da je šla pančka šele 12.20 revčka, čist hin že. Jaz sem pa zdajle mel pojedla, ker prej nisem uspela in tudi sama razmišljam da bo nekaj simpl za kosilo. Opciji sta 2: tortelini ali pa lazanja, za Taro pa polenta z zelenjavo in kislo smetano ali pa sirčkom user posted image  Danes ji bom za spremembo ekstra skuhala, ker tortelinov ji ne dam (so eni BV, uni suhi...., lazanje pa lahko mal dobi, ker jo je moja mami naredila user posted image )

Kar se šopinga tiče, mi2 najraje zavijeva v Leclerc, ko sva bila še sama sem v Hoferju kupovala moko za avtomat za kruh, pa jogurti so tudi zelo dobri (ne vem katera forma že, na M...nekaj) user posted image  Pa polnozrnati ala albert piškoti so fajn user posted image  kaj več pa ne vem, ker že 1 leto nisem tja zavila - mal mi je od rok, pa tu nas ni bilo prav veliko, zdaj ga pa na dolenjski cesti delajo in nama bo super blizu, tko da bom spet kaj zalutala user posted image

Varstvo za carico sva prakticirala 2x, na enak način kot Februarka, da je 1x moja sestra prišla za 4 urice in sva šla mi2 na koncert, drugič pa moja mama, ko sva šla mi2 zadnjič v kino. Na nočenje drugam jo bova kasneje dajala, ko ji bova lahko povedala da bo tam pa tam spala in da jo potem prideva iskati.... Kakih hudih potreb itak nimava, se kar tako spelje, da kdo pač k nama pride in je za vse enostavneje.

Listek ku ku,kao je David user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 564
5.6.2009 13:04:09   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

včeraj smo se srečali z listek family v trgovini in je zdaj David ok, upam da bo tako tud ostalo,user posted image user posted image ker je listek čist zmozgana revcauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 565
5.6.2009 13:07:35   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

včeraj smo se srečali z listek family v trgovini in je zdaj David ok, upam da bo tako tud ostalo,user posted image user posted image ker je listek čist zmozgana revcauser posted image

ooo, to so pa dobre novičke, zdaj naj pa res tako ostane user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 566
5.6.2009 15:10:59   
Februarka08
Evo, mi smo se že napapcali, je blo super fino fajnuser posted image jaz sem že vodoravno, ostali pa zunaj. Dobro da je dež nehal, da bo lahko laufala s svojimi vozički zunajuser posted image spala je super 2 uri 15user posted image glede na to, da je ponoči skor 12 ur in da je zaspala takoj, nisem mogla verjetuser posted image no, naj tako tud ponavlja v naprejuser posted image

Upam da ne bova spet same zvečer, moj gre v LJ po avto za ohcet pa pelat ga okranclat in ker bo čisto nov pa še avtomatik po vrhu, se zna zavlečtuser posted image user posted image ga bojo zih mogl mal sprobatuser posted image no, samo da ne bo kaj narobe, pa bo vse ok. Upam, da dobim kakšno častno vožnjo s to marcinouser posted image

Uživajte v petku, še bolj pa v vikendu, ki prihajauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 567
5.6.2009 15:16:45   
MetiLu
Evo, sem že doma user posted image

Dolenjka, a hofer na dolenjki delajo? A kje blizu supernove? No to bi bilo pa fajn, ker nama so tud vsi odročni user posted image  bomo zdej najbrž kaj večkrat tja zavil ...

Jaz zaenkrat večernega varstva za Janeza še nisem prakticirala, si še nisva privoščila oddiha zase, edino mami mi ga občasno po službi pomerka za par urc, pa še to bolj 4-5x na mesec ... tako da bi si zdej že rada privoščila kakšen miren večer v dvoje in je najlažje tako, da ga dam čez noč v varstvo ... no, sej bomo videli kako bo, sicer pa imamo do tašče le 20 min vožnje od nas, tako da ne bo krize, če ga bo treba it iskat user posted image  za cel vikend pa še nisem "zrela", da bi ga dala user posted image

Nič grem kuhat, bodo tortilje s piščancem v arašidovi omaki in šopska solata user posted image  

Janez pa še kar driska ... user posted image  ima pa nov šport, pometanje z swevel sweper metlo user posted image  pometa ko zmešan, pa še sam jo zna prižgat user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 568
5.6.2009 16:00:03   
blaža
dan !user posted image

Blaž je spal do 6.40 min. boljše kot ko je bil v naši spalnici.user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa slabo spala, ki sem celo noč vlekla na uho baby fon, da če sploh dela, ki je tako lepo spal.user posted image

Super priden je bil res.user posted image user posted image user posted image

matija je pa takoj zjutraj vprašal, da če je bil blaž priden ponoči, da če bo še naprej lahko spal v njuni sobici.user posted image

No jaz sem danes delala, pol sem šla malo v nabavo, ob dveh začela štrudelj z češnjami delat in deset do treh je blo narjeno kosilo in štrudelj že v pečici. Upam, da bo dober, ker nisem dobila prav ta črnih češenj, so pa ble dobre sladke in velike, tako, da bi moralo bit ok. sem kar z listnatim nardila, pa malo drobtin, pa 100g mletih mandljev in mislim, da bo fino.user posted image

Moj si je pa vzel malo pavze s kopalnico in sta šla z Matijo malo v gozd, pogledat, če je kej zraslo.user posted image

Nič si tipkamo pol, ki Blaž neki šari po kuhinji.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 569
5.6.2009 16:28:55   
Februarka08
Poslušat 3 moške kako se prerekajo o eni in isti stvari...... za poscat user posted image user posted image user posted image škoda ker nisem mela kamere user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 570
5.6.2009 17:16:47   
buči
Dan, zdaj je pa Tilen bolan! Vročina, ne baš visoka, ampak je tečen, poležava, kr neki! user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 571
5.6.2009 18:45:25   
misar
meti sprašuješ kako je če daš otročka mal v varstvo. naša je bla 2 meseca nazaj za dva dni zdaj pa 3 in moram priznat, daj e superrrr, tako zanjo, kot za naju. sicer se pri moji mami nikoli ne pazi, ker živi 150km stran. je pa res, da se na takih tini mini počitnicah vse vrti okoli nje. tu in tam me malo pogreša sam moja mama je skoz na spidu, tko, da ni časa za kako jamranje po mamici user posted image user posted image user posted image user posted image

grem zdaj...dragi je šel na drink s kolegi, jaz pa sem čips napadla, polmoram pa mal svoje grmičevje in šavje tam spodaj spedenat, da bo vse redi, ko se vrne domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jutri dopoldan namreč že dobimo našo čebelco nazaj, pa moramo izkoristit user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 572
5.6.2009 20:18:41   
MetiLu
uuuuuuuuuuuuuu misar, pol bo pa akcija dones user posted image  user posted image  pri nas je pa en štrajk, najprej je tamal zbolel, včeraj sem jaz dol padla, dones pa moj, že žaga tamle na kavču user posted image  ga grem zbudit, ker mi je že včeraj masažo obljubil user posted image

Janez pančka, je celo pojedu polento na mleku, pa stuširal se je, pa hitro zaspal ... upam, da se bodo zdej noči spet mal znormalizirale user posted image

No, smo se dones s taščo okvirno zmenile za naslednji vikend, samo ga ne bom že v petek peljala, ker bi rada da za prvič tam prespi samo eno noč, tako da ga v soboto dobijo, v nedeljo ga greva pa iskat, upam, da ne bo prehudo user posted image  Pa saj jih je navajen, tašči pa tud zaupam, sam vseeno mi je kar malo težko user posted image

mo, bom nehala utrujat s tole temo ...

Nočko, pa lep vikend user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 573
5.6.2009 20:24:27   
blaža
Smo itak navajeni še od matije za varstvo. samo prej smo vsi kampirali v dnevni pri tašči , Matija pa v spalnci z njo. ko je zvečer zaspal, sva pa hodila ven. in tako je blo velikoo vikendov.

No zdej ko smo štirje je malo gužve, pa še s to kopalnico zdej, pa ne spimo pogosto vsi doli. Je pa Blaž trenutno bolj navajen, da spi pri moji mami, ker sem bla tam že par vikendov, da je moj kej nardil v kopalnncic, pa ko sem bla na porodniški lani poleti smo bli tam kar nekaj vikendov. In itak jaz spim na kavču, Blaž pa v spalnci z mojima staršema, tako, da je praktično kot, da me ni zraven.

ma sploh ni problem, če ima otrok redne stike z starimi starši in če oni obvladajo kako in kaj.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 574
5.6.2009 20:29:13   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Pa mi smo zdej tud že nekaj stvari v hoferju sprobal in so ok, sam koker sem rekla, mlečne izdelke imajo zame LJ mlekarne najboljše, pa piščančji meso od Ptuja tud user posted image  no, dost o hrani, sem že lačna...edin še tole, v našem Tušu je zelenja in sadje bolj za en **** user posted image   

Meni so pa ravno jogurti in sadne skutke iz Hoferja dobre, pa mleko mi je tudi OK. Razen siri mi niso najboljši, pa jih vseeno kupim, če ne grem še v katero drugo trgovino.

Moje mnenje pa je, da je kar pametno dat otroke kam v varstvo tako za čez dan, kot za čez noč. Ne da bi zdaj zelo pogosto to prakticirali, ampak otrok se mora navadit tudi spat kje drugje. Predvsem že iz tega vidika, če se slučajno zgodi, da moraš ali v bolnico ali na kakšno službeno pot za več dni, da je otrok zrel biti tudi kje drugje. Pa  ko greš kam za cel dan, ali na dopust, da otrok upa spat tudi kje drugje ne samo v svoji posteljici. Seveda pa ima vsaka svoje mišljenje in razloge zakaj ja, in zakaj ne.

Midva s Timom sva že spakirana za jutrišnji izlet. Jaz se grem samo še stuškat, pa bom ready!!!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.