dolenjka
|
Dan Evo, za nama je še ena terapija in sedaj smo si zaslužili odhod na morjeeeee Carica je bila pridna tistih 45 minutk, tko da je račko dobila (nalepko ) potem sva šli pa še do našega fotografa po 300 fotk ki sem jih že pred časom poslala v razvijanje, pa ene stare in poškodovane sva dala "popravit", tko da sem kar zadovoljna s seboj za danes Malo sva zamudili in prišli ob 12h šele domov, tako da je šla pančka šele 12.20 revčka, čist hin že. Jaz sem pa zdajle mel pojedla, ker prej nisem uspela in tudi sama razmišljam da bo nekaj simpl za kosilo. Opciji sta 2: tortelini ali pa lazanja, za Taro pa polenta z zelenjavo in kislo smetano ali pa sirčkom Danes ji bom za spremembo ekstra skuhala, ker tortelinov ji ne dam (so eni BV, uni suhi...., lazanje pa lahko mal dobi, ker jo je moja mami naredila ) Kar se šopinga tiče, mi2 najraje zavijeva v Leclerc, ko sva bila še sama sem v Hoferju kupovala moko za avtomat za kruh, pa jogurti so tudi zelo dobri (ne vem katera forma že, na M...nekaj) Pa polnozrnati ala albert piškoti so fajn kaj več pa ne vem, ker že 1 leto nisem tja zavila - mal mi je od rok, pa tu nas ni bilo prav veliko, zdaj ga pa na dolenjski cesti delajo in nama bo super blizu, tko da bom spet kaj zalutala Varstvo za carico sva prakticirala 2x, na enak način kot Februarka, da je 1x moja sestra prišla za 4 urice in sva šla mi2 na koncert, drugič pa moja mama, ko sva šla mi2 zadnjič v kino. Na nočenje drugam jo bova kasneje dajala, ko ji bova lahko povedala da bo tam pa tam spala in da jo potem prideva iskati.... Kakih hudih potreb itak nimava, se kar tako spelje, da kdo pač k nama pride in je za vse enostavneje. Listek ku ku,kao je David